Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Καλημεραααααα!

ειπα να δω τι έχετε γράψει πριν πάω να φτιάξω τα γεμιστά μου....nufidio ειπα να εμφανίζομαι πιο συχνά για να θυμηθούμε τους παλιούς καλούς καιρούς!!!

Οσο για για τις ενέσεις κορτιζόνης,τελικά δεν είμαι και τόσο σίγουρη για το αποτελεσμα τους.Εγω ποτέ δεν τις έκανα(δεν ηθελε ο γιατρός μου),γεννησα στις 34 εβδομάδες και ποτε τα μωρα μου δεν πήραν οξυγόνο.Επίσης όση ώρα περίμενα στο χειρουργειο για την καισαρική,έβριζα που δεν είχα κάνει τις ενέσεις.Η απάντηση του γιατρού μου ήταν "ασε μην το ψάχνεις για αυτες τις ενέσεις.Εγω δεν τις θελω"

tt7430777fltt.gif

2yPkp3.png

Διαφημίσεις

αα ξεχασα.Αυτο που εμαθα πολύ αργότερα και δεν ξέρω αν το γνωρίζετε,ειναι οτι οι ενεσεις κορτιζόνη καλύπτουν μονο για 1 μηνα.Που σημαινει οτι αν τις κανει η εγκύος γυρω στην 27η που γινεται συνηθως και γεννησει την 32η ειναι σαν να μην τις εκανε ποτε

tt7430777fltt.gif

2yPkp3.png

αα ξεχασα.Αυτο που εμαθα πολύ αργότερα και δεν ξέρω αν το γνωρίζετε,ειναι οτι οι ενεσεις κορτιζόνη καλύπτουν μονο για 1 μηνα.Που σημαινει οτι αν τις κανει η εγκύος γυρω στην 27η που γινεται συνηθως και γεννησει την 32η ειναι σαν να μην τις εκανε ποτε

Αναλόγως τη δόση που θα κάνεις. Εμένα ο γιατρός μου ήταν οχι αρνητικός με τις ενέσεις αλλά σίγουρα επιφυλακτικός. Κάναμε μόνο μια δόση που νομίζω έφτανε για δυο εβδομάδες και όταν τον είχα ρωτήσει αν θα ξανακάνουμε μου είχε πει ότι αποφεύγουμε καλύτερα, δηλαδή ότι δεν είναι και απολύτως σίγουρο αθώα....τρέχα γύρευε. Η πιο κοινή πρακτική πάντως είναι να τις κάνουν.

Γειά σου όλγα!! γεμιστά σήμερα???μμμ εγώ μπριάμ!!!!

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Καλημέρα κορίτσιαααααααααααα..............Τι κάνετε? Εμείς πήγαμε παιδίατρο προχθές. Κάναμε διπλό εμβόλιο. Κλάψαμε τρελά και μετά κοιμηθήκαμε. Είμαστε 9 και 8 κιλά αντίστοιχα , μιαχαρά μας βρήκε γενικά.............Τώρα θα ξαναπάμε μέσα Ιουλίου. Όλα εντάξει. Ξεκινάμε και ψάρι. Βέβαια τελευταίες μέρες έχουμε αρχίσει λίγο δίαιτα. Καλοκαίρι έρχεται βρε παιδί μου. Τι? έτσι θα βγούμε στην παραλία? Δεν τρώνε φρούτα εδώ και 2-3 μέρες αλλά και το φαγητό με το ζόρι θα έλεγα. Κρέμα το απόγευμα έχει τύχει να μην φάνε και καθόλου και γενικά δεν είναι στις ορέξεις τους. Ο μικρός βγάζει και δεύτερο δόντι........η μικρή τίποτα ακόμη. Εσείς τι νέα?

Διαφημίσεις

Kαλημερα και απο εμενα! Μολις τελειωσα δουλιτσες, φαγητο, ταισματα και οπως θα καταλαβατε εχω βοηθεια σημερα και μπορω να μπω για λιγο (ειναι η πεθερα μου απο τις 8 γιατι επρεπε να πεταχτω για μια δουλιτσα και καθησε και μετα). Λοιπον και εμεις ( η μπουμπου δηλαδη) λεμε να αρχισουμε διαιτα για το καλοκαιρι και δε φαγαμε ολο το γαλατακι μας, για την ακριβεια ουτε το μισο και εγω τα νευρα μου! Ελπιζω να ειναι κατι παροδικο και να μη μας γινει μονιμη συνηθεια!!! Μια χαρα glorraki μου τα glorrakia μεγαλωνουνε, μπραβο! Ολγακι μου εβαλες ιδεα για τα γεμιστα, να θυμηθουμε λιγο καλοκαιρι βρε παιδι μου! Καλως μας ηρθες παλι, ελπιζω να μη χαθεις

Οσο για τις κορτιζονες κοριτσια, εγω τις εκανα, δε θυμαμαι ποια εβδομαδα αλλα με ειχανε αγχωσει αρκετα! Η γιατρος μου παλι, μου ειχε πει οτι αυτα που προσφερουν ειναι περισσοτερα απο αυτα που βλαπτουν οποτε ητανε καθετη στο να τις κανω! Δεν τις χρειαστηκα βεβαια (αφου γεννησα 36 και 5) αλλα ειχα τετοιο ιστορικο που θα τις εκανα οπωσδηποτε! Επανερχομαι!

