Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 17 λεπτά , ZetaK είπε:

Καλησπέρα κορίτσια!

Την Τρίτη επανέλαβα την χοριακη μου και από 551 είχε πάει 1781 μου  την Δευτέρα να επαναλάβω ! Την περασμένη Κυριακή ήταν η 12 ημέρα !

ποτε πιστεύετε θα μου κάνει υπέρηχο;

Ε στο τέλος της  εβδομάδα γενικά μπορείς να κάνεις υπέρηχο για να δεις σάκο θα φαίνετε. 

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Καλησπερα κοριτσακια μου και απο εμενα! Ολγακι μας ελειψες, σε τρεχουνε τα ζουζουνακια σου ε! Περιμενουμε καινουργιες συμβουλες απο την παλαιοτερη μαμα της παρεας χαχα!

Εχω δυο ερωτησουλες και πιστευω να με βοηθησετε! Πρωτη ερωτησουλα σχετικα με το καροτσι, εχουμε παραγγειλει της peg-perego το aria twin java καναμε καλα και τι καροτσακι εχετε εσεις? Βασικα ψαχνουμε για ενα καροτσι, βολικο, ελαφρυ, ευχρηστο και............οικονομικο βεβαιως βεβαιως. Επισης καπου διαβασα οτι ειναι για 6 μηνων και πανω, ισχυει? Περιμενω γνωμες!

Δευτερη ερωτησουλα σχετικα με τα δοντακια. Εδω και λιγες μερες και τα δυο (περισσοτερο ο μπεμπακος) εχουνε πολλα σαλακια και βαζουνε τα δακτυλακια ή ακομη και ολη τη γροθιτσα στο στοματακι τους και τα γλυφουνε με μανια! Ειναι δυνατον να ειναι τα δοντακια τους δεδομενου οτι ειμαστε μονο 3 μηνων και 10 ημερων και αν ναι τι παιχνιδακια για τα ουλακια να τα δωσω , μαλακα με σιλικονη ή σκληρα γιατι δε μπορουνε να πιασουνε ακομη αντικειμενα! Περιμενω τη γνωμη σας και ελπιζω να μη σας κουρασα! Φιλια προς το παρον!

Μαράκι τα μωρά μας έχουν σχεδόν την ίδια ηλικία!:D

Και εμείς είμαστε στην αναζήτηση διδυμοκάροτσου και ήμουν ανάμεσα στο αρια τουιν και στο σιλβερ κρος. Μάλλον θα καταλήξουμε στο δεύτερο, γιατί φαίνεται πιο πρακτικό, αν και το πρώτο είναι πιο ωραίο, κατά τη γνώμη μου...

Το αρια δεν κάνει για μωράκια νεογεννητα, όπως μας είπαν στα Λητώ που το είδαμε γιατί η πλάτη του δεν κατεβαίνει πολύ, όπως θα πρέπει να κάθονται τα μικρά μωράκια.

Υπάρχει όμως και τρόπος να το κάνεις να κατεβει η πλάτη του, κοβοντας δύο λουράκια (?) δεν είμαι σίγουρη πώς ακριβώς, εδώ το έχω διαβάσει από κάποια μανουλά που το έκανε και μπορεσε και να το προσαρμόσει στις ανάγκες των μωρών της... Αυτό δεν το συστήνουν φυσικά από τα καταστήματα και αν το κάνεις δεν ξέρω αν θα ακυρωθεί όποια εγγύηση σου δώσουν για το καρότσι...

Όσο για τα δοντάκια, την ίδια ερώτηση θέλω να κάνω κι εγώ : Είναι δυνατον να πονάνε από τώρα λόγω των δοντιων που θα βγάλουν?

Τα δικά μου δεν βάζουν τα χέρια στο στόμα, αλλά κανα-δυο μέρες τώρα βγάζουν σαλακια, κάπου-κάπου βγάζουν τη γλωσσίτσα έξω και έχουν απίστευτη γκρίνια χωρίς λόγο, ειδικα το απογευμα-βράδυ... Τους έχει κοπεί λίγο η ορεξη, κι αφού φάνε στην αρχή κάποια ποσότητα, ξαφνικά αρχίζουν το κλάμα!

