Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 3 λεπτά , Blue Velvet είπε:

Τι κάνετε κορίτσια? Εγώ πήγα στο γυναικολόγο,επειδή ξύπνησα τη νύχτα με ροζ αίμα,το οποίο μετά έγινε καφέ και είχα έντονους πόνους στην κοιλιά..ήμουν πεπεισμένη πως απεβαλα,έκλαιγα όλη μερα..όμως τελικά το αίμα ήταν από την εμφύτευση και οι πόνοι λόγω της σπαστικής κολίτιδας.Ολα καλά,είμαι 5+3,ο σάκος βρίσκεται ψηλά στη μητρα και θα ξαναπάω τέλος του μήνα για να έχουμε καλύτερη εικόνα😊

Δόξα το Θεό κορίτσι μου μπράβο που είναι όλα καλά τώρα!!! 

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

το πολύ δεν λέει τίποτα νουνούκα μου!!!

Δεν κάθονται λεπτό...τρέχουν μεσα στο σπιτι,πειράζουν τα πάντα,σκάνε στο πλακακι με το κκεφάλι,τσακωνονται,τρακαρουν μεταξυ τους και παρ'τους κατω κλπ κλπ

ΘΕΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑ???????

tt7430777fltt.gif

2yPkp3.png

Διαφημίσεις

κοριτσια καλησπερα και απο εμενα, τι κανετε;

glorr μου να σου ζησουν και παλι τα μωρακια και καλο συμαζευα με τα δωρακια

twiνst μου ειμαι σιγουρη στο τελος τα καλητερα θα διαλεξεις για την βαφτηση σας μην αγχωνεσε

nufi αχ πολυ συγκηνιθικα που φωναζουν μαμα και μπαμπα καλα τα δικα μου νομιζω οτι θελουν θα με κανουν μονο που θα λενε μαμα θα λιωνω

annia καλος ηρθες ολα καλα θα πανε κουκλα μου

εσυ με την maria δεκεμβριο ε τυχερες , εγω σεπτεμβριο θα φαω ζεστη το καλοκαιρι αλλα χαλαλι τους

φιλια σε ολες και στα μπεμπακια σας και συγνωμη αν ξεχναω καμια σας

url=http://lilypie.com]c9SQp3.png[/url]

Καλησπέρα!!!!!

Χαίρομαι που πληθαίνει η νέα γενιά των διδυμομαμάδων! Πολύ μου αρέσει. Είμαστε μεγάλη και καλή παρέα.

Ευχαριστώ πολύ για τη μπομπονιερο-συμπαράσταση κορίτσια. Η αλήθεια είναι ότι μου άρεσαν πολύ, αλλά μόλις είδα ότι ήταν σπασμένες φοβήθηκα πολύ μήπως πάω να τις δώσω στους ανθρώπους και τα δω όλα σπασμένα.

Αλλη ερώτηση για βάφτιση: Σε όλες τις μπομπονιέρες που βλέπω αντί για τα κλασικά κουφέτα έχουν smarties. Υπάρχει κάποιος λόγος; Το λέω γιατί ενώ έχουν πολλά μέσα, φαίνονται γενικά λίγο άδειες.

Και ναι, εγκυούλες, το καλοκαίρι με την κοιλιά είναι λίγο ανυπόφορο, ας μην γελιόμαστε, αλλά εντάξει, βρείτε το πλησιέστερο air-condition, πιείτε ένα δροσερό χυμο και κυρίως ανταλλάξτε απόψεις μεταξύ σας. Εμένα αυτό με είχε σώσει πέρσι σε κάτι καύσωνες του Μαίου. Τα λέγαμε εδώ με τα κορίτσια, τις ομοιοπαθούσες...

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Καλησπέρα κοριτσαρες!!!

Βολταρουμε όπως καταλάβατε πολυ τελευταία...

Καταρχήν να μας ζήσουν τα νεοφωτιστα glorrakia!!! Glorr πάντα να τα καμαρωνεις!!!

baptism-twin.gif

Λοιπόν, πήγα σήμερα σε έναν φωτογράφο να πάρω τιμή και ποσά λέτε μου ζήτησε;;; Για 2 άλμπουμ ψηφιακά και 2 DVD?? 1400euro παρακαλώ!!

