Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 6 λεπτά , Eternity είπε:

Αντεεεε βρε κορίτσι μου και περίμενα νέα σου!! Για κάποιο λόγο όμως είχα καλό προαίσθημα! Ποια μέρα ήταν να κάνεις τη χοριακη και εσύ πότε πηγές? Δεν έχω αποφασίσει ακόμη πότε να πάω, αν θα κάνω και τεστ πριν... 

Στην αρχή μου κόπηκαν τα πόδια αλλά ευτυχώς όλα καλά! 🙏🏼σε ευχαριστώ πολύ!!! Εμένα μου είπαν πρώτη χοριακη να κάνω την Τρίτη 14η μερα και πήγα 8η μέρα προχθές! Νομίζω θα ξυπνήσεις ένα πρωινό και θα πεις τώρα θα κάνω το τάδε! Έτσι ξύπνησα κι εγώ και έκανα τεστ φαρμακείου!

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Κουκης- Μαγουλού 6-0.

Για τα υπόλοιπα φρουτα ο ντοκ μου είπε αφού κλείσουν τους 12 μήνες που θα βγουν και τα καλοκαιρινα. Δεν μου είπε πάντως αν απαγορεύεται κάτι απο αυτά. Να τα δώ να τρώνε καρπουζάκι και τι στον κόσμο :P:p

Κι εμείς να καθαρίζουμε τα σποράκια? Βαρετόοοοοοοοοοοοοοοοοο...............................

Καλά έβγαλε έξι δοντάκι κιόλας? μπράβο. Εμένα 1-0. έχουμε δρόμο ακόμη.

Διαφημίσεις

Φαντάσου να καθαρίζουμε τα σποράκια απο τα σταφύλια και να τα ξεφλουδίζουμε κιολας. Εκεί είναι το δύσκολο.

Με το αυγό πως πάτε;

Αχαχαχαχ.............Πλάκα θα είχε. Ούτε με σφαίρες όμως.

Με το αυγό? Μια χαρά. Αφού την πρώτη φορά εγινε χαμός γιατί δεν τους έδωσα κι άλλο Τους αρέσει πολύ. Εσείς? :P

καλημερα!

αυτο με το σκορ στα δοντια πολυ μου αρεσει!η μαγουλου εχει μεινει πισω η καημενη!τουλαχιστον η γκλοριτσα μπορει να καλυψει τη διαφορα ακομα.

φρουτοσυζυτηση διαβαζω,λοιπον πηγα χθες στο μαναβη ολο λαχταρα να αγορασω φρουτακια και ειχε:αχλαδια ισπανιας,βανιλιες εισαγωγης και κατι αλλο που δεν καταλαβα τι ηταν,παλι εισαγωγης!πατατες γαλλικες και ρεβυθια περου:shock:

καλα εμεις τιποτα δεν παραγουμε πια?

τελικα πηρα φραουλες ντοπιες και ενα καρπουζακι κρητης ,που αποδειχθηκε μαπα.τεσπα για τη μυρωδια καλο ηταν.

αφηστε που δεν μπορω να βρω βιολογικα!!

και απορησα,τωρα δεν επρεπε να κυκλοφορουν και τα κερασια?

κατα τα αλλα,χθες ηταν δυσκολη μερα.Εκανα την καμπυλη ζαχαρου,ηπια αυτη την αηδια σχετικα ευκολα,αλλα με ανακατεψε τοσο πολυ,ζαλιζομουνα και τελικα ακριβως μια ωρα μετα εκανα εμετο.Ευτυχως δεν χρειαστηκε να το ξαναπιω.Μετα ειχα αρκετα πετρωματα μεσα στη μερα και τωρα ειμαι ξαπλα.

θελω μια θαλασσα γεματη αστεριες!

tJd1p3.png

Το θέμα στη ζωή δεν είναι να κρατάς καλά χαρτιά, αλλά να παίζεις σωστά ένα άσχημο φύλλο....

(εμείς σκοπεύουμε να το παίξουμε σωστά)

καλημερα!

αυτο με το σκορ στα δοντια πολυ μου αρεσει!η μαγουλου εχει μεινει πισω η καημενη!τουλαχιστον η γκλοριτσα μπορει να καλυψει τη διαφορα ακομα.

φρουτοσυζυτηση διαβαζω,λοιπον πηγα χθες στο μαναβη ολο λαχταρα να αγορασω φρουτακια και ειχε:αχλαδια ισπανιας,βανιλιες εισαγωγης και κατι αλλο που δεν καταλαβα τι ηταν,παλι εισαγωγης!πατατες γαλλικες και ρεβυθια περου:shock:

καλα εμεις τιποτα δεν παραγουμε πια?

τελικα πηρα φραουλες ντοπιες και ενα καρπουζακι κρητης ,που αποδειχθηκε μαπα.τεσπα για τη μυρωδια καλο ηταν.

αφηστε που δεν μπορω να βρω βιολογικα!!

και απορησα,τωρα δεν επρεπε να κυκλοφορουν και τα κερασια?

