Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Blue Velvet είπε:

Τι κάνετε κορίτσια? Εγώ πήγα στο γυναικολόγο,επειδή ξύπνησα τη νύχτα με ροζ αίμα,το οποίο μετά έγινε καφέ και είχα έντονους πόνους στην κοιλιά..ήμουν πεπεισμένη πως απεβαλα,έκλαιγα όλη μερα..όμως τελικά το αίμα ήταν από την εμφύτευση και οι πόνοι λόγω της σπαστικής κολίτιδας.Ολα καλά,είμαι 5+3,ο σάκος βρίσκεται ψηλά στη μητρα και θα ξαναπάω τέλος του μήνα για να έχουμε καλύτερη εικόνα😊

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Διαφημίσεις

ο μικρουλης 3800+ περιπου και ο μεγαλος περιπου 6100. Φαντασου είναι 3,5 μηνων και τα εχουμε βγαλει μονο 2 φορες βολτίτσα γιατι με το κρυο φοβομουνα για τον μικρουλη και επισκεψεις δεν πηγαινα για τις ιωσεις.

Οταν τον εβγαλα βολτα όλοι νομιζαν ότι είναι κοριτσακι,γιατι εβλεπαν ένα μεγααααλο μωρο και ένα μικρο μωρακι σαν νεογέννητο.

YiMXp3.png

τον μικρο τον πήρα απο το ΜΗΤΕΡΑ ύστερα απο καυγα και απειλη για εξωδικο.Το μωρό είχε μείνει μεσα μονο γιατι ήταν ελλειποβαρή και εκεί μεσα κολλησε όλα τα μικρόβια, ωστε στο τελος το μωρακι μου έπαθε κλεψιέλα =πολύ επικυνδυνο μικροβιο και μετα αυτο του δημιουργησε προβλημα στο εντερακι του.Καθόλου ευχαριστημενη μονο τα χρηματα κοιταγανε.

YiMXp3.png

ο μικρουλης 3800+ περιπου και ο μεγαλος περιπου 6100. Φαντασου είναι 3,5 μηνων και τα εχουμε βγαλει μονο 2 φορες βολτίτσα γιατι με το κρυο φοβομουνα για τον μικρουλη και επισκεψεις δεν πηγαινα για τις ιωσεις.

Οταν τον εβγαλα βολτα όλοι νομιζαν ότι είναι κοριτσακι,γιατι εβλεπαν ένα μεγααααλο μωρο και ένα μικρο μωρακι σαν νεογέννητο.

:)

Όλες το ίδιο κάναμε πάνω κάτω. Για καιρό είμασταν έγκλειστες! Κι εμείς και τα μωρά.

Θα πάρει τα πάνω του γρήγορα κι ο δικός σου, να είσαι σίγουρη!

Ο μεγάλος σου νομίζω πρέπει να κόψει πια το βραδινό, αλλά κι ο μικρός δεν πρέπει να αργήσει πολύ, διότι θα του γίνει συνήθεια. Εγώ θα τον άφηνα να φτάσει τα 4 με 4,5 και θα του έκοβα κι αυτουνού το βραδινό. Καλύτερα, όμως, είναι να ακολουθήσεις τη συμβουλή του γιατρού σας! Εμένα, βέβαια, μου είχε πει "όταν το κόψουν από μόνα τους", αλλά εγώ δεν άντεχα άλλο να κοιμάμαι 1 ώρα και μετά να ξαναξυπνάω και άντε πάλι... Οπότε βοήθησα κι εγώ λίγο να σταματήσουν να τρώνε το βράδυ. :) Προσπαθώ να θυμηθώ πόσα κιλά ήταν περίπου τότε. Κάπου εκεί, νομίζω, γύρω στα 4, ίσως και 4,5!

rPPrp3.png

Διαφημίσεις

210 ml! Ουαου! Εμενα ο μπεμπουλης που ειναι και χοντρουλης πινει 150 ml (6 γευματα), συνολο μεχρι 900 τη μερα και νομιζω οτι τρωει πολλα!

Καλα με τετοια διαφορα φανταζομαι δε θα φαινονται καν για διδυμα! Εδω τα δικα μου με 1.200 περιπου διαφορα και φαινονται δαβιδ και γολιαθ! Παντως για τα κιλακια που γεννηθηκαν εχουνε φτασει σε τελειο σημειο, μπραβο! Ωραια ειναι να συνεχισεις για λιγο ακομη το βραδυνο στο μικρο αλλα το κακο ειναι πως συνηθιζουνε και μετα δεν προκειται να το κοψουν με τιποτα!

Καλησπέρα διδυμομαμάδες και μέλλουσες...!!!

Zitamar καλώς ήρθες! Να σου ζήσουν τα αγοράκια σου! Σα χτες μου φαίνεται που σχολιάζαμε το βάρος των μωρών μας στη β επιπέδου και τώρα... είναι κιόλας 3 μηνών!!!

Από ότι έχω καταλάβει οσον αφορά το βραδινό γεύμα, κάθε παιδάκι συμπεριφέρεται διαφορετικά! Π.χ. τα δικά μου από πολύ μικρά αν δεν τα ξύπναγα δεν θα εκλαιγαν συνήθως τη νύχτα για γάλα, αλλά αυτό δεν ήταν σίγουρο για κάθε βράδυ.... (Βέβαια ποτέ δεν είχαμε και σταθερό ωράριο ταίσματος)

Εγω τώρα τελευταία ξεκίνησα να μην τα ταιζω τη νύχτα, κάνουμε ένα τάισμα γύρω στις 12 και μετά όταν ξυπνήσουν (συνήθως κατά τις 5 το πρωί). Ευελπιστώ να αυξηθουν οι ώρες του ύπνου σιγά-σιγά!