Κολικοί δεν είναι σίγουρα, έμαθα πια να τους αναγνωρίζω μετα από τόσο καιρό που υποφέρουμε...

Αναγνωρίζει καμμία αν αυτά τα συμπτώματα οφείλονται στα δοντια που προκειται να βγάλουν?

H81mp3.png

tt7565672fltt.gif

Διαφημίσεις

Καλημέρα κοριτσούδια!! πολύ τρέξιμο βλέπω!! και γω έλεγα άντε να μπουσουλοπερπατήσουμε να βρούμε την υγειά μας.....Δε μας βλέπω όμως:D:D

Κατά τ άλλα είχαμε ενα καλό βράδυ!! Ξυπνήσαν μόνο από μια φορά και μετά πρωϊ στις 6!!! Για εμάς μεγάλη πρόοδος χαχα!!

Jas που είσαι? θέλω να σε ρωτήσω διάφορα...βολτάρεις ε????? άντε καλά να περνάτε!! θέλουμε και εμείς βόλτα αλλά έχει αεράκι την τρελλάρα μου. Το σκέφτομαι όμως, θα τα βάλω στο καρότσι, θα βάλω και την πλαστικούρα μας και δρόμο.....

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

καλημερα κοπελες!

Καλημέρα και απο εδώ.

Οπότε, αν κατάλαβα καλά έχουμε στις 28/5 συνάντηση; Να το βάλω στις υπενθυμίσεις;

tzini01 δυστυχώς η άλλη διδυμομαμά που έχει και άλλο παιδάκι τώρα είναι σε ταξίδι΄(η Γιώτα), αλλά όταν γυρίσει ρώτησέ την. Αν κατάλαβα καλά έχεις στο ένα δωμάτιο τα δίδυμα και στο άλλο τη μεγάλη σε υπερυψωμένη κουκέτα, αλλά πέφτει; Αν τα δίδυμα είναι καλά στον υπνο τους και εγώ θα έλεγα να μην τα αλλάξεις, αλλά να βρεις ένα τρόπο να μην πέφτει η μεγάλη, είτε με το να λύσεις την κουκέτα ή να της βάλεις πολλά προστατευτικά.

ανυπομονω να ερθει αυτη η αγια γιωτα να μοθ πει πως τα φερνει βολτα.

εγω εχω μια κοπελα το πρωι για 5 ωρες κ το βραδυ στο μπανιαρισμα των διδυμων τη μανα μου!

γει ασας κοριτσια...αχ με εχυν θερισει οι εμετοι και με 2μικρα στο σπιτι πανικος....τωρα εκατσα λιγακι...τι κανετε???ολες καλα????Ασχετο αλλα συζητουσα μεμια φιλη μου για το φυλο των παιδιων(βεβαια γερα να ειναι και οτι θελουν ας βγουν)αλλα λογο το οτι ειναι στον ιδιο σακο θα βγουν αποκλειστικα και ιδιο φυλο???

κοπελουδα... καταλαβα καλα?! εχεις 2 παιδια κ εχεις κ διδυμα στην κοιλιτσα?! προσεχως πολυτεκνη η' κατι αλλο που δεν εχω παρακολουθησει?!

Εχω δυο ερωτησουλες και πιστευω να με βοηθησετε! Πρωτη ερωτησουλα σχετικα με το καροτσι, εχουμε παραγγειλει της peg-perego το aria twin java καναμε καλα και τι καροτσακι εχετε εσεις? Βασικα ψαχνουμε για ενα καροτσι, βολικο, ελαφρυ, ευχρηστο και............οικονομικο βεβαιως βεβαιως. Επισης καπου διαβασα οτι ειναι για 6 μηνων και πανω, ισχυει? Περιμενω γνωμες!

Δευτερη ερωτησουλα σχετικα με τα δοντακια. Εδω και λιγες μερες και τα δυο (περισσοτερο ο μπεμπακος) εχουνε πολλα σαλακια και βαζουνε τα δακτυλακια ή ακομη και ολη τη γροθιτσα στο στοματακι τους και τα γλυφουνε με μανια! Ειναι δυνατον να ειναι τα δοντακια τους δεδομενου οτι ειμαστε μονο 3 μηνων και 10 ημερων και αν ναι τι παιχνιδακια για τα ουλακια να τα δωσω , μαλακα με σιλικονη ή σκληρα γιατι δε μπορουνε να πιασουνε ακομη αντικειμενα! Περιμενω τη γνωμη σας και ελπιζω να μη σας κουρασα! Φιλια προς το παρον!

