Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 4 λεπτά , Lila86 είπε:

Στην αρχή μου κόπηκαν τα πόδια αλλά ευτυχώς όλα καλά! 🙏🏼σε ευχαριστώ πολύ!!! Εμένα μου είπαν πρώτη χοριακη να κάνω την Τρίτη 14η μερα και πήγα 8η μέρα προχθές! Νομίζω θα ξυπνήσεις ένα πρωινό και θα πεις τώρα θα κάνω το τάδε! Έτσι ξύπνησα κι εγώ και έκανα τεστ φαρμακείου!

βλαστοκυστες δεν έβαλες? και σου είπε να πας 14η μέρα? Νομίζω 1η φορά στη ζωή μου αλλά θα το κάνω αυτό το τεστ του φαρμακείου! Άλλο 3 λεπτά αναμονή, άλλο ωρες

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Αχ τέλειο! Με τον ένα ώμο έξω ήταν το νυφικό μου... άλλη υπερπαραγωγή αυτή!

Με τα κόκκαλα είναι όντως θέμα. Μου είπε πάντως να τους δώσω ότι ψάρι θέλω. Ξέρω ότι συνήθως δίνουν μπακαλιάρο ή σφυρίδα, αλλά φοβάμαι αυτό που λες.

Αύριο έχει σεμινάριο ένας εκδ. οίκος. Τι λες γι' αυτό;

Α ναι? Εγώ δεν την ρώτησα τι ψάρι. Θα μου πει τώρα που θα πάμε. Την άλλη εβδομάδα. Πω πω. Και θα κάνουμε δύο εμβόλια μαζί αυτή την φορά.

Τι εκδοτικός οίκος? Θα πας?

Διαφημίσεις

Θα παω γιατί η ομιλήτρια είναι καλη και γιατί δίνουν και καινούρια βιβλία. Θα σε ενδιέφερε;

Πότε που και τι βιβλία? Και τι ώρα? Γιατί δουλεύω κιόλας. Αλήθεια εσένα ποιος σου τα κρατάει τα μωρουλίνια?

Άσε που έχω και τα τελευταία τρεξίματα. Το Σάββατο είναι η βάφτιση. Όχι ότι έχω κάποια σοβαρή εκκρεμότητα βέβαια. Αυτά που μου έχουν μείνει έιναι να κάνω τα δικάμου. Βάψίματα μαλλιών, και όλα τα συναφή. Καταλαβαίνεις τώρα.

Σου έστειλα τις λεπτομέρειες, γιατί οι άλλες δεν νομίζω να ενδιαφερονται για σεμινάριο Αγγλικών. Α... είναι και η witch.. Ενδιαφέρεσαι;:P:p:p Να μας πεις και για τη βάφτιση;

Πάω τώρα να κλείσω προσλητήρια.

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Σου έστειλα τις λεπτομέρειες, γιατί οι άλλες δεν νομίζω να ενδιαφερονται για σεμινάριο Αγγλικών. Α... είναι και η witch.. Ενδιαφέρεσαι;:P:p:p Να μας πεις και για τη βάφτιση;

Πάω τώρα να κλείσω προσλητήρια.

Το διάβασα και σου απάντησα Ευχαριστώ πολύ που με σκέφτηκες πάντως.

Τι προσκλητήρια θα κλείσεις τελικά?

Διαφημίσεις

λονδινο αμστερνταμ η βερολινο!!! τα ανεμελα χρονια της αρβυλας κ του κολαν εχουν περασει, αλλα οι μαμαδες δεν εχουν ξεχασει!

Μεγαλη κουβεντα εγραψες...ετσι ακριβως!!!!

Εγω σημερα παλι τρεχω,το πρωι πηγαμε καναμε εμβολιο για πνευμονιοκοκκο,το επομενο ειναι 14 μηνων,οποτε θα ησυχασουμε λιγο.Μετα ετρεχα με το τηλ κ τον υπολογιστη να οργανωσουμε το ταξιδι κ εχουμε προβληματα.Ευτυχως τωρα κοιμουνται και τα 3 μωρα κ μπηκα να δω τι κανετε!!!!!Αυριο θα ασχοληθω με το να μαζεψω τα δικαιολογητικα για τους παιδικους σταθμους αφου οι αιτησεις ξεκινανε 20 Μαιου κ πρεπει να τα εχω ετοιμα.Αλλεργιολογο δε βρηκα ακομη,μαλλον απο την ερχομενη εβδομαδα θα ασχοληθω εντατικα.Επισης χτες πηγα μια βολτα απ το zara κ εχει τελεια παιδικα,ειδικα για αγορακια...βερμουδιτσες,μπλουζακια στυλ πολο,ολα τελεια!!!!!!:P:p:p:p:p

Καλο μεσημερι!!!!Πολλα πολλα φιλια!!!!

GRJdp2.png

xefUp3.png

Καλησπέρα κορίτσια!!

Θέλω κι εγώ ζαρααα!!!

Βγήκαμε βολτιτσα μέχρι της γιαγιάς σήμερα γιατί βαριομασταν στο σπιτι.

