Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 7 λεπτά , Xristina96 είπε:

για να μην αγχώνεσαι πήγαινε και κάνε εξετάσεις. Βασικά, αφού θα πας σε ενδοκρινολόγο θα σου τα κάνουν μόνοι τους. Είμαι από τις περιπτώσεις που κάποιες βιταμίνες με πείραξαν, ιδικά αυτές που έχουν μέσα την ισοτινόλη πως λέγεται , μου χάλαγε η περίοδος. 

Πάρε ποιο καθαρές, όχι πολυβιταμίνες. Πάρε, d3, ω3, σίδηρο εάν έχεις έλλειψη και όπωσδήποτε φιλικό οξύ. Δες πως πας με τα Β και προχωράς ανάλογα.  

Έχω και ευαίσθητο στομάχι με πολλές παλινδρομήσεις εγώ εν τω μεταξύ οπότε πρέπει να είμαι προσεκτική στο τι παίρνω. Ευχαριστώ πολύ. 🙏

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Μαroylaki κΑΙ τα δικά μου ξύπναγαν όταν ήταν 2 μηνών και κάτι. Κρατάνε περισσότερες ώρες από την μέρα που μπήκανε στον 3ο μήνα και ελπίζω να το κρατήσουν και να έχουμε κανα καλό πρόγραμμα.

Διαφημίσεις

Καλημέρα :P

Μπράβο Μαρουλάκι, μου αρέσει να βλέπω άτομα των διαστάσεων μου να γεννάνε δίδυμα, γιατί μερικές φορές όταν λέω ότι είναι 2, με ρωτάνε "και που θα χωρέσουν"; Τι σας έκαναν με το υπερηχογράφημα;

Μελένια, συγχαρητήρια! Θα αλλάξουν και πολλές φορές θέσεις μέχρι το τέλος! Πάντως υπέροχη στιγμή να ακους τις καρδούλες για πρώτη φορά!

Γιώτα, πατατούλες ε;:evil: Πάλι θέλεις να με κολάσεις.... Οι κράμπες πάντως είναι ανυπόφορες... να παίρνεις το μαγνήσιό σου!

Jasmini, για τα κιλά, διάβασα σε φόρουμ διαβητικών ότι ο σ. διαβήτης κατεβάζει το βάρος μας. Πάντως και εγώ έχασα ένα κιλό, αλλά καλό μου έκανε. Θα γίνουμε στυλάκια μετά, θα πάμε και στα καλλιστεία :cool:

Να το φωτιστικό που έβαλα: http://www.triadafillos.gr/details2.php?lang=2&wh=1&the1id=56&theid=56&open1=56&open2=&thepid=181&page=1. Glorr πως πάει η διακόσμηση;

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Καλημέρα κορίτσια σποράκια και μωράκια μπήκα και επίσημα στην παρέα σας και έχω τρελαθεί! Πήγαμε στον γιατρό και ακούσαμε 2 καρδούλες, τα μωράκια απ εκεί που ήταν το ένα πάνω και το άλλο ακριβώς από κάτω, ήρθαν σχεδόν δίπλα δίπλα.

Το ένα μωράκι 13χιλ και 163 παλμούς και το άλλο 11χιλ και 152 παλμούς:D:D

Μπραβο Μελένια, όλα καλά θα πάνε, να προσέχεις μόνο γιατί το πρώτο τρίμηνο είναι επικίνδυνο. Αν ξεπεράσεις τις 11 εβδομάδες, όλα καλά!!!:wink::wink::wink:

Άααα και νομίζω ότι είναι αγοράκια, κι εμένα τέτοιους παλμούς είχανε ;););););)

RKdwp3.png

Αδυνατουλες μου τι κάνετε?:mrgreen:(κοιτα ποια μιλάει:roll:)

Μελένια και nunu συγχαρητηρια!Να εχετε μια καλή και τελειομηνη εγκυμοσυνη:P.Να ξεκουραζεστε πολυ.Αφηστε τους αλλους να σας υπηρρετουν:mrgreen:

jasmini μου και γω προς το τελος εχασα κανενα κιλακι γιατι δεν μπορουσα να φαω με την κοιλαρα.Τα μωρακια ομως βγηκαν θρεφταρια:D

Και γω κοριτσια ειμαι το πρωτο μποι.1,64.Και χωρεσαν δυο μωρα 2400 και 2460:shock:

Ωραιο το φωτιστικο!!!!

