Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Blue Velvet είπε:

Τι κάνετε κορίτσια? Εγώ πήγα στο γυναικολόγο,επειδή ξύπνησα τη νύχτα με ροζ αίμα,το οποίο μετά έγινε καφέ και είχα έντονους πόνους στην κοιλιά..ήμουν πεπεισμένη πως απεβαλα,έκλαιγα όλη μερα..όμως τελικά το αίμα ήταν από την εμφύτευση και οι πόνοι λόγω της σπαστικής κολίτιδας.Ολα καλά,είμαι 5+3,ο σάκος βρίσκεται ψηλά στη μητρα και θα ξαναπάω τέλος του μήνα για να έχουμε καλύτερη εικόνα😊

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Και μία άσχετη ερωτηση:

Έχει καμμία από σας πάρει επιστροφή από το ΙΚΑ έξοδα για θερμοκοιτίδα-ΜΕΝΝ για νεογέννητα?

Τα δικά μας χρειαστηκε να νοσηλευτουν 15 μερες όταν γεννήθηκαν και, ενώ από το μαιευτήριο μας είπαν ότι το IKA καλύπτει το 100% των εξοδων, σήμερα που πήγε ο άντρας μου να παρει τα χρήματα, δεν του έδωσαν το ΦΠΑ και του είπαν αν θέλει να κάνει ένσταση.

Μήπως ξέρετε τι ισχύει σε αυτή τη περίπτωση?

H81mp3.png

tt7565672fltt.gif

Διαφημίσεις

Και μία άσχετη ερωτηση:

Έχει καμμία από σας πάρει επιστροφή από το ΙΚΑ έξοδα για θερμοκοιτίδα-ΜΕΝΝ για νεογέννητα?

Τα δικά μας χρειαστηκε να νοσηλευτουν 15 μερες όταν γεννήθηκαν και, ενώ από το μαιευτήριο μας είπαν ότι το IKA καλύπτει το 100% των εξοδων, σήμερα που πήγε ο άντρας μου να παρει τα χρήματα, δεν του έδωσαν το ΦΠΑ και του είπαν αν θέλει να κάνει ένσταση.

Μήπως ξέρετε τι ισχύει σε αυτή τη περίπτωση?

Εγω τα πηρα ολα πριν περιπου 20 ημερες και ήταν περίπου 8300 +.Επειδή είμαι λογίστρια είχα μαθει ότι θα αρχίσουν να μην δίνουν το φπα το ικα και μιλησα με το ΜΗΤΕΡΑ και μου είπε αν χρειαστει να τους παρω τηλεφωνο και να ζητησω την εντολη-ΦΕΚ που ανερεί αυτη την εντολη να μας κρατανε το φπα.Παρε τηλεφωνο το νοσοκομειο που γεννησες και μετα κανε ενσταση!!

YiMXp3.png

Γειααααααα

Τι κανετε τσούπρες?

Εχω μια απορία...σας παρακαλώ πειτε μου αν στην β'απτιση διδύμων είναι δυο τα μυστήρια ή τα βαπτίζουν μαζί????

Ενα μυστηριο,οι νονοι λενε μαζί το πιστευω και βαπτιζουν ένα - ενα τα μωρακια.

YiMXp3.png

Διαφημίσεις

Εγω τα πηρα ολα πριν περιπου 20 ημερες και ήταν περίπου 8300 +.Επειδή είμαι λογίστρια είχα μαθει ότι θα αρχίσουν να μην δίνουν το φπα το ικα και μιλησα με το ΜΗΤΕΡΑ και μου είπε αν χρειαστει να τους παρω τηλεφωνο και να ζητησω την εντολη-ΦΕΚ που ανερεί αυτη την εντολη να μας κρατανε το φπα.Παρε τηλεφωνο το νοσοκομειο που γεννησες και μετα κανε ενσταση!!

Eυχαριστω, θα παρω αυριο κιολας! Κι εγω στο ΜΗΤΕΡΑ γεννησα 9/2. Ισως να νοσηλευομασταν ταυτοχρονα στη ΜΕΝΝ...

linaki εγω έκανα ένσταση για το επιδομα της καισαρικης και θα περασω επιτροπη την Πεμπτη.Εχει περασει καποια απο επιτροπή για το ίδιο θέμα??

Δεν το ξερω καθολου γιατι δεν ειμαι στο ΙΚΑ, ο αντρας μου ειναι, γι' αυτο ασφαλισαμε κ τα παιδια εκει.

H81mp3.png

tt7565672fltt.gif

αν ήσουν στις 9/2 βεβαια ήμασταν εκει αλλα ήμασταν στην ΜΕΝΝ3. Παρε τηλεφωνο στο λογιστηριο και πες ότι σου είχαν πει ότι υπαρχει αποφαση για το φπα και αμλιστα μπορεί αν στο στείλουν και με φαχ/.Ενσταση μπορείς να κανεις αν θυμαμαι καλα εντος 30 ημερων.Μακαρι αν βγαλεις μία ακρη..

YiMXp3.png

Καλησπέρα κοριτσάκια!!!

Βρήκαμε καλό τον καιρό και τον εκμεταλλευόμαστε στο έπακρον!! Όλη μέρα έξω....

