Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, Kathrin17 είπε:

Είσαι διορισμένη εκπαιδευτικός? Μόνο γι αυτό ξέρω τι διαδικασία

Τη διαδικασία

Ααααα οκ συγγνώμη! Όχι ιδιωτικός υπάλληλος είμαι! Γι'αυτό μου έκανε εντύπωση και ρώτησα επειδή νόμιζα ότι δεν χρειάζεται να πηγαίνει κάποιος! 

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

nunu, tο ηξερα, το ηξερα εγώ ότι έχουμε πολλά κοινά! Πέρσι τέτοια περίοδο βλέπαμε όλες Law & Order και Sex & the City και τώρα το ρίξαμε στα CSI. Να ψηφίσουμε: Τι προτιμάτε: CSI Las Vegas, CSI New York, CSI Miami ή NCIS Los Angeles; Αν και τώρα όλο τον Οράτιο έχει αυτή την εβδομάδα.

Το mentalist δεν το βλέπεις;

mariagpa καλωσήρθες και καλή εγκυμοσύνη!

Ε μα ναι!! εγώ είμαι φανατικός fun του CSI Las Vegas και μετά New York. ο Οράτιος μου τη σπάει λίγο:D:D. mentalist φυσικά βλέπω με την προϋπόθεση ότι είμαι ξύπνια. Συνήθως ταϊζω μπεμπέ κ μετά λιώνω με την τηλεόραση ανοιχτή για να βλέπουν τα ντουβάρια!!

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Διαφημίσεις

Κορίτσια καλησπέρα! Δυστυχως τώρα τελευταία δεν έχω καθόλου χρόνο να μπαινω στο καφέ. Όποτε μπορώ διαβάζω τα νέα σας.

Επειδή την αλλη βδομάδα μάλλον θα αγοράσουμε διδυμοκάροτσο μπορείτε να μου δώσετε καμια πληροφορια?

Ειμαι αναμεσα σε δύο το aria twin της perego που μου αρέσει και περισσότερο και το silver cross-δεν μου αρεσει που βγαινει μονο μαυρο.

Αν καποια κοπέλα έχει καποιο από αυτά, ποια είναι τα θετικά τους κι αν κάτι τελικα δεν της αρεσε σε αυτά.

Έχω ακούσει από γνωστους ότι έδωσαν ένα κάρο λεφτά για ακριβα καρότσια, και τελικα δεν τους βολεψαν και πήραν από τα JUMBPO! Kαι επειδή οι καιροι είναι χαλεποι δε θελω να παθω το ίδιο...

Witch να σου ζήσουν τα νεοφώτιστα διδυμοζουζούνια!

H81mp3.png

tt7565672fltt.gif

Και μια ερωτηση ακόμα. Αν θυμαστε τα μωρακια σας στην ηλικια των 2,5-3 μηνων ποσες ώρες περιπου τη μερα τα βαζατε στα ρηλαξ και ποσες τα αφήνατε στην κουνια?

Τωρα τα δικά μου ειναι αρκετες ωρες τη μερα ξυπνια και τα βαζω πολλες ώρες στα ρηλαξακια στο σαλονι οπου καθομαστε και εμεις.Μήπως δεν κάνει?

Οταν τρωνε τα εχω ανασηκωμενα και αν τα παρει ο υπνος κατεβάζω τη πλατη του ρηλαξ.

H81mp3.png

tt7565672fltt.gif

Linaki τι κάνεις? Φαντάζομαι πώς θα τρέχεις τώρα ε?

Εγώ έχω το silver cross και μου αρέσει και επειδή είναι μαύρο αλλά και η χρήση του, το βάρος του, το εύκολο κλείσιμό του... (το κλείνω με το ένα χέρι κρατώντας ένα μωρό στα χέρια). Βέβαια δυστυχώς μου το έσπασε κατά λάθος ο άντρας μου και πολύ στεναχωρήθηκα. Τώρα το έχω στο σπίτι μέσα για ύπνο, φαγητό κτλ.

