Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 3 λεπτά , Blue Velvet είπε:

Τι κάνετε κορίτσια? Εγώ πήγα στο γυναικολόγο,επειδή ξύπνησα τη νύχτα με ροζ αίμα,το οποίο μετά έγινε καφέ και είχα έντονους πόνους στην κοιλιά..ήμουν πεπεισμένη πως απεβαλα,έκλαιγα όλη μερα..όμως τελικά το αίμα ήταν από την εμφύτευση και οι πόνοι λόγω της σπαστικής κολίτιδας.Ολα καλά,είμαι 5+3,ο σάκος βρίσκεται ψηλά στη μητρα και θα ξαναπάω τέλος του μήνα για να έχουμε καλύτερη εικόνα😊

Δόξα το Θεό κορίτσι μου μπράβο που είναι όλα καλά τώρα!!! 

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

καλησπερα κ απο εμενα!!!

πωπω!ποσα ερωτηματα εχουμε σαν μανουλες κ κατα την διαρκεια της εγκυμοσυνης κ φυσικα μετα!!!!ανυπομονω να κανουμε την αυχενικη!μου ειπαν οτι θα δουμε χερακια ποδαρακια κ μπορει κ φυλλο!!!

jasmini πανακριβος ο φωτογραφος!με τους καιρους που εχουμε ανετα μπορεις να βρεις καποιον με τα μισα λεφτα!!!

line_line_typew3_beg_d_typew11_time_1208577600_text_e5e9ece1f3f4e520e1f1f1e1e2f9ede9e1f3ece5edefe9.gif

Διαφημίσεις

γει ασας κοριτσια...αχ με εχυν θερισει οι εμετοι και με 2μικρα στο σπιτι πανικος....τωρα εκατσα λιγακι...τι κανετε???ολες καλα????Ασχετο αλλα συζητουσα μεμια φιλη μου για το φυλο των παιδιων(βεβαια γερα να ειναι και οτι θελουν ας βγουν)αλλα λογο το οτι ειναι στον ιδιο σακο θα βγουν αποκλειστικα και ιδιο φυλο???

:-D

Καλησπερα κοριτσακια μου και απο εμενα! Ολγακι μας ελειψες, σε τρεχουνε τα ζουζουνακια σου ε! Περιμενουμε καινουργιες συμβουλες απο την παλαιοτερη μαμα της παρεας χαχα!

Εχω δυο ερωτησουλες και πιστευω να με βοηθησετε! Πρωτη ερωτησουλα σχετικα με το καροτσι, εχουμε παραγγειλει της peg-perego το aria twin java καναμε καλα και τι καροτσακι εχετε εσεις? Βασικα ψαχνουμε για ενα καροτσι, βολικο, ελαφρυ, ευχρηστο και............οικονομικο βεβαιως βεβαιως. Επισης καπου διαβασα οτι ειναι για 6 μηνων και πανω, ισχυει? Περιμενω γνωμες!

Δευτερη ερωτησουλα σχετικα με τα δοντακια. Εδω και λιγες μερες και τα δυο (περισσοτερο ο μπεμπακος) εχουνε πολλα σαλακια και βαζουνε τα δακτυλακια ή ακομη και ολη τη γροθιτσα στο στοματακι τους και τα γλυφουνε με μανια! Ειναι δυνατον να ειναι τα δοντακια τους δεδομενου οτι ειμαστε μονο 3 μηνων και 10 ημερων και αν ναι τι παιχνιδακια για τα ουλακια να τα δωσω , μαλακα με σιλικονη ή σκληρα γιατι δε μπορουνε να πιασουνε ακομη αντικειμενα! Περιμενω τη γνωμη σας και ελπιζω να μη σας κουρασα! Φιλια προς το παρον!

ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ....ΝΑ ΣΑΣ ΡΩΤΗΣΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΚΑΤΙ? ΘΑ ΓΕΝΝΗΣΩ ΜΕ ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ...ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΩ ΜΑΖΙ ΜΟΥ??? ΕΤΟΙΜΑΖΩ ΤΗΝ ΒΑΛΙΤΣΑ ΚΑΙ ΕΧΩ ΚΑΤΑ ΑΓΧΩΘΗ!!!

as1csQN0g410030MDM3ODEwc3wxNTA3NTZzfFdlIGFyZSBtYXJyaWVk.gif

0R6xp3.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα και πάλι από το μπομπονιεροψάχτη!!!!:P

Μια που είναι εδώ η δευτερη παλιότερη της παρέας εν απουσία της Ολγας, απαντάω εγώ.

