Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Blue Velvet είπε:

Τι κάνετε κορίτσια? Εγώ πήγα στο γυναικολόγο,επειδή ξύπνησα τη νύχτα με ροζ αίμα,το οποίο μετά έγινε καφέ και είχα έντονους πόνους στην κοιλιά..ήμουν πεπεισμένη πως απεβαλα,έκλαιγα όλη μερα..όμως τελικά το αίμα ήταν από την εμφύτευση και οι πόνοι λόγω της σπαστικής κολίτιδας.Ολα καλά,είμαι 5+3,ο σάκος βρίσκεται ψηλά στη μητρα και θα ξαναπάω τέλος του μήνα για να έχουμε καλύτερη εικόνα😊

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

α, να μην το ξεχάσω για το βραδυνό ύπνο. Nunu συμπάσχουμε. Ο μπέμπης που και που ξυπνάει και ουρλιάζει από τα δόντια του, πίνει το ντεπόν του και ησυχάζει (αυτό όμως δεν είναι συχνο). Η μαγουλού στάνταρ, θα ξυπνησει αρκετές φορές για παρέα και πιπίλα. Υπήρξε κα βράδυ που η άμοιρη μαμά έβαλε την πιπίλα στο στόμα της μαγουλούς 10 φορες. Οπότε, τι να κάνω; Εχω βρει ένα κρεβάτι και κοιμόμαστε τα δυό μας. Ετσι, τα ξυπνήματα μειώθηκαν στο ελάχιστο...

τα ιδια κ απο δω..

η μικρη ξυπνουσε για αγκαλια καποιες φορες, κ τα ξημερωματα καθε μερα την εβρισκα μπρουμυτα σε θεση μπουσουληματος να κλαιει κ να λεει μαμαμα..οποτε πως να αντισταθω, αρχισα να την παιρνω μαζι μου στο κρεβατι. το ποσο χαρουμενη ηταν, δεν περιγραφεται..οχι οτι εμενα με χαλαγε...!

αυτο καθιερωθηκε πλεον καλως η κακως..

αλλα αφου νιωθουμε τοσο ωραια κ εγω κ αυτη , κ κυριως κοιμομαστε ολοι καλυτερα, why not???

33E7p2.png

Διαφημίσεις

κ να ηθελα να την αφησω ομως..θα ξυπναγε κ τον μικρο (οπως εχει γινει καποιες φορες που το επιχειρησα στην αρχη..)κ μετα χαμος..

κ δουλευω κ την επομενη επισης!

ο μονος παραπονεμενος ειναι ο συζυγος που εχει μετακομισει εδω κ καιρο στο γραφειο..ποτε θα ξαναρθει στο κρεβατι μας..?μετα τα δοντακια? οταν αρχισουν να ψιλοκαταλαβαινουν? θα δειξει..καλα, δεν εχω σκοπο να τραβηξει για πολυυυ ακομη.

το καλοκαιρι θα αλλαξουν τα πραγματα λεω..

καλημερα δεν ειπα!!!!!

φιλια, φευγω...

33E7p2.png

Καλημέρα και από εμάς!! οι ρουφιάνες οι κόρες μας τρομερές. Και εμείς με την μπέμπα κοιμηθήκαμε που όλο έκανε νάζια και τατατατα, πολύ γέλιο. Το πρωϊ κοιμηθηκα και ενα δυωρο με τον μπέμπη στο παιδικό και το πρωϊ όλοι μαζί στο διπλό. Υπέροχη αίσθηση δε μπορώ να πώ!!!! Ναι ναι nufi δε θα το αφήσουμε έτσι!!χαχαχα καλή δουλειά!! θέλω να μου πείς πόσο βρήκες τις σβουρίτσες και από που για τις μπομπονιέρες!!

jas δεν έχω ιδέα από λικέρ, φράουλα δε γίνεται τίποτα?είναι της εποχής... εγώ σκεφτόμουν να φτιάξω γλυκό του κουταλιού αλλά και πάλι δεν ξέρω τι?χεχε

Naki όταν γεννήσεις και μετά τρεις τέσσερις μέρες θα δεις αλλαγή στο στήθος.

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Καλημερα και απο εμας! Σημερα ειμαι ξεκουραστη μπορω να πω, ο μπεμπακος μου ξυπνησε στις .......7.30 για να πιει γαλα και κοιμηθηκα αρκετα! Η μπεμπουλα μας αντιθετως κοιμηθηκε κατα τις 3 αφου πηρε το χερακι του μπαμπα της για να το πιανει και να το γλυφει χαχα! Δε με ξυπνησαν ομως γιατι με λυπηθηκαν! Σε λιγο εχω ταισμα συ ν σιροπι μπουμπους (1/2 ωρα προ φαγητου) και θα σας αφησω! Εσεις κοριτσακια μου πως ειστε? Απο οτι διαβαζω ολες λιγο πολυ προετοιμαζοσαστε για τη βαπτιση σας! Τι ωραια, εμεις εχουμε ακομη καιρο γιατι λεμε για Σεπτεμβριο πρωτα ο Θεος!