Για το θέμα του ριλάξ, εμείς είχαμε ένα της chicco με ολόισια πλάτη, για νεογέννητα. Ήταν εκεί μέσα και 15 ώρες/24ωρο. :) :) Τι να κάνω??? Αφού τους άρεσε, να κάθονται, να κοιμούνται....

RKdwp3.png

κοριτσια καλησπερα, τι κανετε;

δεν σας βρησκω πολυ συχνα μεσα μαλλον με τα μωρακια σας δεν θα εχετε και πολυ ελευθερο χρονο,

φιλακια σε ολες και στα μωρακια σας

url=http://lilypie.com]c9SQp3.png[/url]

Διαφημίσεις

κοριτσια καλησπερα, τι κανετε;

δεν σας βρησκω πολυ συχνα μεσα μαλλον με τα μωρακια σας δεν θα εχετε και πολυ ελευθερο χρονο,

φιλακια σε ολες και στα μωρακια σας

ο χρόνος είναι πολυτέλεια στην περίπτωση μας φιλενάδα!! εγώ μόλις κοίμησα και για ένα τρίωρο σχεδόν θα είμαι ήσυχη!! πως πάς εσύ?

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

ο χρόνος είναι πολυτέλεια στην περίπτωση μας φιλενάδα!! εγώ μόλις κοίμησα και για ένα τρίωρο σχεδόν θα είμαι ήσυχη!! πως πάς εσύ?

το καταλαβαινω nunu μου αλλωστε σε λιγο καιρο και εγω ετσι θα ειμαι .

εγω καλα εκανα την παρασκευη υπερηχο και ειδαμε τα μωρακια 1αγορακι κ ενα κοριτσακι , ειναι μια χαρα και επομενος υπερηχος στης 31/5.Τωρα μολις σχολασα απο την δουλια περημενω πως και πως να περασει ο μηνας για να σταματησω , σκευτηκα να παρω αδεια απο τον ιουνιου αν και γενναω σεπτεμβριο αλλα νιωθω οτι κουραζομαι ευκολα οποτε καλητερα σκευτηκα να παρω αδεια να ειμαι ξεκουραστει και να μην ταλαιπορω και τα μπεμπακια , εσενα τι κανουν τα μικρουλια σου;

url=http://lilypie.com]c9SQp3.png[/url]

Γεια σας μανουλιτες!!!!!

Να καλοσωρισω κι εγω με τη σειρα μου την mariagpa,να εχεις μια ομορφη εγκυμοσυνη!!!

Χτες πηγαμε οικογενειακως στο village στο Ρεντη σε εναν παιδοτοπο που εχει με φουσκωτα παιχνιδια.Οπως επαιζε λοιπον ο Τασος με τον μπαμπα του εγω ημουν απ εξω με τα διδυμα.Ερχεται μια κοπελιτσα (στην ηλικια μου κοπελιτσα) με μια κοιλια τουρλα.Μου λεει να σας ρωτησω κατι?Μπλα μπλα μπλα λοιπον ηθελε να με ρωτησει για το διδυμοκαροτσο.Εχει κ αυτη διδυμα κ ενα αγορακι 3 ετων.Της λεω "εχεις βοηθεια?" κ μου λεει οχι....οκ λεω....welcome to the club!!!!!Και μετα πιασαμε την κουβεντα,κ δεν ξερω αλλα χαρηκα πολυ που συναντησα μια μελλουσα διδυμομανουλα!!!!!

Τωρα μολις εκανα μπανακι κ λεω να ξαπλωσω γιατι με περιμενει τρελλο τρεξιμο αυριο....Ο Τασος εχει σχολειο μεχρι τις 12 00 κ θα τον παρω κ θα τον παω στην μαμα μου,μετα θα γυρισω να παρω τον Χρηστο να τον παω στην πεθερα μου κ το απογευμα θα ερθει η νονα του Θανου να τον παρει....εντωμεταξυ το πρωι πρεπει να ετοιμασω διαφορετικες τσαντες για το καθε παιδι,εκτος απ τις δικες μας.....ενας πανικος!!!!