εμεις πηραμε ενα απλο της ιγγλεσινα, κ αυτο ελεγε για πανω απο 6, αλλα κατεβεινει παρα πολυ η πλατη, κ τα εβαλα οταν γινανε 2 μηνων. ειμαι πολυ ευχαριστημενη. απλο, ευχρηστο, ασφαλες, κ οικονομικο.

τωρα για τα δοντια δεν ξερω τι ισχυει. οι αποψεις διχαζονται. κ εμας απο πολυ νωρις ξεκινησαν τα φαγωματα στα χερια κ στις μπουνιτσες, αλλα δεν βλεπω φως στο τουνελ..... θα τα τρωνε για πολυ καιρο ακομα, καθωτι τις πιπιλες κ τα μασητικα τα βαριουνται!

κοριτσια καλησπερα , τι κανετε;

σας εχασα λιγο αλλα λογο της δουλια δεν εχω πολυ ελευθερο χρονο μπενω για λιγο ισα ισα να διαβασω τα νεα σας .ελπιζω να ειστε ολες καλα και να μου φιλισετε τα μωρακια σας.

αγχωθηκα λιγο που ειδα την λιστα twins μου αλλα εχω ακομα καιρο οποτε μεχρι τον Σεπτεμβριο που γενναω θα την ξαναβαλεις και για εμενα.

εγω περημενω να περασουν οι μερες να σταματησω απο την δουλια γιατι αρχησε να με κουραζει καθε μερα πρωι απογευμα , γυριζω σπιτι πτωμα νομιζω αν τα μωρακια μου μπορουσαν να μου μιλησουν θα ελεγαν , βρε μανα φτανει .Ευτυχως τελειωνει ο μηνας και θα σταματησω.

Ααααα θα σας πω και κατι αλλα μη με κοροιδευετε εσεις οι μανουλες, εχω την αισθηση απο χτες οτι αρχησαν να με κλοτσανε , δεν πιστευω να γελασε καμια σας;

καλα ε θα γινω χαζομαμα πειτε μου;

δεν ξερω αν ειναι απλος ιδεα μου αλλα νομιζω οτι ωρες ωρες κατι κλοτσαει ,λετε να εχουν αρχησει απο τωρα.

φιλια σε ολες , οι μανουλες να δωσετε πολλα φιλακια στα μπεμπακια σας και οι μελλουσες στην κοιλιτσα σας . καλο βραδι

μια χαρα ξεκινησαν το κλωτσιδι. με το καλο!

στο δικο μου θεμα. εντελει λογο βλακειας-ανευθηνοτητας-μαλακιας-ηλιθιοτητας δικης μου η συλια επεσε την κυριακη το πρωι απο την πλευρα που ηταν η σκαλα (την ειχα βγαλει ακριβως για αυτο το λογο, για να μην κατεβει μονη της). η συλια δεν ειδε οτι η σκαλα δεν ειναι στη θεση της κ κρεμαστηκε με τα χερια της κ επεσε. περασα ενα μεγαλο πατατρακ, εβριζα νυχθημερων τον ευατο μου κ εντελει της εβαλα καταγης το στρωμα της κουκετας, μεχρι να ερθει το νεο κρεβατι που θα μονταριστει κατω απ την σκατοκουκετα!

αλλα τζαπανιζ κουκλοσπιτοδωματιο για 15 μερες.

κ σημερα καποια στιγμη ξυπναω κατα τις 5μιση κ βλεπω την τβ στο σαλονι ανοιχτη, τα παιχνιδια χυμα στο κυμα, παζλ, βιβλια, κτλ. κ παω κ την βλεπω ξαπλωμενη να κοιμαται! ειχε σηκωθει το βραδυ, σου λεει τωρα κατεβαινω οτι ωρα θελω κ ευκολα, κ ειχε κανει ενα διαλειμα με παιχνιδι.

