Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Blue Velvet είπε:

Τι κάνετε κορίτσια? Εγώ πήγα στο γυναικολόγο,επειδή ξύπνησα τη νύχτα με ροζ αίμα,το οποίο μετά έγινε καφέ και είχα έντονους πόνους στην κοιλιά..ήμουν πεπεισμένη πως απεβαλα,έκλαιγα όλη μερα..όμως τελικά το αίμα ήταν από την εμφύτευση και οι πόνοι λόγω της σπαστικής κολίτιδας.Ολα καλά,είμαι 5+3,ο σάκος βρίσκεται ψηλά στη μητρα και θα ξαναπάω τέλος του μήνα για να έχουμε καλύτερη εικόνα😊

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

:-P

Καλημέρα σε όλα τα κορίτσια!! Περιμένω κι εγώ να μπω στο κλαμπ σας κάποια στιγμη τον Αύγουστο! Ήθελα να σας ρωτήσω: από την εμπειρία σας, τι πρέπει να προσέξει κάποια ώστε να μη γεννήσει πολύ πρόωρα; Μ'εχει πιάσει ένα άγχος και συνάμα έντονη ανησυχία σχετικά με αυτό το θέμα. Σε εκείνα τα κορίτσια που γέννησαν πρόωρα, τις είχαν ενημέρωσει από τη Β' επιπέδου ή απλά προέκυψε; Αν έχετε χρόνο κι όρεξη, παρακαλώ μοιραστείτε την εμπειρία σας μαζί μου. :-P

Καλημέρα και καλώς ήλθες κι εσύ στο κλαμπ. Μην ανησυχείς . Ακολούθησε τις συμβουλές του γιατρού σου και όλα θα πάνε καλά. Φυσικά και η δίδυμα κύηση θέλει παραπάνω προσοχή και ξεκούραση. Αυτό είναι αυτονόητο. Εγώ δεν γέννησα πρόωρα. Γέννησα στην 36 και 1 μέρα. Μείνανε λίγο θερμοκοιτίδα τα μωράκια και όλα καλα. Υπάρχουν κάποιες άλλες κοπέλες εδώ που γεννησαν νωρίτερα βέβαια αλλά όλα τα μωράκια έιναι μια χαρα. Όσο μπορείς πάντως ξεκούραση, όχι άγχος και προσοχή.......όχι βάρη, όχι πολλές δουλειές....Πράγματα τα οποία σίγουρα θα ξέρεις. Σε ποια εβδομάδα είσαι? Εύχομαι να έχεις μια καλή εγκυμοσύνη και με το καλό τα μωράκια σου.:-P

Διαφημίσεις

LAERTA μου καλωσήρθες,θα γεννησεις μεσα στον Αυγουστο ε? με το καλο.Και εγω θα σου έλεγα ότι σου έγραψε η glorr ξεκουραση !!! Εμενα μου είχαν πει ότι θα γεννησω νωρίς αφου είχα ένα πλακουντα και υπηρχε θεμα υποκλοπής μεταξυ τους (σε σημειο που δεν μου έδιναν εγγυηση για το ένα μωρακι...) επίσης ο μικρουλης είχε ένα λιγότερο αγγείο στο λώρο και τρεφόταν λιγότερο αλλα με ξεκουραση,ή καλυτερα να πω ακινησία στον καναπε (είχα γίνει ένα με τον καναπέ μετα τον 6ο) τα καταφερα!! Μην ανησυχείς όλα θα είναι καλα,ευχαριστησου ΥΠΝΟ ΤΩΡΑ...

YiMXp3.png

Είμαι στην 25η. Να πω ότι κουράζομαι θα ήταν ψέμμα, αλλά άγχος έχω μπόλικο γιατί έχω πολλά στο μυαλό μου αν και όσο μπορώ την παλεύω. :D Σε γενικές γραμμές η εγκυμοσύνη μου είναι καλή αν και υπάρχουν διάφορα θέματα τα οποία αντιμετωπίζω και με ταλαιπωρούν. Απλά θέλω να είμαι έτοιμη για παν ενδεχόμενο. Α, επίσης, έχω λυσσάξει στο φαι λες και ήμουν ατάιστη χρόνια!!! Ως τώρα έχω πάρει 13 κιλά! Αυτά απο μένα! Φιλάκια!

