Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 12 λεπτά , Eternity είπε:

βλαστοκυστες δεν έβαλες? και σου είπε να πας 14η μέρα? Νομίζω 1η φορά στη ζωή μου αλλά θα το κάνω αυτό το τεστ του φαρμακείου! Άλλο 3 λεπτά αναμονή, άλλο ωρες

Ναι βλαστοκυστες αλλά από ότι κατάλαβα γενικά θελουν να δουν κατευθείαν μεγάλο αριθμό εφόσον ειναι θετικό. Ε τώρα το έκανα δεν πειράζει χαρήκαμε όλοι λίγο νωρίτερα τους είπα χαχα!!! Ναι εννοείται 3 λεπτά δεν είναι τίποτα!!!

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Διαφημίσεις

Καλησπέρα και από εμάς.

WITCH φοβερή περιγραφή. Τέλεια θα περάσατε. Μου έδωσες μια γεύση για το τι ίσως συμβεί το Σάββατο και σε εμάς. Έχω ψιλοαγχωθεί για το αν θα κλαίνει και για το αν θα βγάλουμε ωραίες φώτο. Καλά η μπέμπα στήνεται δεν έχει θέμα. Ο μικρός δεν ξέρω. Ανυπομονώ να δω αντιδράσεις και τι θα γίνει. Φοβερή η περιγραφή σου πάντως. Αντε τώρα περιμένουμε φώτο. Και τα ονόματα αυτών? δεν τα θυμάμαι.

Να ζήσουν πάντως και να είναι καλότυχα. :tongue::P

Αλήθεια τα πήγατε την επόμενη μέρα για κοινωνία ?

Α. Και που είναι αυτό το μαγαζί που είπες? Στο Ίλιον που περίπου? Καλά εγώ δεν θα κάνω κάτι . Μόνο κουμπάρους , γονείς. Στο Μπουρνάζι σε ένα μεζεδοπωλείο.

μαλλον δεν προλαβα καμια αλλα δεν πειραζει.

θα βλεπετε το νησι φαινεται.

εγω εχω ομως μια απορια(πρωτοτυπο!)

π γιατρος μου εχει γραψει να κανω καμπυλη ζαχαρου 6-7/5,αλλα ειναι παρασκευη και σαββατο,αν την κανω αυριο μαζι με τις γενικες εξετασεις πειραζει?

ξερει καμια σας?

θελω μια θαλασσα γεματη αστεριες!

tJd1p3.png

Το θέμα στη ζωή δεν είναι να κρατάς καλά χαρτιά, αλλά να παίζεις σωστά ένα άσχημο φύλλο....

(εμείς σκοπεύουμε να το παίξουμε σωστά)

μαλλον δεν προλαβα καμια αλλα δεν πειραζει.

θα βλεπετε το νησι φαινεται.

εγω εχω ομως μια απορια(πρωτοτυπο!)

π γιατρος μου εχει γραψει να κανω καμπυλη ζαχαρου 6-7/5,αλλα ειναι παρασκευη και σαββατο,αν την κανω αυριο μαζι με τις γενικες εξετασεις πειραζει?

ξερει καμια σας?

Γεια. Είμαι εγώ εδώ. Βλέπω και το ΝΗΣΙ βέβαια. Δεν νομίζω να πειράζει για δυο τρεις μέρες πριν. Δεν είναι και τεράστια η διαφορά στις μέρες. Το πολύ πολύ πάρε και ρώτησέ την. Γιατί να ξανατρέχεις?

Διαφημίσεις

καλημεριζω στα γρηγορα!

agorakia αχ ναι τρυπες!! λονδινο αμστερνταμ η βερολινο!!! τα ανεμελα χρονια της αρβυλας κ του κολαν εχουν περασει, αλλα οι μαμαδες δεν εχουν ξεχασει!

α, κ εχθες ηταν μια φουλ μερα..

