Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 3/1/2025 at 4:15 ΜΜ, Katiamaxiking είπε:

Μόλις μου έστειλαν τα έμβρυα 3ων ημερών που έχουμε στην κατάψυξη και είναι τα εξής: 

1. 7 κυττάρων grade A 

2. 8 κυττάρων grade B 

3. 10 κυττάρων grade B

4. 8 κυττάρων grade A 

5. 5 κυττάρων grade A. 

Θα μεταφέρουμε 3 τέλη Γενάρη και ο γιατρός είπε θα μεταφέρουμε τα grade A. 
      τι λέτε; Πως σας φαίνονται; Υπάρχει ελπίδα; 

Καλή επιτυχία Κάτια μου!!! 💝

Καλή επιτυχία σε όσα ζευγάρια προσπαθούμε, να είναι ένας χρόνος γεμάτος Φως και γέλια! 💞

• Μου αρέσει 1

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Το επίδομα σου το δίνουν σχετικά γρήγορα ή σε παραπέμπουν στις καλένδες; Απ' ότι διάβασα, σε εμάς αργεί πάααρα πολύ! Πάντως, κάτι είναι και αυτό, αν και δεν πολυκαλύπτει όλα τα έξοδά....

Εγώ είμαι του Δημοσίου και μου το έδωσαν αρχές Μαίου από τον Φεβρουάριο που γέννησα και επειδή είναι δύο τα μπεμπε πήρα 1500

Διαφημίσεις

Το επίδομα σου το δίνουν σχετικά γρήγορα ή σε παραπέμπουν στις καλένδες; Απ' ότι διάβασα, σε εμάς αργεί πάααρα πολύ! Πάντως, κάτι είναι και αυτό, αν και δεν πολυκαλύπτει όλα τα έξοδά....

Τι όνειρα έβλεπες καλό μου; Και τι έβλεπες στην τηλεόραση; Μακριά από τα τρομακτικά ντοκιμαντέρ!!!!!!!!!!

Με το που καταθέτεις τα χαρτιά το παίρνεις. Δεν αργεί.

Όσο για τα όνειρα, κλασσικά δεν θυμάμαι. Απλά ξύπνησα πολύ......με ταραχή ......Όχι όχι δεν βλέπω τρομακτικά ντοκιμαντέρ. Αλλά γενικά σήμερα είμαι κάπως. Πεσμένη διάθεση και κακοκεφιά φουλ. Εν αντιθέσει με χθες που ήμουν μια χαρα...........βγήκα και το απόγευμα μήπως βρω κανένα ρουχαλάκι να πάρω.....τίποτα δεν βρήκα τελικά γιατί πήγα μόνο Σπρίντερ. Είχε κατι ωραία αλλά κάνανε μόνο για τώρα. Σε καμιά εικοσαριά μέρες πάλι δεν θα κάνανε. Οπότε δεν πήρα κι εγώ τίποτα. Από πρηξίματα πως πας? Εγώ ευτυχώς ακόμη χεράκια ποδαράκια είναι νορμάλ. Βέβαια πονάνε τα πόδια αρκετα. Οι γάμπες.

τουινάκι μου άπαιχτο, τα νεα μου είναι ότι συνεχίζω την προσπάθεια...-μεχρι το Σεπτεμβρη δώσαμε χρόνο και μετά εωσωματικούλα! τωρα κάνουμε τις σωστες μέρες...σεξξξξ και θα κάνουμε και 2 σπερματεγχύσεις...τύποις...και μπορεί να μας κάτσει...αλλιώς ο Σεπτεμβρης ειναι κοντα!!!

δεν εχω πια αγχος...από τη στιγμή που το αποφασισαμε!

