Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Blue Velvet είπε:

Τι κάνετε κορίτσια? Εγώ πήγα στο γυναικολόγο,επειδή ξύπνησα τη νύχτα με ροζ αίμα,το οποίο μετά έγινε καφέ και είχα έντονους πόνους στην κοιλιά..ήμουν πεπεισμένη πως απεβαλα,έκλαιγα όλη μερα..όμως τελικά το αίμα ήταν από την εμφύτευση και οι πόνοι λόγω της σπαστικής κολίτιδας.Ολα καλά,είμαι 5+3,ο σάκος βρίσκεται ψηλά στη μητρα και θα ξαναπάω τέλος του μήνα για να έχουμε καλύτερη εικόνα😊

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Διαφημίσεις

Εγώ είμαι πολύ φαν της στρατούλας γιατί προς το παρόν είναι το μόνο ασφαλες σημείο που μπορώ να τους έχω και να μην αγχώνομαι γιατί είναι στη φάση που μπουσουλάνε βολίδα, όπου βρουν σηκώνονται και φυσικά πέφτουν.

Το θέμα είναι ότι στη στράτα μετά από λίγο βαριούνται και πάλι θέλουν να μπουσουλήσουν. Καλά, έτσι κι αλλιώς νομίζω ότι δεν κάνει πάνω από 30 λεπτά στη στράτα.

Τώρα κατά τα άλλα όσο και αν τους έχεις μαντρωμένους, σε λίγο θα δεις ότι άπο μόνοι τους θα περιηγούνται. Οκ, δεν μπορούμε να το αποφυγουμε, το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να βάλουμε ασφάλειες στα πάντα (δες και τη σχετική λίστα).

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Επεστρεψα! Ταισα, τελειωσα φαγητο και να'μαι! Διαβασα λιγο τα νεα σας και βλεπω οτι ολες λιγο πολυ καποιες φορες φτανουμε στα ορια μας! Νομιζα οτι ημουνα η μονη και ανησυχουσα! Twins μου η αληθεια ειναι οτι ο συζυγος ειναι λιγο ρηγμενος αλλα κι εγω δεν εχω ολη τη μερα βοηθεια, η πεθερα ερχεται που και που ενω η μαμα μολις Μ.Πεμπτη βγηκε απο σοβαρο χειρουργειο, δευτερο σε 1 χρονο και βρισκεται σε δυσκολη αναρρωση! Οποτε κι εγω τι να κανω ολη τη μερα στο ποδι, ολα περνανε απο εμενα, ενω ο αντρουλης λειπει πρωι απογευμα στο γραφειο!

Ειναι ζορικα τα πραγματα και οταν ειναι και τα δυο ζωηρουλια (η μπεμπουλα ποναει κιολας) και το βραδυ καθολου υπνος αστα να πανε! Φιλια προς το παρον!

καλησπερα κ απο εμενα!πωπω σας διαβαζω με τρομερη αφοσιωση...ειναι αυτα που με περιμενουν το 2012!!!να σας πω την αληθεια ανυπομονω να τα κανω!!!ειμαι τρελλη μαλλον ε?αλλα θα εχω μαζι μου τα μικρουλια μου...

φιλακια!

line_line_typew3_beg_d_typew11_time_1208577600_text_e5e9ece1f3f4e520e1f1f1e1e2f9ede9e1f3ece5edefe9.gif

Διαφημίσεις

Καλημέρα ζουζουνιάρες μανούλες και μελισσάκια!!!!!!!

Είμαι στη δουλειά, όπου και έχω ίντερνετ, αλλά και πάρα πολλή δουλειά, λόγω του ότι απήργησα εχθές (δεν το συνηθίζω, αλλά πώς θα ερχόταν η κυρία με τις συγκοινωνίες, άρα έμεινα στο σπίτι και, τάχα μου δήθεν, ξεκουράστηκα κιόλας)!