ξεκινησα παλι σχολειο,

κατεβασα τα καλοκαιρινα μου (κ ειδα τα περσινα φαρδουλα φορεματακια εγκυμοσυνης κ συγκινηθηκα),

κ κατεβασα το επιπεδο στο κρεβατακι του σπορου! μεγαλωσε το πουλακι μου...!

κ σημερα ξεμυτισε κ το 2ο δοντακι της μικρας! ο μικρος ακομη φαφουτης.

αυτα ,φευγωωωω!

33E7p2.png

Εδώ είμαι, nufaki!

Με αναζήτησες;

Συγκινήθηκες, ε; Τώρα τελευταία, με τις προόδους των νινιών κάθε μέρα, όλο και περισσότερο συγκινούμαι κι εγώ...

Χθες ο μεγάλος μου μπουσούλησε κανονικά κανονικά, διότι τον τελευταίο 1,5 μήνα πήγαινε μεν παντού, αλλά έρποντας, κυλώντας, πατώντας πάνω στον μικρό κλπ...

rPPrp3.png

Και με γεια τα καινούρια δοντάκια των glorrakiων και nufidίων!!!!!

Σιδερένια και γρήγορα και στα επόμενα :):):):):):):):):):)

Jasminaki, το αρχαιοελληνικό στυλ το βρίσκω πολύ ταιριαστό για μια μητέρα στη βάπτιση των παιδιών της. Θα μου άρεσε κι εμένα αυτό! Αλλά εγώ μάλλον θα φοράω νυφικό (τούρτα, μην ξεχνιόμαστε), γιατί όλο και τείνω προς κοινά μυστήρια (και δεν πολυθέλω, αλλά διαφορετικά θα πρέπει να είμαστε πέρα δώθε στις εκκλησιές κάθε Σάββατο, που λέει ο λόγος). Επανέρχομαι. Το τελευταίο της ραξέφσκι, που μας έδειξες, δεν μου άρεσε, στο μεταξύ, αλλά ένα, που έβαλες, χθες ήταν πολύ όμορφο!

rPPrp3.png

Διαφημίσεις

Γιώτα ούτε εγώ ξέρω αλλεργιολόγο...

Νάκι σιγά μην πειράζει για 2-3 μέρες διαφορά. Εγώ που το είχα κλείσει στο διαβητολογικό κέντρο του Αλεξάνδρας το οποίο κι προτείνω ανεπιφύλακτα είχα μερικές μέρες απόκλιση από αυτές που είχε πεί ο ντοκ.

Jas εμένα μου αρέσουν και τα δυο φορέματα, το πρώτο όμως καλό είναι να το δοκιμάσεις γιατί ο παπάς μπορεί και να στην πεί. Το δεύτερο πιο υπερπαραγωγή, σίγουρα θα ξεχωρίσεις!!

και γαι τις αμετανόητες.............

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Μικρή Nufitsa δεύτερο δοντάκι? Μπράβο. Μικρέ Nufako έλα να κάνεις παρέα με την δικιά μου την μικρή η οποία τίποτα ακόμη κι αυτή.

Τρώμε και αυγό ε? Δεν σας είπα. Μια χαρά. Τους αρέσει πολύ. Την πρώτη φορά που τους έδωσα από μισό κουταλάκι μετά κάνανε τον χαμό γιατί θέλανε κι άλλο. Έτσι λοιπόν τώρα τρώνε τα φρούτα τους και μετά τους δινω και το αυγουλάκι τους. Όλα καλά. Τώρα περιμένουμε στις 17 που γίνουμε ακριβώς 10 μηνών να αρχίσουμε και το ψάρι. Πω πω πως βαριέμαι το καθάρισμα. Και θα θέλει τρελή προσοχή.

Καλημερα!

Κατ' αρχήν συγχαρητήρια για τα nufo-δοντάκια και για το tigro-μπουσούλισμα.

Εμείς τα κλασικά μας. Αλλά εντάξει, δεν παραπονιόμαστε.

