Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Blue Velvet είπε:

Τι κάνετε κορίτσια? Εγώ πήγα στο γυναικολόγο,επειδή ξύπνησα τη νύχτα με ροζ αίμα,το οποίο μετά έγινε καφέ και είχα έντονους πόνους στην κοιλιά..ήμουν πεπεισμένη πως απεβαλα,έκλαιγα όλη μερα..όμως τελικά το αίμα ήταν από την εμφύτευση και οι πόνοι λόγω της σπαστικής κολίτιδας.Ολα καλά,είμαι 5+3,ο σάκος βρίσκεται ψηλά στη μητρα και θα ξαναπάω τέλος του μήνα για να έχουμε καλύτερη εικόνα😊

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Κορίτσια μπορείτε να με βοηθησετε? ποτε σταματησαν τα δικα σας μωρα να τρωνε το βραδυ?και με ποιο τρόπο?

Ο μικρουλης μου ξυπναει καθε 3 ωρες ακριβως και δεν θελω να το κοψω γιατι είναι 3,5 μηνων και είναι 3800 περίπου ενω ο μεγαλος είναι περίπου 6100 τρωει κατα τις 8-9 το βραδυ και ξυπναει μετα στις 2 περιπου και μετα ξανα ανα τρίωρο.Προσπαθησα να τον ξυπναω και να τον ταιζω ξανα κατα τις 12 το βραδυ ωστε να ξυπνησει ξανα τα ξημερωματα αλλα γκρινιαζει και πινει λίγο γαλα με αποτελεσμα να ξυπναει μετα απο 2-3 ωρες. Τι κανω λάθος???:confused:

YiMXp3.png

Διαφημίσεις

Εντάξει. Σας έβαλα κάποιες ενδεικτικά. Ερασιτεχνικές βέβαια. Τις υπόλοιπες σε λίγο καιρό. Τώρα περιμένουμε και από την Witch.

καλησπερα κοριτσια.

καλα που βαζετε τις φοτο και εγω δεν μπορω ουτε να τις δω ουτε να τις σχολιασω;

url=http://lilypie.com]c9SQp3.png[/url]

καλησπερα κοριτσια.

καλα που βαζετε τις φοτο και εγω δεν μπορω ουτε να τις δω ουτε να τις σχολιασω;

Καλησπέρα. Πρέπει να μπαίνεις στο προφίλ της καθεμίας και να βλέπεις τα άλμπουμ και τις φώτο. Πρέπει όμως πρώτα να σου έχουν κάνει αίτημα φιλίας και να το έχεις δεχτεί. Εγώ σου έχω κάνει. Αν θες μπαίνεις.

Καλημέρα ...................Jasmini ευχαριστουμε πολύ.

Τι κάνετε σήμερα? Τι ζέστη είναι πάλι αυτή σήμερα? Και δεν ξέρω πως να ντύσω και τα μωρά . Εσείς τι τους φοράτε? Εγώ ένα φανελάκι από μέσα και ένα φορμάκι λεπτό απέξω αλλά και πάλι ιδρώνουν. Λέω να μην τους φοράω από μέσα. Τι να κάνω? Εσείς τι κάνετε?

Διαφημίσεις

Καλημερα glorraki, καλημερα zitamar, καλημερα σε ολα τα κοριτσακια! Glorraki μου και εγω τα ιδια τα φοραω και ιδρωνουνε, αλλα παλι ειναι λιγο νωρις για κοντομανικα και για να βγαλουμε τα φανελακια! Ειναι ευκολο να την αρπαξουνε τωρα και δε θελουμε τετοια!

Σου μιλαω τωρα εγω που κρυωνω τοσο που τα καλσακια τα βγαζω τελος ιουνιου χαχαχα!

Μου λεει ο αντρας μου οτι αν παρω σα μετρο συγκρισης εμενα τα παιδια θα τα φοραω μπουφαν και τον Αυγουστο !!! Λιγο υπομονη ακομη και θα ερθουνε καλυτερες μερες!!

Πως ειναι τα νεοφωτιστα μας? Αντε θα ερθει και η δικια μας σειρα! Δε μας ειπες εκλαψαν καθολου ή ητανε ησυχα? Ο μεγαλος φοβος μου ειναι αυτος !

zitamar τα μωρακια μας εχουνε την ιδια ακριβως ηλικια, εγω γεννησα στις 31/1 εσυ?