Σας φιλώ, σας καλημερίζω (έστω και αργά), πέφτω με τα μούτρα (στην εργασία) και ελπίζω να διαβάσω κανένα νέο σας στην πορεία!

Φιλάκια :):):):):):):):):):):)

εγω συμφωνησα με την κυρια να μενει σπιτι μας απο την προηγουμενη της απεργιας των μμμ γιατι ποσο να ελειπα απ τη δουλεια φετος? εγιναν ολες οι απεργιες που δεν ειχαν γινει τα τελευταια 10χρονια..:rolleyes:

33E7p2.png

παλιου τυπου στρατα κ γω δε ξερω..εχω την εντυπωση οτι δε τις συμπαθουν πια οι παιδιατροι..

για αλλου τυπου δεν εχω ρωτησει..θα της στειλω κανενα mail να ρωτησω..

agorakia εγω τους εχω βαλει το γνωστο αφρωδες δαπεδο στο καθιστικο (εντος της γωνιας που κανει ο καναπες) κ σε λιγο θα το κλεινω κ απο τις αλλες πλευρες με μαξιλαρες, παρκο κτλ. ενα οχυρο-καστρο θα φτιαξω δλδ μπας κ εχω για λιγο το κεφαλι μου ησυχο..κ παραλληλα θα παιζουν κ αυτα μια χαρα κ χωρις τον περιορισμο που εχουν στο παρκο.

επισης ερχομαι να θυμηθω τα λογια της σοφης twins που προβλεψε οτι το χαλι δε θα βγει φετος...

ηθελα τοσο να το βγαλω..ενα εστρωσα βεβαια ολο κ ολο..

αλλα ειναι πολυ πιο μαλακο το πεσιμο με το κεφαλι στο αφρωδες δαπεδο οταν υπαρχει κατω κ το χαλι. διαπιστωθηκε χθες οτι η πτωση στο σκετο δεν ειναι τοσο ευχαριστη..

33E7p2.png

σβουρες..

οι ξυλινες πολυ ωραιες σβουρες που ειχα αποφασισει να παρω δε βγαινουν πια...

μια φορα κ εγω αποφασισα γρηγορα κ ευκολα για κατι..!

μου εδειξε κατι αλλες πιο μικρες κ με χρωματα που δε μου αρεσαν κ επισης δεν ηταν με το ξυλακι κ το σπαγγακι που τραβας για να γυρισουν οπως ειχαν οι ωραιες..(εμοιαζαν παλιες, χειροποιητες ,υπεροχες!)

οποτε ...δε ξερω τι θα παρω για παιδικες μπομπο..θα ρωτουσε μηπως περισσεψαν λιγες,αλλα χλωμο..

κλαψ.

nunu 3κ κατι λιγο θα εβγαινε η μια

33E7p2.png

twins υπαρχει μια περιπτωση να βρεις στον προμπονα κουπιτσες..

εγω θα πηγαινα μια βολτα στη θεση σου..ασε που αν δε βρεις κουπιτσες, ισως βρεις κατι αλλο που να σου γυαλισει κ να ναι κ χρηστικο..

πχ φαναρακια, γλαστρακια..

33E7p2.png

Καλησπέρα σας!!

Κι εμάς ο γιατρός είπε να μην πάρουμε στράτες..και αν τελικά πάρουμε να τα βάζουμε μόνο 5 λεπτά την μέρα, οπότε..άδικα λεφτά.

Επίσης, έκλεισα πριν λίγο εισιτήριο και στον σύζυξ... θα έρθει κι εκείνος Αθήνα.

RKdwp3.png

Διαφημίσεις

Εγώ είμαι εδώ και γράφω μία εργασία για αυριο. Πρώτο πράγμα....

Τι θα κάνεις τελικά με το λικέρ;

Δεν ξέρω ακόμα. Το είπα εδώ σε κάποιους και με αποθάρρυναν. Λένε ότι δεν συνηθίζεται και και και και ....

Εργασία ε? Τι καλά...

RKdwp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...