Κορίτσια, αυτό με το πλακάκι μόλις το ξεκινήσαμε και εμείς διότι μπουσουλάνε συνέχεια και πιάνονται και σηκώνονται απ' όπου βρουν. Οπότε, το πέσιμο είναι αναπόφευκτο. Εγώ τα χαλιά δεν τα σήκωσα ακόμα γι' αυτό το λόγο και αμφιβάλλω αν θα τα σηκώσω φέτος. Θα σκάσουμε από τη ζέστη, αλλά τι να κάνουμε.

Εχω δυο ερωτησουλες και πιστευω να με βοηθησετε! Πρωτη ερωτησουλα σχετικα με το καροτσι, εχουμε παραγγειλει της peg-perego το aria twin java καναμε καλα και τι καροτσακι εχετε εσεις? Βασικα ψαχνουμε για ενα καροτσι, βολικο, ελαφρυ, ευχρηστο και............οικονομικο βεβαιως βεβαιως. Επισης καπου διαβασα οτι ειναι για 6 μηνων και πανω, ισχυει? Περιμενω γνωμες!

Δευτερη ερωτησουλα σχετικα με τα δοντακια. Εδω και λιγες μερες και τα δυο (περισσοτερο ο μπεμπακος) εχουνε πολλα σαλακια και βαζουνε τα δακτυλακια ή ακομη και ολη τη γροθιτσα στο στοματακι τους και τα γλυφουνε με μανια! Ειναι δυνατον να ειναι τα δοντακια τους δεδομενου οτι ειμαστε μονο 3 μηνων και 10 ημερων και αν ναι τι παιχνιδακια για τα ουλακια να τα δωσω , μαλακα με σιλικονη ή σκληρα γιατι δε μπορουνε να πιασουνε ακομη αντικειμενα! Περιμενω τη γνωμη σας και ελπιζω να μη σας κουρασα! Φιλια προς το παρον!

Κατ'΄αρχήν δεν κουράζεις κανένα και οι ερωτήσεις σου είναι πολύ σημαντικές

1. Για το καρότσι: εγώ δεν έχω αυτό, οπότε δεν μπορώ να έχω γνώμη. Βασικό πάντως είναι να χωράει στο αυτοκίνητο, όποιο και αν είναι αυτό. Επίσης, πραγματικά δεν είναι κακή ιδέα μια που τα παιδιά μεγάλωσαν, να πάτε μαζί στο κατάστημα και να τα βάλεις μέσα να δεις αντίδραση. Γενικά πάντως, όπου βλέπεις καρότσια 6+ (χωρίς να γνωρίζω το συγκεκριμένο που λες) δηλώνει ότι είναι για παιδάκια που μπορούν να κρατήσουν το κεφαλάκι τους, και τα περισσότερα από 5 μηνών μπορούν.

2. Για τα δόντια. Ναι είναι λίγο νωρίς για δόντια, αλλά όχι και απίθανο. Πολύ πιθανόν όμως είναι να βάζουν τα χεράκια στη λογική της ανακάλυψης. Αυτό σηματοδοτεί σιγα-σιγά και το τέλος της αποστείρωσης, συμφωνα με πολλούς παιδιάτρους. Υπάρχουν παιχνιδάκια οδοντοφυίας σκληρα, αλλά είναι δύσκολο να τα πιάσουν στη φάση που είναι, αργότερα όμως θα μπορούν. Τριών μηνών πάντως εγώ σκληρά δεν τους έδινα γιατί δεν ήξερα που θα καταλήξουν. Μπορείς να ξεκίνήσεις με λουτρινες κουδουνίστρες.

Ελπίζω να βγάζεις νόημα από το κατεβατό που έγραψα.

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ....ΝΑ ΣΑΣ ΡΩΤΗΣΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΚΑΤΙ? ΘΑ ΓΕΝΝΗΣΩ ΜΕ ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ...ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΩ ΜΑΖΙ ΜΟΥ??? ΕΤΟΙΜΑΖΩ ΤΗΝ ΒΑΛΙΤΣΑ ΚΑΙ ΕΧΩ ΚΑΤΑ ΑΓΧΩΘΗ!!!

Κατ΄αρχήν μην αγχώνεσαι, κατα δεύτερον άρχισε τις ετοιμασίες σιγά-σιγά και με βοήθεια.

Επαναφέρω παλαιότερη λίστα, ανανεωμένη.

