Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

καλημερα σε όλες τις μανουλες!! Ναι,σήμερα ο καιρος είναι για μεσα αλλα το σαββατοκυριακο έρχεται ανοιξιατικο!!:D:D

Εγω το μεσημερι θα παω στο ικα για την ενσταση που εκανα για το επιδομα καισαρικης,για να δουμε..

YiMXp3.png

Διαφημίσεις

και απο σαλια?γεματα και βαζουν το χερακι συνεχεια στο στομα,μιλησα με την παιδιατρο μου είπε ΄προετοιμάζονται για τα δοντια που συνήθως βγαίνουν περιπου 8 μηνα..αρα υπομονή να έχουμε!

Διαβάζω τα νέα σας και σιγά σιγά απαντώ! Λοιπόν, κι εμείς είχαμε συμπτώματα από τριών μηνών, αλλά και ο 8ος μου φαίνεται πολύ μακρινός. Θα έλεγα πως ένας μέσος όρος ηλικίας για δοντάκια (με διακυμάνσεις ανάλογα με το παιδί, εννοείται) γύρω στον 6ο. Ας πούμε, εμείς βγάλαμε 5 1/2 το πρώτο, σχεδόν και οι δύο. Άλλα παιδάκια στον 5ο, άλλα στον 6ο και, σίγουρα, κάποια και στον 7ο - 8ο. Πάντως, πιο συχνό είναι το δόντι κοντά στον 6ο. Άρα, μην τρομοκρατείσαι!!!!

rPPrp3.png

Λοιπον linaki, επειδη ετσι ειναι η μικρη μου απο την αρχη ( απο το μαιευτηριο ακομη) κοιτα να δεις τι κανω. Μολις της δινω να φαει και σταματησει ξαφνικα και δειχνει να δυσφορει την αφηνω για λιγα λεπτα και προσπαθω να τη ρεψω. Η δικη μου συνηθως ρευεται και μαλιστα πολλες φορες και μετα απο λιγο συνηθως συνεχιζει το φαγητο της ξαλαφρωμενη. Δε συμβαινει βεβαια παντα, γιατι καποιες φορες μπορει οντως να μην πειναει αλλα τις περισσοτερες εχει αποτελεσμα. Αυτο μου το ειχανε πει απο την πρωτη στιγμη οι μαιες και το τηρω ακομη. Δοκιμασε το δεν εχεις τιποτα να χασεις!

Κι εγώ, κορίτσια, κυρίως λόγω παλινδρόμησης, αλλά και από τακτική, τους έβαζα να ρευτούν πάνω από δύο φορές στη διάρκεια του ταΐσματος. Και για να ξεκουραστούν και για να συνεχίσουν πιο ανάλαφροι. Δοκιμάστε το, νομίζω είναι αποτελεσματικό.

rPPrp3.png

Καλημέρα σε όλα τα κορίτσια!! Περιμένω κι εγώ να μπω στο κλαμπ σας κάποια στιγμη τον Αύγουστο! Ήθελα να σας ρωτήσω: από την εμπειρία σας, τι πρέπει να προσέξει κάποια ώστε να μη γεννήσει πολύ πρόωρα; Μ'εχει πιάσει ένα άγχος και συνάμα έντονη ανησυχία σχετικά με αυτό το θέμα. Σε εκείνα τα κορίτσια που γέννησαν πρόωρα, τις είχαν ενημέρωσει από τη Β' επιπέδου ή απλά προέκυψε; Αν έχετε χρόνο κι όρεξη, παρακαλώ μοιραστείτε την εμπειρία σας μαζί μου. :-P

Καλωσήρθες, κοριτσάκι!

