Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 9 λεπτά , Katker είπε:

Καλησπέρα και καλή επιτυχία. Φαντάζομαι είναι η πρώτη φορά που κάνεις εμβρυομεταφορά;

Είναι πολύ καλά οι 12 βλαστοκύστες σου μην αγχώνεσαι καθόλου. με το καλό να ξεκινήσεις. 🤞🏻

Καλησπέρα,ναι πρώτη φορα,ευχαριστω παρα πολυ για τον χρονο σας,δεν περνανε οι μερες για να φτασω στην εμβρυομεταφορα με τιποτα!

πρίν από 5 λεπτά , dimi.tra είπε:

12 βλαστοκύστες είναι πάρα πολύ καλά, εδώ προσευχόμαστε για τουλάχιστον μία! Είναι φυσιολογικό αυτό που αισθάνεσαι θα στο πουν όλες οι κοπέλες. Δεν μας πρίζεις, γι αυτό είμαστε εδώ να τα μοιραζόμαστε αυτά και να βρίσκουμε λίγη κατανόηση. Καλή επιτυχία και να μην χρειαστείς άλλη εμβρυομεταφορά, να είναι αυτή η τυχερή σου ❤️ 
      Πόσες θα μεταφέρεις έχετε αποφασίσει; 

Αποφασίσαμε να βάλουμε 2 δεν ξέρω αν είναι καλό η κακό εκ του αποτελεσματος θα κριθει αλλα και ο γιατρος αυτο προτεινε κ μας βρηκε συμφωνους,αληθεια μου δινετε ολες τοση δυναμη.🥰

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

μακαρι να ειναι ολων σας τα μωρα τοσο γελαστα στη βαπτιση σαν τα δικα μου γιατι θα περασετε πολυ ωραια.τα πρωτα λεπτα που εκλαιγε ο μικρος ημασταν ολοι στην τσιτα και αγχωθηκαμε.και στις φωτο στο τελος εκλαψε λιγο αλλα εκει κοντεψα να κλαψω κι εγω.τα ειχαμε παιξει.

και συστηνω ανεπιφυλακτα το μαγαζι για εκδηλωση ή και εξοδο. λεγεται το σπιτι και ειναι στο ιλιον

Πόσο πήγε το άτομο witch?

οποτε εχουμε συναντηση τελος του μηνα!!!ωραια!

Suuuuuuuuuuper! Μπράβο ρε jas!

..................................... εκτός αν τα πούμε και νωρίτερα οι ντόπιες!!!

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Διαφημίσεις

α και πληρωνεις για οσους φανε οχι στανταρ αριθμο.και τα ποτα μεσα στη τιμη και οι μπυρες που συνηθως ειναι εξτρα.

Αυτό είναι καλό γιατί εμείς στον γάμο πληρώσαμε για 800 άτομα και είχαν έρθει μόνο τα 300 λόγω καλοκαιριού και δουλειάς. Φυσικά μετά από αυτό έγινα πολύ επιλεκτική στην λίστα μου της βάφτισης!!

RKdwp3.png

Αυτό είναι καλό γιατί εμείς στον γάμο πληρώσαμε για 800 άτομα και είχαν έρθει μόνο τα 300 λόγω καλοκαιριού και δουλειάς. Φυσικά μετά από αυτό έγινα πολύ επιλεκτική στην λίστα μου της βάφτισης!!

800????????στη βαφτιση ποσα υπολογιζεις?εμεις ημασταν γυρω στους 90!

age.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα, μικρές μου φιλενάδες!

Ναι, μου λείψατε πολύ!

Είναι τρομερό, τελικά, να μην έχεις internet στο σπίτι!

Τι να σας πρωτοπώ και τι να πρωτοδιαβάσω από τα δικά σας;

Εμείς, αλλάζουμε εταιρεία τηλεπικοινωνίας και μας έχουν κόψει την επικοινωνία για λίγες μέρες (που, όμως, έχουν ήδη γίνει πολλές.... γκρρρ, αρχίζω και αμφιβάλλω για την αξιοπιστία τους τελικά)

Στη δουλειά το πήξιμο είναι γιγάντιο... Δεν έχω λόγια! Γι' αυτό και δεν μπόρεσα να μπω και πολύ την προηγούμενη εβδομάδα!!!!

Στο σπίτι... κούραση! Την Παρασκευή πήρα άδεια, διότι από Τετάρτι βράδυ ζαλιζόμουν αδιάψευστα ( :) ), οπότε σκέφτηκα να "ξεκουραστώ". Αλλά μέχρι να δω τον γάμο, να μαγειρέψω για τα παιδιά, να τα ταΐσω... πάει η μέρα, πέρασε και δεν την κατάλαβα!