120247mcv711uxx1.gif

εγω είχα παρει σύνολο 20 κιλα και αν δεν είχα προβλημα με μια αλλεργία που ταλαιπωρήθηκα θα΄είχα παρει 35!! Το κακο είναι ότι περίπου τα 8 ακομα τα εχω στην κοιλια μου,αλλα λεω αν βρω χρόνο να παω γυμναστηριο μια δυο φορες την εβδομαδα,θα δουμε..

YiMXp3.png

zitamar ευχαριστώ πολύ!! να κάνω και άλλη μια ερώτηση? μπορώ να ζητήσω στο ΙΚΑ ένα χαρτί που να φαίνονται συνολικά τι πήρα γιατί δεν τα έχω μαζεμένα...κοινώς ανοργάνωτη, ελεεϊνη :rolleyes::rolleyes::rolleyes:κλπ κλπ!!!!

nufi καλή δουλίτσα!!!

glorr και εγώ εδώ!!!

Laerta να σου πώ από τις κοπέλες που κατά καιρούς μιλάμε εδώ μόνο δυο φτάσαν 38η εβδομάδα, οι υπόλοιπες είναι 35 και 36 ( τα μωράκια μπήκαν ελάχιστα θερμοκοιτίδα, 1 εβδομάδα) και λίγες κοπέλες που γεννήσαν 32-34η (που τα μωράκια μπορεί να χρειαστηκάν και 1 μήνα). Αυτό που θέλω να πω είναι ότι κάθε περίπτωση είναι διαφορετική εσύ να ξέρεις ότι όπως και να έχει τα μωράκια είναι πολύ καλά. Εσύ ακολουθείς τις γενικές οδηγίες του γιατρού. Από εμάς το περισσότερο που θα σου πούμε είναι να μην κουράζεσαι, να σταματήσεις τη δουλειά νωρίς και το βασικότερο να μην έχεις άγχος.

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Διαφημίσεις

Είμαι στην 25η. Να πω ότι κουράζομαι θα ήταν ψέμμα, αλλά άγχος έχω μπόλικο γιατί έχω πολλά στο μυαλό μου αν και όσο μπορώ την παλεύω. :D Σε γενικές γραμμές η εγκυμοσύνη μου είναι καλή αν και υπάρχουν διάφορα θέματα τα οποία αντιμετωπίζω και με ταλαιπωρούν. Απλά θέλω να είμαι έτοιμη για παν ενδεχόμενο. Α, επίσης, έχω λυσσάξει στο φαι λες και ήμουν ατάιστη χρόνια!!! Ως τώρα έχω πάρει 13 κιλά! Αυτά απο μένα! Φιλάκια!

και αυτό με το φαϊ είναι θέμα ψυχολογίας...προσπάθησε να τσιμπολογάς υγιεινά. Καμπύλη ζαχάρου έχεις κάνει? και εγώ πήρα 20 κιλά εφόσον με έκραξε ο γιατρός λέγοντας μου ότι αν ξεπεράσω τα 20 δε θα με ξεγεννήσει!!! Με έπεισε μπορώ να πώ. Καλά θα ήταν να το προσέξεις το βάρος σου, μια μαία μου είχε πεί ότι ΜΠΟΡΕΙ το μεγάλο βάρος να μην το αντέχει η μήτρα και να γεννήσω πρόωρα. Τελικά γέννησα 35+3.

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Συμφωνώ με Nunu. Πως πάτε εσείς ? Είστε καλύτερα?

ξεπεράσαμε πυρετούς και τέτοια αλλά μας κάνει μια τρελλή γκρίνια ο μπέμπης και υποθέτω ότι βγάζει δόντι. Είναι πολύ άσπρα τα ουλάκια κάτω μπροστά.

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

ΑΑΑΑΑΑΑ και να μην ξεχνιόμαστε, να φτιάξετε τικεράκια να παρακολουθούμε ηλικίες και κοιλούμπες!!! Όποια χρειάζεται βοήθεια ή δεν προλαβαίνει να μας πεί να τις φτιάξουμε!!!

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

:P

ξεπεράσαμε πυρετούς και τέτοια αλλά μας κάνει μια τρελλή γκρίνια ο μπέμπης και υποθέτω ότι βγάζει δόντι. Είναι πολύ άσπρα τα ουλάκια κάτω μπροστά.