Zitamar καλώς ήρθες στην παρέα μας! Να σου ζήσουν τα μωράκια σου!! Βλέπω περάσατε πολλά αλλά τώρα να κοιτάς μπροστά και από εδώ και πέρα όλα θα πάνε καλα. Εμείς στο θέμα του φαγητού τους έχουμε αφήσει ελεύθερους. Όποτε θέλουν ξυπνάνε και τρώνε. Κάποια στιγμή από μόνα τους μειώσαν τα ξυπνήματά τους το βράδυ.

RKdwp3.png

Α, επίσης, για όποια ρώτησε για το ντύσιμο αυτό τον καιρό, εγώ τους φοράω ένα ζιπουνάκι κοντομάνικο από μέσα και απ' έξω ένα μπλουζάκι μακρυμάνικο λεπτό και παντελονάκι. Νομίζω ότι ακόμα είναι νωρίς για κοντομάνικα... Ίσως μας ξεγελάει ο καιρός και μας αρρωστήσουν.

RKdwp3.png

Καλημερα κορίτσια.Εχεις δίκιο jasmini για το καιρο,ασε που μια χαλαει μια φτιαχνει παντως εγω χθες μαζεψα τα χειμωνιατικα και εβγαλα τα καλοκαιρινα μου,όχι ότι μου κανουν και όλας...βλεπεις τα κιλακια στην κοιλια μου τα εχω ακομα,που καιρος για γυμναστικη.

Το μεγαλο μου αντρακι χθες κοιμηθηκε απο τις 10 περίπου έως της 4 30 βεβαια το κακο ήταν ότι ξυπνησαν και οι δυο την ιδια ώρα για φαγητο οποτε ξυπνησα και τον αντρουλη μου και καναμε μαζί το ταισμα!

YiMXp3.png

Διαφημίσεις

ΚΑΛΗΜΕΕΕΕΕΡΑ!!!!

Μια χαρά zitamar οικογενειακό ταϊσμα!!χεχε!!!

Εμείς από ύπνο χάλια...κάτι είχε ο μικρός και ξύπναγε και ούρλιαζε, αποτέλεσμα ελάχιστος ύπνος. Τέλοσπάντων ο ύπνος και εμείς δεν ταιριάζουμε....

Κατά τ άλλα στα ερωτήματα που θέτετε δεν έχω απάντηση πλην της Όλγας που ήδη απαντήθηκε. Έχω όμως μια ερώτηση λογιστικής φύσης αν γνωρίζετε τα λεφτά που πήρα φέτος από το ΙΚΑ είτε σαν αναρρωτικές είτε σαν επιδόματα μητρότητας κλπ πως θα τα περάσω στη φορολογική δήλωση?

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

καλημερουδι βιαστικο παλι..!

τι κανετε? διαβαζω οποτε προλαβαινω,αλλα δεν υπαρχει χρονος για παραπανω..θα ανακαμψω ελπιζω! αντε, γιατι χαθηκαμε..

glorr να τα χαιρεσαι τα μωρουλια, ειδα τις φωτο αλλα δεν προλαβα να σχολιασω..

φτου σας! παντα χαρες!!!

agorakia ουαου εφαγαν ψωμακι τελικα ε? εξω λοιπον πια..διοτι οι δουλειες ειναι οντως ατελειωτες...!

για τα ρουχαλακια.. εγω τους φοραω μακρυμανικο μπλουζακι κ παντελονακι/κολανακι κ ολοσωμο κοντομανικο εσωρουχακι μονο τη μερα κ οχι τις πολυ ζεστες..

αναμενω με χαρα τις μερες που θα εχουμε εξω μπουτακια κ μπρατσακια παντως!!!τσιμπημα !!!!

δε θυμαμαι τι αλλο ηθελα να σχολιασω...δυστυχως..

zitamar δυσκολα περασες στην αρχη κ συ ε?

κ εμεις ενα μηνα μειναμε θερμοκοιτιδα. ευτυχως ολα καλα για ολες μας!!!!

τα φιλια μου κ στις εγκυουλες!

33E7p2.png

ΕΓΩ!!! Μπαινοβγαινω βεβαια γιατι ψιλοτρεχω η μανα..

nunu μου τα επιδοματα είναι αφορολογητα δηλαδη θα μπουν στο 659 κωδικο ,ασθενεια μεχρι 25 ημερες αν εχεις παρει είναι ήδη μεσα στην βεβαιωση αποδοχων σου δηλ. στο 302,αν έχεις παρει πανω απο 25 ημερες τοτε μπαινουν και αυτο στο 659.

YiMXp3.png

Καλημέρα σε όλα τα κορίτσια!! Περιμένω κι εγώ να μπω στο κλαμπ σας κάποια στιγμη τον Αύγουστο! Ήθελα να σας ρωτήσω: από την εμπειρία σας, τι πρέπει να προσέξει κάποια ώστε να μη γεννήσει πολύ πρόωρα; Μ'εχει πιάσει ένα άγχος και συνάμα έντονη ανησυχία σχετικά με αυτό το θέμα. Σε εκείνα τα κορίτσια που γέννησαν πρόωρα, τις είχαν ενημέρωσει από τη Β' επιπέδου ή απλά προέκυψε; Αν έχετε χρόνο κι όρεξη, παρακαλώ μοιραστείτε την εμπειρία σας μαζί μου. :-P

120247mcv711uxx1.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...