Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Blue Velvet είπε:

Τι κάνετε κορίτσια? Εγώ πήγα στο γυναικολόγο,επειδή ξύπνησα τη νύχτα με ροζ αίμα,το οποίο μετά έγινε καφέ και είχα έντονους πόνους στην κοιλιά..ήμουν πεπεισμένη πως απεβαλα,έκλαιγα όλη μερα..όμως τελικά το αίμα ήταν από την εμφύτευση και οι πόνοι λόγω της σπαστικής κολίτιδας.Ολα καλά,είμαι 5+3,ο σάκος βρίσκεται ψηλά στη μητρα και θα ξαναπάω τέλος του μήνα για να έχουμε καλύτερη εικόνα😊

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

οχι ρε συ...αν εξεραισεις το γεγονός οτι πρεπει να τρέχεις απο πίσω τους κατα τα αλλα εγω τουλάχιστον νιώθω οτι τα κουμανταρω πολύ καλυτερα τωρα απ'οτι πιο μικρά.Μην ακους κανέναν!

οκ! μια νοτα αισιοδοξιας λοιπον!!!

εσυ μοναχουλα πια ολη μερα δλδ?

αρα τι αερομπικ...εδωθα γινει σουπερ σιλουετα λεμε!!!

33E7p2.png

Διαφημίσεις

Από χτες στις 5μιση καμιά ψυχή??? πήρατε τους δρόμους και τα βουνα μου φαίνεται!!! Καλημέρα αρχικά να πώ.

Κατά δεύτερον ο καιρός είναι τέλειος για τσάρκες που εμείς δε θα κάνουμε όμως παρόλα τα σχέδια...ο μπέμπης έκανε πυρετό χτες και σήμερα το πρωϊ. Το ανώτερο δηλαδή 37,8, ντεπόν δεν έχω δώσει και περιμένω. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί όμως. Μέσα είμαστα όλες αυτές τις μέρες και χτες βγήκαμε ελάχιστα και είμασταν καλά ντυμένοι. Τα νεύρα μου...

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Glorr καλή μου πρόσφερες γλυκό του κουταλιού? για πες λεπτομέρειες.

Δεν το θέλω για έξτρα όμως το θέλω για το βασικό γλυκάκι γιατί θα ακολουθήσει φαγοπότι στο εξοχικό του συζύγου αλλά και τούρτα γιατί θα είναι και τα γεννέθλια των νουνουκακίων!!!!

Καλημέρα και από εμάς. Έχω χαθεί για΄τι έχουν εξετάσεις τα παιδιά στο φροντιστήριο και τρέχουμε σαν τρελοί.

Nunu εγώ είχα μπομπονιέρες βαζάκια με γλυκό του κουταλιού κεράσι. Το ΄εκανα έτσι για να μην πάρω και γλυκά. Και έξω από το βαζάκι είχε βέβαια και κουφέτα. Και πάνω από το καπάκι που ήταν διακοσμημένο με ύφασμα εννοείται υπήρχαν πριγκιπισσούλες και πρίγκιπες αντίστοιχα. Και βεβαια έξω από το βαζάκι είχε και το κουταλάκι. Όχι ξυλινο όμως γιατί δεν μου άρεσε . Είχε κανονικό. Εγώ τελικά έκανα και μπισκότα, η αδελφή μου η τρελή δηλαδή. Αλλά δεν πήρα άλλα γλυκά. Αυτά.

Α. Και ευχαριστώ πολύ όλες σας για τις ευχές. να είστε καλά. Και τώρα περιμένουμε τα επόμενα βαφτίσια.

κοριτσια καλημερα , τι κανετε;

ωραια μερα και φανταζομαι πως εχετε παρει τα μωρακια σας και βολταρετε και πολυ καλα κανετε.

εγω σημερα σπιτι ξεκουραζομαι μιας και τα εχω παιξει λιγο στη δουλια , περιμενω πως πως να περασει ο μηνας για να σταματησω (να τελειωσουν και οι φορολογικες δηλωσεις)καθε βραδι γυρναω πτωμα ενα μπανιο και υπνο.Σας εχω χασει λιγο , εχω χασει και τα νεα σας ελπιζω ολες να ειστε καλα και τα μπεμπακια σας ακομα καλητερα , φιλια σε ολεςςςςςςςςςςςς

url=http://lilypie.com]c9SQp3.png[/url]

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια! Όντως πολύ ησυχία στο καφέ μας. Συνήθως ξεκινάει από το Σάββατο, όχι από την Παρασκευή....

Nunu αν ο πυρετός κρατήσει 3 μέρες ίσως είναι ιωσούλα αλλά το πιο πιθανό από τα δόντια του να είναι. Μόνο αν φτάσει 38 να του δώσεις ντεπόν.

Glorr πολύ μου αρέσει η ιδέα του βάζου με το γλυκό αλλά δυστυχώς εμάς τις μπομπονιέρες τις παίρνουν οι νονοί κι έτσι δεν μου δίνουν το δικαίωμα της επιλογής.... :( Κρίμα....