Κατι διαβασα για κολικους! Εγω εχω ακομη τη μπεμπουλα με κολικους, παλινδρομηση δεν ειμαστε σιγουροι, το σιγουρο μονο ειναι οτι ουρλιαζει απο το πρωι ως το βραδυ (μονο οταν κοιμαται ηρεμει και αυτο δε συμβαινει συχνα!). Περνατε καποιο σιροπακι? Εμεις περναμε για τους κολικους το infacolic και γαλα ειδικο και για την παλινδρομηση το epadoren και το αντιστοιχο γαλα, αλλα τιποτα! Περιμενω να δω πραγματικα ποτε θα ηρεμησει γιατι ταλαιπωρουμαστε ολοι, ελπιζω πως μς καταλαβαινεις!

Λοιπόν, χθες έσκασε το 7ο δοντίνι του μεγάλου μου, γι' αυτό τις πέθανε τη γιαγιά του και την κυρία όλη μέρα! Λέω από σήμερα να φοράμε κοντομάνικο μακό (τους πήρα κάτι γουστόζικα από τζάμπο, προχθές) και από μέσα το φανελάκι τους κανονικά, διότι δεν γίνεται χωρίς φανελάκι! Χθες ξεχάστηκα και τους άφησα με μακρυμάνικα φανελάκια και έδωσα στην κυρία μακρυμάνικα μπλουζάκια να τους φορέσει και τα παιδιά βγάλαν τη μπέμπελη(λη) χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα! Το γέλιο πάει στο λογοπαίγνιο με τη μπεμπέ Λιλή, όχι στο ότι έσκασαν τα νινιά μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

rPPrp3.png

Είπα να ακούσω και τη Nufi και τους έδωσα ψωμάκι χθες, αφού βρισκόμαστε στον επιθυμητό αριθμό δοντιών... Φευ! Δεν θα το ξανακάνω ΠΟ-ΤΕ! Ορκίζομαι. Γέμισε ψίχουλα το ΣΥΜΠΑΝ! Εκείνοι, δε, ενθουσιάστηκαν, τρελάθηκαν θα έλεγα. Έβαλαν ψίχουλα και στο βρακί τους, για να μην σας πω και στο δικό μου! Σκούπιζα και σφουγγάριζα 40 ώρες μετά. Έτσι, κατέληξα στο ότι έχω αρκετές δουλειές ήδη, για να προσθέσω άλλη μία, που δεν είναι και από τις απαραίτητες, τουλάχιστον τώρα. Θα τρώνε ψωμί και μπισκότα, όταν θα βγαίνουμε έξω ΜΟΝΟ! Και τα πλαστικά μασητικά είναι τέλεια!!!!!

rPPrp3.png

Διαφημίσεις

Zitamar τωρα ειδα το μηνυμα σου σχετικα με το ταισμα! Εμεις εχουμε καταφερει το τελευταιο ταισμα να ειναι στις 11.30 με 12.00 και οποτε ξυπνησουνε το βραδυ. Ο μπεμπακος συνηθως ξυπναει συνηθως κατα τις 5.00 αλλα μπορει και στις 7.00 και πινει γαλατακι! Υπαρχουνε ομως και βραδυα, οπως χθες που κοιμηθηκε σερι μεχρι τις 8 και πηρε το γαλατακι του! Δεν το φοβαμαι αυτον, γιατι και στα κιλακια του ειναι καλα (πριν 15 μερες δηλαδη 3 μηνων ητανε 6.300), μονο τη μπουμπου φοβαμαι, αν και αυτην ητανε την ιδια ημερομηνια 5.020 κιλακια! Εκεινη επειδη συνηθως μεχρι τις 3 ή και 4 κλαιει συνηθως πινει γαλατακι, εστω και λιγο να την ηρεμησει! Παντως η παιδιατρος μου ειπε οτι σε αυτην την ηλικια καλο ειναι να μην τα ξυπναμε κατα τη διαρκεια της νυχτας και να τρωνε την ημερα ανα 3.30 με 4 ωρες και 5 γευματα, ενω το βραδυ οσο πιουνε να ειναι έξτρα! Δεν ξερω τωρα για το μικρουλη σου που σε αγχωνει νομιζω οτι καλο ειναι να του δινεις τουλαχιστον ενα γευματακι το βραδυ μεχρι να παρει και αυτος τα πανω του! Ποσο γεννηθηκαν?