Κατ' αρχήν στο δημόσιο νοσοκομείο πρέπει να έχεις τα πάντα μαζί σου εκτός από γάλατα και παμπερς. Βεβαια, καλό είναι να τους πάρεις ένα τηλέφωνο να τους ρωτήσεις τι χρειαζεται. Τα παρακάτω χρειάζονταν για το Αλεξάνδρα:

Α. Για σένα

• απαραιτήτως το πιστοποιητικό γάμου και τα βιβλιάρια υγείας των γονιών.
  • νυχτικά (φέρνεις ένα-δύο μαζί σου και λες στο συζυγο/στη μαμά να σου φέρνει κάθε μέρα καθαρο)
  • Πέτσέτες/ μπουρνούζια (επίσης, φέρνεις ένα δυο μαζί σου και λες να σου φέρνουν καθαρά κάθε μέρα)
  • εσώρουχα μίας χρήσεως, αν δεν παρέχει το νοσοκομείο
  • σερβιέτες μεγάλης ροής
  • ρόμπα
  • επιθέματα στήθους
  • σουτιέν θηλασμού
  • κρέμα για τις θηλές
  • σαμπουάν, αφρόλουτρο, σφουγγάρι
  • παντόφλες ή σαγιονάρες
  • ωτοασπίδες (αν κοιμάσαι πολύ ελαφριά)
  • μωρομάντιλα για τα χέρια
  • φωτογραφική/κάμερα
  • ρούχα για την εξοδο σου (θα έχεις ακόμα κοιλιά, αλλά μικρότερη)
  • βούρτσα
  • κλαμερ
  • οδοντόβουρτσα
  • οδοντόκρεμα
  • αντισηπτικό
  • φορτιστή κινητού
  • φάρμακα που τυχόν παίρνουμε
  • καλλύματα μίας χρήσης για την λεκάνη της τουαλέτας
  • dettol για την τουαλέτα.

Για τα μωρα:

• σελτεδάκια (για να τα απλώσεις στο κουνάκι πριν το στρώσεις, αλλά και για το άλλαγμα)
  • πανάκια αγκαλιάς (για αγκαλιά, καρότσι, ριλάξ κτλ.)
  • ψαλιδάκι (αν και εμένα δεν μου χρειάστηκε)
  • ριλάξ
  • σεντονάκια
  • κουβερτούλα (αν έχει ζέστη, μάλλον καλό είναι να είναι πικέ)
  • μπουρνουζάκια
  • βρεφικό αφρόλουτρο 2 σε 1, αν δεν παρέχει το νοσοκομείο
  • κάποια κρέμα για το άλλαγμα, αλλά θα σου φέρουν και δειγματα
  • φορμάκια (ισως χρειαστείς και κοντομάνικα και μακρυμάνικα, εξαρτάται από τον καιρο)
  • καλτσάκια
  • γαντάκια για το ξύσιμο (εμένα δεν με βόλεψαν)
  • και για την έξοδο, θα χρειαστούν φυσικά καλαθούνες η/και καθισματάκια αυτοκινήτου.

Βασικά, ότι σου λείπει, θα ζητάς να σου το φέρνουν από το σπίτι καθε μέρα. Επίσης, σε κάθε νοσοκομείο βρίσκεται κοντά ένα εξοπλισμένο φαρμακείο για είδη πρώτης ανάγκης.

Αυτά τα ολίγα. Το βασικότερο όλων είναι το βιβλιάριο πάντως!

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Α ρε twins με τις λίστες σου!!! ΘΕΑ!!athi και γω στην μις λίστα θα σε παρέπεμπα!!! ξέρεις πόσος κόσμος έχει πάει με αυτή τη λίστα να γεννήσει?????:D:D:D

Marakikon το καρότσι σας είναι ένα από τα πιο δημοφιλή για διδυμα. Όσο για το μειονέκτημα ότι δεν κάνει για κάτω των 6 μηνών λύνεται όταν κόψεις ένα σκοινάκι που έχει πίσω και ξαπλώνει τελείως.

Σχετικά με τα δοντάκια και εμάς από τριών μηνών βάζαν χέρια και μπουνιές στο στόμα αλλά δοντάκια ακόμα δεν έχουμε δεί. και γω θα πρότεινα κανένα λούτρινο ή κανένα πετσετάκι για μασούλημα, πάντα με επίβλεψη!:shock::shock::shock:!!

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

κοριτσια καλησπερα , τι κανετε;

σας εχασα λιγο αλλα λογο της δουλια δεν εχω πολυ ελευθερο χρονο μπενω για λιγο ισα ισα να διαβασω τα νεα σας .ελπιζω να ειστε ολες καλα και να μου φιλισετε τα μωρακια σας.

