Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Blue Velvet είπε:

Τι κάνετε κορίτσια? Εγώ πήγα στο γυναικολόγο,επειδή ξύπνησα τη νύχτα με ροζ αίμα,το οποίο μετά έγινε καφέ και είχα έντονους πόνους στην κοιλιά..ήμουν πεπεισμένη πως απεβαλα,έκλαιγα όλη μερα..όμως τελικά το αίμα ήταν από την εμφύτευση και οι πόνοι λόγω της σπαστικής κολίτιδας.Ολα καλά,είμαι 5+3,ο σάκος βρίσκεται ψηλά στη μητρα και θα ξαναπάω τέλος του μήνα για να έχουμε καλύτερη εικόνα😊

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Διαφημίσεις

ωχ τι μου θυμησες τωρα mariagpa απο την 4η εβδομαδα ειχαν ξεκινησει εμενα οι εμετοι 3 φορες στο νοσοκομειο πηγα μου εβαζαν ορο και ημουν καπως καλητερα , να προσεχεις να τρως και να πινεις νερο οσο μπορει ς για να μην παθενεις αφυταση , εγω δυστηχος ημουν παρα πολυ χαλια και δεν την γλυτωσα.

θα περασουν ομως μην στεναχωριεσε υπομονη κανε σε λιγο καιρο θα εισαι καλητερα θα δεις.

βρε κοριτσια μια ερωτηση να κανω σ εσας τις εμπειρες.αυτη η ζονη και το λαστεξ εγκυμοσυνης σε τι βοηθανε;μπηκα στο site των λητω και χαζευω διαφορα επεσα πανω σ αυτα αλλα δεν ξερω ακριβος σε τι βοηθανε

url=http://lilypie.com]c9SQp3.png[/url]

θα τον παρω τηλεφωνο!!!πωπω!να δω ποτε θα σταματησουν οι εμετοι!!!μην μυρισω κατι ασχημα!!!παειιιιι....ευχαριστω παντως κοριτσια!!!

Αχ πως σε καταλαβαίνω. Εγώ είχα εμετούς μέχρι και που γέννησα.

katerinad81 ασχολείσαι με δηλώσεις?είσαι λογιστούλα???? εγώ δεν έχω κάνει τίποτα ακόμα, σίγουρα θα την καταθέσω καθυστερημένα όπως κάθε χρόνο....

Καλημέρα κορίτσια! Όντως πολύ ησυχία στο καφέ μας. Συνήθως ξεκινάει από το Σάββατο, όχι από την Παρασκευή....

Nunu αν ο πυρετός κρατήσει 3 μέρες ίσως είναι ιωσούλα αλλά το πιο πιθανό από τα δόντια του να είναι. Μόνο αν φτάσει 38 να του δώσεις ντεπόν.

Glorr πολύ μου αρέσει η ιδέα του βάζου με το γλυκό αλλά δυστυχώς εμάς τις μπομπονιέρες τις παίρνουν οι νονοί κι έτσι δεν μου δίνουν το δικαίωμα της επιλογής.... :( Κρίμα....

Για δώρο για τους νονούς σκέφτηκα ψηφιακή φωτογραφική μηχανή... τι λέτε???

Άσε με jas 39 έφτασε ο πυρετός για αυτό εξαφανίστηκα προσωρινώς. Ντεπόν και πονστάν δώσαμε, τώρα ξάπλωσε και ελπίζω να έχει ένα ήρεμο βραδάκι.

Όσο για το γλυκό του κουταλιού εγώ το πήρα απόφαση, πήρα φράουλες και αρχίζω τις δοκιμές και λέω να κάνω και σταφύλι τον Αύγουστο, έχετε φάει ποτέ?

Εγγυούλες υπομονή, το δωράκι σας είναι στο δρόμο...:tongue::tongue::tongue:

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

katerinad81 ασχολείσαι με δηλώσεις?είσαι λογιστούλα???? εγώ δεν έχω κάνει τίποτα ακόμα, σίγουρα θα την καταθέσω καθυστερημένα όπως κάθε χρόνο....

Άσε με jas 39 έφτασε ο πυρετός για αυτό εξαφανίστηκα προσωρινώς. Ντεπόν και πονστάν δώσαμε, τώρα ξάπλωσε και ελπίζω να έχει ένα ήρεμο βραδάκι.

Όσο για το γλυκό του κουταλιού εγώ το πήρα απόφαση, πήρα φράουλες και αρχίζω τις δοκιμές και λέω να κάνω και σταφύλι τον Αύγουστο, έχετε φάει ποτέ?

Εγγυούλες υπομονή, το δωράκι σας είναι στο δρόμο...:tongue::tongue::tongue:

ναι nunu μου αυτη ειναι η δουλια μου , γιατι βρε παλι καθυστερημενα;αφου ειναι μια δουλια που πρεπει να την κανεις καν την στην ωρα της να μην ταλαιπωρεις και το λογιστη σου.