ελεος! τι αλλο να κανω πια!

xmX3p2.png

XKuXp2.png

Βασικά τζίνι μην είσαι τόσο αυστηρή με τον εαυτό σου, εδώ με δυο και νταλκαδιάζουμε, οπότε πάρε ανάσα, κάνε έναν ολιγόλεπτο διαλογισμό γιατί πιστεύω τα πάς περίφημα. Η μικρή σου είναι μια χαρά και απ ότι καταλαβαίνω λίαν ανεξάρτητη, ούτε που σας ενόχλησε :tongue::tongue::tongue:!!!

Το inglesina έχω και γω, η πραγματικότητα είναι ότι είναι αρκετά ξάπλα, αλλά και γω τα έβαζα προ εξαμήνου βάζοντας κουβερτάκια στο κενό για να είναι τελείως ίσιο. Πολύ έυχρηστο δεν μου κάνει όμως...αλλά μια χαρά, οικονομικότατο!!!!

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια!!! Η χαμένη joy!!! τρέχω και δε φτάνω και γώ!!! Δίαβαζα εν τάχει λίγο τα νέα σας!!

Λοιπόν εμείς τρώμε παιδικά γιαούρτια απο 6 μηνών. Και μας είπε ο παιδιατρος να μην δώσουμε απο τα κανονικά ακόμα γιατι τα παιδικά είναι εμπλουτισμένα με σιδηρα και τετοια.

Αυγό θα ξεκινήσουμε τώρα στον 9. Μόνο κρόκο και αφού έχει βράσει 5 λεπτά. Ψάρι στον 10. και απο τον χρόνο ότιτρώμε λέει και μείς θα τρώνε και τα μωρά.!!!

Ο φωτογράφος τελικά προτίμησα αυτόν της γειτονιάς γιατι βόλευε λόγο απόστασης.

Κλέισαμε 2000!!!!! Αλλά εμείς έχουμε και γάμο μαζί με την βάφτιση. Με ψηφιακά Άλμπουμ

Μπομπονιέρες και προσκλητήρια πήραμε απο το χαμόγελο του παιδιού και απο το make a wish.

Αυτά τα νέα μας!!!εν τάχει!

Για την λίστα του νοσοκομείου μας κάλυψε η Twins με το παραπάνω!!!

Καλημέρα κορίτσια!!

Εχθές πάλι γυρνούσα όλη μέρα! Είχε πολύ ωραία μέρα και την εκμεταλλευτήκαμε στο έπακρον!! Κάναμε βόλτα με το καρότσι, μεγάλη βόλτα και μετά πήγαμε πάλι σε δύο φωτογράφους. Οι τιμές που μας έδωσαν... ο ένας 2000ευρώ για 2 άλμπουμ και 2 DVD και ο άλλος 1500ευρώ για 2 άλμπουμ, 2 dvd, 10 φώτο Α4 και 1 slideshow.

Ρε κορίτσια πείτε κι εσείς....πολλά δεν ζητάνε??? Στον γάμο μου πλήρωσα 1700ευρώ για ένα μεγάλο άλμπουμ ψηφιακό και 2 μικρά ψηφιακά και 6 dvd και 150 φωτογραφίες....

Τα νεύρα μου!!!

Nunu τι με ήθελες?

Linaki αυτά τα συμπτώματα των δοντιών τα είχαμε κι εμείς από τον τρίτο μήνα και πάλι αργήσαν να βγάλουν.. ο ένας ακόμα τίποτα.

Αννια, χαράς το κουράγιο σου! Πολύτεκνη θα γίνεις!!

RKdwp3.png

Καλημέρα κορίτσια!!

Εχθές πάλι γυρνούσα όλη μέρα! Είχε πολύ ωραία μέρα και την εκμεταλλευτήκαμε στο έπακρον!! Κάναμε βόλτα με το καρότσι, μεγάλη βόλτα και μετά πήγαμε πάλι σε δύο φωτογράφους. Οι τιμές που μας έδωσαν... ο ένας 2000ευρώ για 2 άλμπουμ και 2 DVD και ο άλλος 1500ευρώ για 2 άλμπουμ, 2 dvd, 10 φώτο Α4 και 1 slideshow.

Ρε κορίτσια πείτε κι εσείς....πολλά δεν ζητάνε??? Στον γάμο μου πλήρωσα 1700ευρώ για ένα μεγάλο άλμπουμ ψηφιακό και 2 μικρά ψηφιακά και 6 dvd και 150 φωτογραφίες....

