Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Κοριτσακι καλησπερα!Συγγνωμη που μπαινω στα ξαφνικα στην παρεα σας αλλα χρειαζομαι για την καλυτερη μου φιλη 2 πακετα γκοναλ που δυσκολευεται πολυ να βρει λογω ΙΚΑ και κινδυνευει να ''χασει'' την επομενη της προσπαθεια που κανονικα αρχιζει σε 20 μερες!Εαν σε καποια κοπελα εχουν περισσεψει καποια κουτια και δεν τα χρειαζεται ας μου στειλει ενα προσωπικο μηνυματακι!

Σας ευχαριστω για το χρονο σας

Διαφημίσεις

Τώρα που διάβασα τα περισσότερα μηνύματα, ας πω και εγώ κάτι...

Κοριτσάκια, να μην το ξεχάσω... πότε θα γίνει τελικά η συνάντηση και που;

Annia, προσκυνω... πολύ καλή η ιδέα για το καρότο. Εντωμεταξύ έχω δοκιμάσει αυτό το γλυκό, το κάνουν και στην Κρήτη, είναι τέλειο. Τραγανιστό, δεν λιγώνει και είναι και πολύ ευχαριστο στην όψη.

Nicole.G, δυστυχώς Γκοναλ δεν έχω, κρίμα. Καλή επιτυχία πάντως στην προσπάθεια της φίλης σου.

Τα νέα μας εμάς. Το σκορ 7-2. Τρέχουμε γενικώς από πίσω τους γιατί μπουσουλάνε-σηκώνονται -πεφτουν και πάλι από την αρχή. Επίσης, δοκιμάσαμε ψάρι με ολέθρια αποτελέσματα... θυμήθηκαμε την παλιά κακή εποχή της ρουκέτας. Για τη βάφτιση δεν έχω κάνει τίποτα καινούριο. Στο τέλος θα τρέχω. Ζήτω οι εργασίες!!!!!

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

naki82 μεγια τα επιπλα σας,εγω τα είχα περασει με νερακι και ξυδι για απολυμανση. Προσοχη αν τα βαζεις να κοιμηθουν στο παρκοκρεββατο γιατι πιστευω δεν είναι καταλληλο το στρωμα τους για τοσες ώρες καλυτερα σε μία κουνίτσα στην αρχη,εγω ακομα τα κοιμηζω στις καλαθουνες.

glorr να ρωτησεις τον γιατρο ποτε επιτρεπονται τα μπανακια στην θαλασσα,αν δεν κανω λαθος στα αγορακια απο 6 μηνων αλλα στα κοριτσακια απο 1 ετους λογω ουρολοιμωξεων,καλυτερα ρωτα όμως

ευχαριστουμε!πολυ καλη η ιδεα με το ξυδι!!δεν ηξερα πως να τις κανω,μαλλον θα τις περασω και με ντετολ.

το παρκοκρεβατο δεν θα το αφησω ετσι,αν καταληξω εκει θα παρω σιγουρα και ενα στρωματακι,λες ουτε αυτο να κανει?

οσο για την προωροτητα εμενα στην β επιπεδου μου ειχε μετρησει τον τραχηλο και ειπε οτι μαλλον δεν παω για πολυ νωρις,βεβαια ολα αυτα ειναι πιθανοτητες,νομιζω οτι το μονο που μπορουμε να κανουμε ειναι πολυ ξεκουραση!

θελω μια θαλασσα γεματη αστεριες!

tJd1p3.png

Το θέμα στη ζωή δεν είναι να κρατάς καλά χαρτιά, αλλά να παίζεις σωστά ένα άσχημο φύλλο....

(εμείς σκοπεύουμε να το παίξουμε σωστά)

Γειά σας κορίτσια!

Αχ μα τώρα που μπαίνει και η 'Ολγα, λείπω εγώ συνεχώς από το σπίτι...

Το ρίξαμε στην ολοήμερη βόλτα. Βέβαια την πατήσαμε κιόλας. Ο Bill συναχώθηκε και δεν μπορεί να αναπνεύσει το καημένο από την μύτη και δυσκολεύεται και ξυπνάει συνέχεια. :(

Nunu εσένα ο μικρός πώς είναι? Του πέρασε η ιωσούλα?

