Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 3 λεπτά , Blue Velvet είπε:

Τι κάνετε κορίτσια? Εγώ πήγα στο γυναικολόγο,επειδή ξύπνησα τη νύχτα με ροζ αίμα,το οποίο μετά έγινε καφέ και είχα έντονους πόνους στην κοιλιά..ήμουν πεπεισμένη πως απεβαλα,έκλαιγα όλη μερα..όμως τελικά το αίμα ήταν από την εμφύτευση και οι πόνοι λόγω της σπαστικής κολίτιδας.Ολα καλά,είμαι 5+3,ο σάκος βρίσκεται ψηλά στη μητρα και θα ξαναπάω τέλος του μήνα για να έχουμε καλύτερη εικόνα😊

Δόξα το Θεό κορίτσι μου μπράβο που είναι όλα καλά τώρα!!! 

• Ευχαριστώ 1

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Διαφημίσεις

τι γιαουρτάκι δώσατε?

Λέω 30 γιατί η jas μπορεί καλύτερα.

Κανονικό, όλυμπος στραγγιστό. Παίρνω το καλαθάκι του κιλού, 3 την εβδομάδα (μην πω και περισσότερα). μα, βρε κορίτσια, λέω το Σάββατο (για πολλοστή φορά πήγα να τους την κάνω.... το ομολογώ), αφού τους αρέσει τόσο το γιαούρτι, δεν ρίχνω μέσα και λίίίγο μήλο. Βάζω μία φετούλα ακριβώς. Το ψιλοφάγανε με ύφος "κάτι έκανες, αλλά είναι απειροελάχιστο, οπότε το καταπίνουμε - κυριολεκτικά και μεταφορικά". Την Κυριακή ξεθάρρεψα και έβαλα 1 1/2 φέτα (αλλά φέτα, όμως!!!!). Βγάζαν γουλιές - εμετούληδες μέχρι το απόγευμα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Δηλαδή, έλεος!

Αφού και η γιατρός με ρώταγε την Πέμπτη (κάναμε εμβολιάκι, ήρθε στο σπίτι) "μα καθόλου καθόλου το φρούτο δεν το θέλουν; ούτε μέσα στο γιαούρτι, που τόσο τους αρέσει;". Της λέω "με τίποτα τιποτότατα, όμως".

Μετά το κυριακάτικο θέμα λοιπόν ορκίζομαι, τέλος τα φρούτα. Το είχα ξαναορκιστεί, όταν παραλίγο να μου πνιγούν και οι δύο με μήλο (τα είχα κάνει επάνω μου τότε), αλλά δεν έβαλα μυαλό. Τώρα θα το σεβαστώ!

rPPrp3.png

τι γιαουρτάκι δώσατε?

Λέω 30 γιατί η jas μπορεί καλύτερα.

Δεν τους έδωσα ποτέ από αυτά τα λεγόμενα παιδικά, πάντως! Επιμένω ότι δεν είναι γιαούρτια.

Το είπα στη γιατρό τότε, ότι έδωσα το όλυμπος, και συμφώνησε. Μου είπε "αφού το τρώνε, δώσε αβέρτα"!

rPPrp3.png

Δεν τους έδωσα ποτέ από αυτά τα λεγόμενα παιδικά, πάντως! Επιμένω ότι δεν είναι γιαούρτια.

Το είπα στη γιατρό τότε, ότι έδωσα το όλυμπος, και συμφώνησε. Μου είπε "αφού το τρώνε, δώσε αβέρτα"!

Μα δεν είναι γιαούρτια!!!! έδωσες αγελαδινό έτσι? μωρέ θέλω να δοκιμάσω κατσικίσιο ή πρόβειο για τον μικρό που έχει την αλλεργία. Θα πάρω και τη δικιά μου αλλά ήθελα να έχω μια άποψη τι λένε οι άλλοι ντοκ γιατί η δικιά μου είναι πάντα βιαστική και συνήθως διαφωνώ στα της διατροφής και κάνω τα δικά μου:rolleyes::rolleyes:

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Διαφημίσεις

Συμφωνω απόλυτα οτι δεν ειναι γιαουρτια τα παιδικα!!!!

Διαφωνω κάθετα ομως στο να δωσω γιαουρτι κανονικο σε τόσο μωρο.Το φρεσκο γάλα τα παιδια το πινουν μετα τον χρόνο για πολλούς και σοβαρούς λόγους.Οποτε το ξεκινησα το γιαουρτι οταν χρόνισαν

Εγω παίρνω τα tedi απο τον βασιλοπουλο.Ειναι βιολογικα με φρουτακια και τα τσακιζουν

tt7430777fltt.gif

2yPkp3.png

Μα δεν είναι γιαούρτια!!!! έδωσες αγελαδινό έτσι? μωρέ θέλω να δοκιμάσω κατσικίσιο ή πρόβειο για τον μικρό που έχει την αλλεργία. Θα πάρω και τη δικιά μου αλλά ήθελα να έχω μια άποψη τι λένε οι άλλοι ντοκ γιατί η δικιά μου είναι πάντα βιαστική και συνήθως διαφωνώ στα της διατροφής και κάνω τα δικά μου:rolleyes::rolleyes:

Το κατσικίσιο και το πρόβειο είναι πιο νόστιμα (στο λέω εγώ, που μέχρι τα 17 μου ζούσα στο χωριό, όπου γεννήθηκα). Είναι όμως και ελαφρώς πιο δύσπεπτα... Οπότε ξεκίνα με το αγελαδινό και προχωράς σ' αυτά αργότερα!