Glorr, είναι ο καιρός έτσι σήμερα... συννέφιασε αυτός, συννεφιάσαμε και εμείς... Έλα μην κατεβαίνεις, σκέψου τι ωραίο καύσωνα θα έχουμε πάλι σε μερικές μέρες... αχ και μένεις και μακριά και δεν μπορώ να σου κάνω suprise visit!!!! Πρήξιμο και εγώ δεν έχω, αλλά και εμένα που και που τα γόνατα νιώθω ότι πονάνε. Πάντως έχω βάλει στόχο και περπατάω κανένα 20λεπτο κάθε μέρα. Για ρούχα, έχω καταβολευτεί με το ΗΜ. Είναι ωραία, χωράνε πολύ, ενδέχεται να μας κάνουν και μετά τη γέννα και είναι και οικονομικά... Στο τμήμα εγκυμοσύνης έχω δει να ψωνίζουν και μη εγκυμονούσες.

Στέλλα, αυτά τα 1.500 ευρώ φαντάζομαι τα δίνουν σαν προίκα για τα παιδιά ε; Θα πλουτίσουμε :P! Με την άδεια πως τα πας; Έκανες την αίτηση για τα 9μηνα;

Πάω στο φαρμακείο να πάρω τα ζαχαρο-τσιπάκια μου και θα επανέλθω σε λίγο!!!!:P

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Στέλλα, αυτά τα 1.500 ευρώ φαντάζομαι τα δίνουν σαν προίκα για τα παιδιά ε; Θα πλουτίσουμε :P! Με την άδεια πως τα πας; Έκανες την αίτηση για τα 9μηνα;

Πάω στο φαρμακείο να πάρω τα ζαχαρο-τσιπάκια μου και θα επανέλθω σε λίγο!!!!:P

Ναι τι να σου πω!! και μεγάλη προίκα!! Εδώ εχασα τη σούμα με τα γάλατα και τα pampers:)

Πάντως για να πω την αλήθεια τα φύλαξα για την βάπτιση!

Διαφημίσεις

τουινάκι μου άπαιχτο, τα νεα μου είναι ότι συνεχίζω την προσπάθεια...-μεχρι το Σεπτεμβρη δώσαμε χρόνο και μετά εωσωματικούλα! τωρα κάνουμε τις σωστες μέρες...σεξξξξ και θα κάνουμε και 2 σπερματεγχύσεις...τύποις...και μπορεί να μας κάτσει...αλλιώς ο Σεπτεμβρης ειναι κοντα!!!

δεν εχω πια αγχος...από τη στιγμή που το αποφασισαμε!

Ο Σεπτέμβρης είναι καλή εποχή, έχει και σταφύλια που είναι και αφροδισιακά... :P Και σε βλέπω και με πολλές ορμόνες ... χμ καλό αυτό :wink:... εμείς έχουμε ξεχάσει πως γίνεται.

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Ο Σεπτέμβρης είναι καλή εποχή, έχει και σταφύλια που είναι και αφροδισιακά... :P Και σε βλέπω και με πολλές ορμόνες ... χμ καλό αυτό :wink:... εμείς έχουμε ξεχάσει πως γίνεται.

Να μαι κι εγώ. Έφαγα και επέστρεψα. Έχουμε ξεχάσει δεν λες τίποτα. Χι χι χι χι χι.................Εντάξει μωρέ θα το θυμηθούμε κι εμείς μια και καλή. Σταφύλια ε? Αχ ωραία. Εγώ προς το παρόν έχω ταράξει τα κεράσια. Έχω φάει κόλλημα όμως.:rolleyes:

Έφαγα και εγώ τα κολοκυθάκια με το κρέας...

Κεράσια δεν έχω φάει ακόμα φέτος... μιαμ!!!! προς το παρόν με έχει πιάσει η μανία με τις φράουλες και το γιαούρτι.... Πάντως τα φρούτα επιτρέπονται κανονικά... ευτυχώς.

Πάμε τώρα για τη siesta μας... ο υπνος τρέφει τα μωρά!!!!!!!!:P

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

χααα!!! ωραία αυτό με τα σταφύλια το αγνοούσα!!!!! μπράβο τα σταφύλια!!!