Laerta καλώς ήρθες κι εσύ στην παρέα μας και με το καλό να υποδεχθείς τα μωράκια σου!!! Για το θέμα προωρότητας, όπως είπαν και τα κορίτσια, δεν μπορείς να ξέρεις...πρόσεχε λοιπόν να μην κουράζεσαι καθόλου, να μην πάρεις τώρα τελευταία πολλά κιλά και ίσως και το αλάτι στο φαγητό σου.

Naki μεγειά τα επιπλάκια σας!!! Εγώ θα πρότεινα την μια κούνια μέσα στο υπνοδωμάτιο και τα δυό μέσα. Για αρκετό καιρό χωράνε μια χαρά.

RKdwp3.png

κάποιες φορές τρώει 250ml φαγητό και πίνει και γάλα. Η κοιλιά της μετά είναι να σκάσει φυσικά. Σε γραμμάρια δε ξέρω πόσο είναι. Θα μετρήσω σήμερα...

zitamar στο έφτιαξα τίκερ και σου έκανα και αίτημα φιλίας!!

Ουάου Nunu μια χαρά τρώνε τα μικρά. Τα δικά μου τρώνε με το ζόρι 100ml ο καθένας.

RKdwp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα!

Μα τώρα που αποφάσισα να εμφανιστώ εξαφανιστήκατε όλες;

Να σας πω λίγο τι τρώμε να μου πείτε αν είναι καλά; Γιατί βάρος δεν βλέπω να παίρνουμε και αγχώνομαι....

Πρωί: Γάλα 180ml ο καθένας. Συνήθως το πίνουν όλο, αλλά υπάρχουν φορές που αφήνουν

Δεκατιανό (στις 11): Μισό αυγό και 200ml φρούτο (το τρώνε όλο με χαρά)

Γεύμα: Ο σκούξης τρώει 200-250ml σούπα, η μπεμπα το κλαίει, το φτύνει, με αποτέλεσμα να τρώει συνήθως ένα γιαουρτάκι

Απογευματινό: Συνήθως τρώει 1,5 γιαουρτάκι ο καθένας ή κρεμα

Βραδυνό: Γάλα, το πολύ 150ml (μην ξεχνάμε τις κακές μας συνήθειες)

Αλλες φορές τρώνε περισσότερο απ' όσο γραφω, άλλες λιγότερο.

Πείτε μου τη γνώμη σας... είναι καλά; Σαν λίγο δεν είναι για μωρά 11 μηνών;

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Χθες γινόταν χαμός εδώ και δεν πρόλαβα ούτε μια καλημέρα να πω!

Σήμερα, όμως, (αν και έχω πάλι τρελή δουλειά) μπαίνω έστω και για λίγο!!!

Μετά το 53ο κουλουράκι στον καφέ μου, πάω να δω τι λέγατε όσο έλειπα :)

rPPrp3.png

Διαφημίσεις

nunu μου εγω δεν ξερω να φτιαχνω αν μπορείς βοηθησε μου,να βαλω την ηλικια για τα αντρακια μου,γεννηθηκαν 27/1.

Κανονικα πριν τα δωσεις τα χαρτια στην εργασια σου παντα να κρατας αντιγραφο,τα επιδοματα συνηθως ήταν σε 2 αντιγραφα δεν κρατησες κανενα? το ικα πιθανοτατα να σου βγαλει αλλα θα σε ταλαιπωρήσει,πιο καλα να ζήταγες απο τον εργοδοτη σου να στα δωσει μια φωτοτυπία..

Ααα! Νομίζω ότι έχετε γενέθλια την ίδια μέρα με τα αντράκια της Όλγας! Αλλά με έναν χρόνο διαφορά! Το θυμάμαι, διότι το έχει στο τικεράκι της με τεράστια γράμματα και μου έχει μείνει. Άσε που ήταν και η μέρα που είδα το πρώτο δόντι του ενός μπούμπη μου!

rPPrp3.png

Καλημέρα κι από μένα!!

