Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Blue Velvet είπε:

Τι κάνετε κορίτσια? Εγώ πήγα στο γυναικολόγο,επειδή ξύπνησα τη νύχτα με ροζ αίμα,το οποίο μετά έγινε καφέ και είχα έντονους πόνους στην κοιλιά..ήμουν πεπεισμένη πως απεβαλα,έκλαιγα όλη μερα..όμως τελικά το αίμα ήταν από την εμφύτευση και οι πόνοι λόγω της σπαστικής κολίτιδας.Ολα καλά,είμαι 5+3,ο σάκος βρίσκεται ψηλά στη μητρα και θα ξαναπάω τέλος του μήνα για να έχουμε καλύτερη εικόνα😊

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

θυμηθηκα!σεντονια...ποσα θελουμε για 2 κουνιες?

μεχρι στιγμης εχω παρει 4 κατωσεντονα με λαστιχο και 4 πανωσεντονα(mothercare).θα κοιταξω και λητω.

και απο φανελακια εχω λιγα νομιζω.Μονο 7-8 κομματια αλλα αυτα τα αλλαζουμε συχνα,ε?

θελω μια θαλασσα γεματη αστεριες!

tJd1p3.png

Το θέμα στη ζωή δεν είναι να κρατάς καλά χαρτιά, αλλά να παίζεις σωστά ένα άσχημο φύλλο....

(εμείς σκοπεύουμε να το παίξουμε σωστά)

Διαφημίσεις

4 ωρες να καθαρισω τριψω καροτα,1,5ωρα να πλυνω μπολακια......10ωρες να βρασω το γλυκο(το εκανα σε 2δοσεις) 2ωρες να γεμισω βαζακια 1ωρα να καθαρισω βαζακια και 6ωρες να τα διακοσμισω...Συνολο 22,5ωρες...

α,οκ!περιμενα να μου πεις μερες!!μια χαρα βγηκε.

ασχετο αλλα πως αισθανεσαι που θα γινεις πολυτεκνη?εχεις βοηθεια τωρα με τα μικρα γιατι δεν πρεπει να κουραζεσαι καθολου με τα διδυμα.

tJd1p3.png

Το θέμα στη ζωή δεν είναι να κρατάς καλά χαρτιά, αλλά να παίζεις σωστά ένα άσχημο φύλλο....

naki μου βοηθαει παρα πολυ ο αντρας μου και τωρα τελευταια και η πεθερα μου στο να κανει κανα φαγητο να κρατησει λιγο τα παιδια...και γενιακ οταν εχω τα παιδια κοιταω να μην κανω παρα πολλες δουλειες παρα μονο τα βασικα...

:-D

καλημερουδιαααααααα σε ολεςςςςςςςςςςςςςςς

τι τελεια μερα σημερα επιτελους ηλιοςςςςςςςςςςςςςςςς

που ειστε ολες ακομα κοιμαστε ή ειδατε τον ηλιο και πηρατε τους δρομους

naki λιγο με αχγωσες μαλλον καποια παλια πρεπει να πμας πει ποσα και τι θα χρειαστουμε γιατι και εγω δεν εχω παρει σχεδον τπτ ακομα, εκτος απο κατι φορμακια μια φορα που ειχα παει στα jumbo για την βαφτησιμια μου , τον αλο μηνα υπολογιζω να ξεκοινησω σιγα σιγα τα ψωνια.

nunu ελπιζω να περασε ο πυρετος σας και σημερα να ειστε μια χαρα

φιλια σε ολες και στα μωρακια σας

url=http://lilypie.com]c9SQp3.png[/url]

Καλημέρα και από μένα. Ο πυρετός μας συνεχίζεται και αρρωσταίνω και γω σιγά σιγά. Μάλλον ίωση θα είναι. Ευτυχώς η μπεμπού μια χαρά, την έστειλα και βολτούλα με τον μπαμπά να τη δεί λίγο ήλιος. Κρίμα είναι τόσο ωραίος καιρός.