Τώρα για τις εξετάσεις σου naki, και εγώ τις είχα κάνει όλες μαζί την ίδια μέρα. Απλά πρώτα έκανα τις γενικές και το ζάχαρο 0' και μετά ήπια το σιρόπι και έκανα τις υπόλοιπες. Αλλά γιατί σου είπε συγκεκριμένα 2 ημέρες; Συνήθως δίνουν 1 εβδομάδα περιθώριο.

Jas, το δεύτερο είναι όντως υπερπαραγωγή, αλλά όπως είπε και η nunu, μάθε τι θέλει ο παπας. Και εμένα το δικό μου φόρεμα πάντως υπερπαραγωγή είναι: φούξια-ροζ-λευκο στράπλες... σουπερ τέλειο! Το είχα πάρει για το γαμο σε περίπτωση που σκιζόταν το νυφικό στο χορό και δεν το είχα βάλει. Οπότε, είναι μοναδική ευκαιρία, υπό την προύποθεση να χάσω τα κιλάκια μου... γι' αυτό αγχώνομαι!

Glorr, και εγώ έχω άγχος το ψάρι. Μου έχει καρφωθεί στο μυαλό να πάω να πάρω σολωμο που δεν έχει και κόκκαλα και δεν μυρίζει. Τι λες;

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Καλημερα!

Κατ' αρχήν συγχαρητήρια για τα nufo-δοντάκια και για το tigro-μπουσούλισμα.

Εμείς τα κλασικά μας. Αλλά εντάξει, δεν παραπονιόμαστε.

Τώρα για τις εξετάσεις σου naki, και εγώ τις είχα κάνει όλες μαζί την ίδια μέρα. Απλά πρώτα έκανα τις γενικές και το ζάχαρο 0' και μετά ήπια το σιρόπι και έκανα τις υπόλοιπες. Αλλά γιατί σου είπε συγκεκριμένα 2 ημέρες; Συνήθως δίνουν 1 εβδομάδα περιθώριο.

Jas, το δεύτερο είναι όντως υπερπαραγωγή, αλλά όπως είπε και η nunu, μάθε τι θέλει ο παπας. Και εμένα το δικό μου φόρεμα πάντως υπερπαραγωγή είναι: φούξια-ροζ-λευκο στράπλες... σουπερ τέλειο! Το είχα πάρει για το γαμο σε περίπτωση που σκιζόταν το νυφικό στο χορό και δεν το είχα βάλει. Οπότε, είναι μοναδική ευκαιρία, υπό την προύποθεση να χάσω τα κιλάκια μου... γι' αυτό αγχώνομαι!

Glorr, και εγώ έχω άγχος το ψάρι. Μου έχει καρφωθεί στο μυαλό να πάω να πάρω σολωμο που δεν έχει και κόκκαλα και δεν μυρίζει. Τι λες;

Ξέρω κι εγω βρε Twins, τι να πω? Λογικά θα κάνει να τρώνε από όλα τα ψάρια ή όχι? Πρέπει να βρούμε πάντως κάποιο που δεν έχει καθόλου κόκκαλα. Άσε γιατί εγώ μια φορά με τον κοτόπουλο μου είχε ξεφύγει ένα πολύ μικρό και κόντεψε να πνιγεί η μπεμπουλα και τα είδα όλα και μετά βέβαια σιχτίριζα μια ώρα και έβριζα τον εαυτό μου. Τώρα με το ψάρι το σκέφτομαι πόσο καιρό. Άσε.

Ωραίο ακούγεται το φόρεμα σου. Τα στράπλες μου αρέσουν πολύ.

Το δικό μου είναι πράσινο με τον ένα ώμο έξω.

Αχ τέλειο! Με τον ένα ώμο έξω ήταν το νυφικό μου... άλλη υπερπαραγωγή αυτή!

Με τα κόκκαλα είναι όντως θέμα. Μου είπε πάντως να τους δώσω ότι ψάρι θέλω. Ξέρω ότι συνήθως δίνουν μπακαλιάρο ή σφυρίδα, αλλά φοβάμαι αυτό που λες.

Αύριο έχει σεμινάριο ένας εκδ. οίκος. Τι λες γι' αυτό;

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...