Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, Kathrin17 είπε:

Είσαι διορισμένη εκπαιδευτικός? Μόνο γι αυτό ξέρω τι διαδικασία

Τη διαδικασία

Ααααα οκ συγγνώμη! Όχι ιδιωτικός υπάλληλος είμαι! Γι'αυτό μου έκανε εντύπωση και ρώτησα επειδή νόμιζα ότι δεν χρειάζεται να πηγαίνει κάποιος! 

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Έχεις πάρει κανένα φάρμακο? αν είναι κάτι αλλεργικό μόνο με κορτιζονοειδές (!!) φάρμακο θα περάσει. Ο βήχας είναι σαν γέρου χρόνιου καπνιστή?

ειναι ξηρος την νυχτα και παραγωγικος το πρωι:confused:

δεν εχω παρει τιποτα γιατι στην αρχη φαινοταν κλασικο κρυωμα με πονολαιμο αλλα εξελιχθηκε πολυ διαφορετικα.ειχα κατα καιρους αερολιν και τετοια αλλα δεν τα χρησιμοποιουσα γιατι δεν ειχα τοσο συχνο προβλημα που να πλακωθω στην κορτιζονη.εκτος αν μου τα σκαει η ιγμοριτιδα.απ ολα τα καλα εχουμε οπως βλεπεις.γι αυτο δεν ξερω που να παω.δεν εχω κουραγιο να γυρναω απο γιατρο σε γιατρο.

age.png

Διαφημίσεις

Εμένα μου κάνει για μια πολύ καλή γριπούλα. Εμένα από την Κρήτη που γύρισα άρρωστη ακόμα μα γίνω τελείως καλά. Με τα ίδια συμπτώματα πλήν πυρετού. Το σύνδρομο Μανωλίδου ποιό είναι?

μα δεν θυμασαι την μανωλιδου με το ανεπαναληπτο ''θα καταρρευσω''?!

age.png

Περαστικά. Τι αρρωστιες είναι πάλι αυτές. Πάντως witchaki, καλό είναι να το κοιτάξεις πριν εξελιχθεί σε κάτι χειρότερο. Ξεκίνα από τον παθολόγο και θα σε καθοδηγήσει αυτός αν χρειάζεται κάτι άλλο. Το να πας κατ' ευθείαν στο νοσοκομείο δεν νομίζω ότι ενδείνυται... θες να κολλήσεις και άλλες αρρώστιες που κυκλοφορούν τώρα;

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Διαφημίσεις

Παγκράτι :confused: σου έστειλα πμ

Ναι μωρέ το μαναράκι μου!!:(:(

Είναι λίγο μακρυά αλλά πίστεψε με, είναι από τους καλύτερους γιατρούς στην Αθήνα και είναι και πολύ καλός άνθρωπος!!! Εγγυημένα!!!

RKdwp3.png

κοριτσακια καλησπερα,

εγω μολις εχθες εμαθα οτι ο θεος θα με κανει διδυμομανουλα!!!!γι αυτο αποφασισα να γαψω κ στο τοπικ σας!!!!δεν εχω διαβασει ολα τα ποστ γαιτι ειναι παρα πολλα!!!δεν ξερω πως νιωθω!μαλλον μεγαλη χαρα αλλα και τρομο!!!!διαβασα λιγο για την διδυμοκυηση κ αγχωθηκα!!!!ευχομαι να χαιρεστε ολες τα γλυκα σας διδυμακια!!!!

line_line_typew3_beg_d_typew11_time_1208577600_text_e5e9ece1f3f4e520e1f1f1e1e2f9ede9e1f3ece5edefe9.gif

Διαφημίσεις

Witch είμαι λίγο αντιτηλεοπτικός τύπος, βλέπω μόνο csi αυτήν την περίοδο!! αλλά μην καταρεύσεις. Και γω πιστεύω παθολόγο θές αρχικά να σε ακροαστεί και να σου δώσει οχι κορτιζονούχα φάρμακα αλλά κανένα αντιβηχικό και παυσίπονο.

mariagpa καλώς μας ήρθες!! Να έχεις μια πολύ ωραία διδυμοεγκυμοσύνη. Μην αγχώνεσαι πολύ όμως απλά χρειάζεται πιο μεγάλη προσοχή από την μονή κύηση. Κράτα τη μεγάλη χαρά και τα υπόλοιπα θα γίνουν!! Ότι απορία έχεις και μπορούμε να βοηθήσουμε μας λές!!

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Witch είμαι λίγο αντιτηλεοπτικός τύπος, βλέπω μόνο csi αυτήν την περίοδο!!!

nunu, tο ηξερα, το ηξερα εγώ ότι έχουμε πολλά κοινά! Πέρσι τέτοια περίοδο βλέπαμε όλες Law & Order και Sex & the City και τώρα το ρίξαμε στα CSI. Να ψηφίσουμε: Τι προτιμάτε: CSI Las Vegas, CSI New York, CSI Miami ή NCIS Los Angeles; Αν και τώρα όλο τον Οράτιο έχει αυτή την εβδομάδα.

Το mentalist δεν το βλέπεις;

mariagpa καλωσήρθες και καλή εγκυμοσύνη!

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Mariagpa, καλωσήρθες, κοριτσάκι μου!

Καλή και τελειόμηνη εγκυμοσύνη σου εύχομαι! Μην φοβάσαι τίποτα, όλα θα πάνε καλά, να έχεις εμπιστοσύνη στον καλό Θεούλη και στην Παναγίτσα, που προστατεύει πάντα τις μανούλες :)

Witchaki, τι συμβαίνει βρε κουκλίτσα μου;

Άντε γρήγορα στον παθολόγο, μην σου εξελιχθεί και σε ταλαιπωρήσει!

rPPrp3.png

κοριτσακια καλησπερα,

εγω μολις εχθες εμαθα οτι ο θεος θα με κανει διδυμομανουλα!!!!γι αυτο αποφασισα να γαψω κ στο τοπικ σας!!!!δεν εχω διαβασει ολα τα ποστ γαιτι ειναι παρα πολλα!!!δεν ξερω πως νιωθω!μαλλον μεγαλη χαρα αλλα και τρομο!!!!διαβασα λιγο για την διδυμοκυηση κ αγχωθηκα!!!!ευχομαι να χαιρεστε ολες τα γλυκα σας διδυμακια!!!!

Καλώς ήρθες στην παρέα μας Mariagpa και να έχεις μια πολύ καλή εγκυμοσύνη!

Τίποτα να μην σε αγχώνει! Όλα είναι προμελετημένα από τον Θεό και έτσι οι διδυμομανούλες καταφέρνουν να τα βγάλουν πέρα και στην εγκυμοσύνη και φυσικά...μετά!!!

Εννοείται μόνο, να προσέχεις περισσότερο και να ξεκουράζεσαι περισσότερο. Η δίδυμη κύηση δεν μοιάζει με την μονή και καλό θα είναι να ακούς τον γιατρό σου και να προσέχεις. Εμείς είμαστε εδώ να σε συντροφέψουμε στον όμορφο αυτό ταξίδι και να σε συμβουλέψουμε!!! :P:p:p:p:p

RKdwp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...