κι εγω απ οσο ενημερωθηκα εκ των υστερων αδικα τις εκανα τις ενεσεις γιατι τις εκανα σε λαθος εβδομαδα δεδομενο του οτι ισχυουν για εναν μηνα δεκαπεντε ημερες κατι τετοιο.ηταν δηλαδη σαν να μην τις εκανα.παρ ολα αυτα τα παιδια ηταν μια χαρα και δεν χρειαστηκαν θερμοκοιτιδα.

glorr κι εμενα κανουν διαιτα ιδιαιτερα η μικρη.φρουτοκρεμα και χορτοκρεατοσουπα με τιποτα.γαλα γιαουρτι κρεμα κανονικα.

age.png

Μια καλησπέρα στα γρήγορα και πολλά φιλιά και ευχές για ωραίο και υπέρλαπμπρο σκ σε όλες μας και στα νινάκια μας και στους μπαμπάδες!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Πάάάάάάρα πολλή δουλειά σήμερα, μέχρι αυτή τη στιγμή με κυνηγάνε για διάφορα κι εγώ ήθελα να φύγω ελαφρώς νωρίτερα, για να πάω και σούπερ μάρκ, διότι ο καλός μας αύριο δουλεύει, άρα άκυρο το ψώνιο (η αγορά, όχι εγώ :):):) )

Και δεν θα προλάβωωωωωωωωωωωωω!

Φιλάκια!

rPPrp3.png

Καλημέρα σε όλα τα κορίτσια!! Φαίνεται θα έχει μια υπέροχη μέρα σήμερα γιατί χτες η βροχή ήταν περίεργη.... Κατ'αρχάς ευχαριστώ που αναποκριθήκατε και θέλω να ρωτήσω: αυτές οι κορτιζόνες που λέτε ότι είχατε κάνει για ποιον ακριβώς λόγο τις κάνατε, γιατί δεν μου έχει αναφέρει κάτι σχετικό ο γιατρός. Απλά προέκυψε ένα θέμα με τη θρομβοφιλία και το παρακολουθούμε στενά αλλά μου είπε ότι μάλλον θα χρειαστώ ηπαρίνη όχι κορτιζόνη. Επίσης, η πίεσή μου είναι χαμηλή, πράγμα που ευθύνεται για τις ημικρανίες που έχω (ως σύμπτομα εγκυμοσύνης, δεν είχα πριν). Αυτά εν ολίγοις. Φιλάκιαααα!!!

Οι κορτιζόνες, όπως είπαν και τα άλλα κορίτσια γίνονται για να αναπτυχθούν γρηγορότερα οι πνεύμονες, γιατί είναι το όργανο που αργεί περισσότερο, αλλά και κάνει τις περισσότερες επιπλοκές σε περίπτωση που χρειαστεί πολλές μέρες και μεγάλο ποσοστό οξυγόνωσης.

Οπως είπαν και οι άλλες, τα αποτελέσματά της είναι για 2 εβδομάδες και εγώ τις έκανα στις εβδομάδες 27-29-31, οπότε στην 33 ήμουν καλυμένη. Τώρα, το αν κάνουν όντως καλό η όχι δεν το ξερουμε, αλλά και εγώ όπως η nufi, θεωρώ τον εαυτό μου τυχερη που πρόλαβα και τις έκανα.

Για την ηπαρίνη δεν ξέρω. Για τη χαμηλή πίεση όμως (που είχα και εγώ και έχω και γενικώς), απλά οταν έκανα τις κορτιζόνες δεν έκοψα το αλάτι, σύμφωνα με οδηγία της ενδοκρινολόγου. Το πρόβλημα είναι αν έχεις υψηλή πίεση.

Ρώτα και το ντοκτορ σου.

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Και επειδή έχω νταουνιάσει πολύ τελευταία με διάφορα γενικώς (όχι με τα τουινσάκια, σε δουλειές και σπουδες αναφέρομαι), διαβαστε αυτό για να νιώσετε καλά:

http://www.tovima.gr/science/medicine-biology/article/?aid=400518

Και σήμερα γίναμε πλέον 11!!!!! Πως περνάει ο καιρός....

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Διαφημίσεις

Γειά σας κορίτσια!!!