Απο οτι διαβαζω ολες εχουμε ενα θεματακι με τον υπνο ε? Δε σας το κρυβω οτι απογοητευομαι που μετα απο τοσο καιρο τα ζουζουνακια σας ξυπνανε ή μαλλον δεν κοιμουνται το βραδυ! Αχ και εγω που νομιζα οτι λιγο ακομη και θα ησυχασω!

Ευχομαι σε ολες μια καλη μερα, σε οσες δουλευουνε καλη δουλιτσα και ηρεμα και ησυχα μωρουλινια , φιλια!

Για πείτε ρε κορίτσια, το γλυκό του κουταλιού προσφέρετε αντί τα παστάκια κλπ έτσι? Μου αρέσει πολύ η ιδέα να φτιάξω εγώ το γλυκό της βάφτισης και να διακοσμήσω τα βαζάκια και όλες αυτές τις χαζομάρες!:tongue::tongue::tongue:!! Κοίταξα και τώρα για φράουλα που τη λατρέυω αλλά η συνταγή μου κάνει για μαρμελάδα. Και ποθυ μπορεί να βρώ όμορφα βαζάκια και κουταλάκια με το κιλό, άραγε???

Α και κάτι άσχετο, τα μωρά στο πάρκο πότε τα βάλατε? τους άρεσε? εγώ το αντιπαθώ....

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα!!!!!!

Α, βλέπω ότι τα κορίτσια μας έχουν ακριβώς το ίδιο τροπάριο. Τι να κάνουμε όμως; Εμείς βέβαια έχουμε άλλο σύστημα, κοιμάμαι εγώ στο παιδικό με τη μπεμπα και ο μπαμπάς μόνος του στο κρεβάτι. Μήπως με έριξε λίγο;

Jas, η ιδέα σου για το λικέρ είναι ωραία και μάλιστα βλέπω στα μπομπονιεράδικα ότι κάνουν και τα μπουκαλάκια μπομπονιέρες δένοντάς τους πάνω κουφέτα. Ομως είναι λίγο ακριβό το σπορ (πρώτες ύλες, μπουκαλάκια κλπ).

Εχω πολλες προτάσεις

1. Η φράουλα φτιάχνεται μέσα σε 2 μέρες http://www.radicio.com/forum/index.php?showtopic=861).

2. Λικέρ λεμόνι: είναι έτοιμο σε 4 μέρες (το έφτιαξε και ο μπαμπάς πρόσφατα και είναι ωραίο). http://www.sintagespareas.gr/sintages/limonello-to-teleio.html

Αν δεν θελεις όμως φρούτα, υπάρχουν και οι εξής επιλογές:

3. Ρακομελο (λίγο χειμερινό μεν, πανεύκολο δε... έχω και παραδοσιακή συνταγή από το χωριό)

4. Διάφορα λικέρ κρασιού με σαμιώτικο ή μαυροδάφνη (δεν μου πολυαρέσουν, αλλά υπάρχει και αυτή η επιλογή

5. Επίσης, αν δεν θέλεις να κουραστείς πολύ μπορείς να βρεις ένα σιρόπι που σου αρέσει (βύσινο, σοκολάτα, καραμέλα κλπ) και να το αναμείξεις με βότκα ή ρακι. Πρώτης τάξεως λικέρ στο λεπτο χωρίς να κουραστείς καθόλου. Ανακατεύεις με όποια αναλογία θέλεις εσύ, ζεσταίνεις λίγο το μείγμα (χωρίς να βράσει), το αφήνεις να κρυώσει και το βάζεις στο μπουκάλι.

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Για πείτε ρε κορίτσια, το γλυκό του κουταλιού προσφέρετε αντί τα παστάκια κλπ έτσι? Μου αρέσει πολύ η ιδέα να φτιάξω εγώ το γλυκό της βάφτισης και να διακοσμήσω τα βαζάκια και όλες αυτές τις χαζομάρες!:tongue::tongue::tongue:!! Κοίταξα και τώρα για φράουλα που τη λατρέυω αλλά η συνταγή μου κάνει για μαρμελάδα. Και ποθυ μπορεί να βρώ όμορφα βαζάκια και κουταλάκια με το κιλό, άραγε???

