Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Καλημέεεεεεεεερα ομορφοκόριτσα και ομορφομπεμπίνια!!! Σαν σούπερμανούλες που γίναμε Χρόνια Πολλά για χτές!!!

Χάθηκα λίγο γιατί πάλι δεν είχα ίντερνετ και Κυριακή πήρα τους δρόμους, αλλά έχω νέα!!!!!!!!!!

Καταρχήν να πώ glorr η ημέρα της βάφτισης σας ξημέρωσε χαρά θεού και σας σκεφτόμουν, μην και παραζεσταθείτε τελικά!!!! Περιμένουμε νέα και περιγραφή!(πως πήγε το πρώτο κούρεμα της glorrulitsas, πόσο νόστιμα ήταν τα μπισκοτάκια της αδελφοglorr κ.λ.π)!! Σας στέλνουμε τις καλύτερες, γλυκύτερες και ζουμερές ευχές μας!!! Πάντα υγιείς και ευτυχείς!!!

Θέλω επίσης να σχολιάσω αρκετά που διάβασα αλλά σιγά σιγά!! Να σας πω τα νέα μας....

Κλείσαμε 25/09 στον Κάλαμο στην Αγία Μαρίνα τη βάφτιση των nunukobebe και είμαι καταχαρούμενη γιατί είναι πανέμορφο εκκλησάκι. Φυσικά πρέπει να μας ευνοήσει και ο καιρός αλλά θετική σκέψη και θα έχει καλοκαίρι:D:D:D

Η μπέμπα μας λέει τατατατα παπαπα τατατατα και έχουμε ξετρελαθεί!!:tongue::tongue::tongue:

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κοριτσάκια και μανούλες. Χρόνια Πολλά για χθες.

Και ναι λοιπόν. .ΒΑΦΤΙΣΤΗΚΑΜΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Πήραμε τα ονόματά μας. Τι να σας πρωτογράψω όμως τώρα? Δεν ξέρω.

Όλα πήγαν πολύ καλά.

Τα μωρά φυσικά και κλάψανε μόλις μπήκαν στην κολυμπήθρα. Γενικώς όμως όλη την υπόλοιπη ώρα ήταν πολύ ήρεμα. Βγάλαμε τέλειες φωτο και πριν και μετά. Για οπόια ξέρει και έχει πάει πίσω στο τεράστιο συντριβάνι που είναι σαν πισίνα με πολλά συντριβανάκια μέσα και ένα ανεμομυλο. Και βέβαια μέσα στο άλσος με το πράσινο. Οι νονοί μας είχαν κάνει έκπληξη. Είχαν φιάξει ένα πορτρέτο το όπόιο το χάζευαν όλοι και πριν που είχε άλλη βάφτιση και μετά από εμάς που είχε γάμους. Τα μπισκοτάκια έιχαν τρελή επιτυχία , δεν το συζητώ.

Λοιπόν τα υπολοιπα θα σας τα πω μετά γιατί πείνασε η Ιωάννα Μαρια. Παναγία μου δεν μπορώ να το συνηθίσω. Ακόμη μπεμπούλα τηνφωνάζω εγώ. Που θα μου πάει . Θα το συνηθίσω.

Επανέρχομαι δριμύτερη να σας πω και τα υπόλοιπα.

Αυτή η εβδομάδα θα είναι φουλ λόγω εξετάσεων που δίνουν για διπλώματα. Φτου. Εδώ μέσα εντωμεταξύ γίνεται χαμός από τα δώρα. Τα ψιλομάζεψα βε΄βαια.

Παιδιά μιλάμε για πολύ ρούχο . Ατελείωτα ρούχα. Από παιχνίδια είχαμε μόνο δύο μικρουλια της Φισερ Πραις. Τίποτα άλλο.

Και το κορυφαίο? Τέσσερις φορές σεντόνια με πριγκίπισσες. Πετσέτες και κάτι μπουρνουζάκια. ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ Ρ Ο Υ Χ Α:!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Τα λέμε αργότερα.