Αύριο θα πάω να δω και άλλους!!!!

Annia καλώς ήρθες στην παρέα μας μικρούλα!!! Να χαίρεσαι το παιδάκι σου και με το καλο να υποδεχτεις τα μωρακια σου!! Εδώ θα είμαστε να τα λέμε!

Ρε Ολγακιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι..... Που είσαι και σε χάσαμε;;;;;

Κανόνισε τουλάχιστον να έρθεις στην συνάντηση, ακούς;;;

RKdwp3.png

Διαφημίσεις

kαλημερα κ απο εμενα διδυμομανες.

να ζησουν τα νεοφωτιστα, παντα γερα κ καλοτυχα.

ειναι δυσκολο να σας παρακολουθησω ολες, σορρυ.:(

ελπιζω να τα βγαζετε ευκολα περα γιατι εγω με τον υπνο της μεγαλης κορης πια.... κλαψ κλαψ κλαψ κ φερτε ρεγγες να με παρεϊζουν.

εκανα το λαθος κ της πηρα υπερηψωμενη κουκετα. μετανιωσα πικρα. επεσε τη κυριακη το πρωι (ευτυχως ολα καλα) αλλα φοβαμαι να την αφησω πια μονη της. κοιμαμαι μαζι της το βραδυ κ το μεσημερι την εχουμε στην κρεβ/ρα. γυρισε κ ο χασμπαντ (ειναι ναυτικος) κ τα ειδε ολα! περιμενω να ερθει αλλο κρεββατι να βαλω απο κατω σε 15!!!!!! μερες. ωωωωωωιμε! κ εντελει θα φερω σημερα ενα κρεββατι απο το πατρικο μου (απο πανω μενουν οι δικοι μου).

τα διδυμα μια χαρα στο δωματιο τους με τις κουνιες τους.

αν εβαζα τη μεγαλη με την μικρη διδυμη κ τον νεαρο μονο του?(γιατι ωρες ωρες γκαριζει λεμε! η' λετε θα το χασουμε εντελως το παιχνιδι?

μπα θα τα αφησω ως εχει.

(για πεστε βρε κοριτσια, υπαρχει κ καμια αλλη με 3 παιδια κ διδυμα τα 2?! εβλεπα την φροσω αλλα δεν την εχω δει τελευταια. εχει τρεχαματα με τη νταντα.)

xmX3p2.png

XKuXp2.png

πειτε μου που και πότε για την συνάντηση!

tzini μου μην πολυαγχώνεσαι που ο γιόκας σου τσιρίζει κάποιες φορές.Θα τον συνηθίσει η μικρή στο τέλος και δεν θα την ξυπνάει

Και προσωπικά πιστευω να τα αφήσεις τα δίδυμα μαζί γιατι όντως θα το χάσεις το παιχνίδι!

tt7430777fltt.gif

2yPkp3.png

ΝΑ ΖΗΣΟΥΝ ΤΑ ΝΕΟΦΩΤΙΣΤΑ GLORRAKIA!!!!

ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΙΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΟΝΟΜΑΤΑΚΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!

Glorraki, να τα χαίρεστε, κοριτσάκι μου! Πάντα να σας δίνουν χαρές και υπερηφάνεια, βλέποντάς τα γελαστά και χαρούμενα!

rPPrp3.png

Καλή σας μέρα!!!

Όλγα, έρχομαι 28 του μηνός. Στις 29 έχω μια βάφτιση οπότε δεν μπορώ. Μπορούμε όμως να κανονίσουμε Σάββατο ή ακόμα καλύτερα Δευτέρα.

Τζίνι κι εγώ θα πρότεινα να μην χωρίσεις προς το παρόν τα δίδυμα.

RKdwp3.png

Διαφημίσεις

Και τώρα καλημερίζω όλες τις φιλενάδες μου, καθώς και τα νινάκια μας!

Επίσης, καλωσορίζω όλα τα καινούρια κοριτσάκια, που μπήκαν στην παρέα μας!

Πολύ μωρό, χρυσουλάκια μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ιωάννα μου, καλή δύναμη, κοριτσάκι μου! Η Παναγίτσα να είναι δίπλα σου, όπως και σε όλες τις εγκυούλες του κόσμου, να σε βοηθήσει και όλα θα πάνε καλά! Να σου ζήσουν και τα άλλα δύο παιδάκια σου! Μην διστάσεις να μας ρωτήσεις οτιδήποτε! Μα οτιδήποτε!!!

Olgaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!

Γιατί εξαφανίστηκες έτσι;;;;;;;;;;;;;;;;; Μας έλειψες!

Επίσης, μου λείψατε και οι υπόλοιπες. Χθες είχα πάλι άδεια, ένεκα αδυναμίας (σχεδόν άρνησης, θα έλεγα) των ποδιών να μπουν στα τακούνια!!!! Το είχα υποψιαστεί, γι' αυτό είχα ζητήσει την άδεια από την Παρασκευή! Στο σπίτι, ελπίζω, θα έχουμε ίντερνετ από Παρασκευή (έτσι μας υποσχέθηκαν, τουλάχιστον).

Και το σκ μας ήταν πολύύύύύύύ γεμάτο! Πήγαμε ανθοκομική έκθεση, καφέ στην πλατεία Χαλανδρίου και την Κυριακή στην Παιανία για καφεδάκι και είδαμε και την κολλητή μου και μία νονά μας!

Αυτάάάάάάάάάά!

Για να δούμε, θα προλάβω να διαβάσω κανένα νέο σας;

rPPrp3.png

Καλημέρα και απο εδώ.

Οπότε, αν κατάλαβα καλά έχουμε στις 28/5 συνάντηση; Να το βάλω στις υπενθυμίσεις;

tzini01 δυστυχώς η άλλη διδυμομαμά που έχει και άλλο παιδάκι τώρα είναι σε ταξίδι΄(η Γιώτα), αλλά όταν γυρίσει ρώτησέ την. Αν κατάλαβα καλά έχεις στο ένα δωμάτιο τα δίδυμα και στο άλλο τη μεγάλη σε υπερυψωμένη κουκέτα, αλλά πέφτει; Αν τα δίδυμα είναι καλά στον υπνο τους και εγώ θα έλεγα να μην τα αλλάξεις, αλλά να βρεις ένα τρόπο να μην πέφτει η μεγάλη, είτε με το να λύσεις την κουκέτα ή να της βάλεις πολλά προστατευτικά.

jas, και εγώ σήμερα- αύριο θα ρωτησω για φωτογράφο, οπότε θα σου πω. Αν και μου αρέσουν τα ψηφιακά άλμπουμ, μάλλον θα κάνουμε κλασικά με έντυπες φωτογραφίες γιατί πρέπει να δώσουμε και σε συγγενεις.

AGORAKIA, είσαστε πολύ της βόλτας βλέπω... Καλά κάνετε. Το θέμα όμως είναι τι κάνετε στις βόλτες σας; Είσαστε κόσμιοι, if you know what I mean? Η σουρτουκεύετε;;:-P

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Καλημέρα!!! Ξυπνήσαμε και εμείς οι κοιμήσιδες!!!χαχαχαχα

Δε σας έχω πει, εδώ και δυο μέρες ο μικρός ξυπνάει μόνο μια φορά το βράδυ αλλά η μπουμπού έχει γίνει πολύ αντάρτης. Από τις 9 που ξαπλώνει ξυπνάει 11:30 (γάλα), 1 (την κοιμίζω αγκαλιά), 3-5 (πέρα δώθε και δεν κοιμάται η ρουφιάνα+γάλα),7!!!! Μα πείτε μου γιατί??? και να πώ ότι κοιμάται και τη μέρα αρκετά και ξεκουράζεται....τι να πώ!!! ΥΠΟΜΟΝΗ!!!:):):)

Επίσης θέλω να σας ρωτήσω στον 8ο ξεκινήσατε γιαουρτάκια? Agorakia εσείς δώσατε κανονικό γιαούρτι?

30/05/2011 ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ!!! ΜΗ ΞΕΧΝΙΟΜΑΣΤΕ

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Καλημέρα και απο εδώ.