περαστικουλια σας ελπιζω να επεσε ο πυρετος και να ηρεμισετε το βραδι.

σταφυλι γλυκο εχω φαει και μ αρεσει παρα παρα πολυ φτιαχνει η μαμα μου καθε καλοκαιρι

url=http://lilypie.com]c9SQp3.png[/url]

Διαφημίσεις

γεια σας και απο μενα κοριτσακια βλεπω ιουροβιζιον και την εχω αραξει στο καναπε....να σας πω εγω τι εκανα στη βαφτιση...εφτιαξα γλυκο κουταλιου ΚΑΡΟΤΟ..ειναι τελειο και απο ομορφια(στο βαζακι,γιατι ειναι πορτοκαλι)και δεν ειναι συνηθισμενο και ειναι και πολυ πολυ νοστιμο αλλα συναμα δυσκολο......nunu μου περαστικα!

:-D

γεια σας!

πως ειστε κοριτσια?εγω αραχτη στον καναπε,τελικα εκανα ξανα την καμπυλή γιατι την πρωτη φορα ειχα κανει εμετο και ο γιατρος δεν την μετρησε.Τα καταφερα αλλα το στομαχι ολη μερα χαλια χθες!!ολα καλα και μου εδωσε το οκ να φαω ολοκληρη τουρτα!!!!βεβαια τωρα τι να το κανω,βλεπω γλυκο και αλλαζω δρομο!!!

βρε κοριτσια τι κακο ειναι αυτο με τα κιλα??καθε βδομαδα μπαινει κι ενα!!!!!!σημερα ανεβηκα στη ζυγαρια και μου ηρθε κολπος!ειμαι ηδη +7,που θα φτασω?

αλλα νεα:αυριο ξεκιναμε βαψιματα γιατι μας πηραν τηλ και θα ερθουν νωριτερα τα επιπλα!!απορησα αλλα μαλλον οι εταιριες ψαχνουν ρευστο!

επισης ξεκινησαν και τα πλυσιματα!!!αχ,απιστευτο μου φαινεται!!!!!!!!!!!!

τωρα οι επομενες αγορες ειναι οι προικες μας!!!

τους πηρα και κατι τελεια φορμακια για να βγουμε απο το μαιευτηριο!!!!αλλα το ενα εχει γιακα και το αλλο δεν εχει,οποτε μια φιλη μου ειπε να παρω και ενα ακομα με γιακα για να ειναι δικαιο!!πλακα εχει...

αχ Θεε μου να πανε ολα καλα!!!

θελω μια θαλασσα γεματη αστεριες!

tJd1p3.png

Το θέμα στη ζωή δεν είναι να κρατάς καλά χαρτιά, αλλά να παίζεις σωστά ένα άσχημο φύλλο....

(εμείς σκοπεύουμε να το παίξουμε σωστά)

το καροτο ειναι ωραιο και νομιζω μοιαζει λιγο σε γευση με το κυδωνι.

tJd1p3.png

Το θέμα στη ζωή δεν είναι να κρατάς καλά χαρτιά, αλλά να παίζεις σωστά ένα άσχημο φύλλο....

λοιπον εγω εκανα 26κιλα γλυκο καροτο...πηρα 14κιλα καροτο τα καθαρισα και τα ετριψα στον τριφτη στη χοντρη μερια εβαλα για 1κ.καροτο 900γρμ ζαχαρη γαρυφαλο κανελα και 4π.νερο σε καθε κιλο ζαχαρης-καροτου κα προς το τελος εριξα λιιιιγο λεμονι για να μην μου ζαχαρωσει!!!!!

Διαφημίσεις

για λυστε μου μια απορια:

πανες αγκαλιας ποσες να παρω??εχω παρει 3 και μου εχουν δωσει αλλες 3-4.

σελτεδακια ποσα θα χρειαστω?εχω παρει μονο 4.

βρηκα στα ηρα και μεγαλο σελτε με λαστιχο για την κουνια,λεω να παρω 4 τετοια.

απο λαβετες εχω 35 κομματια,καλα δεν ειναι?

και μπουρνουζακια εχω μονο 3.

τι ξεχναω??

κουβερτουλες θα χρειαστω μονο πικε για αρχη?μηπως να επαιρνα και καμια φλις για το βραδακι,το καλοκαιρι εχει υγρασια.

tJd1p3.png

πολυ ωραια φαινονται αννια μου!!

αληθεια ποσο χρονο σου πηρε?

tJd1p3.png

4 ωρες να καθαρισω τριψω καροτα,1,5ωρα να πλυνω μπολακια......10ωρες να βρασω το γλυκο(το εκανα σε 2δοσεις) 2ωρες να γεμισω βαζακια 1ωρα να καθαρισω βαζακια και 6ωρες να τα διακοσμισω...Συνολο 22,5ωρες...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...