Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, Kathrin17 είπε:

Είσαι διορισμένη εκπαιδευτικός? Μόνο γι αυτό ξέρω τι διαδικασία

Τη διαδικασία

Ααααα οκ συγγνώμη! Όχι ιδιωτικός υπάλληλος είμαι! Γι'αυτό μου έκανε εντύπωση και ρώτησα επειδή νόμιζα ότι δεν χρειάζεται να πηγαίνει κάποιος! 

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

καλημερα και απο εμενα

glorr να σου ζησουν τα κουκλακια σου με το καλο η βαφτηση και ο καιρος ειναι με το μερος σου.

giota καλα να περασεις

jas ευτυχως που το ειδες , φανταζομαι την τρομαρα σου

nunu ναι ζευγαρακι τα εχω εγινε το χατιρι και τον 2μας , ο αντρας μου ηθελε κοριτσακια , εγω παλι αγορακια χαχαχαχα οποτε 1+1 και ολοι ευχαρηστιμενοι

mariagpa και εγω ειχα τρομαξει στην αρχη αλλα δεν ειναι τπτ οσο για την κοιλια μεγαλωνει αποτομα και πολυ

φιλια σε ολες να εχετε ομορφο σ/κ και φιλια στα μωρακια σας

url=http://lilypie.com]c9SQp3.png[/url]

Διαφημίσεις

καλησπερα,

τι κανετε?εγω ολη την ημερα ειμαι νετ κ χαζευω αρθρα κ εικονες για διδυμα!!!!να σας ρωτησω κατι!αν ειναι σε διαφορετικο σακο σημαινει κατι?

Aχ τι μου θύμησες... :-P:razz: κι εγώ αυτό έκανα...διάβαζα συνεχώς για την εβδομάδα που είμαι, πώς είναι τα μικρούλια μου, τι κάνουν κτλ.

Όταν είναι σε διαφορετικό σάκο συνήθως δεν μοιάζουν. Βέβαια θα διαπιστώσεις εδώ ότι αυτό δεν είναι και σίγουρο...μπορεί τελικά να είναι και ολόιδια.

Φυσικά οι δύο διαφορετικοί σάκοι προμηνύουν μια πιο ασφαλή εγκυμοσύνη μιας και ο μονός σάκος έχει κινδύνους όπως να τρέφεται το ένα μωρό και να μην αφήνει το άλλο να αναπτυχθεί και τέτοια.

RKdwp3.png

Διαφημίσεις

καλησπερα!!!

glorrakia βαφτιστηκαν τωρα! να σας ζησουν μικρη!!

κορτσουδια ωραια μερα τελικα! βολταραμε κ εμεις, φαγαμε εξω με αριστη συμπεριφορα (ουαου εντυπωσιαστηκαμε..)κ περασαμε ωραια!

χθες βραδυ βγηκαμε με τον καλο μου (ηρθε η μαμα απο θεσνικη)

λες κ το καταλαβαν κ απ τις 3μιση ξυπνουσαν εναλλαξ κ γκρινιαζαν. κομματια ξυπνησα ..αφου δηλωσα το πρωι οτι δεν ξαναβγαινω!!

33E7p2.png

μελλουσες διδυμομανουλες χαζεψτε στο δικτυο, διαβαστε, ενημερωθειτε, αλλα προσεξτε μην πεσετε στην παγιδα να διαβαζετε οτι αγχωτικο κυκλοφορει!

καλη συνεχεια!!!! με το καλο κ τα δικα σας διδυμακια!

33E7p2.png

Καλημερα και απο εμενα και χρονια πολλα σε ολες τις μαμαδες του κοσμου, να χαιρομαστε τα μωρακια μας γερα και ευτυχισμενα! Καλημερα Nufi μου, χρονια σου πολλα μανουλα, να χαιρεσαι τα μωρουλινια σου, φιλια πολλα!

Καταρχην να ευχηθω εστω και καθηστερημενα πρωτα στη giota, μετα στη witch και τελος στη glorr μας να τα χαιρονται τα νεοφωτιστα τους και να τα καμαρωνουν παντα οπως επιθυμουν! Γερα δυνατα και ευτυχισμενα και με το καλο να περνουνε και αλλες σειρα! Μariagpa καλωσηλθες στην παρεα μας, με το καλο σου ευχομαι μια τελεια εγκυμοσυνη χωρις προβληματα και χωρις αγχος! Σε καταλαβαινω γιατι καπως ετσι ξεκινησα και εγω να μιλαω με τα κοριτσια ζητωντας συμβουλες, εγω βεβαια με πολλα προβληματα και τωρα ειμαι με δυο ζωηρα μωρακια 3 μηνων! Υπομονη ο καιρος περναει γρηγορα και σου ευχομαι και ευχαριστα!