Olgaki, εγώ ήμουν 6 μηνών σποράκι, όταν η μαμά μου έμεινε έγκυος στον αδελφό μου (αν και μέχρι τότε με θήλαζε κανονικά.................... θαύμα της φύσης!!!!!!!!!!!!!!!!!). Από τότε και μετά έπινα γαλατάκι από την αγελάδα μας. Τι να πω; Δεν έπαθα τίποτα.

rPPrp3.png

Τους το δίνω αραιωμένο ελαφρώς με λίγο ζεστό νεράκι, γιατί το κρύο γενικώς δεν το αγαπούν.

Μαζί με μπισκοτάκια παιδικά και λίγη κρέμα βανίλια ρυζάλευρο. Όλα μαζί στο μούλτι, γίνεται αλοιφή και τρελαίνονται!

Στο μεταξύ, μου είπε η γιατρός προχθές ότι αβγό και ψάρι θα ξεκινήσουμε μόλις χρονίσουμε..... Αργά δεν είναι; Την εμπιστεύομαι πολύ σε όλα και σε θέματα διατροφής, είναι πολύ προχώ και μου αρέσει, αλλά αυτό μου φάνηκε υπερβολικό!

rPPrp3.png

βρε παιδι μου και εσυ και εεενα σωρο αλλα μωρακια,σίγουρα επιναν αγελαδινο φρέσκο,αλλά το οτι καποια δεν έπαθαν κάτι δεν σημαίνει κατι.Εγω δεν λέω οτι πρέπει να είναι κάτι σοβαρό.Τι στομαχακι εχουν?

Τέλος πάντων...γιατρός δεν είμαι,οπότε το καλύτερο ειναι να ακουμε τον παιδιατρό μας που σίγουρα τον εμπιστευόμαστε

tt7430777fltt.gif

2yPkp3.png

οι μισοι παιδιατροι τα ξεκινανε στον 9ο και οι αλλοι μισοι μετα τον χρόνο.Φοβουνται αλλεργιες.Αλλα σε σενα ειδικα που σε αφησε να τους δινεις γιαουρτι δεν εχει νοημα

tt7430777fltt.gif

2yPkp3.png

Διαφημίσεις

βρε παιδι μου και εσυ και εεενα σωρο αλλα μωρακια,σίγουρα επιναν αγελαδινο φρέσκο,αλλά το οτι καποια δεν έπαθαν κάτι δεν σημαίνει κατι.Εγω δεν λέω οτι πρέπει να είναι κάτι σοβαρό.Τι στομαχακι εχουν?

Τέλος πάντων...γιατρός δεν είμαι,οπότε το καλύτερο ειναι να ακουμε τον παιδιατρό μας που σίγουρα τον εμπιστευόμαστε

Βασικά, δεν είναι ότι κάποια δεν έπαθαν κάτι, γιατί είναι σαν να μου λες ότι όλα έπαθαν κάτι, εκτός από κάποια, που δεν έπαθαν :)

Κάποια έπαθαν κάτι, ενώ τα περισσότερα όχι!

Φαντάσου ότι όλη η επαρχία με τις αγελάδες μας μεγαλώναμε. Σίγουρα κάποια παιδιά έπαθαν κάτι. Αλλά ήταν ελάχιστες περιπτώσεις, αλλεργίες κλπ, φαντάζομαι. Πάντως εγώ, αν ζούσα στο χωριό και είχα αγελάδα, θα τους έδινα αγελαδινό ΚΑΝΟΝΙΚΑ από 6 μηνών. Αλλά αυτό που θα άρμεγε η μάνα μου το πρωί.

Το φρέσκο του σούπερ μάρκετ σίγουρα δεν θα το έδινα τώρα με τίποτα. Διότι δεν είναι φρέσκο, είναι διάφορες προσμίξεις, με βάση το φρέσκο γάλα!

rPPrp3.png

οι μισοι παιδιατροι τα ξεκινανε στον 9ο και οι αλλοι μισοι μετα τον χρόνο.Φοβουνται αλλεργιες.Αλλα σε σενα ειδικα που σε αφησε να τους δινεις γιαουρτι δεν εχει νοημα

Αυτό σκέφτηκα κι εγώ!

Τρώμε τη γιαουρτούμπα κανονικά και αφού δεν πλησιάζουμε το φρούτο ούτε από χιλιόμετρο, δεν θα έπρεπε να τρώγαμε λίγο αβγουλάκι από το χωριό, να πάρουμε τα πάνω μας;

Την Κυριακή φάγαμε και σπανακόρυζο (τύπου!).

Ο μικρός τρελάθηκε (???????????????????????????????????????????), ο μεγάλος δεν ήθελε, διότι το ξέχασα............... είχε βγάλει δύο δόντια ακόμη (επάνω) και δεν έχει καθόλου όρεξη τελευταία! Τα ανακαλύψαμε τυχαία την Κυριακή στον καφέ, οπότε κοίταξα και τον μικρό και το ένα το δικό του έσκασε κανονικά, ενώ το άλλο φάνηκε άκρη άκρη! Άρα, 6 - 6!

rPPrp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...