Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, linaa said:

Δες τώρα τους άλλους γιατρούς τι θα σου προτείνουν .

Κ κυρίως όταν πρόκειται για πράγματα που δεν κάνουν πουθενά κακό πάρε πρωτοβουλία μόνη σου δηλαδή να σου πω αυτό με τις βιταμίνες που τόσο καιρό δεν επερνες επειδή ο γιατρός δεν το πιστεύει Κ περιμένεις Κ την άποψη του το θεωρώ λίγο τραβηγμένο .... 

Ακόμα Κ βελονισμό θα μπορούσες να ψάξεις να δοκιμάσεις που λένε ότι βοηθάει ... 

Σε κάποια πράγματα πάρε πρωτοβουλία μόνη σου Κ απλά ρώτα την συμβουλή του γιατρού όχι την άποψη του . 

Κ ο δικός μου γιατρός θεωρεί ότι ο βελονισμός βοηθάει 

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Διαφημίσεις

Μονο για 2-3 ημερες ειχες κοψει το αλατι δηλαδη?Ο γιατρος δεν μου ειπε καν να το κοψω αλλα να το περιορισω για λιγο.Απλα σκεφτομουν τις 2 εβδομαδες για να ειμαι σιγουρη αλλα μαλλον ειναι υπερβολη τελικα.

age.png

witch εγω γενικα απο φοβο για προεκλαμψια (λογω ηλικιας 41) ειχα μειωσει παρα πολυ το αλατι σε ολη την εγκυμοσυνη, ισως γι'αυτο και να μην πολυπρηστηκα. Απλα μετα τις κορτιζονες το εκοψα για 2-3 μερες.

Xgu4p2.pngSAJdp2.png

Επιστρέψαμε και εμείς από τους γιατρούς... τα νέα μας.

Η φαγού-μπουμπου κατάφερε να ξεπεράσει τον αδερφό της και τώρα είναι ελάχιστα μεγαλύτερη (1.227 vs 1237). Η υπερηχογραφική τους ηλικία είναι ακριβώς η ίδια, οπότε ξεαγχωθήκαμε. Με το διαβητη όλα καλά, τώρα οι μετρήσεις θα γίνουν μόνο 4 τη μέρα. Απλά συνεχίζουμε την προσοχή και την τρομερή δίαιτα!!!!! Σε 3 εβδομάδες πάλι εξετάσεις, doppler και υπερηχογράφημα.

Και τώρα στα μηνυματάκια σας κοριτσάκια....

Nunu καλωσόρισες και να έχεις τέλεια εγκυμοσύνη. Να μας λές τα νέα σου!

Στέλλα, τα νέα για το τζήν μου αρέσουν πολύ... άντε... θά βάλεις το μπικίνι στις διακοπές και θα είσαι μοντελάκι!!!!!!

Glorr, τελικά η ΠΗΤ μου είναι 6/8, αλλά η γέννα θα είναι περίπου στις 15 Ιουλίου. Οπότε θα γεννάμε και μαζί...

Witch, όχι μόνο δεν πρήστηκα καθόλου με την κορτιζόνη, μάλιστα βλέπω τα οπίσθιά μου και μικραίνουν, να 'ναι καλά η δίαιτα. Το αλάτι αν θα το κόψεις ή όχι εξαρτάται από την πίεση που έχεις (εμένα μου είπαν να μην το κόψω γιατί έχω υπόταση). Καλά, για τη ζάχαρη, δεν το συζητάω.. Και για τον ύπνο... αχ υπομονή. Εγώ πάλι δεν μπορώ να κοιμηθώ ανάσκελα γιατί δεν μπορώ να αναπνεύσω. Μόνο πλάγια, αλλά κάθε φορά που θέλω να γυρίσω πρέπει να ξυπνήσω.

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κορίτσια. Nunu καλώς ήρθες στην παρέα και με το καλό τα μωράκια σου!!!

Εγώ πετάχτηκα σήμερα μέχρι την κλινική για να πάρω το βιβλιάριό μου που μου είχαν κρατήσει από την εισαγωγή μου. Ρώτησα ενδεικτικά και τις τιμές :shock:

Θα ξαναρωτήσω βέβαια και τον γιατρό.

Σήμερα ήρθε μια ξαδέρφη μου και έκανε γενική καθαριότητα το μισό σπίτι (αύριο συνέχεια το άλλο μισό), οπότε θα ζητήσω από βδομάδα να μου φέρουν τα έπιπλα!!

Twins κι εσένα καλά τα νέα σου, μπράβο, πολύ χάρηκα!!!!

Βρε κορίτσια ζυγίστηκα και σήμερα και έχασα άλλα 700γρ. Σύνολο έχασα κάπου 1,5 κιλό μέσα σε 2 και κάτι εβδομάδες. Είναι λογικό?

RKdwp3.png

Καλημερα.

Jasmini ρωτησα το γιατρο την προηγουμενη εβδομαδα για τα κιλα.Δεν ειχα χασει,αλλα δεν ειχα παρει καθολου για 3 εβδομαδες.Μου ειπε οτι δεν εχει σχεση με τα μωρακια κι οτι αυτα αναπτυσσονται φυσιολογικα.Ξερω πολλες περιπτωσεις που εχουν χασει και δεν νομιζω οτι υπαρχει λογος ανησυχιας.Παρ'ολα αυτα αν αγχωνεσαι χτυπα ενα τηλ στο γιατρο σου να σε καθησυχασει.

age.png

Καλημερα κι απο μενα!!!!!