Ωστόσο.........

ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ!

ΚΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ!

rPPrp3.png

Τέλος, να ευχηθώ και επισήμως στην Witchina

ΝΑ ΖΗΣΟΥΝ ΤΑ ΝΕΟΦΩΤΙΣΤΑ!!!!!!!!!!!!!

Να τα χαίρεστε, κοριτσάκι μου!

Πώς ήταν; Τέλεια και συγκινητικά;;;;;;;;;;;;;;;;; (δάκρυ)

Τα νινάκια έκλαιγαν;

Πώς έγινε το μυστήριο; Με ταυτόχρονη κίνηση ή ένα ένα;

Φιλιά!

rPPrp3.png

Καλημέρα, μικρές μου φιλενάδες!

Ναι, μου λείψατε πολύ!

Είναι τρομερό, τελικά, να μην έχεις internet στο σπίτι!

Τι να σας πρωτοπώ και τι να πρωτοδιαβάσω από τα δικά σας;

Εμείς, αλλάζουμε εταιρεία τηλεπικοινωνίας και μας έχουν κόψει την επικοινωνία για λίγες μέρες (που, όμως, έχουν ήδη γίνει πολλές.... γκρρρ, αρχίζω και αμφιβάλλω για την αξιοπιστία τους τελικά)

Στη δουλειά το πήξιμο είναι γιγάντιο... Δεν έχω λόγια! Γι' αυτό και δεν μπόρεσα να μπω και πολύ την προηγούμενη εβδομάδα!!!!

Στο σπίτι... κούραση! Την Παρασκευή πήρα άδεια, διότι από Τετάρτι βράδυ ζαλιζόμουν αδιάψευστα ( :) ), οπότε σκέφτηκα να "ξεκουραστώ". Αλλά μέχρι να δω τον γάμο, να μαγειρέψω για τα παιδιά, να τα ταΐσω... πάει η μέρα, πέρασε και δεν την κατάλαβα!

Ωστόσο.........

ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ!

ΚΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ!

ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!

ΑΙΣΧΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΣ!

Τετάρτη, Τετάρτη, Τετάρτη, Τετάρτη, Τετάρτη, Τετάρτη, Τετάρτη, Τετάρτη, Τετάρτη, Τετάρτη.

Το έγραψα δέκα φορές, για τιμωρία!

rPPrp3.png

Διαφημίσεις

Α, επίσης, είδα προχθές στον ύπνο μου ότι συνάντησα τη Nunu και η μικρή nunuka περπάταγε!!!!!! Και πολύ ωραία, μάλιστα! Πήγαινε πέρα, δώθε, κούκλα! Και της είπα της μαμάς nunu: Βρε, είναι τόσο μικρότερη από τους δικούς μου και κοίταξέ την τι καλά που το πάει! Τα δικά μου ίσα που στέκονται όρθια, αν τους κρατάμε (αυτό είναι γεγονός, βέβαια, αλλά, εσχάτως, ο μεγάλος σηκώνεται μόνος του στην κούνια και στο πάρκο και πατάει και πάνω στον μικρό συνεχώς, τον έχει κατσιάσει σας λέω!) Ο μικρός βαριέται αφόρητα, στο μεταξύ... Όλο παιχνίδι και ξάπλα!!!!!!

rPPrp3.png

Καλημέρα και καλό μήνα!:P

Εμείς χτες πήγαμε στο αγαπημένο μας Μπελέτσι και περάσαμε πολύ ωραία. Το κακό είναι ότι θέλαμε να πάμε στην παιδική χαρά εκεί, αλλά είχε πολλά παιδιά. Οπότε, αν μας κάνει καλό καιρό θα πάμε το απόγευμα.

Αγαπητές γειτόνισσες (TIGRAKIA, εδώ είσαι, φανερώσου:P), τι λες για παιδική χαρά το απόγευμα;;;;;:P

Jasmini, το όνειρο είναι προφητικό. Κατ' αρχήν τέλος του μήνα έρχεσαι, αν θυμάμαι καλά. Οπότε και καφέ θα πιούμε και θα συζητήσουμε πότε θα έρθουμε όλες στη Ρόδο. Θα μας κεράσεις και νερό με ανθόνερο (το είδα στο κάτι ψήνεται, όντως είναι ροδίτικο έθιμο;). Το φόρεμα ωραίο είναι, το ντεκολτε δεν με χαλάει, μήπως όμως θέλεις κάτι πιο χρωματιστό λόγω του ότι ειναι καλοκαίρι και θα πρέπει επίσης να ξεχωρίζεις από τις 100 νονές;

nunu, ντομάτα εμάς μας είπε μετά που θα κλείσουμε έτος. Μόνο τη γνωστή τριάδα τρώμε από λαχανικά. Αλλά είπαμε, κάθε παιδίατρος λέει τα δικά του.

witch συγχαρητήρια για την ωραία σας βάφτιση, αλλά και για την ωραία περιγραφή (το συντριβάνι ήταν κορυφαία παρομοίωση). Πρέπει να περάσατε καταπληκτικά. Και η τιμή που κλεισατε ήταν καλή.

