Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Κορίτσια, αυτό και πάω για δουλειά!

Τρελαίνομαι με τη φωτό της Όλγας, την ώρα που έχουν σπάσει τα νερά! Που κυλάει το θέμα και η Όλγα ποζάρει στο τζάκι, κατόπιν υπόδειξης του καλού της!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Μιλάμε ότι δεν έχω καλύτερο! Να 'σαι καλά, βρε Ολγάκι, τώρα που λέγαμε για προωρότητες το θυμήθηκα! :):):):):):):):):):):):):):):)

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Οσο το σκέφτομαι γελάω και εγώ!Καλά δεν το πιστευω οτι εγω έτρεμα απο τον φόβο μου,τα νερά έσταζαν στα πόδια μου και ο αλλος με εστηνε για φωτογράφηση:rolleyes:

Απορώ πως δεν ζήτησα διαζύγιο μετα:shock::shock:

tt7430777fltt.gif

2yPkp3.png

Διαφημίσεις

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Οσο το σκέφτομαι γελάω και εγώ!Καλά δεν το πιστευω οτι εγω έτρεμα απο τον φόβο μου,τα νερά έσταζαν στα πόδια μου και ο αλλος με εστηνε για φωτογράφηση:rolleyes:

Απορώ πως δεν ζήτησα διαζύγιο μετα:shock::shock:

Α, ώστε εδώ μου είσαι πουλάκι μου;

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Εξαρτάται από το μέγεθος του αυγού. Στα κλασικά, μεσαίου μεγέθους αυγά, καλά βρασμένα, το μισό αυγό μου βγαίνει 3 παιδικά κουταλάκια, πότε ένα γεμάτο κουταλάκι του γλυκου. Αλλά γιατί τα μετράτε έτσι;

γιατι οι οδηγιες μας λενε την πρωτη μερα ενα κουταλακι κροκο και φτανουμε μεχρι και τα 4 κουταλακια την τεταρτη ημερα.ο κροκος δεν μου βγαινει τοσα πολα κουταλακια αλλα μαλλον η βλακεια μου ειναι οτι δεν το υπολογισα σε παιδικα κουταλακια!αισταιν η δικια σου!:shock:

age.png

γιατι οι οδηγιες μας λενε την πρωτη μερα ενα κουταλακι κροκο και φτανουμε μεχρι και τα 4 κουταλακια την τεταρτη ημερα.ο κροκος δεν μου βγαινει τοσα πολα κουταλακια αλλα μαλλον η βλακεια μου ειναι οτι δεν το υπολογισα σε παιδικα κουταλακια!αισταιν η δικια σου!:shock:

Δεν έχει και ιδιαίτερη σημασία, μην ανησυχείς.... Εμείς ξεκινήσαμε κατ' ευθείαν με το μισο.

Ψάρι φάγατε;

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Διαφημίσεις

ψαρι οχι ακομη.και το αυγο εγω καθυστερησα να τους το δωσω.μας ειχε πει απο εννεα μηνων.

κι εγω μπριζολιτσα μοσχαρισια καθαρισα και τωρα ετοιμαζομαι να φυγω για δουλεια.

ασχετο,ξερετε κανεναν που να θελει να δουλεψει για καλοκαιρι σε κατασκηνωση?

age.png

αχου!!!!

εμφανιστηκαν ολγα witch k twins κομπανια!!! παλιες καλες εποχες!!!!

σας εχασα...

twins oi ποσοτητες φαγητου που ανεφερες μια χαρα μου ακουγονται..κ εμεις πανω κατω τα ιδια..

οχι γιαουρτι ομως,ουτε αυγο ακομη.

για την προωροτητα που ρωτησε καποια εγκυουλα..

με καλυψαν οι φιλες..

κ εγω γεννησα στην 32η χωρις κανενα σημαδι να εχει προηγηθει κ μαλιστα θα ελεγα οτι ημουν αρκετα εως πολυ προσεχτικη.(για να αποφυγω την προωροτητα..!)