Αντε τελειωνετε με τα δωματια θα σας μεινουν στη μεση.Η κοιλια θα μεγαλώσει πολυ:roll:glorraki για πες στα κοριτσια:lol::lol:

Στελλιτσα μια χαρα απο υπνο τα μπεμπε!Εμενα τωρα τελευταια ξυπνανε στις 4 αλλα δεν θελουν γαλα.Δινουμε μαχη με την πιπιλα.Περναει κανενα μισαωρο και ξερενομαστε ξανα

Εγω κοριτσια τα εχω σε δυο καλαθουνες στην κρεβατοκαμαρα μας.Τωρα ομως που θα παω στο εξοχικο θα τα βαλω και τα δυο σε μια κουνια.Χωρανε ακομη μια χαρα.Σφηνακια εχω και γω.Τα θεωρω απαραιτητα για να μην γυρνανε ανασκελα και μπρουμητα.Αλλα τωρα δεν μας κανουν τιποτα και θα τα βγαλουμε

twins μια χαρα τα ζουζουνελ!!Μεγαλώνουν!

Πωπω κορίτσιααααα κοντευετε:mrgreen:Τι ωραια:P:p:p:p:p:p

tt7430777fltt.gif

2yPkp3.png

το βραδινο ποτε το κοψατε???? βρε κοριτσια εμενα η παιδιατρος μου ειπε τωρα να μην το κοψω το βραδινο τους,,

και να πω οτι δεν τρωνε..πολυ περισσοτερο απο το κανονικο τους..

γυρω στα 5 κιλα ειναι και το αγορι τρωει απο 140 μεχρι 240 δηλ τις περισσοτερες φορες τρωει 180,190 και το κοριτσι 150 μεσος ορος...δηλ.αν κοπει το βραδινο τι θα παθουνε???

Δεν το αντεχω το βραδινο ξυπνημα..ειμαι κομματια :(

Aλλαξαμε παλι γαλα γιατι εκει που ο μικρος εκανε 4 φορες την μερα κιτρινα τωρα μια και πρασινα..

Γκρρρ..

στελλα απο μονα τους το κοψανε το βραδινο??

Τwins ασε ...μικρες διαστασεις αλλα η κοιλια μου εχει ξεχειλωσει ειμαι σαν 4 - 5 μηνων..ποτε θα επανερθει????Ωιμε!!!

φιλιαααααααα μανουλες και εγκυουλες

Διαφημίσεις

Μaroylaki και εμείς τώρα αλλάξαμε το γάλα και μου κάνουν πράσινα κακά! Δεν είναι καλό αυτό δηλαδή?

Ναι από μόνα τους τρώνε λιγότερα γεύματα. ΑΠ'ότι μου είπε η γιατρός να προσπαθώ να τρώνε καλά κατα τη διάρκεια της μέρας για να μην ξυπνάνε ξημερώματα και να θέλουν φαγητό. Άστα γιατί ο μικρούλης μου όμως μου κάνει πάλι νερά με το φαγητό του. Μια τρώει 100, άλλη φορά 50 άλλη 150! Η γιατρός μου είπε να μην ανησυχώ γιατί τρώει όσο θέλει. Τώρα είναι 5700 και 59εκ ενώ ο χοντρούλης μου είναι 6700 και 62εκ και τρώει 210-240 σε 5 γεύματα όλη μέρα.

Kαλησπερα κοριτσια!

Κατ αρχην συγχαρητηρια Melenia, ευχομαι να εχεις μια καλη καλη εγκυμοσυνη!

Ολγα τα μωρακια σου γεννηθηκαν σουπερ απο κιλακια!Απο τα μεγαλα διδυμακια που εχω ακουσει..Θρεφταρακια:D (αστειο βεβαια αν σκεφτει κανεις οτι στα μονα νεογεννητα,μεγαλα ειναι τα 4παρα κιλα....Τα δικα μας ειναι σαμιαμιδακια!!)

Πηρα κ τ αποτελεσματα της καμπυλης.Δεν ξερω αν μπορει καποια να μου δωσει μια πρωτη ιδεα μεχρι να δω το γιατρο μου..οι μετρησεις με 100gr γλυκοζης ειναι οι εξης

χρονος..............τιμη (φ.τ.70-110)

0......................77.0

60....................165

120..................127

180..................100

33E7p2.png

Στελλα οχι τα πρασινα κακα δεν ειναι προβλημα μου λεει η παιδιατρος απλα εκει που ο μικρος μου εκανε 4 φορες την ημερα τωρα κανει 1 με αυτο το γαλα..τωρα θα δοκιμασουμε το ναν το 1..

για να δουμε...

Βλεπω οτι ο ενας βιαζεται να μεγαλωσει..χιχιιχι...μια χαρα ειναι ...

Νουφι εμενα η καμπυλη μου ηταν..