Σαββατο πρωι πρεπει να ειμαστε αεροδρομιο στις 05 45....χαραματα......αλλα δεν γκρινιαζω,βολτιτσα παμε μην εχω κ παραπονο!!!!!

Αυριο δεν ξερω αν θα προλαβω να μπω....οποτε το πιθανοτερο ειναι να τα πουμε απο Τριτη αφου επιστρεφουμε Δευτερα βραδυ.......

Σας φιλω ολες...και ολα τα ζουζουνακια κ σπορακια και να εχετε ενα ομορφο ΣΚ.....

GRJdp2.png

xefUp3.png

Αχ κορίτσια εφιστώ την προσοχή σας!!!!

Ακούστε τι έπαθα.....

Ο μικρός μου ξύπνησε και ήταν πολύ ανήσυχος. Νόμιζα ότι είχε πυρετό κι έτσι τον μέτρησα αλλά δεν είχε. Δεν κοιμόταν όμως και γκρινιαζε. Σκέφτηκα μήπως ζεσταινεται και του άνοιξα το φερμουάρ του υπνοσακου. Τίποτα και πάλι. Είδα μην θέλει αλλαγμα αλλα ούτε και αυτό. Λέω λοιπόν.. Ας του κάνω λίγο μασάζ στα ποδαρακια με μια κρέμα για μωρά να χαλαρώσει. Παρατήρησα λοιπόν ότι τριβωντας του την πατουσα ένιωθε καλύτερα και ξαφνικά μες το σκοτάδι, τυχαία, είδα στα δαχτυλά του σαν περίεργες γραμμωσεις. Συνειδητοποιώ ότι έχει μπλεχτεί μια κλωστή απο την καλτσα στο δαχτυλακι του. Ίσα που φαινόταν και λίγο έλειψε να του κόψει το δάχτυλο. Έπαθα σοκ και άρχισα να φωνάζω τον άντρα μου. Του κρατούσε εκείνος σταθερά το πόδι κι εγω προσπαθούσα να την κόψω χωρίς να τον τραυματισω. Ευτυχώς, δόξα τον Θεό τα κατάφερα! Τρόμαξα τόσο πολυ.... Το δέρματακι του έχει επανέλθει τώρα. Κόντεψε να φτάσει το κόκκαλο.

Συγνώμη για το μακροσκελες μήνυμα...

Να προσέχετε πολυ κορίτσια και να ελεγχετε τακτικά τα δαχτυλακια τους!!! Εγω ακόμα να συνελθω....

Σας καληνυχτιζω τώρα και θα τα πούμε αύριο!

RKdwp3.png

Διαφημίσεις

Αχ κορίτσια εφιστώ την προσοχή σας!!!!

Ακούστε τι έπαθα.....

Ο μικρός μου ξύπνησε και ήταν πολύ ανήσυχος. Νόμιζα ότι είχε πυρετό κι έτσι τον μέτρησα αλλά δεν είχε. Δεν κοιμόταν όμως και γκρινιαζε. Σκέφτηκα μήπως ζεσταινεται και του άνοιξα το φερμουάρ του υπνοσακου. Τίποτα και πάλι. Είδα μην θέλει αλλαγμα αλλα ούτε και αυτό. Λέω λοιπόν.. Ας του κάνω λίγο μασάζ στα ποδαρακια με μια κρέμα για μωρά να χαλαρώσει. Παρατήρησα λοιπόν ότι τριβωντας του την πατουσα ένιωθε καλύτερα και ξαφνικά μες το σκοτάδι, τυχαία, είδα στα δαχτυλά του σαν περίεργες γραμμωσεις. Συνειδητοποιώ ότι έχει μπλεχτεί μια κλωστή απο την καλτσα στο δαχτυλακι του. Ίσα που φαινόταν και λίγο έλειψε να του κόψει το δάχτυλο. Έπαθα σοκ και άρχισα να φωνάζω τον άντρα μου. Του κρατούσε εκείνος σταθερά το πόδι κι εγω προσπαθούσα να την κόψω χωρίς να τον τραυματισω. Ευτυχώς, δόξα τον Θεό τα κατάφερα! Τρόμαξα τόσο πολυ.... Το δέρματακι του έχει επανέλθει τώρα. Κόντεψε να φτάσει το κόκκαλο.

