Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Γεια σας. Ευχαριστούμε για τις ευχές. :P:p:pΗ πρώτη μας γιορτή. Χρόνια πολλά και σε όσους και όσες γιορτάζουν σήμερα. Τέλεια μέρα έχει σήμερα. Κι εγώ πριν λίγο γύρισα από την δουλειά.

Διαφημίσεις

Καλημερα!!!!

Χρονια πολλα σε ολους οσους γιορταζουν!!!!!

Σημερα εχουμε μηνογενεθλια,γινομαστε 10 μηνων.

Χτες πηγαμε παιδιατρο.

Χρηστος-8800γρ-72εκ

Θανος-9200γρ-72,5εκ

Εχω την εντυπωση οτι ειναι λιγο κοντα,ο παιδιατρος μου ειπε να μην ανυσηχω.....

Τεσπα,ειμαι μονη μου σημερα κ γινεται πανικος εδω!!!!

Φιλακια πολλα!!!!

Χαρούμενα μηνογενέθλια και σε εσας. Κι εμείς είμαστε 9 κιλά ο μικρός και 8 η μικρή αντίστοιχα και στο ύψος τα ίδια με εσάς. 73 και 72. Κι εγώ ανησυχώ για το ύψος. Κι εγώ νομίζω ότι είναι κοντά ρε γαμώτο. Αλλά κι εμενα τα ίδια μου είπε η παιδίατρος ότι είναι μια χαρά. Τι να πω? καλά όχι ότι είμαστε και εμείς ψηλοι, οι γονείς...........αλλά...............Δεν ξέρω. Θα δείξει στην πορεία.

χρονια πολλα σε όσους γιορτάζουν!! Εμεις σήμερα καναμε την πρωτη εξοδο μονοι με τον συζυγο!! μιλαμε για ενα καφεδακι αλλα για μενα ήταν λες και πήγα διήμερο:D. Καλο καιρο κορίτσια να βγουμε εξω επιτελουςςςς

YiMXp3.png

Καλησπέρα κορίτσια! Χρόνια πολλά στις και στους εορτάζοντες!!

Glorrako χρονια σου πολλά!!!!!

Σήμερα πήγα μια βόλτα στο Jumbo με τον Κοσμά. Άφησα το Μπιλάκι στο σπίτι γιατί είναι ακόμα κρυωμένος. Είδα κάτι ωραία ποδηλατάκια και θα πάω να πάρω. Ίσως και καμια κούνια!!

RKdwp3.png

Kαλησπερα και απο εμενα κοριτσια! Χρονια πολλα σε οσες γιορταζουν! Glorraki μου χρονια πολλα, να χαιρεσαι το μπεμπακο σου, οντως πρωτη γιορτη, γερος και τυχερος παντα!

Πολλα φιλακια στα μαγουλακια!!! Να χαιρομαι και εγω τον αντρουλη μου! (Κων/νος εξου και το marakikon). Kοριτσακια μολις γυρισαμε και εμεις απο βολτιτσα με το μπεμπουλη γιατι η μπεμπουλα καθοτι κλαψιαρουλα και γκρινιαρουλα εμεινε στο σπιτι (την κρατησε για 2 ωριτσες η πεθερα μου). Ειχε ωραια μερα και το ριξαμε εξω χαχα!

Φιλιά σε ολες!

Διαφημίσεις

Kαλησπερα και απο εμενα κοριτσια! Χρονια πολλα σε οσες γιορταζουν! Glorraki μου χρονια πολλα, να χαιρεσαι το μπεμπακο σου, οντως πρωτη γιορτη, γερος και τυχερος παντα!

Πολλα φιλακια στα μαγουλακια!!! Να χαιρομαι και εγω τον αντρουλη μου! (Κων/νος εξου και το marakikon). Kοριτσακια μολις γυρισαμε και εμεις απο βολτιτσα με το μπεμπουλη γιατι η μπεμπουλα καθοτι κλαψιαρουλα και γκρινιαρουλα εμεινε στο σπιτι (την κρατησε για 2 ωριτσες η πεθερα μου). Ειχε ωραια μερα και το ριξαμε εξω χαχα!

Φιλιά σε ολες!

Ααααααααααααααααααααα να χαίρεσαι τον αντρούλη σου και τα παιδάκια σου. Χρόνια του Πολλά. Ευχαριστούμε κι εμείς για τις ευχες. :P:p;)

Καλημερίζω κι εγώ!!!

Ξυπνήσαμε νωρίς σήμερα μιας και ο μπαμπάς πήγε για ψάρεμα κι έτσι είπαμε να φτιάξουμε την σουπίτσα μας και να βγούμε βόλτα. Έχει πολύ ωραία μέρα!!!

Τελικά για την συνάντηση ακόμα δεν κανονίσαμε και θα ψαχνόμαστε τελευταία στιγμή. Άντε......κανονίστε!!! :) Καταρχήν...με μπεμπίνια ή χωρίς??

RKdwp3.png

Τα διάβασα όλα και θα τα σχολιάσω όλα μαζί ως γνωστον γιατί θα μπαινοβγαίνω λόγω καλοκαιρινών....

Ευχαριστούμε για τις γεννεθλιοευχές. Χρόνια πολλά στο glorrino, στο σκιουρονουφίδιο και στο kon του μαρακίου.