Εγω τωρα αυπνη οπως και ο μπαμπας αφου η μπουμπου μας συνεχιζει να μας ξενυχταει σπαρταρωντας στο κλαμα! Δεν ξερω απο που και γιατι! Συνεχιζουμε το γαλα για παλινδρομηση και πριν απο 4 μερες κοψαμε και το epadoren (σιροπι για παλινδρομηση) και τα βλεπω χειροτερα! Με φωναζει ο γιος μου επανερχομαι σε λιγο!

Λοιπον συνεχιζω γρηγορα γρηγορα γιατι περιμενω και κοσμο (εβαλα στην κουνια ρηλαξ το μπεμπακο μου ελπιζω να καθησει για λιγο χαχα!) εμεις εχουμε αρχισει τις βολτιτσες μας σιγα σιγα αλλα προς το παρον κοιμουνται στο καροτσι και εμεις πινουμε καφε με φιλους μας χαχα! Κατα τα αλλα με τη μπουμπου μια στη Θεσσαλονικη για υπερηχο ισχυων (ολα καλα) μια στη Λαρισα σε παιδοφθαλμιατρο ( ειχαμε μεγαλες αμφιβολιες ακομη και αν μας βλεπει ευτυχως ειναι καλα αλλα πηραμε μεγαλη τρομαρα) πηραμε τρομαρες φοβερες! Το κακο ειναι οτι συγκρινουμε τη συμπεριφορα των δυο μωρων και δεν πρεπει (γιατι ο μπεμπης γελαει η μπεμπα οχι, γιατι ο μπεμπης μας παρακολουθει η μπεμπα οχι κτλ). Εσεις κοριτσακια μου ολες καλα? Σε λιγο αν προλαβω πρι ερθω θα προσπαθησω να διαβασω νεα σας, προς το παρον φιλια σε ολες σας και χρονια μας πολλα!!!

Διαφημίσεις

κοριτσια καλημερα , χρονια σας πολλα

του χρονου και εμεις

nufi διαβαζουμε διαφορα αλλα για να μην αγχωνομαστε ρωταμε και εσας που τα ξερετε καλητερα κ ας σας ζαλιζουμε καμια φορα

marakikon σε πεδευει βλεπω η μπουμπου σου

glorr περιμενουμε νεα απο την βαφτηση

jas ακριβος αυτα κανω και εγω τωρα διαβαζο ανα βδοαμαδα την αναπτηξη του μωρου και την εγκυμοσυνη.

κοριτσια σκευτομαι σιγα σιγα μηπως πρεπει να αρχισω να περνω πραγματακια για τα μωρα θα γεννησω Σεπτεμβριο και απο οτι μου ειπαν καλο θα ειναι να τα εχω ολα ετοιμα τον Ιουνιο γιατι μεσα στο καλοκαιρι θα εχω βαρηνει πολυ και δεν θα μπορω να τρεχω για ψωνια θα ειναι κ η ζεστα

url=http://lilypie.com]c9SQp3.png[/url]

Eναι να μην αρχισω να γραφω εγω ετσι? Katerina καλωσηλθες και εσυ, συγνωμη αν σε ξεχασα, ευχομαι και σε εσενα μια τελεια εγκυμοσυνη και το Σεπτεμβριο πρωτα ο Θεος να παρεις στα χερια σου δυο γερα ζουζουνακια! Μην αγχωνεσαι ολα θα τα προλαβεις! Αν δεν εχεις προβληματα (που σου το ευχομαι με ολη μου την καρδια) μπορεις οσο και να βαρυνεις ακομη και τον Αυγουστο να κυκλοφορεις για λιγα ψωνια (οχι υπερβολες ομως) οποτε εχεις καιρο μπροστα σου! Ειναι λιγο επικινδυνη η διδυμη κυηση αλλα με λιγη προσοχη και ξεκουραση πιστευω οτι παει καλα! Εγω ας πουμε με τα προβληματα μου απο την αρχη δεν κυκλοφορησα (εκτος απο γυναικολογο και μικροβιολογους) σχεδον καθολου! Μετα στο τελος βεβαια ητανε και ο φοβος μετα απο τα τοσα που τραβηξα, οποτε δε χαρηκα καθολου την εγκυμοσυνη μου ειλικρινα, αλλα με αποζημιωνουν τα δυο μωρουλινια μου! Σιγα σιγα και ολα θα πανε καλα!

