Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Blue Velvet είπε:

Τι κάνετε κορίτσια? Εγώ πήγα στο γυναικολόγο,επειδή ξύπνησα τη νύχτα με ροζ αίμα,το οποίο μετά έγινε καφέ και είχα έντονους πόνους στην κοιλιά..ήμουν πεπεισμένη πως απεβαλα,έκλαιγα όλη μερα..όμως τελικά το αίμα ήταν από την εμφύτευση και οι πόνοι λόγω της σπαστικής κολίτιδας.Ολα καλά,είμαι 5+3,ο σάκος βρίσκεται ψηλά στη μητρα και θα ξαναπάω τέλος του μήνα για να έχουμε καλύτερη εικόνα😊

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Κοιμούνται γύρω στις 11.30 το βράδυ αλλά ίσως ξυπνήσουν (κυρίως ο μικρός) κατά τις 1-2 να ξεδιψάσουν λίγο και μετά μέχρι τις 10 περίπου το πρωί το παίρνουν σερί.

Να σου πω την αλήθεια, ώρες ώρες σκέφτομαι ότι πολύ με βόλευε τελικά ο θηλασμός... Βαριέμαι αυτή τη διαδικασία προετοιμασίας του φαγητού...καθάρισμα φρούτων, λιώσιμο, μαγείρεμα σούπας κτλ... ζόρι...

Δεν το συζητώ, δυσκόλεψε η ζωή μας χαχαχα!!

Διάβαζα στο parents να έχουμε το νού μας, αν θέλουμε να θηλάσουμε καιρό πρέπει να θηλάζουμε κάπου στις 6-7 φορές τη μέρα και ότι οι τροφές μέχρι τον χρόνο να είναι συμπληρωματικές.γενικότερα δεν πειράζει αν παραλείψουμε κάποιο γεύμα.

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Διαφημίσεις

να σας πω οτι για φωτογραφο, βρηκα εναν πρωην συναδερφο της κουμπαρας μου κ μου εκανε τη βαφτιση της 1ης κορης με 700 μαζι με το βιντεο ενας συνεργατης του?!

3-5 dvd, απλα τις φωτο τις εκτυπωσα εγω.

κ τα dvd αντιγαρφωμενα! δουλευε κ μονος του στην ζουλα...οποτε αρπαξα κ εγω την ευκαιρια!

xmX3p2.png

XKuXp2.png

Θέλω μπομπονιέρα κούπα, θέλω μπομπονιέρα κούπα!!!! Και δεν μου κάθεται η άτιμη, δεν μου κάθεται. Θα σκάσω.

Μήπως να πάω να παραγγείλω μόνη μου κούπες να τις δώσω για εκτύπωση και να δέσω μετά τα τούλια;

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Μα τι κάνω λάθος?? μόνο τα δικά μου τυρρανάκια δεν κοιμούνται το βράδυ? μήοως μου κρύβεται κάτι???χαχαχα tzini πόσο είναι τα διδυμάκια σου? βάλε κανένα τικεράκι βρε παιδί μου!!

twins και μου φαίνεται απλή η ιδέα της κούπας, τόσο δύσκολη είναι πια? Άμα θες εγώ δένω καμιά 30αριά τούλια!!( να υπολογίζεις και ένα κουφετάκι το τεμάχιο για τον κόπο μου)! Επίσης μου άρεσε η ιδέα της nufi για σβουρίτσες!

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Διαφημίσεις

Μα τι κάνω λάθος?? μόνο τα δικά μου τυρρανάκια δεν κοιμούνται το βράδυ? μήοως μου κρύβεται κάτι???χαχαχα tzini πόσο είναι τα διδυμάκια σου? βάλε κανένα τικεράκι βρε παιδί μου!!

twins και μου φαίνεται απλή η ιδέα της κούπας, τόσο δύσκολη είναι πια? Άμα θες εγώ δένω καμιά 30αριά τούλια!!( να υπολογίζεις και ένα κουφετάκι το τεμάχιο για τον κόπο μου)! Επίσης μου άρεσε η ιδέα της nufi για σβουρίτσες!

Αχ, αχ. Ρώτησα χτες για καλή εκτύπωση και μου είπαν ότι θα μου πάει 8 ευρώ η κούπα. Στο ιντερνετ βλέπω ότι οι εκτυπωμένες κούπες κάνουν 3,3 και κατεβαίνει αν είναι μεγάλη η παραγγελία.