Όλα να πάνε καλά, σου εύχομαι, που θα πάνε, δηλαδή, με τη βοήθεια της Παναγίτσας! Λοιπόν, νομίζω η προωρότητα (πλην κραυγαλέων εξαιρέσεων) είναι και λίγο θέμα τύχης. Περίτρανη απόδειξη η Όλγα! Αλλά κι εγώ (που ομολογουμένως δεν ήμουν και ιδιαιτέρως προσεκτική, αλλά ούτε και ιδιαιτέρως απρόσεκτη), γέννησα 35+3, ενώ μέχρι 2 μέρες πριν όλα έδειχναν ότι ίσως φτάσω και τις 36, με ελπίδες για περισσότερο. Αλλά, ξαφνικά σταμάτησε ο μεγάλος να παίρνει βάρος και γέννησα, για να μπει θερμοκοιτίδα! Έμεινε 15 μέρες και όλα καλά! Οπότε, κάνε εσύ ό,τι περνάει από το χέρι σου, δηλαδή ξεκούραση και χαλαρουίτα και, όσο γίνεται, όχι στρες, και άσε τα υπόλοιπα στον καλό Θεούλη, που μας φροντίζει όλους :)

rPPrp3.png

Καλημέρα σε όλα τα κορίτσια!! Περιμένω κι εγώ να μπω στο κλαμπ σας κάποια στιγμη τον Αύγουστο! Ήθελα να σας ρωτήσω: από την εμπειρία σας, τι πρέπει να προσέξει κάποια ώστε να μη γεννήσει πολύ πρόωρα; Μ'εχει πιάσει ένα άγχος και συνάμα έντονη ανησυχία σχετικά με αυτό το θέμα. Σε εκείνα τα κορίτσια που γέννησαν πρόωρα, τις είχαν ενημέρωσει από τη Β' επιπέδου ή απλά προέκυψε; Αν έχετε χρόνο κι όρεξη, παρακαλώ μοιραστείτε την εμπειρία σας μαζί μου. :-P

Επίσης, ο τράχηλός μου ήταν μια χαρά, μας έδινε πολλέέέέέέέές ελπίδες για καλή εβδομάδα! Αλλά, η εξέλιξη μας πρόλαβε!

Λοιπόν, Αύγουστο γέννησα κι εγώ, συγκεκριμένα Παρασκευή και 13!

Μην ανησυχείς καθόλου, γεννιούνται όμορφα μωρά τον Αύγουστο :):):):):):)

rPPrp3.png

Διαφημίσεις

Επίσης, ο τράχηλός μου ήταν μια χαρά, μας έδινε πολλέέέέέέέές ελπίδες για καλή εβδομάδα! Αλλά, η εξέλιξη μας πρόλαβε!

Λοιπόν, Αύγουστο γέννησα κι εγώ, συγκεκριμένα Παρασκευή και 13!

Μην ανησυχείς καθόλου, γεννιούνται όμορφα μωρά τον Αύγουστο :):):):):):)

Και πλακούντας, επίσης, πολύύύύύύύύύ καλά. Όταν γέννησα, ήταν στο 2 και στο 3 (αν θυμάμαι καλά)! Όλα καλά, αλλά γέννησα 35+3 :):):):)

rPPrp3.png

Κορίτσια, αυτό και πάω για δουλειά!

Τρελαίνομαι με τη φωτό της Όλγας, την ώρα που έχουν σπάσει τα νερά! Που κυλάει το θέμα και η Όλγα ποζάρει στο τζάκι, κατόπιν υπόδειξης του καλού της!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Μιλάμε ότι δεν έχω καλύτερο! Να 'σαι καλά, βρε Ολγάκι, τώρα που λέγαμε για προωρότητες το θυμήθηκα! :):):):):):):):):):):):):):):)

rPPrp3.png

NAKI82 οντως καλυτερα να τα κοιμησεις σε μία κουνια,τουλαχιστον μεχρι να δείς ότι ο ένας δεν ξυπναει τον αλλο..

AGORAKIA ευχομαι να βγαλουν συντομα δοντακια να τελειωνουμε και με αυτο,αν γυρισω στην δουλεια μετα το 6μηνο και είναι μεσα στην γκρινια δεν θα ξερω τι να κανω,ασε που δεν εχω κανεναν και σκεφτομαι γυναικα ή παιδικο σταθμό? θα γυρισω τελος Οκτωβριου ευτυχως στην δουλεια,μεχρι τοτε περιμενω να δω πως θα είναι τα πραγματα..

YiMXp3.png

γεια σας γεια σας!!!

γιναμε πολλες και εχασα λιγο την μπαλα αλλα θα αναπροσαρμοστω σιγα σιγα!!!

