Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Blue Velvet είπε:

Τι κάνετε κορίτσια? Εγώ πήγα στο γυναικολόγο,επειδή ξύπνησα τη νύχτα με ροζ αίμα,το οποίο μετά έγινε καφέ και είχα έντονους πόνους στην κοιλιά..ήμουν πεπεισμένη πως απεβαλα,έκλαιγα όλη μερα..όμως τελικά το αίμα ήταν από την εμφύτευση και οι πόνοι λόγω της σπαστικής κολίτιδας.Ολα καλά,είμαι 5+3,ο σάκος βρίσκεται ψηλά στη μητρα και θα ξαναπάω τέλος του μήνα για να έχουμε καλύτερη εικόνα😊

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Τι εννοείς πολύ? πόσο δηλαδή? περαστικά εννοείς από τα εμβόλια?

Εμένα η Ιωάννα Μαρία τρώει κατά μέσο όρο 150 γρ. γάλα, κρέμα γύρω στα 170, φαγητό γύρω στα 220 γρ. και συνήθως ένα γιαούρτι και κάτι . Πολλές φορές τρώει ένα και της φτάνει . Ανάλογα. Το φαγητό φαντάσου ένα μπολάκι γεμάτο το τρώει όλο. Η δικιά σου?

κάποιες φορές τρώει 250ml φαγητό και πίνει και γάλα. Η κοιλιά της μετά είναι να σκάσει φυσικά. Σε γραμμάρια δε ξέρω πόσο είναι. Θα μετρήσω σήμερα...

zitamar στο έφτιαξα τίκερ και σου έκανα και αίτημα φιλίας!!

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Διαφημίσεις

κάποιες φορές τρώει 250ml φαγητό και πίνει και γάλα. Η κοιλιά της μετά είναι να σκάσει φυσικά. Σε γραμμάρια δε ξέρω πόσο είναι. Θα μετρήσω σήμερα...

zitamar στο έφτιαξα τίκερ και σου έκανα και αίτημα φιλίας!!

Με΄τα από τόση ποσότητα φαγητού της δίνεις και γάλα? Δεν βαρυστομαχιάζει? Εμένα η παιδίατρος που την ρώτησα μου είπε ένα μπολάκι φαγητό γεμάτο είναι μια χαρά. Τώρα καμιά φορά αν πεινάει κι άλλο της δίνω 4-5 κουταλίτσες ακόμη αλλά ως εκεί. Τι να πω? κάθε παιδάκι είναι και διαφορετικό.

καλημερα σας!!!

σημερα αν και με πεθαινουν οι καουρες ειμαι πολυ χαρουμενη γιατι μας εστειλαν τα επιπλακια μας!!!!δεν τα εχουμε παραλαβει ακομα αλλα το απογευμα θα τα δουμε!!:Dθα τα στησουμε κιολας να δουμε πως θα ειναι!!

με το θεμα του δικου μας δωματιου δεν εχουμε αποφασισει ακομα τι θα κανουμε.Βρηκαμε ενα δανεικο λικνο αλλα ειμαι προβληματισμενη,να παρω αλλο ενα ή να τα παρω ενα παρκοκρεβατο και να τα βαλω μαζι?Φοβαμαι μη μου ξυπναει ο ενας τον αλλον ή μην πεσει πανω του.

Επισης οι ενδοεπικοινωνιες δεν ειναι πανακριβες??μπηκα στο λητω και μου εφυγε το σαγονι!!

nunu πραγματικα η μπεμπουλα εινια φαγανου!!μονο που διαβασα τι τρωει βαρυστομαχιασα!!!

glorraki ευχομαι να μην εχετε πολλα κλαματα με τα εμβολια!

κοριτσια πηρατε μαγιο για τα μωρακια σας??

θελω μια θαλασσα γεματη αστεριες!

tJd1p3.png

Το θέμα στη ζωή δεν είναι να κρατάς καλά χαρτιά, αλλά να παίζεις σωστά ένα άσχημο φύλλο....

(εμείς σκοπεύουμε να το παίξουμε σωστά)

καλημερα σας!!!

σημερα αν και με πεθαινουν οι καουρες ειμαι πολυ χαρουμενη γιατι μας εστειλαν τα επιπλακια μας!!!!δεν τα εχουμε παραλαβει ακομα αλλα το απογευμα θα τα δουμε!!:Dθα τα στησουμε κιολας να δουμε πως θα ειναι!!

με το θεμα του δικου μας δωματιου δεν εχουμε αποφασισει ακομα τι θα κανουμε.Βρηκαμε ενα δανεικο λικνο αλλα ειμαι προβληματισμενη,να παρω αλλο ενα ή να τα παρω ενα παρκοκρεβατο και να τα βαλω μαζι?Φοβαμαι μη μου ξυπναει ο ενας τον αλλον ή μην πεσει πανω του.

Επισης οι ενδοεπικοινωνιες δεν ειναι πανακριβες??μπηκα στο λητω και μου εφυγε το σαγονι!!

nunu πραγματικα η μπεμπουλα εινια φαγανου!!μονο που διαβασα τι τρωει βαρυστομαχιασα!!!

glorraki ευχομαι να μην εχετε πολλα κλαματα με τα εμβολια!

κοριτσια πηρατε μαγιο για τα μωρακια σας??