κατα τα αλλα,χθες ηταν δυσκολη μερα.Εκανα την καμπυλη ζαχαρου,ηπια αυτη την αηδια σχετικα ευκολα,αλλα με ανακατεψε τοσο πολυ,ζαλιζομουνα και τελικα ακριβως μια ωρα μετα εκανα εμετο.Ευτυχως δεν χρειαστηκε να το ξαναπιω.Μετα ειχα αρκετα πετρωματα μεσα στη μερα και τωρα ειμαι ξαπλα.

Α ναι. Όσο για φρούτα κλπ όλα εισαγωγής πια. Τι να πω? δεν μπορούμε να βρούμε τίποτα ελληνικό.

Ναι όντως αηδία είναι αυτή η γλυκόζη αλλά τι να κάνουμε που πρέπει να την πιούμε? Εντάξει βγήκαν τα αποτελέσματα? όλα οκ? Και ναι εννοείται κάτσε και ξεκουράσου και ξαπλα. Τώρα που μπορείς απόλαυσέ το γιατί μετά.................δεν θα προλαβαίνεις.

Κι εγώ τότε έτσι μου έλεγαν και εγώ έλεγα ''δεν μπορώ άλλο στο κρεβάτι, βαρέθηκα''. Αλλά τώρα το αναζητάω. Χαχαχα............:-P

Διαφημίσεις

παιρνω τηλ αλλα για τα αποτελεσματα αλλα μιλαει,θα παρω σε λιγο παλι.

να δω και ο αιματοκριτης τι εχει απογινει.

η αληθεια ειναι οτι τον τελευταιο καιρο ξεθαρρεψα και μαλλον γι'αυτο ειχα τα πετρωματα,οποτε ηρθα παλι στο κρεβατακι μου να κλωσησω σαν καλη κοτουλα.

tJd1p3.png

Το θέμα στη ζωή δεν είναι να κρατάς καλά χαρτιά, αλλά να παίζεις σωστά ένα άσχημο φύλλο....

παιρνω τηλ αλλα για τα αποτελεσματα αλλα μιλαει,θα παρω σε λιγο παλι.

να δω και ο αιματοκριτης τι εχει απογινει.

η αληθεια ειναι οτι τον τελευταιο καιρο ξεθαρρεψα και μαλλον γι'αυτο ειχα τα πετρωματα,οποτε ηρθα παλι στο κρεβατακι μου να κλωσησω σαν καλη κοτουλα.

Ναι ναι κλώσα κλώσα................Χαχαχαχα..........Από κιλάκια? πήρες?

Καλησπέρα και από εμάς!! έκανα δουλειές όλο το πρωϊ και τώρα έκατσα λιγάκι. Κοιμηθηκαν και οι κανίβαλοι....ουφ!

Εγώ για συνάντηση μέσα, οτι ώρα και μέρα!!

Για το θέμα φρούτων σε λαϊκή βρίσκεις μεγάλη ποικιλία και σε σούπερ μάρκετ με μεγάλες μαναβικές. Τα εισαγωγής δεν είναι στην εποχή τους.

Το Μάιο βρίσκουμε: Αβοκάντο, βλίτα, φασολάκια, πρώιμα αγγούρια, πρώιμες μελιτζάνες, άνηθος, αντίδι, αρακάς, καρότο, κολοκυθάκια, λάχανο, μαϊντανός, μάραθο, μαρούλι, πατζάρια, πιπεριά, ραδίκια, ραπανάκια, σέλινο, σέσκουλο, σπανάκι, σπαράγγια και μπρόκολα (τελευταία)

Καλοκαιρινά πορτοκάλια (Βαλένσια), φράουλες, κεράσια, βερίκοκα, μούσμουλα, πρώιμα πεπόνια.

Διαβάστε περισότερο: Λαχανικά: πότε είναι η εποχή τους; http://www.sintagespareas.gr/simboules/sosti-diatrofi/13-laxanika-pote-einai-i-epoxi-tous#ixzz1LNrLmcws

Εγώ στα μωρά έχω δώσει εκτός των κλασσικών αβοκάντο, ακτινίδιο, και χτες πεπονάκι!! Μέτριες αντιδράσεις, η μπέμπα τα τρώει όλα και ο μπέμπης ξινίζει με όλα :-P:razz::-P

Αγοράκια αφού έχεις άδεια χρησιμοποιήσε την και ξεκουράσου λίγο. Εγώ Αναρωτιέμαι αν κλείσουμε ένα spa grοup θα μας κάνουν καλύτερη τιμή????

Naki κάτσε να κλωσήσεις λίγο!!

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Καλησπέρα και από εμάς!! έκανα δουλειές όλο το πρωϊ και τώρα έκατσα λιγάκι. Κοιμηθηκαν και οι κανίβαλοι....ουφ!

Για το θέμα φρούτων σε λαϊκή βρίσκεις μεγάλη ποικιλία και σε σούπερ μάρκετ με μεγάλες μαναβικές. Τα εισαγωγής δεν είναι στην εποχή τους.