Τα νεύρα μου!!!

Nunu τι με ήθελες?

Linaki αυτά τα συμπτώματα των δοντιών τα είχαμε κι εμείς από τον τρίτο μήνα και πάλι αργήσαν να βγάλουν.. ο ένας ακόμα τίποτα.

Αννια, χαράς το κουράγιο σου! Πολύτεκνη θα γίνεις!!

Καλημέρα Jasminni. Κι εγώ που έκανα έρευνα τόσα μου ζητήσανε και τόσα έδωσα τελικά. Γύρω στα 1300 με 1400 μου ζητάγανε. Τελικά επέλεξα αυτόν που μου έδινε τα περισσότερα και έδωσα 1400 για δύο μεγάλα άλμπουμ ψηφιακά με 120 φωτο το καθένα(ένα άλμπουμ για κάθε παιδί δηλαδή), τρία ψηφιακά επίσης ίδια με τα δικά μου απλά πιο μικρά σε μέγεθος για τους νονούς, από ένα πορτρέτο στο κάθε παιδί, 9 CD για εμάς , νονούς και παππούδες και από ένα δώρο έκπληξη στα μωρά που δεν μου τα έχει πει ακόμη. Ενώ όλοι οι άλλοι μου δίναε πολύ λιγότερα. Νομίζω καλά είναι. Για΄τι πήγα σε πέντε έξι φωτογράφους.

Εξαρτάται φαντάζομαι τι ζητάς. Εμάς ο φωτογράφος μας είπε 600, τις φωτό μετά θα μας τις δώσει σε cd και θα τις κάνουμε ότι ψηφιακά άλμπουμ θέλουμε. Αυτός θα μας φτιάξει άλμπουμ κανονικά.

jas ήθελα να σε ρωτήσω πως πάει το φαγοπότι!! εννοώ γαλατάκι σε συνδυασμό με φαγητό, πόσες φορές και τέτοια. Δε θέλω να χάνουν θηλασμό αλλά όταν θηλάζω πριν δεν έχουν όρεξη για φαγητό, όταν θηλάζω μετά αν έχουν φάει πολύ δεν τρελαίνονται. Μπέρδεμα ρε παιδί μου...:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Διαφημίσεις

Λοιπόν nunu μου... Καταρχήν αν είναι λίγο κρυωμενα ή πονάνε τα ουλα τους δεν έχουν όρεξη πολυ για φαγητό παρά μόνο για γάλα. Σε μια νορμάλ μέρα... 9-10.00 πμ γάλα, 11.30-12 αυγό κ φρουτοκρεμα κ μετα ίσως δυο γουλιες γάλα να ξεδιψασουν. 3.00-3.30μμ σούπα, 4-5μμ γάλα, 7 μμ γιαούρτι ή κρέμα. Μετα γάλα οπότε θέλουν μέχρι να κοιμηθούν.

RKdwp3.png

Καλημέρα Jasminni. Κι εγώ που έκανα έρευνα τόσα μου ζητήσανε και τόσα έδωσα τελικά. Γύρω στα 1300 με 1400 μου ζητάγανε. Τελικά επέλεξα αυτόν που μου έδινε τα περισσότερα και έδωσα 1400 για δύο μεγάλα άλμπουμ ψηφιακά με 120 φωτο το καθένα(ένα άλμπουμ για κάθε παιδί δηλαδή), τρία ψηφιακά επίσης ίδια με τα δικά μου απλά πιο μικρά σε μέγεθος για τους νονούς, από ένα πορτρέτο στο κάθε παιδί, 9 CD για εμάς , νονούς και παππούδες και από ένα δώρο έκπληξη στα μωρά που δεν μου τα έχει πει ακόμη. Ενώ όλοι οι άλλοι μου δίναε πολύ λιγότερα. Νομίζω καλά είναι. Για΄τι πήγα σε πέντε έξι φωτογράφους.

Να σε ρωτήσω κάτι άλλο. Τα μεγάλα άλμπουμ θα είναι αντίγραφα ή διαφορετικά?