Ο Bill χάλια σήμερα και να δω πότε θα κάνουμε την φωτογράφιση για το προσκλητήριο γμτ....

Περαστικά, βρε κουκλίτσα μου... :(

Γιατί έτσι το παιδί; Τι έπαθε;;;;;;;

Πότε θα φωτογραφηθείτε;

rPPrp3.png

Καλημέρα και από εμάς!!! Ξύπνησα πρωϊ και πήγα για κάτι δουλειές, μα τι καιρός είναι αυτός? και έλεγα θα βγαίναμε σήμερα :eek::-o:-o

Ο μπέμπης έχει αναρρώσει πλήρως και τώρα ρίχνει μια τζούρα ΄ύπνου. Η μικρή χτες έπαθε κρισάρα...κοιμήθηκε το απόγευμα 7:15- 7:45 που τη ξυπνήσαμε για να μη μας κάνει νούμερα το βράδυ και τελικά κοιμήθηκε στις 1 μετά από ντεπόν και πονστάν. Έκλαιγε 3 ώρες (όταν τη κούναγα για νάνι) χωρίς να βλέπω συμπτώματα αρρώστιας ή πόνου αλλά να έκανε νάζια και τόσες ώρες δεν πιστεύω. Τι να πω?

jas η μπέμπα τρώει τόσο ο μπέμπης είναι πιο χαλαρός, αλλά πάντα πίνουν και γάλα μετά, προφανώς όχι γιατί πεινάνε αλλά για την επαφή ή για τη δίψα. Περαστικά στον Μπιλάκο!

twins έμενα μου φαίνονται καλά αυτά που τρώνε τα ζυγίζεις και δεν παίρνουν βάρος?

Agorakia στείλε μας και εμάς κουλουράκια!!

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Twins, κι εμένα τόσο τρώνε περίπου. Οι ποσότητες είναι σχεδόν ίδιες, συμπτωματικά :) Ίσως και ελαφρώώώώώώώώώς λιγότερο μεσημεριανό, αλλά σχεδόν ίδια. Ωστόσο, έχω ακούσει ότι, όταν αρχίζει το μπουσούλημα και το περπάτημα, τα κιλά δεν αυξάνονται, όπως παλιά. Αντιθέτως, μειώνονται κιόλας. Οπότε, μην αγχώνεσαι τόσο (πιστεύω πως).

Και, φυσικά, ΤΕ-ΛΕΙ-Α μέρα σήμερα! Απλώς, ΤΕ-ΛΕΙ-Α!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Βροχούλα, μουντάδα, σύννεφο, υγρασία, γλίτσα στο δρόμο (αυτό δεν είναι και τόσο καλό :) ), όλο αυτό το σκηνικό, που λατρεύω!

rPPrp3.png

Δεν έχουμε αλλάξει κάτι στη διατροφή τους και ενεργούνται κανονικά... Μόνο που έχουν γίνει πιο γκρινιάρες... Π.χ. αυτό που μου κάνει εντύπωση είναι ότι αφού φάνε μια μικρή ποσότητα στην αρχή μετά όχι απλά δεν τρώνε, αλλά κλαίνε σπαρακτικά, μονο και μόνο αν καταλάβουν τη θηλή του μπιμπερό στο στόμα τους!

Από ότι φαίνεται έχουμε όντως πολλά ακόμα να δουμε όσο θα μεγαλώνουν...!

Όντως, θα βλέπεις τόσες αλλαγές κάθε λίγο, που δεν θα το πιστεύεις! Αυτό, που περιγράφεις, για παράδειγμα, το ζήσαμε κι εμείς. Αλλάζουν και οι ποσότητες και ο τρόπος που τρώνε και το πώς το τρώνε. Εκείνη τη στιγμή σου φαίνεται τραγικό, απελπίζεσαι, ανησυχείς ότι δεν τρέφονται σωστά, αλλά εκ των υστέρων (και, φυσικά, βλέποντάς το από αρκετή απόσταση) το αξιολογείς ως άλλη μια αλλαγή συνήθειών των μωρών σου!

Υπομονή και επιμονή και ψυχραιμία!

rPPrp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...