Εγώ εδώ και δύο μέρες νιώθω τρομερή εξάντληση.... Τα μικρά έχουν πολύ γκρίνια... Ο Bill βγάζει άλλα δυό δοντάκια :) έχει σάλια, γκρίνια, συνάχι-μπούκωμα, βήχα, δυσκοιλιότητα (3η μέρα που δεν έχει ενεργηθεί), κοινώς γαντζωμένος επάνω μου. Ο μικρός γκρίνια, σάλια αρκετά (ακόμα κανένα δόντι) και επίσης γαντζωμένος επάνω μου... Και όλα αυτά απ' ότι φαίνεται λόγω δοντιών. Καταλαβαίνετε...

Αχ βαχ.... helpppppppppppp ....

Την άλλη εβδομάδα θα έρθει και ο γιατρός για απλή εξέταση ανάπτυξης, όχι εμβόλιο. Έχω πολλά να τον ρωτήσω και μάλλον θα τα γράψω να μην τα ξεχάσω.

Λοιπόν, την άλλη εβδομάδα έρχομαι....οργανωθείτε!!! Τώρα, που είστε παρούσες οι περισσότερες..... Τι λέτε για Δευτέρα? Φεύγω 9 το βράδυ. Συνάντηση με τέκνα ή άνευ??

Twins χαρούμενα μηνογενέθλια και χαρούμενα μηνογενέθλια και στις υπόλοιπες που κλείσατε μήνα τώρα!!

Twins σε ένα μήνα κλείνετε χρόνο...απίστευτο!!!!!

RKdwp3.png

Να μοιραστώ μαζί σας την ανακάλυψη μου!!!

http://www.supa.gr/forums/f68/suntages-gia-mora-6-18-minwn-27653.html σήμερα θα κάνω τη γλυκοπατάτα με το μήλο για το απογευματάκι. Θα σας πω αποτελέσματα!!!!!!!1

Αχ βαχ....

Το αχ βαχ πάει στο γεγονός ότι εμείς τρώμε τα ίδια και τα ίδια.... ο παιδίατρος λέει καμία αλλαγή ακόμα.

Αλλά και πως να αυτενεργήσω; Το ψάρι το έκαναν εμετό. Το πορτοκάλι συνεχίζει και τους πειράζει. Δηλαδή το πως θα πάμε από τη σούπα στο κανονικό φαί, απίθανο μου φαίνεται....

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Γειά σας κορίτσια!!!

Εγώ εδώ και δύο μέρες νιώθω τρομερή εξάντληση.... Τα μικρά έχουν πολύ γκρίνια... Ο Bill βγάζει άλλα δυό δοντάκια :) έχει σάλια, γκρίνια, συνάχι-μπούκωμα, βήχα, δυσκοιλιότητα (3η μέρα που δεν έχει ενεργηθεί), κοινώς γαντζωμένος επάνω μου. Ο μικρός γκρίνια, σάλια αρκετά (ακόμα κανένα δόντι) και επίσης γαντζωμένος επάνω μου... Και όλα αυτά απ' ότι φαίνεται λόγω δοντιών. Καταλαβαίνετε...

Αχ βαχ.... helpppppppppppp ....

Την άλλη εβδομάδα θα έρθει και ο γιατρός για απλή εξέταση ανάπτυξης, όχι εμβόλιο. Έχω πολλά να τον ρωτήσω και μάλλον θα τα γράψω να μην τα ξεχάσω.

Λοιπόν, την άλλη εβδομάδα έρχομαι....οργανωθείτε!!! Τώρα, που είστε παρούσες οι περισσότερες..... Τι λέτε για Δευτέρα? Φεύγω 9 το βράδυ. Συνάντηση με τέκνα ή άνευ??

Twins χαρούμενα μηνογενέθλια και χαρούμενα μηνογενέθλια και στις υπόλοιπες που κλείσατε μήνα τώρα!!

Twins σε ένα μήνα κλείνετε χρόνο...απίστευτο!!!!!

Κακή περίοδος! Και καλά, ο Μπιλάκος είναι άρρωστος, ο άλλος τι έχει; Ισως είναι τα δόντια, ίσως και οι ανασφάλειες που λέγαμε.

Οταν λέμε Δευτέρα εννοούμε 23/5;

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

λοιπον εγω τελειωσα με τις μισες δουλειες και αυριο θα συνεχίσω,τα μπεμπακια μου κανουν νανακια να δω πως θα τα ξυπνησω κατα τις 12 για ταισμα (μηπως και κοιμηθουμε το βραδυ ηρεμα:D).Παω και εγω επιτελους να καθισω με τον αντρουλη μου στο καναπε να πιουμε ενα ποτακι με ηρεμια...καλο βραδυ στις μανουλες και στα μπουμπουκακια μας!!

YiMXp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...