Τα μωρα παιρνουν το βαρος που πρεπει ασχετα απ το ποσα κιλα θα παρει η μητερα!

Ειτε παρει 5 ειτε 25 αυτα παιρνουν αυτο που πρεπει!!!!Μην ανυσηχειτε!!!!!

Εγω φτιαχνω μπριζολιτσες με πατατουλες στο φουρνο για μας και μοσχαρακι με λαχανικα για τον γιοκα μου.Το πρωι που ξυπνησα δεν μπορουσα να σηκωθω γιατι με επιασε κραμπα αλλα ευτυχως συνηλθα μετα απο λιγο.Παντως εχω προβλημα με τον υπνο,δεν μπορω να κοιμηθω ευκολα και κοιμαμαι ελαχιστα......δεν πειραζει ομως,μετα με τα διδυμακια δε θα κοιμαμαι καθολου και θα τραγουδαω......."Δεν κοιμαμαι τωρα πια τα βραδυα".......χαχαχαχχα

GRJdp2.png

xefUp3.png

Καλημέρα κορίτσια. Πω πω αυτό το θέμα με τον ύπνο είναι κάπως. Κι εγώ δυσκολεύομαι στον ύπνο. Ανάσκελα δεν μπορώ με τίποτα. Στο πλάι μονίμως πιάνομαι. Και αν θέλω να αλλάξω πλευρό είναι ολόκληρη διαδικασία. Πακέτο. Ε εντάξει δεν έμειναν ούτε δυο μηνάκια. Θα περάσουν. Πάλι καλά που έσπασε λίγο η ζέστη και δροσιστήκαμε γιατί αλλιώς.............

Όντως Twins μαζί θα γεννάμε. Μερούλες θα έχουμε διαφορά.

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια σποράκια και μωράκια μπήκα και επίσημα στην παρέα σας και έχω τρελαθεί! Πήγαμε στον γιατρό και ακούσαμε 2 καρδούλες, τα μωράκια απ εκεί που ήταν το ένα πάνω και το άλλο ακριβώς από κάτω, ήρθαν σχεδόν δίπλα δίπλα.

Το ένα μωράκι 13χιλ και 163 παλμούς και το άλλο 11χιλ και 152 παλμούς:D:D

CrCmp2.png

1295335bgma5fa4kz.gif

:rolleyes:

Καλημέρα κορίτσια σποράκια και μωράκια μπήκα και επίσημα στην παρέα σας και έχω τρελαθεί! Πήγαμε στον γιατρό και ακούσαμε 2 καρδούλες, τα μωράκια απ εκεί που ήταν το ένα πάνω και το άλλο ακριβώς από κάτω, ήρθαν σχεδόν δίπλα δίπλα.

Το ένα μωράκι 13χιλ και 163 παλμούς και το άλλο 11χιλ και 152 παλμούς:D:D

Μπράβο βρε Μελένια. Είδες που όλα πάνε και θα πάνε καλά? Άντε τέλεια.Να έχεις μια τέλεια εγκυμοσύνη και με το καλό να έλθουν και τα μπεμπέ. Εσύ πως αισθάνεσαι?:rolleyes:

Τέλεια, δεν μπορώ να το πιστέψω, δεν έχω και πάρα πολλά συμπτώματα και είμαι σχεδόν όπως πριν. Ανυπομονώ να περάσουν οι μήνες και να τα κρατήσω αγκαλιά τα μωράκια μας!

CrCmp2.png

1295335bgma5fa4kz.gif

Καλημέρα κορίτσια!

Μεlenia21 καλώς ήρθες !::) και με το καλό να κρατήσεις στην αγκαλιά τα μωρουλίνια σου. Αχ αυτό το συναίσθημα/χαρά όταν πας και ακούς για πρώτη φορά 2 καρδούλες!!! Και μετά από 8 μήνες κρατάς 2 θηριάκια στην αγκαλιά σου.

nufi εννοούσα ότι έχουμε και το δικό τους κρεβατάκι στο δωμάτιό μας και δεν ξέρω πότε θα τους βάλω στο δικό τους. Προς το παρόν σπρώχνει ο ένας τον άλλο τώρα και έχει πλάκα αλλά άμα ξυπνήσει ο ένας το πρωί και αρχίσει να κλαίει τότε ξυπνάει και το άλλο. Το φανταστικό είναι ότι αφού φάγανε ψες στις 8 περίπου, ξαναφάγανε σήμερα το πρωί στις 7!!!

πω πω στελλα..ποτε θα συμβει και αυτο στα δικα μου μωρα????

να περασει τοση ωρα για να φανε και να κοιμηθουμε σαν ανθρωποι??

:)

ειναι 2 μηνων και 1 εβδομαδας...

Καλη εγκυμοσυνη μελενια..

εγω ειχα 3 μηνες μετους μπηκα και ενα μηνα στη κλινικη αφου κοντεψα να αφυδατωθω...

κατα τα αλλα στο τελος δεν μπορουσα να κουνηθω ντιπ!!!

ειμαι και πρωτο μποι 1,58 και γεννησα 2850 και 2450 ,36 και 1 ημερα απο την 37 εβδομαδα...

Περασαμε και κατι τρελα με τον υπερηχο για κοβιο που μας εκανε να χασουμε την μιση ζωη μας μεχρι να γεννηθουν να τα δουμε γερα..αλλα ολα καλα!!

αντε καλη εγκυμοσυνη σε ολα τα κοριτσια μας εδω..

φιλια σε ολες

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...