Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 3 λεπτά , Blue Velvet είπε:

Τι κάνετε κορίτσια? Εγώ πήγα στο γυναικολόγο,επειδή ξύπνησα τη νύχτα με ροζ αίμα,το οποίο μετά έγινε καφέ και είχα έντονους πόνους στην κοιλιά..ήμουν πεπεισμένη πως απεβαλα,έκλαιγα όλη μερα..όμως τελικά το αίμα ήταν από την εμφύτευση και οι πόνοι λόγω της σπαστικής κολίτιδας.Ολα καλά,είμαι 5+3,ο σάκος βρίσκεται ψηλά στη μητρα και θα ξαναπάω τέλος του μήνα για να έχουμε καλύτερη εικόνα😊

Δόξα το Θεό κορίτσι μου μπράβο που είναι όλα καλά τώρα!!! 

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

κοριτσια γεια σας..με λενε ιωαννα ειμαι 21χρονων και εχω 2παιδακια...μετα απο 2παλλινδρομες κυησεις (στην προσπαθεια για τριτο)εμεινα εγκυος και μετα χαρας πριν λιγη ωρα εμαθα οτι εχω 2σπορακια και οχι ενα....θα χαρω πολυ να τα λεμε..

Καλώς ήλθες Ιωαννα. Θα είσαι και η μικρότερη εδώ μέσα και με τα περισσότερα παιδάκια. Μπράβο. Να έχεις μια καλή εγκυμοσύνη σου εύχομαι και να χαίρεσαι και τα παιδάκια σου.:P

Διαφημίσεις

σε ευχαριστω πολυ γκλορ...αληθεια καποια διδυμομανουλα να μου πει...ο γιατρος μου ειπε οτι τα εμβρυα ειναι στον ιδιο σακο και τρεφονται απο τον ιδιο πλακουντα...τι γινετε σε αυτη τη περιπτωση κοριτσια??σαν να με αγχωσε λιγο!

:-D

Glorr πολύ ωραία φαίνονται. Μπράβο στην αδερφο-glorr και στην καλλιτεχνική της φύση!!!!!!!!! Εγώ τώρα κόλλησα με τις μπομπονιέρες και δεν ξεκολλάω.... γκρρρρ.........

κοριτσια γεια σας..με λενε ιωαννα ειμαι 21χρονων και εχω 2παιδακια...μετα απο 2παλλινδρομες κυησεις (στην προσπαθεια για τριτο)εμεινα εγκυος και μετα χαρας πριν λιγη ωρα εμαθα οτι εχω 2σπορακια και οχι ενα....θα χαρω πολυ να τα λεμε..

Ουάου... Ιωάννα αμέτρητα συγχαρητήρια!!!!

1. Γιατί είσαι 21 και άλλες στην ηλικία σου όχι παιδιά, αλλά ούτε να κάνουν σχέση δεν σκέφτονται! Και είσαι και μακράν η μικρότερη.

2. Γιατί θα γίνεις πολύτεκνη

3. Γιατί μετά από 2 αποτυχίες, ο Θεός σου έφερε διπλό δώρο!

Τώρα για ομοζυγωτικά, λίγες κοπελες είχαν από εδώ. Αλλά γιατί να φοβάσαι; ΟΚ, είναι λίγο πιο περίπλοκα, αλλά πλέον οι γιατροί ξέρουν πως να τα παρακολουθούν.

Οτι θέλεις απο εμάς, ευχαρίστως. Και εσύ μπορείς να μας δώσεις την πολύτιμη εμπειρία σου από τις βαφτίσεις (σόρυ που το λέω και το ξαναλέω, αλλά είμαι σκασμένη με τα σπασμένα δείγματα.....)

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Διαφημίσεις

Γιατί κόλλησες έτσι με τις μπομπονιέρες? και γιατί αγχώνεσαι? σου αρέσουν αυτές που σου στείλανε και δεν ξέρεις τι να κάνεις? φοβάσαι μηνσπάσουν? αν είναι έτσι βρες κάτι άλλο που να σε ικανοποιεί και να μην είναι και επιφοβο και εύθραυστο . Γιατί κι εγώ βαζάκια με γλυκό είχα. Αλλά τελικά δεν είχα κανένα ατύχημα. Δεν έσπασε ούτε μία. Και ούτε τα πριγκιπάκια που ήταν πάνω από το βαζάκι ξεκόλλησαν όύτε έσπασαν γιατί και αυτά ήταν επίφοβα. Αλλά εντάξει.Όλα καλά.