Α αρχίσατε κι εσείς δοντάκια? ωραία. Εμένα η μικρή δεν έχει βγάλει κανένα ακόμη. Τι να πω? ο μικρός έχει ένα μόνο. Τι περιμένουν? να τα βγάλουν όλα μαζί? μάλλον. Χαχαχαχα............:P

Διαφημίσεις

ΑΑΑΑΑΑΑ και να μην ξεχνιόμαστε, να φτιάξετε τικεράκια να παρακολουθούμε ηλικίες και κοιλούμπες!!! Όποια χρειάζεται βοήθεια ή δεν προλαβαίνει να μας πεί να τις φτιάξουμε!!!

nunu μου εγω δεν ξερω να φτιαχνω αν μπορείς βοηθησε μου,να βαλω την ηλικια για τα αντρακια μου,γεννηθηκαν 27/1.

Κανονικα πριν τα δωσεις τα χαρτια στην εργασια σου παντα να κρατας αντιγραφο,τα επιδοματα συνηθως ήταν σε 2 αντιγραφα δεν κρατησες κανενα? το ικα πιθανοτατα να σου βγαλει αλλα θα σε ταλαιπωρήσει,πιο καλα να ζήταγες απο τον εργοδοτη σου να στα δωσει μια φωτοτυπία..

YiMXp3.png

nunu μου εγω δεν ξερω να φτιαχνω αν μπορείς βοηθησε μου,να βαλω την ηλικια για τα αντρακια μου,γεννηθηκαν 27/1.

Κανονικα πριν τα δωσεις τα χαρτια στην εργασια σου παντα να κρατας αντιγραφο,τα επιδοματα συνηθως ήταν σε 2 αντιγραφα δεν κρατησες κανενα? το ικα πιθανοτατα να σου βγαλει αλλα θα σε ταλαιπωρήσει,πιο καλα να ζήταγες απο τον εργοδοτη σου να στα δωσει μια φωτοτυπία..

Αμ τα κράταγα, που τα έβαλα δεν ξέρω! Ήμουν που ήμουν παραέγινα!!

Θα σου φτιάξω τικεράκι και θα στο στείλω με π.μ να το βάλεις!!!

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Αχ σήμερα έχουμε παιδίατρο και έχουμε διπλό τσίμπι τσίμπι. Δύο εμβόλια μαζί. Έχει να πέσει κλάμα....................Ουφφφφφφφφφφφφ!!!!!!!!!!!Να δούμε και πόσα κιλά είμαστε και αν ψηλώσαμε. Πάντως όσο μεγαλώνουν την θυμούνται την παιδίατρο. Εσας? θυμούνται? κλαίνε?

Αχ σήμερα έχουμε παιδίατρο και έχουμε διπλό τσίμπι τσίμπι. Δύο εμβόλια μαζί. Έχει να πέσει κλάμα....................Ουφφφφφφφφφφφφ!!!!!!!!!!!Να δούμε και πόσα κιλά είμαστε και αν ψηλώσαμε. Πάντως όσο μεγαλώνουν την θυμούνται την παιδίατρο. Εσας? θυμούνται? κλαίνε?

Εγώ με 2-3 γιατρούς τα έχω μπερδέψει αρκετά χαχα...αλλά δε νομίζω ακόμα να θυμούνται!!! περαστικά στα γκλοράκια!!! να μας πείς τι σας είπε ο ντοκ...

να ρωτήσω τι ποσότητες τρώνε τα γκλοράκια? νομίζω η μπέμπα μου τρώει πολύ:shock::shock::shock:

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Εγώ με 2-3 γιατρούς τα έχω μπερδέψει αρκετά χαχα...αλλά δε νομίζω ακόμα να θυμούνται!!! περαστικά στα γκλοράκια!!! να μας πείς τι σας είπε ο ντοκ...

να ρωτήσω τι ποσότητες τρώνε τα γκλοράκια? νομίζω η μπέμπα μου τρώει πολύ:shock::shock::shock:

Τι εννοείς πολύ? πόσο δηλαδή? περαστικά εννοείς από τα εμβόλια?

Εμένα η Ιωάννα Μαρία τρώει κατά μέσο όρο 150 γρ. γάλα, κρέμα γύρω στα 170, φαγητό γύρω στα 220 γρ. και συνήθως ένα γιαούρτι και κάτι . Πολλές φορές τρώει ένα και της φτάνει . Ανάλογα. Το φαγητό φαντάσου ένα μπολάκι γεμάτο το τρώει όλο. Η δικιά σου?

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...