Αν δεν ήταν το θέμα του ταξιδιού δεν θα με φόβιζε τίποτα. Το πρόβλημα μου είναι ότι αν τις παραγγείλω από εδώ θα πρέπει να τις κουβαλήσω, αν πάλι τους πω να τις στείλουν κατ' ευθείαν Κρήτη, θα τις δω τελευταία στιγμή και αν υπάρχει κάτι λάθος θα είναι αργά.

Σβούρες είδα χτες και γυάλινες και ξύλινες. Το κακό είναι ότι πολύ συγγενικό πρόσωπο είχε κάνει πρόσφατα σβουρες, το οποίο θα είναι καλεσμένο και στη βάφτιση. Ωραίες είναι πάντως.

Η βοήθεια σου είναι πάντως ευπρόσδεκτη. Και αν θυμάμαι και καλά θα είστε στο νησί μας τις μέρες εκείνες;

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

α, να μην το ξεχάσω για το βραδυνό ύπνο. Nunu συμπάσχουμε. Ο μπέμπης που και που ξυπνάει και ουρλιάζει από τα δόντια του, πίνει το ντεπόν του και ησυχάζει (αυτό όμως δεν είναι συχνο). Η μαγουλού στάνταρ, θα ξυπνησει αρκετές φορές για παρέα και πιπίλα. Υπήρξε κα βράδυ που η άμοιρη μαμά έβαλε την πιπίλα στο στόμα της μαγουλούς 10 φορες. Οπότε, τι να κάνω; Εχω βρει ένα κρεβάτι και κοιμόμαστε τα δυό μας. Ετσι, τα ξυπνήματα μειώθηκαν στο ελάχιστο...

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Μακάρι να είμαστε Κρήτη αλλά δεν είναι και σίγουρο λόγω δουλειάς συζύγου. Η προσφορά μου όμως ισχύει, και το κουφέτο μου επίσης!! Να πώ και μια χαζή ιδέα? γιατί δεν κοιτάς από κατάστημα στην Κρήτη (αν υπάρχει) να σου στειλουν ναι μεν δείγματα αλλά να τις παραλάβεις από εκεί. Κατά τ άλλα αν τις κουβαλήσετε εσείς από εδώ λογικά θα κάνεις εσύ το αμπαλάζ και δε θα σπάσει τίποτα.

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Καλησπερα κοριτσακια και απο εμενα! Προσπαθω απο το πρωι να στειλω ενα μηνυμα και δεν τα καταφερνω, τη μια σταματαω για ταισμα , την αλλη για μαγειρεμα, την αλλη για αλλαγμα και μεχρι να ξαναεπιστρεψω με πεταει εξω χαχα!

Λοιπον στο θεμα του καροτσιου στο τσακ ειμαι να ακυρωσω την παραγγελια γιατι εχω εδω και 1,5 μηνα και ακομη το ψαχνουνε ( δεν υπαρχει το συγκεκριμενο χρωμα), παντως θα ριξω μια ματια και σε αυτα που μου εχετε εσεις και θα αποφασισω! Σας ευχαριστω παντως!

Linaki μου ναι οντως ειμαστε στην ιδια φαση οποτε μπορουμε να τα λεμε καθημερινα για τις εξελιξεις μας χαχα!

Επανερχομαι σε λιγο καθοτι αρχισε η βραδυνη γκρινια της μπεμπουλας!

A

Μακάρι να είμαστε Κρήτη αλλά δεν είναι και σίγουρο λόγω δουλειάς συζύγου. Η προσφορά μου όμως ισχύει, και το κουφέτο μου επίσης!! Να πώ και μια χαζή ιδέα? γιατί δεν κοιτάς από κατάστημα στην Κρήτη (αν υπάρχει) να σου στειλουν ναι μεν δείγματα αλλά να τις παραλάβεις από εκεί. Κατά τ άλλα αν τις κουβαλήσετε εσείς από εδώ λογικά θα κάνεις εσύ το αμπαλάζ και δε θα σπάσει τίποτα.

Η ιδέα σου δεν είναι καθόλου χαζή και αυτό προσπαθώ να κάνω. Εντωμεταξύ αυτά που βλέπω ή δεν μου αρέσουν ή δεν καταλαβαίνω τι εννοεί ο ποιητης. Για παράδειγμα, σε ένα κατάστημα τις τιτλοφορεί "φλυτζάνες". Τι θα πει αυτό; Είναι σαν τα φλυτζάνια για το γαλλικό; Η κούπες; Για το κουφέτο ναι, εννοείται ότι ισχυει, αλλά καλύτερα να είσαι εκεί για να δοκιμάσεις και τα άλλα εδέσματα.