H81mp3.png

tt7565672fltt.gif

210 ml! Ουαου! Εμενα ο μπεμπουλης που ειναι και χοντρουλης πινει 150 ml (6 γευματα), συνολο μεχρι 900 τη μερα και νομιζω οτι τρωει πολλα!

Καλα με τετοια διαφορα φανταζομαι δε θα φαινονται καν για διδυμα! Εδω τα δικα μου με 1.200 περιπου διαφορα και φαινονται δαβιδ και γολιαθ! Παντως για τα κιλακια που γεννηθηκαν εχουνε φτασει σε τελειο σημειο, μπραβο! Ωραια ειναι να συνεχισεις για λιγο ακομη το βραδυνο στο μικρο αλλα το κακο ειναι πως συνηθιζουνε και μετα δεν προκειται να το κοψουν με τιποτα!

Αχ και η δική μου μπουμπου, (η πιο στρουμπουλή-γύρω στα 5-5,5 κιλά) τόσο έπινε μέχρι πριν λίγες μέρες...800 με 900 τη μέρα. Σιγά σιγά το μείωσε και σήμερα με γκρίνια πίνει με το ζόρι 100... Ελπίζω να είναι κάτι παροδικό και να της ανοίξει και πάλι η όρεξη...

Ακριβώς την ίδια συμπεριφορά έχει και η μικρή μου.Μου έχουν σπάσει τα νεύρα...:confused:

Βρε κορίτσια, μπορει να φταίει ότι έχουν γκρίνια μάλλον για τα δοντάκια τους? έχουν και λίγα σαλάκια και που και που, βάζουν τα χεράκια στο στόμα...

H81mp3.png

tt7565672fltt.gif

Καλησπερα linaki μου, πιστευω πως η μπουμπου σου ειναι οπως ολα τα μωρακια! Και εμενα η δικια μου τη μια μερα μπορει να φαει με το ζορι 300 και την αλλη να ξεπερασει ακομη και το μπεμπη! Παρολα αυτα εχεις αλλαξει κατι στη διατροφη της? Εννοω το γαλα, ενεργειται κανονικα? Μηπως εχει καποια ιωσουλα που την ταλαιπωρει? Αν συνεχισει παντως ετσι καλο ειναι να συμβουλευτεις τον παιδιατρο σου, μηπως και της αλλαξει το γαλατακι ή σου προτεινει κατι αλλο! Υπομονη οπως κανουμε ολες μας!

Α και αυτο με τα δοντακια τα ιδια τραβαμε κι εμεις! Σαλακια, γκρινιτσα,....... οοοοολη τη γροθιτσα στο στομα και παει λεγοντας! Δεν το αποκλειω να ειναι και απο τα δοντακια, μαλιστα ειναι το πιο πιθανο! Αχ τι εχουμε ακομη να τραβηξουμε!!!

Διαφημίσεις

Καλησπερα linaki μου, πιστευω πως η μπουμπου σου ειναι οπως ολα τα μωρακια! Και εμενα η δικια μου τη μια μερα μπορει να φαει με το ζορι 300 και την αλλη να ξεπερασει ακομη και το μπεμπη! Παρολα αυτα εχεις αλλαξει κατι στη διατροφη της? Εννοω το γαλα, ενεργειται κανονικα? Μηπως εχει καποια ιωσουλα που την ταλαιπωρει? Αν συνεχισει παντως ετσι καλο ειναι να συμβουλευτεις τον παιδιατρο σου, μηπως και της αλλαξει το γαλατακι ή σου προτεινει κατι αλλο! Υπομονη οπως κανουμε ολες μας!

Δεν έχουμε αλλάξει κάτι στη διατροφή τους και ενεργούνται κανονικά... Μόνο που έχουν γίνει πιο γκρινιάρες... Π.χ. αυτό που μου κάνει εντύπωση είναι ότι αφού φάνε μια μικρή ποσότητα στην αρχή μετά όχι απλά δεν τρώνε, αλλά κλαίνε σπαρακτικά, μονο και μόνο αν καταλάβουν τη θηλή του μπιμπερό στο στόμα τους!

Από ότι φαίνεται έχουμε όντως πολλά ακόμα να δουμε όσο θα μεγαλώνουν...!

H81mp3.png

tt7565672fltt.gif

Λοιπον linaki, επειδη ετσι ειναι η μικρη μου απο την αρχη ( απο το μαιευτηριο ακομη) κοιτα να δεις τι κανω. Μολις της δινω να φαει και σταματησει ξαφνικα και δειχνει να δυσφορει την αφηνω για λιγα λεπτα και προσπαθω να τη ρεψω. Η δικη μου συνηθως ρευεται και μαλιστα πολλες φορες και μετα απο λιγο συνηθως συνεχιζει το φαγητο της ξαλαφρωμενη. Δε συμβαινει βεβαια παντα, γιατι καποιες φορες μπορει οντως να μην πειναει αλλα τις περισσοτερες εχει αποτελεσμα. Αυτο μου το ειχανε πει απο την πρωτη στιγμη οι μαιες και το τηρω ακομη. Δοκιμασε το δεν εχεις τιποτα να χασεις!

και απο σαλια?γεματα και βαζουν το χερακι συνεχεια στο στομα,μιλησα με την παιδιατρο μου είπε ΄προετοιμάζονται για τα δοντια που συνήθως βγαίνουν περιπου 8 μηνα..αρα υπομονή να έχουμε!

YiMXp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...