Α και κάτι άσχετο, τα μωρά στο πάρκο πότε τα βάλατε? τους άρεσε? εγώ το αντιπαθώ....

Βλέπω ότι σας αρέσει να κουράζεστε ε;

Βαζάκια ίσως να σου πει η glorr από που τα πήρε. Αλλά μπορείς να βρεις και στο ιντερνετ πολύ φτηνα.

Βασικά όμως, αν δεν την έχεις φτιάξει τη συνταγή πολλές φορές υπάρχει ο κίνδυνος να μουχλιάσει αν φτιάξεις τώρα τη φράουλα και έχεις τη βάφτιση το Σεπτέμβριο... Υπάρχει βέβαια και η φοβερή λύση να πάρεις αυτά τα κουβαδάκια με γλυκό του κουταλιου και να γεμίσεις τα βαζάκια. Αλλά και πάλι είναι ακριβό.

Το πάρκο γενικά είναι καλή λύση. Εμείς είχαμε ένα ημί-παρκο από τον 4ο μήνα, αλλά μετά τον 6ο 7ο που σηκώνονταν πήγαμε στο κανονικό μας πάρκο (αυτό του τζάμπο που έχουν και οι περισσότερες). Η μπεμπα κάθεται πολλή ώρα και παίζει, ο μπέμπης βαριέται μετά από λίγο. Είναι όμως και άριστο κρεβάτι, όπως και χώρος προπόνησης για το σκι.

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Συνεχίζω για το θέμα του γλυκού. Στην Κρήτη, αν δώσουν γλυκό του κουταλιού, ρακή ή μέλι με καρύδια ΔΕΝ αντικάθιστά το παστάκι, απλά είναι κάτι το παραπάνω. Αλλά γενικά εκεί τις μπομπονιέρες τις δίνουν στο κέντρο οπότε υπάρχει και γλυκό πέρα από το δωράκι αυτό. Αλλά και εγώ δεν θα δώσω παστάκια, καλοκαίρι είναι! Θα πάρω cupcakes ή μπισκοτα και μετά αντί για γλυκό, θα έχουμε παγωτό.

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Glorr καλή μου πρόσφερες γλυκό του κουταλιού? για πες λεπτομέρειες.

Δεν το θέλω για έξτρα όμως το θέλω για το βασικό γλυκάκι γιατί θα ακολουθήσει φαγοπότι στο εξοχικό του συζύγου αλλά και τούρτα γιατί θα είναι και τα γεννέθλια των νουνουκακίων!!!!

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα ζουζουνιάρες μανούλες και μελισσάκια!!!!!!!

Είμαι στη δουλειά, όπου και έχω ίντερνετ, αλλά και πάρα πολλή δουλειά, λόγω του ότι απήργησα εχθές (δεν το συνηθίζω, αλλά πώς θα ερχόταν η κυρία με τις συγκοινωνίες, άρα έμεινα στο σπίτι και, τάχα μου δήθεν, ξεκουράστηκα κιόλας)!

Σας φιλώ, σας καλημερίζω (έστω και αργά), πέφτω με τα μούτρα (στην εργασία) και ελπίζω να διαβάσω κανένα νέο σας στην πορεία!

Φιλάκια :):):):):):):):):):):)

rPPrp3.png

Γειά σας!!!

Λοιπόν, επανήλθα με μια νέα ιδέα που μου τριβελίζει το μυαλό. Σκέφτομαι να φτιάξω μπουκαλάκια με σπιτικό λικέρ για την βάφτιση ως ευχαριστήριο δώρο στους μεγάλους. Αυτό όμως που με προβληματίζει είναι τι λικέρ να φτιάξω...όπου να είναι από φρούτα εποχής, να διατηρείται εκτός ψυγείου και να είναι εύκολο στην παρασκευή και να μην χρειάζεται να περιμένω 1-2 μήνες να σιτέψει...μιας και δεν έχω χρόνο... :) Any ideas????

Naki τα ζουζούνια σου μεγάλωσαν, μπράβο!!! :) Για το θέμα της εξέτασης σακχάρου, είχα ζητήσει κι εγώ αντι αυτού να τσακίσω μια σοκολατίνα αλλά δεν με άφησε :)