Διαφημίσεις

Γειά σας κορίτσια. Πήγα στον γιατρό και όλα καλά. Τα μπεμπάκια είναι τώρα 1620γρ και 1590γρ. Ο γιατρός είπε ότι τα αγγεία στη δεξιά πλευρά δεν τροφοδοτούν επαρκώς αλλά δεν είναι κάτι παθολογικό, απλά θα γεννηθούν με χαμηλότερο βάρος. Σε ένα μήνα θα ξανακάνω άλλη μια διπλή δόση κορτιζόνης.

Χάρηκα που τα ξαναείδα, είχαν πολύ πλάκα!!!

RKdwp3.png

Jasimini, μπράβο! Ε, εντάξει το ότι θα είναι λίγο μικρότερα συμβαίνει σε πολλά μωρά. Αφού τρώνε όλο τους το φαγάκι όμως, όλα καλά. Στο υπερηχογράφημα έκανε πάλι φόκους σε συγκεκριμένα σημεία;:wink:

Κορτιζόνη κάνεις τη celestone; Με τη ζαχαρομέτρηση πως πάς;

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Jasimini, μπράβο! Ε, εντάξει το ότι θα είναι λίγο μικρότερα συμβαίνει σε πολλά μωρά. Αφού τρώνε όλο τους το φαγάκι όμως, όλα καλά. Στο υπερηχογράφημα έκανε πάλι φόκους σε συγκεκριμένα σημεία;:wink:

Κορτιζόνη κάνεις τη celestone; Με τη ζαχαρομέτρηση πως πάς;

:-D:-D:-D:-D:-D μπα twins μου αρκετά τα είδαμε την προηγούμενη φορά :-D:grin::-D, αυτή τη φορά προσπαθούσε μόνο να βγάλει μιά καλή φώτο τις φατσούλες τους αλλα δεν ευνοούσε η θέση τους, φαντάσου ότι ξαφνικά βλέπαμε μια φατσούλα και μπροστά μια πατουσίτσα :-D:-D:-D Καλέ πώς τα κατάφερε και το έκανε αυτό?

Ναι, αυτή την κορτιζόνη κάνω!! Κι εσύ?

Άσε ασε, την μέτρηση σακχάρου την έχω αμελήσει αρκετά. :?:???:Τώρα όμως που μου το θύμησες, θα κάνω αύριο μια μέτρηση! ;)

RKdwp3.png

Jasmini, ναι και εγώ αυτή κάνω. Πάντως ούτε που κατάλαβα την ένεση. Με το που με τσίμπησε τελείωσε. Στο ζαχαρο-μηχανηματάκι κοντεύω να τελειώσω την μπαταρία. Ουφ αυτά τα τρυπήματα.

Αυτό με το πατουσάκι μπροστά στο πρόσωπο πως το κατάφερε. Μήπως το παιδί σου από τώρα κάνει γιόγκα;

Εγώ καταφερα και συναχώθηκα... πως έγινε αυτό δεν ξέρω...

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Jasmini, ναι και εγώ αυτή κάνω. Πάντως ούτε που κατάλαβα την ένεση. Με το που με τσίμπησε τελείωσε. Στο ζαχαρο-μηχανηματάκι κοντεύω να τελειώσω την μπαταρία. Ουφ αυτά τα τρυπήματα.

Αυτό με το πατουσάκι μπροστά στο πρόσωπο πως το κατάφερε. Μήπως το παιδί σου από τώρα κάνει γιόγκα;

Εγώ καταφερα και συναχώθηκα... πως έγινε αυτό δεν ξέρω...

Καλημέρα ΤWINS. Τι έγινε? την άρπαξες? Απρόσεκτο παιδί. Που γύρναγες πάλι? Να σε ρωτήσω. Μετις ενέσεις όλα καλά τελικά?

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...