τι μου κανετε παλιες και νεες φιλεναδες?

agorakia πρεπει να περασες πολυ ωραια νυχτα για να βλεπεις τοσο ωραιο αυτον τον παλιοκαιρο που μας εκλεισε μεσα!!!!!;)αυτος ο καιρος ειναι καλος μονο με τζακι και αγκαλιες μετα συζυγου και τεκνων.

σημερα νιωθω οτι με εγκαταλειπουν οι δυναμεις μου!!!

ααα σημερα επισης καταφεραμε να φαμε αυγο για πρωτη φορα.το ενα κουταλακι δεν ειναι πολυ?μαλλον κατι δεν εκανα καλα.ενας κροκος ποσα κουταλακια σας βγαζει?

age.png

Διαφημίσεις

ααα σημερα επισης καταφεραμε να φαμε αυγο για πρωτη φορα.το ενα κουταλακι δεν ειναι πολυ?μαλλον κατι δεν εκανα καλα.ενας κροκος ποσα κουταλακια σας βγαζει?

Εξαρτάται από το μέγεθος του αυγού. Στα κλασικά, μεσαίου μεγέθους αυγά, καλά βρασμένα, το μισό αυγό μου βγαίνει 3 παιδικά κουταλάκια, πότε ένα γεμάτο κουταλάκι του γλυκου. Αλλά γιατί τα μετράτε έτσι;

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Απο κεκτημένη ταχύτητα ξέχασα να σε καλωσορίσω.

Λοιπον, το να αγχώνεσαι για την προωρότητα δεν βοηθάει σε τίποτα. Απ' την άλλη όμως, το να προετοιμαστείς νωρίς και θα σε ξε-αγχώσει και θα σε προετοιμάσει καλύτερα.

Οπως διάβασες από τα άλλα κορίτσια, το θέμα προωρότητας μας είναι λίγο πολύ γνωστό. Ομως, όλα είναι σχετικά, π.χ. θα δεις μαμάδες με 1 μωρο που γενάνε στις 38 εβδομάδες και το ονομάζουν πρόωρο, ενώ σε εμάς το να φτάσεις την 36 θεωρείται ικανοποιητικότατο.

Επίσης, όσο και αν σου φαίνεται περίεργο, το πως θα χαρακτηριστεί το μωρο εξαρτάται από το αν θα γεννήσεις σε δημόσιο (που τα κρατάνε λίγο) ή σε ιδιωτικό.

Ακόμα, είσαι τυχερη που γεννάς καλοκαιρι, γιατί κατά τους καλοκαιρινούς μήνες το όριο εξόδου από το νοσοκομείο είναι λίγο χαμηλότερο.

Εγώ γέννησα στην 33η εβδομάδα μετά από πάρα πολύ καλή εγκυμοσύνη που δεν φαινόταν καμία ένδειξη προωρότητας. Απλά άρχισαν οι συσπάσεις και 2 μέρες μετά έσπασαν τα νερά. Αλλά ήμουν προετοιμασμένη, είχα κάνει και τις κορτιζόνες μου και τις ετοιμασίες μου. Τα παιδιά γεννήθηκαν μικρούτσικα μεν, χωρίς προβλήματα δε ( η μπέμπα 2 εβδομάδες θερμοκοιτίδα, ο μπέμπης καθόλου). Γι' αυτό που δεν ήμουν όμως καθόλου προετοιμασμένη (και κανείς δεν είναι) ήταν οι εμπειρίες της θερμοκοιτίδας γιατί πέρα από τον αποχωρισμό, έχουμε και τις ορμόνες να χορεύουν.

Και για τα κιλα.... εδώ μιλάς στη μις λιχούδα. Τα γλυκά πρόσεχε μόνο και το αλάτι, αν έχεις θέμα με την πίεση.

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Γειά σου witch!! τι κάνουν τα witchakia, πόσο φανταστικά μεγάλα έχουν γίνει????

glorr που είσαι? ο παιδίατρος ππως πήγε χτες? τον δάγκωσε η μπουμπού????:D:D:D

Νunuko-οργανωτή, πότε θα κάνουμε τη συνάντηση; οεο;

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...