νοκ νοκ νοκ. σας χαιρετιζω ολες με συμπαθεια κ αγαπη!

να μπω?! μπηκα!

σας περικαλω μπορειτε να μου πειτε την γνωμη σας οι ομοιοπαθουσες?

http://parents.org.gr/forum/showthread.php?p=2013580#post2013580

εστω κ απο εδω. γιατι μετα δεν θα μπορω να αλλαξω γνωμη! θα ειναι αργα!

Τζίνι γειά σου καλώς ήρθες... εγώ δεν κατάλαβα πιό είναι το ερώτημα :confused::confused: χεχε!! Μια χαρά κοιμούνται..και τελικά τα χώρισες και έβαλες τα διδυμάκια μαζί απ ότι κατάλαβα, και γω αυτό θα έκανα (δεν έχω τρίτο ομως)!! Να σου ζήσουν τα ζουζούνια!!

καλησπερα..

χαθηκαμε..

τι κανετε ομορφοκοριτσα? διαβαζα τα νεα σας αλλα που χρονος να γραψω!

θυμαμαι μονο το περιστατικο με το ποδαρακι του jasminakou..πω πω θα ποναγε το καημενουλι! κ το σοκ της μανας?!

κ agorakia ευγε για το κανονικο μπουσουλημα!

τα δικα μου παιρνουν κανονικα τη θεση αλλα δε ξερουν οτι μπορουν να κινουν διαφορετικα το καθε ποδι! οποτε τα κινουν ταυτοχρονα κ πανε σα βατραχακια:rolleyes:

Αυτό θέλω να το δώ!!!

Επίσης, Μαράκι περαστικά σας, όσο για τη μπέμπα πιστεύω πως μια μαγική στιγμή απλά θα σταματήσει. Υπομονή.

Κατερίνα και Mariagpa του χρόνου θα σας πούμε και σε εσάς χρόνια πολλά!!No stress όμως φιλενάδες!!

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Καλημέρα!

Να ζήσουν τα νεοφώτιστα glorrakia!!!! Πάντα ευτυχισμένα.

Και χαρείτε τον ήλιο όσο μπορείτε κορίτσια γιάτί το απόγεμα ξαναχαλάει. Ερωτηση: τα καλοκαιρινά τα έχετε βγάλει; Γιατί εγώ είμαι ακόμα πολύ διστακτική.

Και τα νέα μας.

το σημερινό σκόρ: κουκης-μαγουλού: 7-1 (επιτέλους).

Κατα τα άλλα ο κούκης ανέβηκε όλη τη σκάλα μπουσουλώντας. Τον επιβλέπαμε βέβαια, δεν τον αφήσαμε στην τύχη του.

Επίσης, ασφαλίσαμε όλα τα ντουλάπια και τα συρτάρια γιατί πηγαίναν με τις στράτες, τα άνοιγαν και τα εξερευνούσαν.

Το κακό είναι ότι τώρα θέλουν να μπουσουλάνε όλη την ώρα, δεν θέλουν να τα κρατάμε και να περπατάνε. Αλλά είναι πολύ επικίνδυνο.

Και κατά τα άλλα... συνεχίζουμε με την προετοιμασία της βάφτισης. Περιμένω σήμερα δείγματα.

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

kaλημερααα!!!

να σου ζησουν glorr!!! περιμενουμε φωτος!!!

twins μεγεια τα δοντακια!! κ ελπιζω να σε ικανοποιησουν τα δειγματα.

εμεις περασαμε πολυ ωραια χθες, μου εδωσαν κ απο ενα κλαρακι με ανθη λεμονιας κ πολυ συγκινηθηκα..τα ειχαν κοψει με τη μαμα μου στη βολτα με το καροτσι..κλαψ τα μικρα μου!!!

ο σπορος μπουσουλαει κ κανονικα κ γενικως αρχισαν να φευγουν πολυ απ το δαπεδο κ να πλησιζουν- φτανουν- πειραζουν ντουλαπια κτλ..

twins να μας ενημερωσεις κ για τα προστατευτικα!

nunuki νομιζω εχω παει σε βαφτιση εκει κ ηταν σουπερ!