Στα ερωτήματα σας κοιλουμπίτσες δε μπορώ να σας βοηθήσω γιατί εγώ δε ψώνισα τίποτα από αυτά. Μου τα έδωσαν όλα πολύ στενές φίλες και οικογένεια.

Αννια θα το φτιάξω το καρότο να το δοκιμάσω οπωσδήποτε!! πολύ ωραία τα βαζάκια σας!! φτου φτου!! πόση ποσότητα έφτιαξες κατά άτομο? μεγάλα βαζάκια μου φαίνονται.

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Διαφημίσεις

καλημερα!

nunu μου περαστικα σας!!τωρα που ανοιγει ο καιρος αρρωστησατε??ευχομαι να περασει γρηγορα!και μενα μου εδωσαν καποια πραγματα,κυριως ομως ρουχα,οποτε τα αλλα τα αγοραζω ασε που απο τις φιλες μου καμια δεν εχει παιδακι,θα ειμαι η πρωτη.

κατερινουλα μην αγχωνεσαι,εγω ξεκινησα τις αγορες μετα την β επιπεδου,αλλα θελω σε ενα μηνα να εχω τελειωσει σχεδον γιατι δεν μενω Αθηνα και θα παω εκει για να γεννησω,οποτε θελω τα περισσοτερα να τα εχω τελειωσει.

αν δεν χρειαζοταν να φυγω θα το πηγαινα πιο χαλαρα.

σημερα ξεκινησανε τα βαψιματα στο δωματιο!!μακαρι να βγει ωραιο!!

tJd1p3.png

καλημερα και απο μας....Υπεροχη μερα σημερα.......Τα βαζακια ηταν των 109μλ εγω τα γεμισα περιπου 90μλ τα αλλα ηταν πιο μικρα και δεν μου αρεσαν....Λοιπον κοριτσια για οταν γεννησετε καλο ειναι να εχετε (για 1μωρο)οσες περιμενουμε διδυμα τα εχουμε διπλα...

5-6ζιπουνακια

5-6φορμακια

5-6εσωρουχακια

3-4σελτεδακια κουνιας

3-4σελτεδακια για την αλλαγη πανας

10πετσετακια για το ταισμα του μωρου

10πανες αγκαλια

3-4μπουρνουζακια

4-5σεντονακια(εμενα ιδρωνε και αλλαζα συνεχεια σεντονια)

3-4ελαφριες κουβερτουλες(αναλογα και την εποχη που θα γεννηθουν)για οτι αλλο θυμηθω θα επανελθω...Απλα οι πρωτομανουλες να ξερετε οτι κατιουριουνται και κανουν κακακια βγαζουν γουλιτσες οποτε λερωνονται ευκολα και συχνα

:-D

καλημερα κοπελες κιαπο εμενα.

βρε αννια, πραγματικα πρεπει να εισαι πολυ προκομενο ατομο! τι να πω! εγω δεν νομιζω να τα καταφερνα με δικα μου γλυκα ρε κοροτσια. ασε που δεν το εχω. μια φορα εκανα βερικοκο, οτν ημουν εγκυος στα διδυμα κ βγηκαν τοσο νιανια, που στο τελος τα εκανα μαρμελαδα!

τωρα για τα πρακτικα που λετε για τα διυδμα... ειχα τα παντα σε μεγιστο βαθμο. τα μικρα ειχαν κ καλουτσικη γοπ κ χρειαστηκα κ αλλα! αστα, δραμα! αν χρειστει καμια σας λικνο, σφυριξτε... αλλα με επιστροφη(δεν εχω τα στρωματα ομως)! εχω κ τη σιστερ σοφια που περιμενει.(ελπιζω να της κατσει το νινι συντομα)

xmX3p2.png

XKuXp2.png

Καλημέρα!! Τζίνι εμένα που μου καρφώθηκε η ιδέα να φτιάξω εγώ το γλυκό αλλά δεν ξαναέχω φτιάξει??? Με λίγα λόγια πήρα φράουλες την Παρασκευή και είπα να κάνω ένα τεστ αλλά το σιρόπι δεν έδεσε....:mad::x:x Δεν το βάζω κάτω ακόμα όμως, θα κάνω και άλλη προσπ'αθεια.....