Ψάξτο λίγο. Σίγουρα θα βρεις. Μην αγχώνεσαι.

Ξανά να μαι!!! πετάχτηκα για κάτι δουλίτσες και επανήρθα, τα νουνουκάκια με τη γιαγιάκα μια χαρά!!

Μπράβο glorr για τα παιδούνια σου!!!

Twins δε μπορείς να τους πάρεις τηλέφωνο και να τους πείς ότι σπάσαν και να δείς τι θα σου πούνε. Μπορεί να τα στείλουν με άλλο τρόπο. Από που πήρες δείγματα?

Επίσης κοπέλες αν έχετε υπόψη σας κάποιο catering πείτε μου. Μέσω ίντερνετ φυσικά βρίσκω πολλά αλλά μήπως έχετε δοκιμάσει κανένα!!!

Annia καλώς μας ήρθες, να σου ζήσουν τα μπεμπάκια γεννημένα και αγέννητα!!

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

καλημερα κ απο εμενα!η μαλλον καλησπερα!!!

γεια σου κ εσενα αννια!!!!ειμαστε με δυο εβδομαδες διαφορα περιπου αλλα εμενα ειναι σε διαφορετικο σακο!!!δεν ξερω αν εχεις αναγουλες αλλα εμενα τα μικρουλια μου με ταλαιπωρουνε κ με εμετους!!!!

οσον αφορα τις βαφτισεις το καυτερο γλυκο κατα την αποψη μου ειναι του κουταλιου που ειναι κλειστο με κουταλακι κ ο καθενας εχει την δυνατοτητα να το φαει οποτε θελει!

4 ιουνιου εχω αυχενικη διαφανεια κ εχω μια τρελλη αγωνια!!!

twins μην στεναχωριεσαι!πες τους απλα να σου ξαναστελουν δειγματα!ουτως η αλλως δεν φταις εσυ κ αυτοι να πουλησουν θελουν!σιγα για τρια δειγματακια!!!

line_line_typew3_beg_d_typew11_time_1208577600_text_e5e9ece1f3f4e520e1f1f1e1e2f9ede9e1f3ece5edefe9.gif

Διαφημίσεις

Ηρθααααααααα

Σας έλειψα καθόλου?????

Να μας ζήσουν τα νεοφώτιστα μωράκια μας!!!

Επίσης να ευχηθώ στα καινούργια κορίτσια μας να έχουν μια καλή και τελειόμηνη εγκυμοσύνη!!!

Εγω τρεχω τρέχω και κάτι καινούργιο....ΤΡΕΧΩΩΩΩΩΩΩ

Δεν έχω χρόνο για τίποτα.Τρέχουν όλη την μέρα σαν παλαβά και γω προσπαθώ να φτιάξω προσκλητήρια και μπομπονιέρες

Εχουμε κανενα συγκλονιστικό νέο γιατι μου είναι δύσκολο να διαβασω οοολες αυτες τις σελίδες????

tt7430777fltt.gif

2yPkp3.png

Καλησπερα σας,

τι κανετε?εγω προσπαθω να μιλω στον πληθυντικο στην κοιλιτσα μου που μεγαλωσε πολυ γρηγορα!!!!μου φαινεται ακομη τοσο περιεργο!δεν μπορω να το πιστεψω πραγματικα οτι θα εχω δυο μωρακια!!!!διαβασα λιγο για την διδυμοκυηση κ ειναι λιγο τρομακτικα αυτα που γραφουν(προωροτητα,λιποβαρη μωρα) κ εχω φοβηθει λιγο!αλλα θετικη σκεψη κ ολα θα πανε καλα!

Μαρία μου να μην διαβαζεις τίποτα που να σε τρομάζει...Ένα θα σου πω μόνο.Σκέψου οτι απο όσες κοπέλες είμαστε εδώ,και αλλες τοσες που δεν γραφουν πια,σε καμια δεν συνέβει τιποτα κακό!

Το μόνο που διαφέρει είναι η εβδομαδα της γέννας;)

tt7430777fltt.gif

2yPkp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...