Giota για αλλεργιολογο αν θες θα ρωτήσω τον παθολογο μου ο οποίος είναι πολύ καλός.

RKdwp3.png

Καλημέρα, μικρές μου μελισσούλες (βζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζ ανοιξιάτικο)

Πάντα εδώ, στο υπέροχο γραφείο μου (σε καιρούς κρίσης όλα τα γραφεία τα βλέπεις υπέροχα, πόσω μάλλον δε μια δουλειά, που αγαπάς πραγματικά - απόσταγμα σοφίας πρωινής...)

Πολλή δουλειά και σήμερα, διότι έχω στο μυαλό μου να πάρω πάλι αδειούλα την Παρασκευή (κάτι που δεν έκανα ποτέ στη ζωή μου, σκεφτείτε ότι με τόσες άδειες πέρισυ το καλοκαίρι με την εγκυμοσύνη και έχω ακόμη πέντε μέρες υπόλοιπο......... περσινό, εννοώ), μιας και δεν φαίνεται να την παλεύω. Κάθε πρωί σηκώνομαι όλο και πιο δύσκολα................ Αλλά το τακούνι τακούνι.....!

Αυτά!

Καλημερούδια, καλή δύναμη και σήμερα και χαρούμενα και ζωηρά νινάκια για άλλη μια μέρα :):):):):):):)

rPPrp3.png

Διαφημίσεις

λοιπον το αποφασισα.καφε την αλλη εβδομαδα ψιλοπρωινη ωρα εκτος τριτης.οβερ.

Πόσο πρωινή, δηλαδή;

Επίσης, στις 11.5 έχει διάφορες απεργίες, άραγε; Αν δεν έχουν τα μέσα μεταφοράς (ώστε να μην γίνεται ο χαμός, εννοώ) ίσως να ερχόμασταν κι εμείς...

Αλλά πάλι, μην σας δεσμεύω και μετά δεν μπορώ και ντρέπομαι!

Αλλά εξακολουθώ να ζηλεύω, όταν συναντιέστε και δεν είμαι!!!!!!!!!!!!!!!

rPPrp3.png

Καλημέρα :P

Αλλη μια ζεστή και μουντή μερα. Δεν ξέρω τι μου συμβαίνει και αυτός ο καιρός μου φερνει τρομερό πονοκέφαλο.

Και εγώ δεν έχω καθημερινές καμία υποχρέωση αν και μερικές κοπελίτσες μάλλον δουλεύουν πρωινα. Αλλά κανονίστε και ακολουθούμε.

Το σ/κ είμαι πάλι φουλ στα σεμινάρια... ουφ.....

Και το σκορ στα δόντια μας: 6-0. Πως σας φαίνεται;;;;;;;;:shock:

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Καλημέρα :P

Αλλη μια ζεστή και μουντή μερα. Δεν ξέρω τι μου συμβαίνει και αυτός ο καιρός μου φερνει τρομερό πονοκέφαλο.

Και εγώ δεν έχω καθημερινές καμία υποχρέωση αν και μερικές κοπελίτσες μάλλον δουλεύουν πρωινα. Αλλά κανονίστε και ακολουθούμε.

Το σ/κ είμαι πάλι φουλ στα σεμινάρια... ουφ.....

Και το σκορ στα δόντια μας: 6-0. Πως σας φαίνεται;;;;;;;;:shock:

Καλημέρα, κουκλίτσα μου!

Κι εγώ μόνο με τη βροχή και τη συννεφιά ζω, αλλά προσπαθώ να ξεπεράσω ότι γεννήθηκα σε μια χώρα που έχει καλοκαίρι 10 μήνες τον χρόνο (το κέρατό μου, τρόπος του λέγειν μόνο, ελπίζω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!)

6 ;;;;;;;;;;;;;;;

Ποιός έχει όλα τα δοντάκια;

Εμείς ακόμη είμαστε στο 4 - 4! Για να μην ζηλεύουμε αλλά και να μπορούμε να δαγκώνουμε ασύστολα, μεταξύ άλλων και τη μαμά!!! Είμαι γεμάτη μελανιές!

rPPrp3.png

Καλημέρααααααααααααααα......................τι κάνετε?

Έχω ένα σωρό πλύσιμο. Και με αυτό τον κολόκαιρο πότε θα στεγνώσουν? Και θέλω ΣΚ να μην έχω τίποτα από δουλειές σπιτιού ρε γαμώτο. Τέλος πάντων. Θα τα απλώσω κι όποτε στεγνώσουν.

Τι νέα?

Άσχετο. Τώρα που αρχίζουν και βγαίνουν σιγά σιγά και άλλα φρούτα τι θα τους δίνουμε στην φρουτόκρεμα?

Κουκης- Μαγουλού 6-0.

Για τα υπόλοιπα φρουτα ο ντοκ μου είπε αφού κλείσουν τους 12 μήνες που θα βγουν και τα καλοκαιρινα. Δεν μου είπε πάντως αν απαγορεύεται κάτι απο αυτά. Να τα δώ να τρώνε καρπουζάκι και τι στον κόσμο :P:p

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...