Πάρα πολύ καλή η τιμή για τόσα που κάνει!!!!! Αν κάνει και ωραία δουλειά....μια χαρά!!! :P:p:p

RKdwp3.png

Λοιπόν nunu μου... Καταρχήν αν είναι λίγο κρυωμενα ή πονάνε τα ουλα τους δεν έχουν όρεξη πολυ για φαγητό παρά μόνο για γάλα. Σε μια νορμάλ μέρα... 9-10.00 πμ γάλα, 11.30-12 αυγό κ φρουτοκρεμα κ μετα ίσως δυο γουλιες γάλα να ξεδιψασουν. 3.00-3.30μμ σούπα, 4-5μμ γάλα, 7 μμ γιαούρτι ή κρέμα. Μετα γάλα οπότε θέλουν μέχρι να κοιμηθούν.

Δηλαδή γύρω στους 6-7 θηλασμούς μια με δυο ώρες σχεδόν πριν τα γεύματα. Και ο ύπνος τους? από τι ώρα μέχρι τι ώρα κοιμούνται χωρίς γάλα? Εγώ ακόμα δεν έχω βάλει τρίτο γευμα και μάλλον θα το αργήσω λίγο ακόμα, δεν τρώμε γιαούρτια και κρέμες εμπορίου και γενικότερα δημητριακά.

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Δηλαδή γύρω στους 6-7 θηλασμούς μια με δυο ώρες σχεδόν πριν τα γεύματα. Και ο ύπνος τους? από τι ώρα μέχρι τι ώρα κοιμούνται χωρίς γάλα? Εγώ ακόμα δεν έχω βάλει τρίτο γευμα και μάλλον θα το αργήσω λίγο ακόμα, δεν τρώμε γιαούρτια και κρέμες εμπορίου και γενικότερα δημητριακά.

Κοιμούνται γύρω στις 11.30 το βράδυ αλλά ίσως ξυπνήσουν (κυρίως ο μικρός) κατά τις 1-2 να ξεδιψάσουν λίγο και μετά μέχρι τις 10 περίπου το πρωί το παίρνουν σερί.

Να σου πω την αλήθεια, ώρες ώρες σκέφτομαι ότι πολύ με βόλευε τελικά ο θηλασμός... Βαριέμαι αυτή τη διαδικασία προετοιμασίας του φαγητού...καθάρισμα φρούτων, λιώσιμο, μαγείρεμα σούπας κτλ... ζόρι...

RKdwp3.png

Το inglesina έχω και γω, η πραγματικότητα είναι ότι είναι αρκετά ξάπλα, αλλά και γω τα έβαζα προ εξαμήνου βάζοντας κουβερτάκια στο κενό για να είναι τελείως ίσιο. Πολύ έυχρηστο δεν μου κάνει όμως...αλλά μια χαρά, οικονομικότατο!!!!

σωτη. το ανεβα κατεβα ειναι μπελαλιδικο!

καλημερα κοριτσια..στο τρεξιμο εγω,να δω ποτε θα ηρεμησω απο τους εμετους.... :(

:shock::shock::shock::shock::shock:βρε αννια, τωρα ειδα την υπογραφη σου, καθωτι κ γκαβαδι! με το καλοοοο! αντε κ θα σου κανω δωρο ενα ζουλρομανδυα, τετοιο ζηταγα εγω οταν με ρωταγε ο χασμπανος ''το θελεις δωρακι?''

λοιπον για το θεμα του υπνου δεν βγαζω κιχ, καθωτι κωλοφαρδη. το βραδυ τα διδυμα δεν κουνανε ρουθουνι απ τις 9μιση-10 παρα, μεχρι τις 8 το πρωι που τα ξυπναμε για να φανε. κ μετα ξανακοιμουνται μεχρι τις 10μιση-11. εχει κ τα καλα του η περιπτωση μας!

κατι διαβασα γι ατα γιαουρτια κ τα αβγα....

στη μεγαλη ειχαμε θεματα με το αβγο. αργησαμε. εκανε αλλεργια. κ γιαουρτι την ξεκινησα με αντβανς(στον 8ο-9ο?,δεν θυμαμαι καλα). της αρεσε. αλλα αργοτερα, μετα το χρονο, της εδινα κανονικο ολυμπος με μελι. η' της αλλεθα δημητριακα κ τα ανακατευα με το γιαουρτι. μια χαρα τα ετρωγε.

xmX3p2.png

XKuXp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...