Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Blue Velvet είπε:

Τι κάνετε κορίτσια? Εγώ πήγα στο γυναικολόγο,επειδή ξύπνησα τη νύχτα με ροζ αίμα,το οποίο μετά έγινε καφέ και είχα έντονους πόνους στην κοιλιά..ήμουν πεπεισμένη πως απεβαλα,έκλαιγα όλη μερα..όμως τελικά το αίμα ήταν από την εμφύτευση και οι πόνοι λόγω της σπαστικής κολίτιδας.Ολα καλά,είμαι 5+3,ο σάκος βρίσκεται ψηλά στη μητρα και θα ξαναπάω τέλος του μήνα για να έχουμε καλύτερη εικόνα😊

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

καλημερα κ καλη εβδομαδα!

nunu ελπιζω να ναι καλα το νουνουκακι...

agorakia χαρουμενα μηνογενεθλια!!! 9!!!!!

αχ κ εμεις γιναμε 10 χθες κ ποιος το πιστευει...?

το παραξενο..ο σπορος εβγαλε μαζι 2 δοντακια. το ενα ως συνηθιζεται ειναι το μεσαιο κατω κοπτηρακι, το αλλο ειναι το πλαινο κοπτηρακι (κ οχι το αλλο μεσαιο!)

το εχετε ξανακουσει?

33E7p2.png

Διαφημίσεις

καλημερα κ καλη εβδομαδα!

nunu ελπιζω να ναι καλα το νουνουκακι...

agorakia χαρουμενα μηνογενεθλια!!! 9!!!!!

αχ κ εμεις γιναμε 10 χθες κ ποιος το πιστευει...?

το παραξενο..ο σπορος εβγαλε μαζι 2 δοντακια. το ενα ως συνηθιζεται ειναι το μεσαιο κατω κοπτηρακι, το αλλο ειναι το πλαινο κοπτηρακι (κ οχι το αλλο μεσαιο!)

το εχετε ξανακουσει?

Γιούπιιιιι!

Με γεια!

Όχι, δεν το έχω ξανακούσει εγώ! Ωστόσο, είναι τα πρώτα του; Η μεμπιονέλα είχε κάνει την αρχή ή κάνω λάθος;

rPPrp3.png

τα πρωτα του..

αν δε βγαλει συντομα κ το σωστο, θα μοιαζει με το σταυριδη...!

η μικρη εκανε την αρχη ενα μηνα πριν.

τα agorakia εχουν πολλα δοντακια ηδη απ οτι θυμαμαι! τα καθαριζετε με γαζουλα?

ετσι μου χε πει η παιδιατρος ,οπως κ μ εναν αλλο τροπο που δε τον θυμαμαι ομως..

κ επισης μου χε πει με την ανατολη των πρωτων δοντιων αρχιζουμε να τους δινουμε λιγο ψωμακι να μασουλανε για να μαθουν κ τη διαδικασια...

γι αυτο θα περιμενω να βγαλουμε 5-6δοντια ομως..φοβαμαι ομολογω!

33E7p2.png

τα πρωτα του..

αν δε βγαλει συντομα κ το σωστο, θα μοιαζει με το σταυριδη...!

η μικρη εκανε την αρχη ενα μηνα πριν.

τα agorakia εχουν πολλα δοντακια ηδη απ οτι θυμαμαι! τα καθαριζετε με γαζουλα?

ετσι μου χε πει η παιδιατρος ,οπως κ μ εναν αλλο τροπο που δε τον θυμαμαι ομως..

κ επισης μου χε πει με την ανατολη των πρωτων δοντιων αρχιζουμε να τους δινουμε λιγο ψωμακι να μασουλανε για να μαθουν κ τη διαδικασια...

γι αυτο θα περιμενω να βγαλουμε 5-6δοντια ομως..φοβαμαι ομολογω!

Πράγματι!

Αγοράσαμε ήδη οδοντόβουρτσες βρεφοπαιδικές και οδοντόκρεμα γουίνι δε πουφ!