αγχωθηκα λιγο που ειδα την λιστα twins μου αλλα εχω ακομα καιρο οποτε μεχρι τον Σεπτεμβριο που γενναω θα την ξαναβαλεις και για εμενα.

εγω περημενω να περασουν οι μερες να σταματησω απο την δουλια γιατι αρχησε να με κουραζει καθε μερα πρωι απογευμα , γυριζω σπιτι πτωμα νομιζω αν τα μωρακια μου μπορουσαν να μου μιλησουν θα ελεγαν , βρε μανα φτανει .Ευτυχως τελειωνει ο μηνας και θα σταματησω.

Ααααα θα σας πω και κατι αλλα μη με κοροιδευετε εσεις οι μανουλες, εχω την αισθηση απο χτες οτι αρχησαν να με κλοτσανε , δεν πιστευω να γελασε καμια σας;

καλα ε θα γινω χαζομαμα πειτε μου;

δεν ξερω αν ειναι απλος ιδεα μου αλλα νομιζω οτι ωρες ωρες κατι κλοτσαει ,λετε να εχουν αρχησει απο τωρα.

φιλια σε ολες , οι μανουλες να δωσετε πολλα φιλακια στα μπεμπακια σας και οι μελλουσες στην κοιλιτσα σας . καλο βραδι

url=http://lilypie.com]c9SQp3.png[/url]

γεια σας!

ολο στα γρηγορα χαιρετω πια μωρε...

δε προλαβαινω!

καλα, η αναπτυξη μας τις τελευταιες 10μερες ειναι ραγδαια!

μπουσουλησαμε κανονικα, πειραζουμε ντουλαποδιαφορα,κατεβαινουμε με την οπισθεν απο τον καναπε κ στεκομαστε , κ απο σημερα σηκωνομαστε μονοι αφου πιαστουμε απο το τραπεζακι (κ εχουμε βαλει σημαντικο στοχο πχ το κινητο της μαμας)!!

τα δυσκολα τωρα αρχιζουν νομιζω..

δε μπορουμε ουτε λιγο να τα αφησουμε χωρις επιβλεψη..

μεχρι κ η κυρια που γενικα τα καταφερνει εξαιρετικα τοσο καιρο μονη της, σημερα οταν γυρισα δεν ηταν χαλαρη ως συνηθως..

χμμ..σε κανα μηνα που θα μαι μονη? μαλλον δε θα μπορω να μαι μονη ε?

τι λετε οι πιο εμπειρες?

ολγα?????? που ησουν βρε? που να προλαβεις κ συ..!

33E7p2.png

Διαφημίσεις

κατι λεγατε για διατροφη..

κ εμας η παιδιατρος λεει αυγο, ψαρι μολις χρονισουν.

ουτε κ για τα γιαουρτια ηταν πολυ ζεστη..οποτε δε δινω.

τι αλλο? δε θυμαμαι κ αυτα που διαβασα γιατι το κανω αποσπασματικα κ ξεχναω οτι ηθελα να σχολιασω..

χαιρετω τις νεες κ ευχομαι τα καλυτερα παντως..

33E7p2.png

twins μπομπονιεροψαχτρα τι ψαχνεις περιπου μπας κ βοηθησουμε αν μπορουμε?

εγω θα παω μαλλον αυριο εκει που σου ειπα για να αποφασισω για τις μπομπο.

ενα πουγκι θελω ,λιγο retrovintage κ για τα παιδακια ξυλινη παλιας κοπης σβουρα.

οσο για τα πεσιματα σας..αχ βαχ δυσκολη φαση ε? κουραγιο..

ολη μερα τρεχεις απο πισω?

ετσι θα χαθουν τα περιττα κιλακια κοριτσια τελικα!!!

33E7p2.png

Μπήκα να πω καληνύχτα. Η Jas που είναι;:D

αγχωθηκα λιγο που ειδα την λιστα twins μου αλλα εχω ακομα καιρο οποτε μεχρι τον Σεπτεμβριο που γενναω θα την ξαναβαλεις και για εμενα.

Ααααα θα σας πω και κατι αλλα μη με κοροιδευετε εσεις οι μανουλες, εχω την αισθηση απο χτες οτι αρχησαν να με κλοτσανε , δεν πιστευω να γελασε καμια σας;

καλα ε θα γινω χαζομαμα πειτε μου;

δεν ξερω αν ειναι απλος ιδεα μου αλλα νομιζω οτι ωρες ωρες κατι κλοτσαει ,λετε να εχουν αρχησει απο τωρα.