Glorraki, τέλειες οι φωτό σας!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Τέλεια τα μωρά σας!

Τέλεια τα βαφτιστικά και το φόρεμά σου και τα μπισκοτάκια και όλα σας!

Καλοφώτιστα να είναι και πάλι!!!!!!!

Ευχαριστούμε πολύ Agorakia.

Marakikon ναι κλάψανε τα μωρά. Μα γίνεται βάφτιση χωρίς κλάμα? Χαχαχαχ..................Επόμενο είναι και λογικό να κλάψουνε. Τραβάνε αρκετή ταλαιπωρία. Όλος ο κόσμος και μόνο που είναι από πάνω τους φτάνει.Και να φανταστείς ότι εγώ δεν άφησα κανέναν να τα πάρει αγκαλιά πριν για να μην εκνευριστούν και γκρινιάζουν μετά. Παρ όλα αυτά όλη αυτή η βαβούρα που γίνεται τα εκνευρίζει και στο τέλος βέβαια πέφτουν ξερά στον ύπνο.

marakinon τα αγορακια μου γεννηθηκαν 27/1,ο ένας 1350 γρ και ο αλλος 2480,είχα ένα πλακουντα και γενικα ήταν μια περιεργη φαση η εγκυμοσυνη,αλλα δοξα τω Θεω ολα καλα! Ο μικρουλης μου έμεινε περίπου 40 ημερες στην εντατικη και πριν 1,5 μηνα εμεινε στο παιδων 1 εβδομαδα και καναμε εγχειρηση περισφιγμενης βουβουνοκήλης κατι που δεν ήξερα και δεν είχα ακουσει ποτε για τα αγορακια (ηξερα μονο για την ομφαλοκήλη) σε σημειο που πήγα να το χασω το παιδι,μαυρισε το εντερο του και μπηκαν οι ορχις μεσα και φυσικα τωρα κανουμε ελεγχους και θα ξανακανουμε υπερυχο στον ένα όρχις αρχες Ιουνιου.Τον μικρουλη μου θελω να τον ταιζω είναι τοσο μικρουλης και έχει και αλλεργία στο αγελαδινο γαλα...ενω ο μεγαλος μου όλα καλα απλα ξυπναει και ουρλιαζει για φαγητο το βραδυ,αν του δωσω χαμομηλι δεν ηρεμει...

Οσο για τους κολικους είχα κανει τα παντα,τριψιμο με λαδι και χαμομηλι..αναποδα στο γονατο,infacolic,σταγονες green water, είχα παρει και μπιμπερα mr.brown τωρα τι να σου πω το μονο που δεν είχα σκεφτεί η χαζη ήταν να ανοιξω τις τρυπες στα mr brown λίγο παραπανω,τα ανοιξα και μετα απο 2 ημερες σταματησαν οι κολικοι. Ετυχε??? ή ζοριζόντουσαν με την μία στενη τρυπουλα και δημιουργούσε κολικους?

YiMXp3.png

Καλημέρα και από εμάς!!!

Ο μπεμπάκος μας πολύ καλύτερα, χτες τη βγάλαμε με 37 και σήμερα μια χαρά!!! Πήρα και την παιδίατρο και μας επέτρεψε να βγούμε έξω. Επίσης την ρώτησα ότι σε λίγο που μπαίνουμε στον 8ο αν βάζουμε κάτι καινούργιο στη διατροφή τους και μου είπε ψάρι :shock::shock::shock:!!!!

zitamar πολύ ζορίζεται ο μικρούλης σας, να του δώσεις φιλάκια στα μπουτάκια, όσο για τον ύπνο εγώ είμαι η πιο ακατάλληλη. Είμαστε σχεδόν 8 μηνών και ξυπνάμε για γάλα:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes: τουλάχιστον 2 φορές το βράδυ!!!!! Αν ξυπνήσει τον παίρνετε αγκαλιά για να ξανακοιμηθεί ή του δίνεις κατευθείαν μπιμπερό με γάλα η χαμομήλι? μήπως θέλει απλά αγκαλιά?

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...