Για δώρο για τους νονούς σκέφτηκα ψηφιακή φωτογραφική μηχανή... τι λέτε???

RKdwp3.png

Σήμερα ξυπνήσαμε νωρίς κι έτσι τελείωσα νωρίς και τις δουλειές μου και είμαι χαρούμενη. Έφτιαξα την σούπα τους, το φαγητό μας και ένα γλυκάκι που λιγουρεύτηκα :) Κορμό με κρέμα λεμόνι!!!

Τώρα λέω να κάνω ένα μπανάκι γιατί μετά έχουμε να πάμε σε πάρτυ γενεθλίων!!

RKdwp3.png

Καλημέρα κορίτσια! Όντως πολύ ησυχία στο καφέ μας. Συνήθως ξεκινάει από το Σάββατο, όχι από την Παρασκευή....

Nunu αν ο πυρετός κρατήσει 3 μέρες ίσως είναι ιωσούλα αλλά το πιο πιθανό από τα δόντια του να είναι. Μόνο αν φτάσει 38 να του δώσεις ντεπόν.

Glorr πολύ μου αρέσει η ιδέα του βάζου με το γλυκό αλλά δυστυχώς εμάς τις μπομπονιέρες τις παίρνουν οι νονοί κι έτσι δεν μου δίνουν το δικαίωμα της επιλογής.... :( Κρίμα....

Για δώρο για τους νονούς σκέφτηκα ψηφιακή φωτογραφική μηχανή... τι λέτε???

Καλημέραααααααααααααα....................Κι εγώ έχω χαθεί γενικως τις τελευταίες μέρες. Α εσείς έχετε άλλα έθιμα. Ωραίο δώρο σκέφτηκες για τους νονούς. Μια χαρά είναι. Τελικά πόσους νονούς θα έχετε? Γιατί εμας που ήταν τέσσερις ήταν κανονική χορωδία την ώρα του Πιστέυω. Χαχαχ. Ωραία ήταν όμως.

καλημερα κοριτσια μου,εχω χαθει αλλα ειμαι λιγο ψιλοκομματια τις τελευταιες μερες...νιωθω πολυ κουραση τα μικρα με εχουν τρελανει,και εκει που ο μικρος ειχε μεπι σε ενα προγραμμα μετα απο 16μηνες να κοιμηθει σερι,φτου ξανα μανα απο την αρχη εδω και μια βδομαδα ξυπναει 3-4φορες για γαλα την νυχτα:shock::-(:mad::x:x:x:x......Σημερα ειμαι πιο χαλαρη μιας και πηρε την μεγαλη η πεθερα μου βολτα μαγειρεψε κι ολας:shock::rolleyes:μεταλαξη εχει παθει,πηρε και ο συζυξ τον μικρο και ειμαι μονη μου γιουυυυπι!!!!!!!:tongue::tongue:Εσεις ολες καλα??

:-D

καλημερα κοριτσια μου,εχω χαθει αλλα ειμαι λιγο ψιλοκομματια τις τελευταιες μερες...νιωθω πολυ κουραση τα μικρα με εχουν τρελανει,και εκει που ο μικρος ειχε μεπι σε ενα προγραμμα μετα απο 16μηνες να κοιμηθει σερι,φτου ξανα μανα απο την αρχη εδω και μια βδομαδα ξυπναει 3-4φορες για γαλα την νυχτα:shock::-(:mad::x:x:x:x......Σημερα ειμαι πιο χαλαρη μιας και πηρε την μεγαλη η πεθερα μου βολτα μαγειρεψε κι ολας:shock::rolleyes:μεταλαξη εχει παθει,πηρε και ο συζυξ τον μικρο και ειμαι μονη μου γιουυυυπι!!!!!!!:tongue::tongue:Εσεις ολες καλα??

Χαρά στο κουράγιο σου πάντως. Μπράβο. Χιχιχιχχι...................Κάτσε να χαλαρώσεις τώρα που έχεις ευκαιρία.

Διαφημίσεις

καλημερα κ απο εμενα!!!

τι κανετε?εδω κ δυο μερες νιωθω ολο τραβηγματα στην κοιλια!!το λεω στην μαμα μου κ μου λεει απο τωρα?ειμαι στο τελος της 9ης εβδομαδας!!!εσεις ποτε το νιωσατε????

line_line_typew3_beg_d_typew11_time_1208577600_text_e5e9ece1f3f4e520e1f1f1e1e2f9ede9e1f3ece5edefe9.gif

καλημερα κ απο εμενα!!!

τι κανετε?εδω κ δυο μερες νιωθω ολο τραβηγματα στην κοιλια!!το λεω στην μαμα μου κ μου λεει απο τωρα?ειμαι στο τελος της 9ης εβδομαδας!!!εσεις ποτε το νιωσατε????

Καλά σου λέει η μαμά. Τα τραβήγματα ίσως και το πιο πιθανό είναι να είναι η μήτρα που αρχίζει και μεγαλώνει. Ρώτα και τον γιατρό σου να δεις τι θα σου πει. Ωχ. μαζί γράφαμε με την Αννια. Το ίδιο είπαμε.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...