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Καλημέρα και καλό μήνα!:P

Εμείς χτες πήγαμε στο αγαπημένο μας Μπελέτσι και περάσαμε πολύ ωραία. Το κακό είναι ότι θέλαμε να πάμε στην παιδική χαρά εκεί, αλλά είχε πολλά παιδιά. Οπότε, αν μας κάνει καλό καιρό θα πάμε το απόγευμα.

Αγαπητές γειτόνισσες (TIGRAKIA, εδώ είσαι, φανερώσου:P), τι λες για παιδική χαρά το απόγευμα;;;;;:P

Jasmini, το όνειρο είναι προφητικό. Κατ' αρχήν τέλος του μήνα έρχεσαι, αν θυμάμαι καλά. Οπότε και καφέ θα πιούμε και θα συζητήσουμε πότε θα έρθουμε όλες στη Ρόδο. Θα μας κεράσεις και νερό με ανθόνερο (το είδα στο κάτι ψήνεται, όντως είναι ροδίτικο έθιμο;). Το φόρεμα ωραίο είναι, το ντεκολτε δεν με χαλάει, μήπως όμως θέλεις κάτι πιο χρωματιστό λόγω του ότι ειναι καλοκαίρι και θα πρέπει επίσης να ξεχωρίζεις από τις 100 νονές;

nunu, ντομάτα εμάς μας είπε μετά που θα κλείσουμε έτος. Μόνο τη γνωστή τριάδα τρώμε από λαχανικά. Αλλά είπαμε, κάθε παιδίατρος λέει τα δικά του.

witch συγχαρητήρια για την ωραία σας βάφτιση, αλλά και για την ωραία περιγραφή (το συντριβάνι ήταν κορυφαία παρομοίωση). Πρέπει να περάσατε καταπληκτικά. Και η τιμή που κλεισατε ήταν καλή.

Παιδική χαρά το απόγευμα;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

Με βάζεις σε πειρασμό, δεν στο κρύβω.....!

Διότι στο χωριό προσέξαμε ότι κινδυνεύουμε να κάνουμε παιδιά όχι ικανοποιητικά κοινωνικοποιημένα (στον Επιτάφιο αντέδρασε ο μικρός εντόνως, ψιλορεζίλι έγινα, εγώ είχα κλάψει μόνο την ημέρα που γεννήθηκα και ΠΟΤΕ άλλοτε, έχει να το λέει όλο το χωριό - μετά χάλασα)

Οπότε, σκεφτήκαμε να κάνουμε πιο έξαλλη ζωή πια! Το Σάββατο πήγαμε σούπερ μάρκετ με πολλή χαρά και χθες ήθελα πάλι να τους πάμε βόλτα, αλλά υπερίσχυσε η κούραση καθώς και το μαγείρεμα για χθες, για σήμερα-αύριο και το παστίτσιο για μας!

Συνοψίζοντας, ναι, θα ήθελα να πάμε παιδική χαρά!!!!!!!!!!!!!!!

Αλλά, για τι ώρα λες; Και σε ποια; Σε αυτή που έχει και το γυμναστήριο που λέγεται Παπαδάκης;

rPPrp3.png

α, τυχερος ο twinsoμπαμπας!!

το nufoμπαμπα τον εχωσα να φερει τη μαμα μου απ το σταθμο που ερχεται σημερα..κ ετσι ουτε το τελος δεν ειδε ο καημενος , αλλα ηταν χαρουμενος που κερδιζαν!

αχ ενα Αμστερνταμ η Βερολινο θα ηταν ιδανικοι προορισμοι για ενα 3ημερακι τωρα..

θα ξεφευγαμε , θα βλεπαμε καμια ωραια εκθεση, μουσεια κτλ, κ επισης θα κοιμομασταν!!!!

μου την εσπασε...:-(

...Λονδίνο, Άμστερνταμ ή Βερολίνο, έχεις ξεχάσει τελικά πού θες να πας... (Τρύπες - αν ήταν δικό μου θα είχα άλλη καριέρα τώρα)

rPPrp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...