Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, Kathrin17 είπε:

Είσαι διορισμένη εκπαιδευτικός? Μόνο γι αυτό ξέρω τι διαδικασία

Τη διαδικασία

Ααααα οκ συγγνώμη! Όχι ιδιωτικός υπάλληλος είμαι! Γι'αυτό μου έκανε εντύπωση και ρώτησα επειδή νόμιζα ότι δεν χρειάζεται να πηγαίνει κάποιος! 

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Καλημερα κορίτσια. Τι κάνετε? Πολλά νέα. Τι παλιόκαιρος είναι αυτός? Έχω αγχωθεί για άυριο. Ελπίζω να βελτιωθεί . Να έχει βρε παιδί μου μια λιακάδα. Ας είναι αύριο εντάξει ο καιρός και μετά ας χαλάσει . Ουφ.................Φοβάμαι μην κρυώσουν τα ζουζούνια.............Ειναι καμία ε΄δω?:P

Ο καιρός θα είναι μια τέλειος ειδικά για τα glorrakia!!

εγώ είμαι εδώ προσπαθώ να κάνω καμιά δουλειά αλλά δε μ αφήνουν οι κάφροι:mad::mad::mad::mad: όλο θέλουν παιχνίδια και αγκαλιές!!!

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Διαφημίσεις

Ο καιρός θα είναι μια τέλειος ειδικά για τα glorrakia!!

εγώ είμαι εδώ προσπαθώ να κάνω καμιά δουλειά αλλά δε μ αφήνουν οι κάφροι:mad::mad::mad::mad: όλο θέλουν παιχνίδια και αγκαλιές!!!

Αχ μακάρι βρε Nunu. Παιχνίδια και αγκαλιές θέλουν όλα. Μην νομίζεις. Κι εγώ δουλειές πρέπει να είναι καποιος εδώ για να κάνω. Βέβαια μερικές φορές τα καταφέρνω. Ας πουμε χθες σιδέρωσα κι αυτά καθόντουσαν και με κοίταγαν. Δεν μπορώ να πω. Ήταν ήσυχα. Γενικώς είναι ήσυχα. Απλά θέλουν να ασχολείσαι και είναι λογικότατο. :P

Αχ μακάρι βρε Nunu. Παιχνίδια και αγκαλιές θέλουν όλα. Μην νομίζεις. Κι εγώ δουλειές πρέπει να είναι καποιος εδώ για να κάνω. Βέβαια μερικές φορές τα καταφέρνω. Ας πουμε χθες σιδέρωσα κι αυτά καθόντουσαν και με κοίταγαν. Δεν μπορώ να πω. Ήταν ήσυχα. Γενικώς είναι ήσυχα. Απλά θέλουν να ασχολείσαι και είναι λογικότατο. :P

και ξαφνικά....πέσαν ξερά!!! Βρε δίκιο έχεις και δίκιο έχουν και αυτά αλλά πως θα κόψω τα καροτάκια με ένα μωρό στην αγκαλιά την τρελάρα μου??????

Τώρα τρέχουμεεεεεεεεεεεεεεε.........:D:D:D:D

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

γεια σας!

για αλλη μια φορα με εσωσε η jas γιατι πηγα στον γιατρο που μου συνεστησε,η ιγμοριτιδα τα κανει ολα!

jas αστα να πανε ουτε που σου παει το μυαλο κατι φορες τι μπορει να γινει.καθε φορα σκεφτομαι τελος καλο ολα καλα.εμενα ο μικρος εχθες ανοιξε ενα ντουλαπι και ξερεις τι πηρε?αυτο το πλαστικο που στιβουμε τα πορτοκαλια που εχει και ενα σιδερο μυτερο για να τα καρφωνεις.ανατριχιασα οταν το ειδα (ευτυχως αμεσως).ηταν η πρωτη φορα που ανοιξαν ντουλαπι οποτε τωρα ειμαστε σε φαση που πρεπει να τα ασφαλισουμε ολα,εχω αναρωτηθει κανα δυο φορες πως θα επιβιωσουν τα παιδια απο τα χερια μου!

linaki το aria ειναι πιο ομορφο επειδη εχει την μπαρα αλλα κατα την γνωμη μου ενας λογος που το silver cross ειναι καλυτερο ειναι γιατι αν δεν χωρας καπου,το κλεινεις λιγο εχοντας τα παιδια μεσα και συνεχιζεις.

giota καλο ταξιδι.να περασετε τελεια και ...θα επιστρεψετε οσοι πηγατε? ή συν ενα ή συν δυο.......:tongue:(δεν ξερω πως μου ηρθε αλλα σκεφτηκα οτι θα ξεφαντωσετε!!!)

glorr σε αγχωσε ο παλιοκαιρος ε?λογικα θα φτιαξει και δεν θα εχετε προβλημα.

katerina 1+1 τελεια!!!

age.png

Διαφημίσεις

Κοριτσάκια, καλό σκ εύχομαι σε όλες!

Κυρίως, εύχομαι στην Glorr να είναι η ώρα η καλή για αύριο, που θα φωτιστούν τα παιδάκια της!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Επίσης, αν και μισώ τον ήλιο (όχι της δικαιοσύνης, τον άλλο, τον απλό), εύχομαι αύριο η μέρα να είναι απλώς υπέρλαμπρη, ζεστή, όμορφη, όπως και η μαμά, όπως και τα μωρά μας, όπως και ο μπαμπάς, βέβαια, ε, τι, εκείνος να μην λάμπει;

Σας φιλώ, φεύγω, δεν έχω ίντερλετ στο σπίτι, τα λέμε Δευτέρα!

Φιλάκια!