(καθε ιατρειο εχει και τις δικες του μετρησεις φυσικα)

μετα ληψη γλυκοζης 75γρ

φ.τιμες..70-120

0.....75γρ

30....118

60....103

90....95

120....94

και μου ειπε ο γιατρος μου οτι ολα ειναι μια χαρα...

Νομιζω οτι ολα θα ναι μια χαρα...

Μολις παρεις απαντηση πες μας..

Ολγα

θυμαμαι οτι σε σενα ο γιατρος το βραδινο τους το εκοψε πολυ νωρις απο ενα μηνων??η δυο??

κοριτσια καληνυχτουδια παω για ξαπλα οσο προλαβω..μακιααααααα

πωπω αυτη η πιπιλα ..τους πεφτει ,κλαινε την βαζεις σταματανε..μετα απο λιγο το ιδιο..το κανω μια ωρα τωρα..γκρρρρρρρρρρρρρρρρρρ

Αληθεια τι κανετε αν δεν κοιμουνται στο κρεβατι που τα βαζεται????

καλημερα κι απο μας!

κοριτσια με τις καμπυλες το φυσιολογικο ειναι ενω ανεβαινει η τιμη την πρωτη ωρα μετα στις επομενες μετρησεις σιγα σιγα να κατεβαινει και να φτανει στα φυσιολογικα και παλι....

tqj2p3.png vvtJp3.png

Διαφημίσεις

Nufi καλημέρα...

Αντιπαραβάλλω τις τιμές σου με τις σημειώσεις που έχω:

0......................77.0 (στις εγκυούλες φ.τ. <95, οπότε ΟΚ)

60....................165 (φ.τ. <180, OK)

120..................127 (φ.τ. <155, OK)

180..................100 (φ.τ. <140, OK)

Οπότε φαίνονται σουπερ-καλές! Αλλά πες το και στο ντόκτορ για παν ενδεχόμενο. Για να καταλάβεις εμένα τα αντίστοιχά μου ήταν 98-213-185-103 (ουδεμία σχέση με φ.τ., έχουμε σ.δ.κ.), οπότε don't worry!:P

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Καλημέρα κορίτσια σποράκια και μωράκια μπήκα και επίσημα στην παρέα σας και έχω τρελαθεί! Πήγαμε στον γιατρό και ακούσαμε 2 καρδούλες, τα μωράκια απ εκεί που ήταν το ένα πάνω και το άλλο ακριβώς από κάτω, ήρθαν σχεδόν δίπλα δίπλα.

Το ένα μωράκι 13χιλ και 163 παλμούς και το άλλο 11χιλ και 152 παλμούς:D:D

μελένια μου...χαιρομαι πάρα πολύ....αχ παναγιά μου αντε και στα δικά μου!!!

πώπωωωω !!!

φιλιά σε όλες τις διδυμομανούλες, τις γλυκιές!!!!

Καλημέρα Χρυσάκι! Τρως φρουτάκια καλό μου;;)

Και καλημέρα σε όλες (ξέχασα να το πω πριν)!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:P:p

Και επίσης... χρόνια πολλά στις εορτάζουσες και τους εορτάζοντες :P!!!!!!

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

καλημέρα σας ευχαριστώ πάρα πολύ για τις ευχές σας όλες σας! Μακάρι να πάνε όλα καλά και δε με νοιάζει τίποτα άλλο.

Να σας ρωτήσω και κάτι , ο γιατρός μου από την αρχή αρχή της εγκυμοσύνης (και πριν μείνω) μου έδωσε κάτι πολυβιταμίνες να παίρνω Pregnacare αν τις ξέρετε. Είχα κάνει εξετάσεις αίματος αφού έμεινα στην αρχή και είχε δείξει χαμηλό σίδηρο. Μου είπε να συνεχίσω κανονικά όπως στην αρχή αλλά δεν θα έπρεπε να παίρνω και κάτι ακόμα σε βιταμίνες λόγω και διδύμων; Εσείς πήρατε;

CrCmp2.png

1295335bgma5fa4kz.gif

Καλημέρα Μελένια! Τα συμπληρώματα (ποικίλουν από γιατρό σε γιατρό) τα δίνουν από το 2ο τρίμηνο και μετά γιατί συνήθως οι ποσότητες που λαμβάνονται από τις τροφές επαρκουν, εκτός αν συντρέχουν άλλες συνθήκες. Το πρώτο τρίμηνο δεν έχουν αρχίσει ακόμα να "ρουφάνε". Μετά, θα σου δώσει την "ποικιλία" που παίρνουμε όλες μας!

Οι καρδούλες τους χτυπάνε δυνατά είδα... μπράβο!:P

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...