Γιώτα, χαρούμενα γεννέθλια και σε εσάς. Ο παιδίατρος τι είπε, ότι είναι χαμηλά στις καμπύλες του ύψους; Γιατί εμένα δεν μου φαίνονται κοντα.... Αλλά είπαμε, εμείς είμαστε ασύγκριτοι.... η μαγουλού είναι το μπιμπελό του φόρουμ.

Witch, nufi και εμένα με ανέβασε πολύ η έρευνα. Είμαστε καταπληκτικές, υπέροχες (όχι πως δεν το ξέραμε ήδη δηλαδή :P). Και δεν έχει σημασία ο τρόπος...

Jasmini, πήρα μία κούνια από το jumbo, 50 ευρώ για τη βεράντα. Τους άρεσει και είναι αρκετά ασφαλής. Απλά, μετά από κάποια ώρα βαριούνται.

Και για τη συνάντηση: αν είναι για Δευτέρα πρωί, ότι και αν συμφωνήσετε εγώ θα φέρω μάλλον τη μαγουλού μαζί μου για να γνωρίσει και τις πεθερές. Jas θα έρθει και ο συζυξ;

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Διαφημίσεις

καλημερα!!Κοιμάστε όλες βρε?? μαλλον το ρίξατε έξω χθες...

Χεχε, ναι όντως... πήγαμε στο Ζάππειο με το διδυμοκάροτσο και φάγαμε την κρέμα μας στον εθνικό κήπο. Εντωμεταξύ στο Ζάππειο έχει τώρα κάτι ροκ συναυλίες και είχε πολύ φασαρία. Αλλά τα τουινσάκια κιχ δεν έκαναν... Η ροκού μας μάλιστα κουνιόταν και στο ρυθμό.

Ο μπεμπης φοβήθηκε με τα παγώνια, η μπεμπα έπιασε κουβέντα με ένα αγοράκι... τι εμπειρίες και αυτές.:P

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Καλημερα και απο εμας κοριτσια! Ωραια μερα σημερα, μερα για βολτες! Αυτο θα κανουμε και εμεις σε δυο ωριτσες περιπου! Να κανουμε και την αρχη στο διδυμοκαροτσο μας που μολις μας ηρθε! Ευχαριστουμε για τις ευχες και εσεις twins, glorraki και giota χαρουμενα μηνογενεθλια! Και σε ολα τα κοριτσακια και τα διδυμοζουζουνακια καλες βολτιτσες!!!

Καλημερα και απο εμας κοριτσια! Ωραια μερα σημερα, μερα για βολτες! Αυτο θα κανουμε και εμεις σε δυο ωριτσες περιπου! Να κανουμε και την αρχη στο διδυμοκαροτσο μας που μολις μας ηρθε! Ευχαριστουμε για τις ευχες και εσεις twins, glorraki και giota χαρουμενα μηνογενεθλια! Και σε ολα τα κοριτσακια και τα διδυμοζουζουνακια καλες βολτιτσες!!!

πρεπει να σου φτιάξουμε τικεράκι!

Εχω μπλέξει με τα καλοκαιρινα έχω μπλέξει... άσε που δεν καταλαβαίνω... όταν ένα ρούχο λέει 18Μ εννοεί 12-18 ή 18-24; Δεν εννοώ τις γνωστές μαρκες που έχουμε συζητήσει (π.χ. mothercare, h&m), αλλά τα ρουχαλάκια από τις παιδικές μπουτικ.

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Λογικα twins μου εως 18 μηνων, δε νομιζω να ειναι 18-24! Δυστυχως η μπεμπουλα δεν πινει το γαλατακι της και θα πανε πισω τα γευματακια της, οποτε η βολτιτσα μας μπορει και να αναβληθει!!! Δε γινεται να παρω γαλατακι για εξω, γιατι το ταισματακι της ειναι ενα μαρτυριο! Σταματαμε καθε τρεις και λιγο, κλαματακια, ρεψιμο, ξανακλαματακια κ.τ.λ.

Αχ περιμενω πως και πως τη στιγμη που θα σταματησουνε ολα αυτα και η μπεμπουλα μου θα ηρεμησει!

Twins μου οσες φορες προσπαθησα να φτιαξω ενα τικερακι ητανε σκετη καταστροφη!!! Κατι κανω στραβα στο τελος και μετα δεν εχω χρονο και τα εγκαταλειπω!

Καλημέρα κοπελάρες και μωράκια!!

Χρόνια πολλά και στους χτεσινοεορτάζοντες καθώς και χαρουμενα μηνογενεθλια twins και nufi και giota!!!

Εγώ πήρα τα μωρά χτες και πήγα Κιάτο στον μπαμπά μου!! πήγαμε και θάλασσα και βουτήξαμε τα ποδαράκια μας!!!! πολύ ωραία μέρα για βόλτες!!!

Άντε να βρεθούμε ρε κορίτσια!! καιρό έχουμε να τα πούμε!! Δευτέρα λοιπόν 30/05 διδυμοσυνάντηση, ώρα 11-12 (?) τόπος (αν έχει ωραία μέρα τι λέτε για κανένα πάρκο?). Σκεφτόμουν κουβερτίτσες και ξάπλα στο γρασίδι!!!! καφέ σε πλαστικό κλπ κλπ!!

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...