Το Μάιο βρίσκουμε: Αβοκάντο, βλίτα, φασολάκια, πρώιμα αγγούρια, πρώιμες μελιτζάνες, άνηθος, αντίδι, αρακάς, καρότο, κολοκυθάκια, λάχανο, μαϊντανός, μάραθο, μαρούλι, πατζάρια, πιπεριά, ραδίκια, ραπανάκια, σέλινο, σέσκουλο, σπανάκι, σπαράγγια και μπρόκολα (τελευταία)

Καλοκαιρινά πορτοκάλια (Βαλένσια), φράουλες, κεράσια, βερίκοκα, μούσμουλα, πρώιμα πεπόνια.

Διαβάστε περισότερο:

Λαχανικά: πότε είναι η εποχή τους; http://www.sintagespareas.gr/simboules/sosti-diatrofi/13-laxanika-pote-einai-i-epoxi-tous#ixzz1LNrLmcws

Εγώ στα μωρά έχω δώσει εκτός των κλασσικών αβοκάντο, ακτινίδιο, και χτες πεπονάκι!! Μέτριες αντιδράσεις, η μπέμπα τα τρώει όλα και ο μπέμπης ξινίζει με όλα :-P:razz::-P

Αγοράκια αφού έχεις άδεια χρησιμοποιήσε την και ξεκουράσου λίγο. Εγώ Αναρωτιέμαι αν κλείσουμε ένα spa grοup θα μας κάνουν καλύτερη τιμή????

Α εσείς έχετε φάει κι άλλα φρουτάκια. Δεν του άρεσε το πεπονάκι ε? Δεν πειράζει. Ξαναπροσπάθησε τον. Ίσως το φάει. Η μικρή δεν έχει πρόβλημα έ? Ωραία.

Α εσείς έχετε φάει κι άλλα φρουτάκια. Δεν του άρεσε το πεπονάκι ε? Δεν πειράζει. Ξαναπροσπάθησε τον. Ίσως το φάει. Η μικρή δεν έχει πρόβλημα έ? Ωραία.

Η δικιά μας η παιδίατρος μου είπε ότι είναι στην εποχή του, εκτός από φράουλες. Έχουμε πεί, ο καθένας ότι να ναι!!

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Διαφημίσεις

Σήμερα είχε λίγο πυρετό ο μικρούλης μου αλλά του έδωσα apotel και έπεσε. Ίσως ήταν από τα δόντια. Από κέφια μια χαρά μόνο λίγη γκρινίτσα....

Από σκορ είμαστε ... 4-0 !!!

Για τα φρούτα εμάς ο γιατρός μας είπε, ότι θέλω να τους προσθέτω, φρούτα εποχής, με τον τρόπο που εισάγαμε στην αρχή τα φρούτα. Δλδ μόνο του για 5 ημέρες και μετά να το προσθέσω στην φρουτόκρεμα. Πάντως τον μικρό τον πείραξε το μανταρίνι.

Α, επίσης, να αποφύγουμε για τώρα, φρούτα με σπόρους, όπως φράουλα, ακτινίδιο κ.α.

Ούτως η άλλως εγώ ακτινίδιο δεν τους δίνω γιατί έχω εγώ αλλεργία και φοβάμαι.

RKdwp3.png

Ναι ναι κλώσα κλώσα................Χαχαχαχα..........Από κιλάκια? πήρες?

βεβαια καλε!!κιλα δε θα βαλω??μεχρι στιγμης 6 αλλα με εχει πιασει λυσα για γλυκα και να δω τι θα γινει.

καθε μερα λιγουρευομαι ενα μεγααααλο μπολ παγωτο με σιροπι βυσσινο και μερικα πουρακια στην περιμετρο!!!!!!

προς το παρον το λιγουρευομαι,μαλλον θα περιμενω να παω τη δευτερα στο γιατρο και θα σαβουρωσω μετα!!!χχιχιχι...πονηρη!!!

αυριο θα παω να παρω και την καμπυλη,αλλα απο το τηλ μου ειπαν οτι ειναι φυσιολογικη και ο αιματοκριτης ανεβηκε λιγο,απο 27,7 πηγε 29,1.Ε,κατι ειναι κι αυτο.

tJd1p3.png

Διαβάστε περισότερο:

Λαχανικά: πότε είναι η εποχή τους; http://www.sintagespareas.gr/simboules/sosti-diatrofi/13-laxanika-pote-einai-i-epoxi-tous#ixzz1LNrLmcws

μπραβο ενημερωση!!!!!εγω περιμενω τα κερασακια:D

το πεπονι δεν ειναι λιγο βαρυ για τα μωρα?φανταζομαι ο μπεμπης ξινισε γιατι λογικα δεν θα ηταν και πολυ γλυκο.

παντως βρε κοριτσια αν πετυχεις πεπονακι γλυκο ειναι απιστευτη γευση!!!!!

tJd1p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...