Glorraki ξυπνησατε! Αντε περιμενουμε και νεα, ελπιζω να πηγανε ολα καλα! Ποια εχει σειρα τωρα για την επομενη βαπτιση? Εμεις λεμε κατα το Σεπτεμβριο γιατι αρχες καλοκαιριου θα ειναι ακομη μικρουλια. Γιναμε την προηγουμενη Κυριακη τριων μηνων και καναμε και το δευτερο μας εμβολιο! Μεγαλωσαμε!

Καλησπέρα κοριτσάκια! Τι κάνετε?

Χρόνια μας πολλά και να μας χαίρονται και να χαιρόμαστε κι εμείς τα μπεμπάκια μας!!

Είχαμε επισκέψεις το πρωί, τον κουνιάδο μου μετά της οικογενείας του! Ψήσαμε, ζύμωσα και ψωμάκι (φοβερό, για όποια θέλει τη συνταγή), φάγαμε και τώρα τα νινιά κοιμούνται.

Λοιπόν, οι μέλλουσες, ακούστε!!!! Διαβάζω ένα βιβλίο αυτές τις μέρες το οποίο έχει γράψει ένας γιατρός και μιλάει για τα γονίδια. Λέει λοιπόν ότι πχ, το στρες στην εγκυμοσύνη είναι η αιτία για την δυσαναλογία ανάμεσα στην δεξιά και αριστερή πλευρά μας. Αν για παράδειγμα μετρήσετε τα δάχτυλα του αριστερού χεριού και του δεξιού θα ανακαλύψετε οι περισσότερες ότι δεν είναι ίδια. Αυτό συμβαίνει γιατί άλλα είναι τα κύτταρα που σχηματίζουν την μία πλευρά και άλλα την άλλη με αποτέλεσμα το στρες να τους δημιουργήσει μία σύγχυση και χάνουν τον συγχρονισμό τους. Χαλαρώστε λοιπόν και απολαύστε την εγκυμοσύνη σας!!! Άρθρα τα οποία σας αγχώνουν να τα αποφεύγετε!

Ενημερωτικά ωραία site είναι το babyspace.gr το οποίο κάνοντας εγγραφή παρακολουθεί σε τι στάδιο βρίσκεσαι, σε ενημερώνει και σε συμβουλεύει. Επίσης, από ξένα... http://www.i-am-pregnant.com/Pregnancy/calendar/twins/4-8

RKdwp3.png

Maraki τι κάνεις?? Ζωηρούλια τα μικρά ε? Μα τι ήταν αυτό με τα μάτια της μικρής? Ευτυχώς που δεν είχε τίποτα.

Για την σύγκριση σαφώς να μην την κάνεις. Δεν έχουν την ίδια ανάπτυξη και δεν είναι σωστό να το κάνουμε αυτό. Εμένα ο ένας μιλάει, χαιρετάει και λέει "γειά", κάνει "ντα-ντα-ντα", παλαμάκια κτλ. Ο άλλος ακόμα είναι στο τατατα και στο μαμμμμ. Αυτός όμως παρπατάει και στέκεται καλύτερα από τον άλλο.

RKdwp3.png

καλησπερα,

χρονια πολλα στις μανουλες να ευχηθω κ εγω με την σειρα μου!!!!να σας ζησουν τα κουκλια σας!!!!jasmini ευχαριστω!!!δεν με πειραζει αν θα ειναι ιδια η οχι!αρκει να ειναι τελειομηνα γιατι κατι ειπε ο γιατρος οτι μετα τον 5ο η 6ο μηνα θα ειμαι μαλλον πιο περιορισμενα με χαπακια για να μην κανει συσπασεις η μητρα λογω βαρους!κ εχω σκασει για τον αυγουστο παντρευω την κολλητη μου εκτος αττικης!!!τι θα κανω?

να μας ζησουν κ τα νεοφωτιστα!!!

line_line_typew3_beg_d_typew11_time_1208577600_text_e5e9ece1f3f4e520e1f1f1e1e2f9ede9e1f3ece5edefe9.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...