Και εκεί θέλω βοήθεια. Θα το βάλω όμως σε άλλο ποστ αργότερα, αφού σταματήσω να σας πρήζω με τις μπομπονιέρες.

Καλησπερα κοριτσακια και απο εμενα! Προσπαθω απο το πρωι να στειλω ενα μηνυμα και δεν τα καταφερνω, τη μια σταματαω για ταισμα , την αλλη για μαγειρεμα, την αλλη για αλλαγμα και μεχρι να ξαναεπιστρεψω με πεταει εξω χαχα!

Λοιπον στο θεμα του καροτσιου στο τσακ ειμαι να ακυρωσω την παραγγελια γιατι εχω εδω και 1,5 μηνα και ακομη το ψαχνουνε ( δεν υπαρχει το συγκεκριμενο χρωμα), παντως θα ριξω μια ματια και σε αυτα που μου εχετε εσεις και θα αποφασισω! Σας ευχαριστω παντως!

Linaki μου ναι οντως ειμαστε στην ιδια φαση οποτε μπορουμε να τα λεμε καθημερινα για τις εξελιξεις μας χαχα!

Επανερχομαι σε λιγο καθοτι αρχισε η βραδυνη γκρινια της μπεμπουλας!

A

Από αυτό το "Α", κατάλαβα ακριβώς τι εννοείς λέγοντας ότι δεν σε αφήνουν να γράψεις το μήνυμα. Αν πας πάντως σε ένα μεγάλο πολυκατάστημα και τα δεις όλα μαζί, ίσως βοηθήσει.

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Διαφημίσεις

Η ιδέα σου δεν είναι καθόλου χαζή και αυτό προσπαθώ να κάνω. Εντωμεταξύ αυτά που βλέπω ή δεν μου αρέσουν ή δεν καταλαβαίνω τι εννοεί ο ποιητης. Για παράδειγμα, σε ένα κατάστημα τις τιτλοφορεί "φλυτζάνες". Τι θα πει αυτό; Είναι σαν τα φλυτζάνια για το γαλλικό; Η κούπες; Για το κουφέτο ναι, εννοείται ότι ισχυει, αλλά καλύτερα να είσαι εκεί για να δοκιμάσεις και τα άλλα εδέσματα.

Και εκεί θέλω βοήθεια. Θα το βάλω όμως σε άλλο ποστ αργότερα, αφού σταματήσω να σας πρήζω με τις μπομπονιέρες.

θα το προσπαθήσω να είμαι εκεί!!!

Με ψιλοαγχώνεις με τις μπουμπουνιέρες και να σου πώ την αλήθεια μου δεν βρίσκω χρόνο ακόμα να ψάξω και να ασχοληθώ...νωρίς είναι ακόμα, λέω!!

και κάτι άλλο ήθελα να πώ αλλά δε θυμάμαι :confused::confused::confused::confused:

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Εδω δεν αγχωνομαι εγω που θα έπρεπε, αυτό θα έλειπε να αγχώνεσαι εσύ.

Αλήθεια λες ότι τα τουινσάκια μου μοιάζουν; Ευχαριστώ. Γιατί όλοι λένε ότι ο μπεμπης είναι ίδιος ο μπαμπάς του (αν και αυτό δεν αληθεύει) και ότι η μαγουλιέτα μοιάζει στις γιαγιάδες... Δηλαδή η μαμά τίποτα.... στον ύπνο την πιάσανε.... κλαψ......

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

γεια σας!

εχω μερες να μπω και εχω χασει γεγονοτα!κυριως εχω μπερδευτει με τις βαφτισεις,νομιζω οτι η γκλορ βαφτισε τα ζουζουνια της.

αν τα λεω καλα:να σας ζησουν τα νεοφωτιστα!!!!!!!!!!!μονο χαρες να εχετε γκλορακι μου!!

τελικα θα ξανακανω την καμπυλη ζαχαρου γιατι ακριβως πανω στην ωρα και 2 λεπτα πριν μου παρει αιμα δεν αντεξα,και εκανα εμετο.Τωρα ο γιατρος θελει να την ξανακανω για να ειμαστε σιγουροι.