Για καμιά συνάντηση, αν κανονίσετε, έχετε το κινητό μου! :):):):):):):):):):):):):):)

rPPrp3.png

Καλησπερα σας,

τι κανετε?εγω προσπαθω να μιλω στον πληθυντικο στην κοιλιτσα μου που μεγαλωσε πολυ γρηγορα!!!!μου φαινεται ακομη τοσο περιεργο!δεν μπορω να το πιστεψω πραγματικα οτι θα εχω δυο μωρακια!!!!διαβασα λιγο για την διδυμοκυηση κ ειναι λιγο τρομακτικα αυτα που γραφουν(προωροτητα,λιποβαρη μωρα) κ εχω φοβηθει λιγο!αλλα θετικη σκεψη κ ολα θα πανε καλα!

line_line_typew3_beg_d_typew11_time_1208577600_text_e5e9ece1f3f4e520e1f1f1e1e2f9ede9e1f3ece5edefe9.gif

νοκ νοκ νοκ. σας χαιρετιζω ολες με συμπαθεια κ αγαπη!

να μπω?! μπηκα!

σας περικαλω μπορειτε να μου πειτε την γνωμη σας οι ομοιοπαθουσες?

http://parents.org.gr/forum/showthread.php?p=2013580#post2013580

εστω κ απο εδω. γιατι μετα δεν θα μπορω να αλλαξω γνωμη! θα ειναι αργα!

xmX3p2.png

XKuXp2.png

καλησπερα..

χαθηκαμε..

τι κανετε ομορφοκοριτσα? διαβαζα τα νεα σας αλλα που χρονος να γραψω!

θυμαμαι μονο το περιστατικο με το ποδαρακι του jasminakou..πω πω θα ποναγε το καημενουλι! κ το σοκ της μανας?!

κ agorakia ευγε για το κανονικο μπουσουλημα!

τα δικα μου παιρνουν κανονικα τη θεση αλλα δε ξερουν οτι μπορουν να κινουν διαφορετικα το καθε ποδι! οποτε τα κινουν ταυτοχρονα κ πανε σα βατραχακια:rolleyes:

33E7p2.png

νοκ νοκ νοκ. σας χαιρετιζω ολες με συμπαθεια κ αγαπη!

να μπω?! μπηκα!

σας περικαλω μπορειτε να μου πειτε την γνωμη σας οι ομοιοπαθουσες?

http://parents.org.gr/forum/showthread.php?p=2013580#post2013580

εστω κ απο εδω. γιατι μετα δεν θα μπορω να αλλαξω γνωμη! θα ειναι αργα!

εγω νομιζω θα τα χωριζα.

ουτως η αλλως καποια στιγμη θα εβαζα τα κοριτσακια σ ενα δωματιο κ το αγορακι σε αλλο.

οποτε γιατι οχι?

ωχ...διαβαζα κ τις δυσκολιες με τον υπνο εκει που γραφετε..

33E7p2.png

Διαφημίσεις

καλησπερα..

χαθηκαμε..

τι κανετε ομορφοκοριτσα? διαβαζα τα νεα σας αλλα που χρονος να γραψω!

θυμαμαι μονο το περιστατικο με το ποδαρακι του jasminakou..πω πω θα ποναγε το καημενουλι! κ το σοκ της μανας?!

κ agorakia ευγε για το κανονικο μπουσουλημα!

τα δικα μου παιρνουν κανονικα τη θεση αλλα δε ξερουν οτι μπορουν να κινουν διαφορετικα το καθε ποδι! οποτε τα κινουν ταυτοχρονα κ πανε σα βατραχακια:rolleyes:

Ασε, ακόμα το σκέφτομαι και μου έρχεται τρέλα!!!

RKdwp3.png

Καλησπερα μανουλες!!!!!

glorr με το καλο η βαφτιση σας!!!!!

Σημερα η μερα ηταν δυσκολη για μενα.Εκτος του οτι αδιαθετησα χτες το βραδυ κ ποναει η κοιλια μου,σημερα αποχωριστηκα κ τους γιους μου.

Οταν αφησα τον Χρηστο κ εκλεισα την πορτα του μαγαζιου τον χαιρετισα κουνωντας το χερι μου κ με κοιτουσε με κατι παραπονεμενα ματακια...σαν να μου λεει...που πας μανουλα χωρις εμενα??????

Οταν αφησα τον Τασο εκλαιγε κ ελεγε δε θελω να φυγει η μαμα μου,θελω να παω στο σπιτι του μπαμπα....βεβαια το ξεχασε μολις θυμθηκε οτι εχει ποδηλατο στο σπιτι της γιαγιας!!!

Ο Θανος ειχε τον πιο ανωδυνο αποχωρισμο αφου εφυγε στις 21 30 το βραδυ κ οχι απ το πρωι οπως οι αλλοι δυο.Εκτος αυτου ηρθε ο νονος του κ τον πηρε κ περισσοτερο σκεφτοταν οτι θα παει βολτα......

Η αληθεια ειναι οτι μπορει να χαιρομαι που φευγουμε για λιγο κ θα ξεφυγουμε απ την ρουτινα αλλα το σπιτι ειναι αδειο......

Τελοσπαντων.....παω να πλυνω κ τα τελευταια πιατα του νεροχυτη κ να ξαπλωσω....αυριο εγερτηριο στις 05 00.....

Σας φιλω ολες!!!!

GRJdp2.png

xefUp3.png

Καλημέρα σας!!!

Είμαστε πρωινοί σήμερα!! Τι να κάνω...ξυπνήσαν σήμερα νωρίς νωρίς.

Giota φαντάζομαι πόσο δύσκολος θα είναι ο αποχωρισμός...εγώ δεν θα ήμουν σε θέση να τον αντέξω...

RKdwp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...