Εμάς μας δανείσαν λίκνο και όντως μας βόλεψε όσο ήταν μωρουλίνια και δεν τα βάζαμε στα ριλαξάκια, το είχα στο σαλόνι και με τα δυο μέσα.

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Καλημέρα και καλή εβδομάδα, μικρές μου κουκλίτσες!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Από τη δουλειά, διότι στο σπίτι ακόμη no ίντερνετ...

Τι θα κάνω, μου έχει σπάσει τα νευρικά συστήματα αυτό το θέμα...! Νομίζω δεν κάναμε καλή επιλογή τηλεπικοινωνιακής εταιρείας...! Αλλά ας μην αρχίσω την εβδομάδα με γκρινίτσα :):):):):):):):):)

Όλα καλά, είχαμε ένα όμορφο σκ, χθες πήγαμε για μπάρμπεκιου στου κουνιάδου μου, είδαμε και τη μπεμπίτα τους, περάσαμε όμορφα και ήσυχα. Βέβαια, μετά, όταν επιστρέψαμε, μου έφυγε η μαγκιά στις δουλίτσες μέχρι τις 23.00 μ.μ. και το παϊδάκι μου βγήκε από τα αυτιά, αλλά δεν πειράζει :)

Για να δούμε, θα προλάβω να διαβάσω κανένα νέο ή πάλι αποσπασματικά θα μαθαίνω τι έγινε όσο έλειπα;;;;;;;

Σας φιλώ πολύ γλυκά και δευτεριάτικα!!!

rPPrp3.png

Διαφημίσεις

Απίστευτο ε?

Χαρούμενα μηνογενέθλια!!!!!!!!!!!

Και, ναι, απίστευτο...

Σαν χθες μου φαίνεται που κάναμε τον πρώτο υπέρηχο... Και είδαμε δύο σποράκια... Και τους μετρήσανε και μας είπαν ότι το ένα είναι 5,4 χιλ. και το άλλο 5,7 χιλ........ Και ήμουν 6+2 (κιόλας...., αλλά μέχρι να επιστρέψουμε από το ταξίδι πέρασαν δύο εβδομάδες εκεί!)

Και στο αυτοκίνητο έλεγα στον καλό μου "πόσο είναι 5,4 και 5,7"; Και μου απάντησε "όσο το κουμπί της έντασης του ραδιοφώνου". Και το κοίταζα κι έλεγα "είναι δυνατόν";

Κι όμως ήταν :):):):):):):) Τόσο υπέροχα δυνατόν!

rPPrp3.png

Χμ, πρόλαβα να διαβάσω τα νέα σας διότι ήσαν λίγα!

Μα τι συνέβη, αρχίσαμε τις ατέλειωτες βόλτες πια, ε;

Εμείς το Σάββατο πήγαμε τελικά τζάμπο, πήραμε τις στράτες-καροτσάκια αλλά μάλλον δεν είναι ακόμη ώρα :):):):):):):):) Μέναν ακίνητοι και η στράτα έφευγε μπροστά και ήταν σαν να βλέπεις μίκυ μάους!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Πολύύύύύύύύ γέλιο αλλά και επικίνδυνο. Έτσι, τις κλείσαμε (έχουν κι αυτήν την τσαχπινιά) και τις έχουν τύπου τραπεζάκι στο πάτωμα και τις κοπανάνε! Θα προσπαθήσουμε πάλι αργότερα!

rPPrp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...