Για τις συσπάσεις, μην αγχώνεσαι, τώρα με το μαγνήσιο θα ηρεμήσεις. Εγώ έπαιρνα δύο την ημέρα. Πρόσεχε μόνο να μην κουράζεσαι. Όσον αφορά το στήθος, το δικό μου δεν είχε μεγαλώσει ή πρηστεί καθόλου και την τρίτη μέρα που γέννησα...άρχισα να νιώθω σαν την Pamella. Τετραπλασιάστηκε!!!!! Για τον θηλασμό, πίστεψέ με, αν το πάρεις απόφαση είναι πολύ πιο εύκολος απ' ότι φαντάζεσαι και το ζόρι είναι τις πρώτες περίπου 40 μέρες. Εκεί θα κουραστείς λίγο γιατί είναι και δύο αλλά αν περάσεις αυτό το στάδιο μετά θα σου φαίνεται παιχνιδάκι. Είναι ωραίο, εύκολο και ξεκούραστο να ξυπνάς το πρωί και να παίρνεις το μωρό σου δίπλα και να το ταίζεις απ' ευθείας χωρίς να χρονοτριβείς με βράσιμο νερού, αποστείρωση μπουκαλιών, φτιάξιμο γάλακτος, κρύωμα κτλ. Στον θηλασμό, δεν σηκώνεσαι καν από το κρεβάτι και αν νυστάζεις ακόμα, αφήνεις το μωρό δίπλα να τρώει, στο πλάι κι εσύ συνεχίζεις τον ύπνο σου ;)

Στα πεταχτά διάβασα μόνο την αρχή του μηνύματος, Jasminaki!

Νομίζω, αν και δεν έχω δραστηριοποιηθεί καθόλου στον συγκεκριμένο τομέα (του λικέρ), ότι δεν υπάρχει λικέρ που να μην χρειάζεται το 2μηνό του, για να έρθει να δέσει... 1 με 2 μήνες είναι σίγουρο. Ίσως, όμως, να εξαρτάται και από το φρούτο. Ρώτα και κανέναν πιο έμπειρο από μένα!

rPPrp3.png

Στα κοριτσάκια, που αναρωτιούνται για σαλάκια και πονάκια δοντιών από τον 3ο μήνα, απαντώ ότι κι εμείς από τότε αρχίσαμε. Όόόόόόόόλη η μπουνίτσα στο στόμα κι αν δεν χώραγε είχαμε και νευράκια! Στον 5ο ακριβώς έσκασαν τα πρώτα δύο του μικρού και λίγες μέρες μετά τα πρώτα δύο του μεγάλου (μέχρι τότε, όμως, η κατάστασή μου ήταν οριακή... ψέματα να μην σας πω, τα μαλλιά μου είχαν σηκωθεί στο ταβάνι και η βεράντα φάνταζε ειδυλλιακή τοποθεσία, μήπως και έπεφτα κατά λάθος...!!!! το ομολογώ, είχα ΦΡΙΚΑΡΕΙ). Από τότε ηρεμήσαμε! Τα δύο επάνω και των δύο (γενικά τα βγάζουν μαζί με λίγες μέρες διαφορά) σχεδόν δεν τα καταλάβαμε, τα είδαμε τυχαία, ούτε γκρίνια, ούτε τίποτα. Όμως, τον τελευταίο καιρό έχουμε πάλι θεματάκια, έσκασαν άλλα δύο επάνω και στους δύο. Κλάμα, μίρλα, ζούρλα και γενικότερα ντεπονάκι και τα συναφή. Χθες, μάλιστα, φώναξα πάλι (είχα καιρό πολύ να το κάνω... αλλά έσπασα πια, η γυναίκα, ήμουν και όλη μέρα σπίτι...)

rPPrp3.png

Ερώτηση: Τους έχω μαντρωμένους και μάλλον δεν κάνω καλά, ε;

Τι εννοώ: Κάθονται ή στο πάρκο (λίγο, μετά βαριούνται), όπου τους βάζω, προκειμένου να εξασκούνται στο "σήκω-κάτσε", αλλά μόνο ο μεγάλος το κάνει. Ο μικρός εξασκείται στο "σήκωσέ με". Επίσης, παίζουν κάμποσο στο πάτωμα του δωματίου τους, όπου στρώνω την βελέντζα, που λέγαμε, και όλα τα παιχνιδάκια τους. Πουθενά αλλού... Όμως, στο υπόλοιπο σπίτι δεν έστρωσα φέτος, εκτός από το κομμάτι του σαλονιού αποκλειστικά, όπου έχω ένα μικρό χαλάκι κάτω από το τραπεζάκι, δεν έχω βάλει τίποτε άλλο...

Πιστεύετε πως πρέπει να τους ξαμολήσω;

Ο μεγάλος μπουσουλάει κανονικότατα, σηκώνεται όπου βρει (στα προαναφερθέντα σημεία, εννοώ, καθώς και στην κούνια του), ο μικρός τουρλώνει τον κωλαράκο, αλλά μετά δεν ξέρει τι να κάνει και ξαναξαπλώνει μπρούμυτα. Τελευταία ψιλοσέρνεται κιόλας!

rPPrp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...