Αλλά δεν κάναμε ακόμη την αρχή, αν και βγάλαμε ήδη τα 5α και 6α (ταυτόχρονα) δοντάκια μας έκαστος!

rPPrp3.png

Διαφημίσεις

Την αρχή του ξεμυτίσματος την είχαμε κάνει 5 μηνών και κάτι ημερών, πράγματι, μα ψωμί δεν τους έδωσα ακόμη να μασουλήσουν, ούτε κάτι άλλο, π.χ. παιδικό μπισκοτάκι, ανησυχώ διότι!

rPPrp3.png

Επίσης, η δόκτωρ είπε ότι μπορούμε να τα πλένουμε με κάτι άλλο, που μοιάζει με γάντι (θα έλεγες), το βάζεις στο δάχτυλό σου και πλένεις τα φασολάκια με αυτό :)

Εγώ, μάλλον, πριν την οδοντόβουρτσα θα χρησιμοποιήσω τη γαζούλα, αλλά σε ποιές φάσεις της ημέρας; Μετά από κάθε γεύμα; Προτιμώ μετά τα γεύματα, που κάνω εγώ. Δεν θέλω να βάζει ο καθένας τα χέρια του στο στόμα και στα δοντάκια των νινιών μου...

rPPrp3.png

κοριτσια καλημερα και καλη εβδομαδα

Σας διαβαζω καιρο αλλα σήμερα επιτελους προλαβα να κανω την εγγραφή,ισως με ξερετε απο το parents.Εχω γεννησει πριν 3,5 μηνες 2 γλυκα αγορακια:D.Δοξαζω το Θεώ που επιτελους τελειωσαν οι κολικοι γιατι θα παθαινα κατι....ΣΙΓΟΥΡΑ

YiMXp3.png

Διαφημίσεις

Γειά σου zitamar, να σου ζήσουν τα αγοράκια σου!!!

κολικοί ήταν πάει πέρασαν!! θα δείς άλλα παιδάκια τώρα!!! και σε κατανοούμε πλήρως....

Nufi χαρούμενα μηνογενέθλια!!!

Εγώ ψωμάκι τους έχω δώσει και χωρίς δοντάκια!!!!:shock::shock::shock: Είμαι πάντα μπροστά όμως και μπορώ να πώ το καταδισκεδάζουν, το καλύτερο μασητικό...τα πλαστικά ούτε για φτύσιμο!!!

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Καλημέρα και ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ στα; Nufakia.

Σας βάζω φωτο από την βάφτιση. Δεν είναι βέβαια αυτές του φωτογράφου. Είναι ερασιτεχνικές. Δεν έχω τα μωρά με τα βαφτιστικά τους ρουχα μετά. Αυτές θα σας τις βάλω όταν θα μου φέρει ο φωτογράφος τις κανονικές. Πάρτε τώρα μια γεύση.............

Δεν προλαβαίνω να σχολιάσω φωτογραφία φωτογραφία αλλά επιφυλάσσομαι!! Καλά τα μπεμπέ δεν το συζητάμε είναι όπως πάντα κουκλιά, ανυπομονώ να τα δω με τα βαφτιστικά τους!! οι μπομπονιέρες και τα μπισκότα θεϊκά!! μπράβο μπράβο, πάντα άξιοι!!! και εσύ μια κούκλα ξέχασα να πώ!!!!

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Δεν προλαβαίνω να σχολιάσω φωτογραφία φωτογραφία αλλά επιφυλάσσομαι!! Καλά τα μπεμπέ δεν το συζητάμε είναι όπως πάντα κουκλιά, ανυπομονώ να τα δω με τα βαφτιστικά τους!! οι μπομπονιέρες και τα μπισκότα θεϊκά!! μπράβο μπράβο, πάντα άξιοι!!! και εσύ μια κούκλα ξέχασα να πώ!!!!

Ναι ναι θα σας βάλω και με τα βαφτιστικά τους. Ευχαριστούμε πολύ. Άντε τώρα περιμένουμε και τα δικά σου μπλουμ στην κολυμπήθρα ε?

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...