33E7p2.png

Διαφημίσεις

Είμαι πολύ στενοχωρημένη. Από τα 3 δειγματα που μου ήρθαν, τα 2 ήταν σπασμένα... τι να πω; Ομορφα είναι, γλυκα είναι, αλλά πως μπορώ να αξιολογήσω κάτι σπασμένο;:(:(:(:(:(:(:(:(

Τι δείγματα σου στείλανε? γιατί το έχασα λίγο .............

Διαφημίσεις

Δείγματα από μπομπονιέρες.... θα ξαναψάξω μου φαίνεται γιατί δεν μπορώ να διακινδυνέψω να μου σπάσουν. Κρίμα.

Εσεις περάσατε ωραία ε; Τα μπισκοτάκια υπερπαραγωγή; Και εμείς θα κάνουμε, απλά τώρα που είδα ότι τελικά τα πράγματα σπάνε στις αποστολές, θα προτιμήσω κάποιο ζαχαροπλαστείο εκεί κοντα και ας μην είναι σουπερ.

Α.. και για τα ρουχα... προτείνω να αλλάξεις επαγγελμα και να ανοίξεις μπουτικ βρεφικών. Οι πρώτοι πελάτες θα είμαστε εμείς.

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Δείγματα από μπομπονιέρες.... θα ξαναψάξω μου φαίνεται γιατί δεν μπορώ να διακινδυνέψω να μου σπάσουν. Κρίμα.

Εσεις περάσατε ωραία ε; Τα μπισκοτάκια υπερπαραγωγή; Και εμείς θα κάνουμε, απλά τώρα που είδα ότι τελικά τα πράγματα σπάνε στις αποστολές, θα προτιμήσω κάποιο ζαχαροπλαστείο εκεί κοντα και ας μην είναι σουπερ.

Α.. και για τα ρουχα... προτείνω να αλλάξεις επαγγελμα και να ανοίξεις μπουτικ βρεφικών. Οι πρώτοι πελάτες θα είμαστε εμείς.

Περάσαμε τέλεια. Τα μπισκοτάκια έδωσαν ρέστα. Δεν το συζητώ. Όλοι νόμιζαν βέβαια ότι ήταν έτοιμα και όταν άκουσαν ότι τα έφιαξε η αδελφή μου πάθανε πλάκα. Όσο για τα ρούχα ναι . Δεν το συζητώ. Δεν έχω που να τα βάλω. Και ευτυχώς τα πιο πολλά είναι ωραία. πολύ λίγες αλλαγές έχω. Ελάχιστες.

Τι μπομπονιέρες σου στείλανε?

κοριτσια γεια σας..με λενε ιωαννα ειμαι 21χρονων και εχω 2παιδακια...μετα απο 2παλλινδρομες κυησεις (στην προσπαθεια για τριτο)εμεινα εγκυος και μετα χαρας πριν λιγη ωρα εμαθα οτι εχω 2σπορακια και οχι ενα....θα χαρω πολυ να τα λεμε..

:-D

πορσελάνινους κουμπαράδες. Ωραίοι είναι, αλλά φοβάμαι τα σπασίματα.

Τι σχήματα είχαν τα μπισκοτάκια σας;

Α ωραίες ακούγονται. Τα μπισκοτάκια ήταν παιδάκια, κορώνες, λουλούδια και μικρά αστεράκια και λουλουδάκια που ήταν κρεμασ΄μένα έξω από τα καλάθια για διακόσμηση. Και είχαν διάφορα χρώματα με ανάγλυφα σχέδια πάνω. Κίτρινα, μωβ, ροζ, γαλάζια, πράσινα..................Ήταν πολύ ωραία. Τυλιγμένα σε σελοφάν με ευχαριστήριο χαρτάκι που είχε πάνω ένα πριγκιπάκο και μια πριγκηπισσουλα.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...