Οπότε, αν κατάλαβα καλά έχουμε στις 28/5 συνάντηση; Να το βάλω στις υπενθυμίσεις;

tzini01 δυστυχώς η άλλη διδυμομαμά που έχει και άλλο παιδάκι τώρα είναι σε ταξίδι΄(η Γιώτα), αλλά όταν γυρίσει ρώτησέ την. Αν κατάλαβα καλά έχεις στο ένα δωμάτιο τα δίδυμα και στο άλλο τη μεγάλη σε υπερυψωμένη κουκέτα, αλλά πέφτει; Αν τα δίδυμα είναι καλά στον υπνο τους και εγώ θα έλεγα να μην τα αλλάξεις, αλλά να βρεις ένα τρόπο να μην πέφτει η μεγάλη, είτε με το να λύσεις την κουκέτα ή να της βάλεις πολλά προστατευτικά.

jas, και εγώ σήμερα- αύριο θα ρωτησω για φωτογράφο, οπότε θα σου πω. Αν και μου αρέσουν τα ψηφιακά άλμπουμ, μάλλον θα κάνουμε κλασικά με έντυπες φωτογραφίες γιατί πρέπει να δώσουμε και σε συγγενεις.

AGORAKIA, είσαστε πολύ της βόλτας βλέπω... Καλά κάνετε. Το θέμα όμως είναι τι κάνετε στις βόλτες σας; Είσαστε κόσμιοι, if you know what I mean? Η σουρτουκεύετε;;:-P

Χαχαχαχαχαχαχαχαχα! Το 'πιασα το υπονοούμενο...! Ε, λοιπόν, ναι, στην πλατέα (όπως τη λέμε στο χωριό μου), ο μικρός, που είναι και συνταρακτικά ντροπαλός, φφφφφλέρταρε μια κοπέλα (γύρω στα 25) από το διπλανό τραπέζι, η οποία μάλιστα συνοδευόταν.... Και να της απλώνει χέρια να τον πάρει αγκαλιά και να την κοιτάζει, γέρνοντας λάγνα το κεφάλι στο πλάι και άλλα τέτοια. Μας άφησε ΑΦΩΝΟΥΣ!!!!!

rPPrp3.png

Καλημέρα!!! Ξυπνήσαμε και εμείς οι κοιμήσιδες!!!χαχαχαχα

Δε σας έχω πει, εδώ και δυο μέρες ο μικρός ξυπνάει μόνο μια φορά το βράδυ αλλά η μπουμπού έχει γίνει πολύ αντάρτης. Από τις 9 που ξαπλώνει ξυπνάει 11:30 (γάλα), 1 (την κοιμίζω αγκαλιά), 3-5 (πέρα δώθε και δεν κοιμάται η ρουφιάνα+γάλα),7!!!! Μα πείτε μου γιατί??? και να πώ ότι κοιμάται και τη μέρα αρκετά και ξεκουράζεται....τι να πώ!!! ΥΠΟΜΟΝΗ!!!:):):)

Επίσης θέλω να σας ρωτήσω στον 8ο ξεκινήσατε γιαουρτάκια? Agorakia εσείς δώσατε κανονικό γιαούρτι?

30/05/2011 ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ!!! ΜΗ ΞΕΧΝΙΟΜΑΣΤΕ

Μα στις 30 δεν είναι Δευτέρα;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

Επίσης, εμείς δίνουμε κανονικό μεγαλίστικο γιαούρτι από περίπου 6 μηνών! Και το λατρεύουμε, μάλιστα. Είναι το μόνο γεύμα, που ολοκληρώνεται με χαρά! Και το στόμα παραμένει ανοιχτό, περιμένοντας κι άλλο (αλλά δεν έχει, ήδη τους δίνω αρκετό έως πολύ).

Επίσης, χθες ήπιαμε και χυμό πορτοκαλιού (στο άσχετο) με το μπιμπερό μας!

Τον είχα βάλει και τότε στις αρχές στη φρουτόκρεμα, όταν ζούσαμε το δράμα του μίσους προς το αχλάδι και όλα τα συναφή. Μετά, όταν απορρίψαμε τα φρούτα, ήταν μαζί και το πορτοκάλι, εννοείται.

Η γιατρός, λοιπόν, προχθές, πρότεινε να πίνουμε όσο μπορούμε και λίγο χυμό (αν μπορούμε). Είχε πολλή πλάκα και μάλλον τους άρεσε! Τους ξίνιζε, κλείναν ματάκια, αλλά άνοιγαν ξανά το στοματάκι :) :)

rPPrp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...