φιλια σε ολες , οι μανουλες να δωσετε πολλα φιλακια στα μπεμπακια σας και οι μελλουσες στην κοιλιτσα σας . καλο βραδι

Χεχε, οι λίστες μου στη διάθεσή σας. Πάντως όπως λέει και η nunu, η επιτυχία τους είναι εγκυημένη!!!!!!!

Τώρα για τα κλωσσήματα, λογικό είναι στην εβδομάδα που είσαι. Αν θα γελάσουμε, θα είναι μόνο για να αναπολήσουμε τα δικά μας....

γεια σας!

τα δυσκολα τωρα αρχιζουν νομιζω..

δε μπορουμε ουτε λιγο να τα αφησουμε χωρις επιβλεψη..

μεχρι κ η κυρια που γενικα τα καταφερνει εξαιρετικα τοσο καιρο μονη της, σημερα οταν γυρισα δεν ηταν χαλαρη ως συνηθως..

Ω, ναι τώρα αρχίζουν... και τι μας περιμένει δεν λέγεται!!! Αλλά ίσως μαζί με τα περπατήματα-μπουσουλήματα, να ωριμάσουν και λίγο, έτσι λέω τουλάχιστον. Τουλάχιστον τα κοριτσάκια....

twins μπομπονιεροψαχτρα τι ψαχνεις περιπου μπας κ βοηθησουμε αν μπορουμε?

εγω θα παω μαλλον αυριο εκει που σου ειπα για να αποφασισω για τις μπομπο.

ενα πουγκι θελω ,λιγο retrovintage κ για τα παιδακια ξυλινη παλιας κοπης σβουρα.

οσο για τα πεσιματα σας..αχ βαχ δυσκολη φαση ε? κουραγιο..

ολη μερα τρεχεις απο πισω?

ετσι θα χαθουν τα περιττα κιλακια κοριτσια τελικα!!!

Εχω χάσει ήδη 2, όντως δίκιο έχεις! Για τις μπομπονιέρες και εγώ θα πάω εκεί αυριο μεθαύριο. Το θέμα μου είναι ότι θέλω κάτι σε χρήσιμο (π.χ. κουπα), αλλά και οικονομικό παράλληλα.... Οψόμεθα....

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Καλα, λες και το έκανα επιτηδες!!!!! Είχα και καιρό να φτιάξω παιχνιδάκι!:P:p

Μπήκα να πω καληνύχτα. Η Jas που είναι;:D

Χεχε, οι λίστες μου στη διάθεσή σας. Πάντως όπως λέει και η nunu, η επιτυχία τους είναι εγκυημένη!!!!!!!

Τώρα για τα κλωσσήματα, λογικό είναι στην εβδομάδα που είσαι. Αν θα γελάσουμε, θα είναι μόνο για να αναπολήσουμε τα δικά μας....

....

Θεικό! Η λίστα για εγκύους είναι εγκυημένη. Και επίσης τα διδυμοκλωσσόπουλα κάνουν κλωσσήματα (κλωτσηματα). Λανθάνουσα γλώσσα σου λέει μετα....

Μήπως όμως τελικά να γράφω στα Αγγλικά; Αφού δεν το κατέχω το ελληνικό σπρεχεν...

Υ.Γ. Για τις καινούργιες: Αυτοσαρκαζόμαστε για να γελαμε και που και που.

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Καλησπέρα διδυμοκόριτσα..... Ή μάλλον... καλημέρα!!!

Όπως φαίνεται και από την ώρα, το δικό μας ξενύχτι... καλά κρατεί!:D:D:D

Glorr, να σου ζήσουν τα νεοφωτιστα μωράκια!

Χρόνος φυσικά δεν υπάρχει για να γράφω συχνα, μια ματιά πρόλαβα να ρίξω στα γραφόμενά σας, η παρέα μεγαλώνει, ε?

Τέλεια.....!!!

Διαβάζω αυτά που γράφετε οι διδυμοεγκυούλες και δεν πιστεύω πόσο γρήγορα πέρασαν οι μήνες... Σαν χτες μου φαίνεται που ήμουν στη θέση σας! Με το καλό να δεχτείτε τα μπεμπέ σας...

Τα δικά μας νέα δεν ειναι πολλά, είμαστε ακόμα μικρούλια, αρχίσαμε να σκορπίζουμε απλόχερα χαμόγελα δεξια και αριστερά, γενικα φαινόμαστε χαρούμενα μωράκια (όταν δεν γκρινιαζουμε-κλαίμε-τσιρίζουμε και κάνουμε κρόσια τα νεύρα της μαμάς;):):))

H81mp3.png

tt7565672fltt.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...