Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Blue Velvet είπε:

Τι κάνετε κορίτσια? Εγώ πήγα στο γυναικολόγο,επειδή ξύπνησα τη νύχτα με ροζ αίμα,το οποίο μετά έγινε καφέ και είχα έντονους πόνους στην κοιλιά..ήμουν πεπεισμένη πως απεβαλα,έκλαιγα όλη μερα..όμως τελικά το αίμα ήταν από την εμφύτευση και οι πόνοι λόγω της σπαστικής κολίτιδας.Ολα καλά,είμαι 5+3,ο σάκος βρίσκεται ψηλά στη μητρα και θα ξαναπάω τέλος του μήνα για να έχουμε καλύτερη εικόνα😊

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Καλημέρα. Οντως ωραία μέρα, αλλά εγώ γράφω-σβήνω... κλαψ!

Γίνεται και χαμός.

Η ιδέα του λικέρ και εμένα μου άρεσε. Η μόνη γενικά ένσταση που έχω (αν θεωρηθεί ένσταση) είναι ότι πρέπει να είμαστε φρέσκιες και λαχταριστές στη βάφτιση και όχι να έχουμε λιώσει στις δουλειές. Μόνο αυτό. Αλλιώς και τα κεικάκια θα έφτιαχνα μόνη μου, και τις μπομπονιέρες και τη διακόσμηση, η οποία αποφάσισα να έχει θέμα παπάκια, μια που είναι και στην πρόσκησή μας.

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα. Οντως ωραία μέρα, αλλά εγώ γράφω-σβήνω... κλαψ!

Γίνεται και χαμός.

Η ιδέα του λικέρ και εμένα μου άρεσε. Η μόνη γενικά ένσταση που έχω (αν θεωρηθεί ένσταση) είναι ότι πρέπει να είμαστε φρέσκιες και λαχταριστές στη βάφτιση και όχι να έχουμε λιώσει στις δουλειές. Μόνο αυτό. Αλλιώς και τα κεικάκια θα έφτιαχνα μόνη μου, και τις μπομπονιέρες και τη διακόσμηση, η οποία αποφάσισα να έχει θέμα παπάκια, μια που είναι και στην πρόσκησή μας.

θα τελειώσεις που θα πάει?!!!!!

ωραίο θέμα τα παπάκια!!! εγώ δεν εχω σκεφτεί ακόμα....

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Καλημερα και απο εμενα! Σημερα ειναι μια δυσκολη μερα γιατι απλα δεν κοιμηθηκα σχεδον καθολου το βραδυ! Ο μπεμπακος ηθελε να ξενυχτησει τη μανουλα του και τα καταφερε μια χαρα! Ευτυχως δεν το κανει και καθε βραδυ, αλλα παντως συχνα!

Twins εσυ την εργασια σου κι εγω προσπαθω να δουλεψω αλλα δεν τα καταφερνω! Οι δηλωσεις μεχρι επανω κι εγω ουτε που τις εχω ανοιξει, αστα μεγαλη πικρα!

Περιμενω πως και πως να ζεστανει να τα βγαζω λιγο πιο συχνα εξω για να ηρεμουν μετα και να κοιμουνται, προς το παρον μονο καθε Σαββατο αν ο καιρος το επιτρεπει!

Κατα τα αλλα συνεχιζουμε το βιολι μας και περιμενω εκεινη την αγια μερα που θα σταματησει η μπεμπουλα να ποναει, αχ βαχ!

Να σε ρωτήσω κάτι άλλο. Τα μεγάλα άλμπουμ θα είναι αντίγραφα ή διαφορετικά?

Πάρα πολύ καλή η τιμή για τόσα που κάνει!!!!! Αν κάνει και ωραία δουλειά....μια χαρά!!! :P:p:p

Γεια σου Jasmini. Όλα τα άλμπουμ και τα μεγάλα και τα αντίγραφα τα μικρά για τους νονούς θα είναι τα ίδια. Όχι διαφορετικα. Και ναι κάνει ωραία δουλειά. Είχα βαφτίσει την μικρή της κουνιάδας μου τον περασμένο Σεπτέμβριο οπότε είχα δει την δουλειά του.

Διαφημίσεις

Μανουλομάνουλα τι κάνετε?

twins μου χωρίς να θέλω να σε τρομ'αξω οταν ειχα ρωτήσει τον παιδιατρο για στράτα,μου απάντησε οτι ίσως ειναι οτι πιο επικινδυνο εχει κυκλοφορήσει ποτέ!Εχουν σημειωθεί πολλά θανατηφόρα ατυχήματα

tt7430777fltt.gif

2yPkp3.png

ολγα για πες!!! εσυ που εισαι παλιουρας..

το καλοκαιρι που χρονιζουν τα νουφακια , η κυρια φευγει κ θα μαι μονη.

υπαρχει περιπτωση να τα βγαλω περα λες???

ολοι μου λενε οτι θα ναι η χειροτερη φαση απο αποψη επικινδυνοτητας δλδ..κ τρεξιματος...

33E7p2.png

χαχαχα αμα ειναι να χιονισει να φυγωωωωωω!

Κοιτα θα τα καταφέρεις...απλα θα προσπαθείς να τα έχεις περιορισμένα όσο μπορεις πχ κλειστα υπνοδωματια και μπανιο.Θα θέλουν πολυ προσοχή,γιατι θα σκάνε σαν τα καρπούζια

Εγω δεν εχω αφήσει τιποτα μεσα στο σπιτι που ν αμπορουν να χτυπήσουν ασχημα.

Επίσης καποιες ώρες τις μέρας(εγω το κανω πρωι)να τα βαζεις στις κουνιες τους να παιζουν,βεβαια πρεπει να μαθουν,για να μπορεις να κανεις τις δουλειες σου.Αυτα μεχρι να μεγαλώσουν αρκετα και να μην κινδυνευουν οσο θα ειναι ορθια και θα σουλατσαρουν δεν θα μπορεις να κανεις τιποτα μεσα στο σπιτι

tt7430777fltt.gif

2yPkp3.png

Διαφημίσεις

οχι ρε συ...αν εξεραισεις το γεγονός οτι πρεπει να τρέχεις απο πίσω τους κατα τα αλλα εγω τουλάχιστον νιώθω οτι τα κουμανταρω πολύ καλυτερα τωρα απ'οτι πιο μικρά.Μην ακους κανέναν!

tt7430777fltt.gif

2yPkp3.png

γιουχου!!!

ερχεται σκ!! ηλιολουστο, ζεστο, πολλα υποσχομενο σκ!!!

Θετικέ μου άνθρωπε εσύ!!!

Μανουλομάνουλα τι κάνετε?

twins μου χωρίς να θέλω να σε τρομ'αξω οταν ειχα ρωτήσει τον παιδιατρο για στράτα,μου απάντησε οτι ίσως ειναι οτι πιο επικινδυνο εχει κυκλοφορήσει ποτέ!Εχουν σημειωθεί πολλά θανατηφόρα ατυχήματα

Κοίτα να δεις κάτι πράγματα που λές ότι είναι απλά και αθώα. Όποιες χρησιμοποιήσουμε μεγάλη προσοχή. Εσύ δεν τους έβαλες καθόλου? Πως την πάλεψες στη φάση που θέλαν να σηκωθωπερπατήσουν???

Καλησπερίζω καιγω, πήγαμε τη βοτλιτσα μας και τώρα θα αράξουμε για λίγο...

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...