και ρωτω:αντι να πιω αυτη την αηδια παλι μηπως να κανω την καμπυλη με μια βαφλα που θα εχει πανω 4 μπαλες λαχταριστο παγωτο,μπολικο σιγοπι σοκολατας και 4-5 πουρακια στην περιμετρο??

νομιζω ειναι καλη ιδεα!!

κατα τα αλλα τα μωρακια πανε μια χαρα,την δευτερα ηταν ο ενας 670 γραμ και ο αλλος 690 γραμ(μαλλον γι'αυτο δεν μπορω να παρω τα ποδια μου).

Επισης το μυστηριο λυθηκε,τοσο καιρο που η κοιλια εκανε κατι περιεργα δεν ηταν το ενα μωρακι αλλα συσπασεις.εγινε την ωρα που με εξεταζε και το λυσαμε.Εγω βεβαια του ειπα οτι ομιζα οτι ηταν το μωρο και του μιλουσα αλλα ο γιατρος γελαγε και μου ειπε οτι τοσο καιρο μιλουσα στη συσπαση!

Παιρνω μαγνησιο και ειμαι λιγο καλυτερα.

αχ,κοριτσια διαβαζω που γραφεται καποιες φορες για το θηλασμο και θελω κι εγω αλλα τελικα νομιζω οτι δεν θα τα καταφερω,το στηθος δεν εχει αλλαξει καθολου,μα καθολου!τι κακο κι αυτο!βλεπω αλλες εγκυουλες που ειναι ετοιμες να σκασουν και εμενα ειναι ακομα κακομοιρικα:(

εχω νευρα,καλα καταλαβατε!!!επισης εχω πολυυυυυυ δουλεια!!!!!και βαριεμαι.......

θελω μια θαλασσα γεματη αστεριες!

tJd1p3.png

Το θέμα στη ζωή δεν είναι να κρατάς καλά χαρτιά, αλλά να παίζεις σωστά ένα άσχημο φύλλο....

(εμείς σκοπεύουμε να το παίξουμε σωστά)

Γειά σας!!!

Λοιπόν, επανήλθα με μια νέα ιδέα που μου τριβελίζει το μυαλό. Σκέφτομαι να φτιάξω μπουκαλάκια με σπιτικό λικέρ για την βάφτιση ως ευχαριστήριο δώρο στους μεγάλους. Αυτό όμως που με προβληματίζει είναι τι λικέρ να φτιάξω...όπου να είναι από φρούτα εποχής, να διατηρείται εκτός ψυγείου και να είναι εύκολο στην παρασκευή και να μην χρειάζεται να περιμένω 1-2 μήνες να σιτέψει...μιας και δεν έχω χρόνο... :) Any ideas????

Naki τα ζουζούνια σου μεγάλωσαν, μπράβο!!! :) Για το θέμα της εξέτασης σακχάρου, είχα ζητήσει κι εγώ αντι αυτού να τσακίσω μια σοκολατίνα αλλά δεν με άφησε :)

Για τις συσπάσεις, μην αγχώνεσαι, τώρα με το μαγνήσιο θα ηρεμήσεις. Εγώ έπαιρνα δύο την ημέρα. Πρόσεχε μόνο να μην κουράζεσαι. Όσον αφορά το στήθος, το δικό μου δεν είχε μεγαλώσει ή πρηστεί καθόλου και την τρίτη μέρα που γέννησα...άρχισα να νιώθω σαν την Pamella. Τετραπλασιάστηκε!!!!! Για τον θηλασμό, πίστεψέ με, αν το πάρεις απόφαση είναι πολύ πιο εύκολος απ' ότι φαντάζεσαι και το ζόρι είναι τις πρώτες περίπου 40 μέρες. Εκεί θα κουραστείς λίγο γιατί είναι και δύο αλλά αν περάσεις αυτό το στάδιο μετά θα σου φαίνεται παιχνιδάκι. Είναι ωραίο, εύκολο και ξεκούραστο να ξυπνάς το πρωί και να παίρνεις το μωρό σου δίπλα και να το ταίζεις απ' ευθείας χωρίς να χρονοτριβείς με βράσιμο νερού, αποστείρωση μπουκαλιών, φτιάξιμο γάλακτος, κρύωμα κτλ. Στον θηλασμό, δεν σηκώνεσαι καν από το κρεβάτι και αν νυστάζεις ακόμα, αφήνεις το μωρό δίπλα να τρώει, στο πλάι κι εσύ συνεχίζεις τον ύπνο σου ;)

RKdwp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...