Μεγειά τα επιπλάκια σας. Με το καλό να σας τα φέρουν και να τα στήσετε. Μην φοβάσαι γιατί στις αρχές δεν κουνιούνται για να πέφτει το ένα πάνω στο άλλο. Εγώ για την ενδοεπικοινωνία είχα δώσει 100 ευρώ. Ναι είναι λίγο ακριβές η αλήθεια είναι αλλά χρήσιμες επίσης.

Και ναι λοιπόν πήραμε μαγιό. Μάλλον για να το πω σωστά μας φέρανε μαγιό. Δύο μονοκίνι στην μικρή και ένα κανονικό και ένα σορτσάκι μαγιό κολλητό στον μικρό. καλά έπαθα πλάκα. Είναι τέλεια. Έχουν πολύ γέλιο.

Διαφημίσεις

ευχαριστουμε γκλορακι!

φανταζομαι τα ζουζουνια με τα μαγιο,οντως θα εχουν πολυ πλακα!!!!

αχ...θα γινει χαμος στις παραλιες!!!!θα καουν καρδιες λεμε!!!!!!

tJd1p3.png

Το θέμα στη ζωή δεν είναι να κρατάς καλά χαρτιά, αλλά να παίζεις σωστά ένα άσχημο φύλλο....

παω για φαγητο γιατι μετα εχει δουλεια, γκρρρρρ.....

tJd1p3.png

naki82 μεγια τα επιπλα σας,εγω τα είχα περασει με νερακι και ξυδι για απολυμανση. Προσοχη αν τα βαζεις να κοιμηθουν στο παρκοκρεββατο γιατι πιστευω δεν είναι καταλληλο το στρωμα τους για τοσες ώρες καλυτερα σε μία κουνίτσα στην αρχη,εγω ακομα τα κοιμηζω στις καλαθουνες.

glorr να ρωτησεις τον γιατρο ποτε επιτρεπονται τα μπανακια στην θαλασσα,αν δεν κανω λαθος στα αγορακια απο 6 μηνων αλλα στα κοριτσακια απο 1 ετους λογω ουρολοιμωξεων,καλυτερα ρωτα όμως

YiMXp3.png

naki82 μεγια τα επιπλα σας,εγω τα είχα περασει με νερακι και ξυδι για απολυμανση. Προσοχη αν τα βαζεις να κοιμηθουν στο παρκοκρεββατο γιατι πιστευω δεν είναι καταλληλο το στρωμα τους για τοσες ώρες καλυτερα σε μία κουνίτσα στην αρχη,εγω ακομα τα κοιμηζω στις καλαθουνες.

glorr να ρωτησεις τον γιατρο ποτε επιτρεπονται τα μπανακια στην θαλασσα,αν δεν κανω λαθος στα αγορακια απο 6 μηνων αλλα στα κοριτσακια απο 1 ετους λογω ουρολοιμωξεων,καλυτερα ρωτα όμως

Α ναι ? Δεν το ήξερα. Καλά έτσι κι αλλιώς πριν τον Ιουλιο που χρονίζουν δεν μας βλέπω να πηγαίνουμε για μπάνιο. Οπότε εντάξει.Σήμερα όμως που θα πάμε παιδίατρο θα ρωτήσω.:o

Διαφημίσεις

Να μαι και γωωωω!

Πολύ συχνά τωρα τελευταία...Λέτε να χιονίσει????

Laerta καλώς ηρθες!Με το καλό τα μωράκια σου!!!Συμφωνω με ότι σου είπαν ολα τα κορίτσια...δεν χρειαζεται αγχος,μόνο ξεκουραση.Οσο για την ερωτηση αν φαινόταν απο κατι οτι θα γεννησουμε νωρίς,μετα βεβαιότητας θα σου πω ένα μεγαλο ΟΧΙ!Γεννησα στις 34+2,ενω το ιδιο πρωι ειχα γυρίσει απο ντόππλερ.Ο γιατρός μου ειχε πει οτι εχω τουλάχιστον αλλες 2 εβδομαδες(ο πλακουντας ηταν καλός).Βλέπεις τα μωρα μου ειχαν αντιθετη απόψη και έσπασαν τα νερά!Παρ'ολα αυτα μπήκαν στην θερμοκοιτίδα μονο 1 εβδομαδα

tt7430777fltt.gif

2yPkp3.png

καλησπερες κ απο εμενα

laerta.... εγω εκλεισα την 38η κ πατησα την 39η με ραντεβου.

σε διαφορετικο σακο τα διδυμα κ 3 κιλα (παρα κατι πολυ ψιλα) εκαστο στη γεννα! στην αρχη πηρα κατι χαπια (ουτροτζεσταν νομιζω η' τα μπερδευω με ουτοπαρ) γιατι ειχα μικρη αιμαρραγια μεχρι τον 4ο περιπου. μετα τπτ. ολα καλα. κ ηταν ο 2ος τοκετος για εμενα. πηρα κατι χαπια (για τυχων προωρες συσπασεις) για 1μιση μερα (ουτροτζεσταν η' ουτοπαρ, ακομα τα μπερδευω) κ επειδη μου φεραν απιστευτη ταχυκαρδια, νταγλα κ υπνηλια, τα σταματησα αμεσως κ εκανα μια εξεταση για προωρες συσπασεις κ ηταν ολα οκ. οποτε πορευτηκα αναλογα.

να προσεχεις μεν, αλλα μην αγχωνεσαι τρελα!

xmX3p2.png

XKuXp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...