οπως κ τα υπολοιπα κοριτσια ομως, ειχα κανει τις κορτιζονες μου κ ετσι παρολο που τα μωρα εμειναν σχεδον ενα μηνα θερμοκοιτιδα, διασωληνωθηκε μονο ο μικρος για 3μερες αν κ γεννηθηκαν μολις 1510 κ 1490..

δυσκολα ηταν βεβαια..κ σοκ για μενα που γεννησα στα καλα του καθουμενου (συνδομο hellp), αλλα τελος καλο,ολα καλα.

τωρα.. εχουν αρχισει ηδη τα πρωτα βαφτισια κ τα πρωτα γενεθλια!!!!

εχουν χρονισει τα ολγακια κ παμε για τα twinsakia!!

33E7p2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα σε όλα τα κορίτσια!! Φαίνεται θα έχει μια υπέροχη μέρα σήμερα γιατί χτες η βροχή ήταν περίεργη.... Κατ'αρχάς ευχαριστώ που αναποκριθήκατε και θέλω να ρωτήσω: αυτές οι κορτιζόνες που λέτε ότι είχατε κάνει για ποιον ακριβώς λόγο τις κάνατε, γιατί δεν μου έχει αναφέρει κάτι σχετικό ο γιατρός. Απλά προέκυψε ένα θέμα με τη θρομβοφιλία και το παρακολουθούμε στενά αλλά μου είπε ότι μάλλον θα χρειαστώ ηπαρίνη όχι κορτιζόνη. Επίσης, η πίεσή μου είναι χαμηλή, πράγμα που ευθύνεται για τις ημικρανίες που έχω (ως σύμπτομα εγκυμοσύνης, δεν είχα πριν). Αυτά εν ολίγοις. Φιλάκιαααα!!!

120247mcv711uxx1.gif

Ακομα να ξυπνησετε?? Εγω αρχιζω καθαριοτητα,λεω σήμερα και αυριο να βγαλω τα χαλια ισως να΄είναι νωρίς αλλα τώρα θα εχω χρόνο.

Κι εγώ θέλω να κατεβάσω τα καλοκαιρινά, καιρός για φορεματάκια!!!

120247mcv711uxx1.gif

Καλημέρα κοπελούδες!!!

Εγώ τα χαλιά τα έχω βγάλει, τα καλοκαιρίνά ρούχα όχι ακόμα και είναι και μπέρδεμα ο καιρός!! Σκούπισμα σφουγγάρισμα έκανα μεταμεσονύχτιο γιατί σήμερα θα πάρουμε τους δρόμους!!!!!!!!!!!!!

Laerta οι κορτιζόνες δίνονται για ττην ανάπτυξη των πνευμόνων των μωρών. Δηλαδή σε περίπτωση που γεννηθούν πρόωρα να είσαι καλυμένη. Τις κάνεις όμως σε μετέπειτα εβδομάδα (δε θυμάμαι ακριβώς) και οι δόσεις και ποσότητες ορίζονται από το γιατρό σου.

Nufiiiiiiii!! ουουουουου!!! ετοιμάζεσαι για δουλειά?

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

LAERTA οι ενεσεις κορτιζόνης είναι απαραιτητες κατα την γνωμη μου,εμενα με βοηθησαν πολυ,αν τις κανεις στα παιδια συνηθως και θερμοκοιτιδα να μπουν δεν χρειαζοντε οξυγονο γιατι τα πνευμονια τους εχουν προλαβει να αναπτυχθουν.Οι ενεσεις αυτες συνηθως γίνονται 27-31 εβδομαδων. Οι ενεσεις ηπαρίνης είναι για το θεμα θρομβοφιλιας ή αν καθεσαι στο κρεβατι και κανεις καθημερινα ενεσεις inohep ή clexan η δοση την ρυθμιζει κανονικα αιματολογος απο την εξεταση ANTI-XA που κανεις καθε μηνα.Αν την κανεις απλα για λόγους "ασφαλειας" συνηθως είναι 1 την ημερα.Σου υπενθυμιζω ότι αν γεννησεις με καισαρικη και θες να κανεις επισκληριδιο θα πρεπει να εχεις σταματησει τις ενεσεις 1 ημερα πρίν αλλιως κανεις ολικη ναρκωση!!

YiMXp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...