Συγνώμη για το μακροσκελες μήνυμα...

Να προσέχετε πολυ κορίτσια και να ελεγχετε τακτικά τα δαχτυλακια τους!!! Εγω ακόμα να συνελθω....

Σας καληνυχτιζω τώρα και θα τα πούμε αύριο!

Πω πω κοπελα μου... Ευτυχως που το ειδες!

Αχ, με φοβησες κι εμενα τωρα... κι εγω μερικες φορες τα εχω να κλαινε χωρις εμφανη λογο (ταισμενα+αλλαγμενα) κ λεω οτι απλα ειναι γκρινιαρικα (βεβαια αν τα παιρνουμε αγκαλια ηρεμουν). Μου περναει καμια φοπρα απο το μυαλο οτι μπορει κατι να τα ενοχλει, πχ στα ρουχαλακια τους, αλλα αυτο που λες εσυ δεν θα σκεφτομουν να το κοιταξω...

Ευχαριστω για την απαντηση σου, δηλ. το σιλβερ κρος περναει απο τις εσωτερικες πορτες του σπιτιου, ε? Γιατι κι εγω θα ηθελα να τα μετακινω απο δωμστιο σε δωματιο με αυτο...

H81mp3.png

tt7565672fltt.gif

Καλημέρα κοριτσούδια!!

Γιώτα καλά να περάσετε και να μας πείς εντυπώσεις.

Jas καλά που το είδες. Εμένα με είχαν προϊδεάσει οι μαίες ότι μπορεί να τα κάτιενοχλεί στα ρούχα. Οπότε στην πολύ γκρίνια ένα από τα πράγματα που κάνω είναι να τα αλλάξω και ρουχαλάκια και να κάνω τσέκ στα δαχτυλακια. Φυσικά πάντα καταλήγω στο συμπέρασμα όπως το Linaki ότι τα μωρά μου είναι λίγο γκρινιαρικα...:D:D:D:D

Κατερινάκι σούπερ!! άλλο ένα ζευγαράκι ανήψια μας έρχεται!! Από τη δουλειά σταμάτα όσο νωρίτερα μπορείς και κάνε τις προετοιμασίες σου γιατί μετά μέσα στο καλοκαίρι δε θα μπορείς να κουνηθείς:tongue::tongue:

Linaki ρώταγες και για τα ρηλαξάκια και γω από τον 2ο μήνα σχεδόν τα είχα αρκετές ώρες γιατί ήταν πολύ βολικά στο να τα κοιμίσω. Κούνια μέσα στη μέρα ελάχιστα τα έβαζα γιατί όταν ξυπνάγαν έπρεπε να τα σηκώσω για να τα ξανακοιμίσω. Για να μην πιάνονται όμως τα έβαζα και στον καναπέ και αθλούμασταν!!!

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Καλημερα κορίτσια. Τι κάνετε? Πολλά νέα. Τι παλιόκαιρος είναι αυτός? Έχω αγχωθεί για άυριο. Ελπίζω να βελτιωθεί . Να έχει βρε παιδί μου μια λιακάδα. Ας είναι αύριο εντάξει ο καιρός και μετά ας χαλάσει . Ουφ.................Φοβάμαι μην κρυώσουν τα ζουζούνια.............Ειναι καμία ε΄δω?:P

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...