Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 hours ago, Makelen said:

Καλημερα κοριτσια! Ειχα ξαναρωτησει αλλα καπου χαθηκε..! Μου ειπε ο γιατρος να παω 2η-3η μερα περιοδου για πρωτο υπερηχο. Δεν το θυμομουν καθολου απο την προηγουμενη φορα! Ηθελα να ρωτησω.. τι ακριβως περιμενουμε απο αυτο τον υπερηχο. Το ενδομητριο κοιταμε; τι ακριβως.. τις ζωνες;? (Αφου ειναι πολυ νωρις για να το μετρησουμε..)

Καλησπέρα Makelen και εμένα το ίδιο μου είπε τώρα θα αρχίσω και εγώ πιστεύω σε μια εβδομάδα περίπου. Μου είπε για να δει αν είναι κυστικά αν καταλαβα καλά και να κάνω παράλληλα και εξετάσεις αίματος την ίδια μέρα. Η αλήθεια είναι ότι μου ακούστηκε και εμένα κάπως ... αλλά λέω οκ σκέψου ότι αυτοί ειναι εξοικειωμένοι με αυτό, ενώ εγω μόνο που το ακουσα γουρλωσα τα μάτια 🙄  Καλη επιιτυχία σου εύχομαι να πάνε όλα καλά 

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

ωραιο ναι!

αλλα για βαφτιση τολμηρο στο ντεκολτε θα ελεγα..η οχι?

επισης εγω μια δυο φορες εβαλα μιση ξεφλουδισμενη ντοματα (αλλα θα τη σταματησω κ θα την ξαναρχισω οταν βγουν οι καλες οι ζουμερες οι προστυχες!)αλλα την αλεσα κανονικα.

αλεθω επισης κ τα δυο μικρα κλωναρακια σελινο που βραζω.

αυτες τις μερες βαζω απο λαχανικα δηλαδη μια πατατα,δυο κολοκυθακια,δυο καροτακια, σελινακι κ λιγη πιπερια κερατο.

33E7p2.png

Διαφημίσεις

γεια σας!!!

ευχαριστουμε πολυ για τις ευχες σας!

highlights

πρωτα απ ολα να σας πω οτι ειχα πυρετο και πονουσα παντου και ζαλιζομουν.μετα απο ενα καρο παυσιπονα την εβγαλα καθαρη στη βαφτιση.

ο μικρος εκλαιγε στο πιστευω γιατι δεν ηθελε να τον κραταμε αγκαλια και ψιλοπεινουσε στο ακυρο.

οσο ελεγαν το πιστευω κτλ επεφτε συνεχεια του μικρου ενα πακετακι τσιχλες του ρουβα στα ποδια του παππα και το σηκωναμε

σε ολη την βαφτιση δεν εβγαλαν αχνα

οταν ξεντυσαμε την μικρη και την πηρε αγκαλια ο πατερας της τον κατουρησε και εσταζε στα μαρμαρα.

οταν τα εβαλε ο στη κολυμπηθρα ειχαν και τα δυο την ιδια αντιδραση.δεν εβγαιναν με τιποτα και γελουσε ο παππας ο φουκαριαρης που ειχε καταβαλει υπερανθρωπες προσπαθειες.αυτα με το που τα βουταγε αραζαν στο νερο και επαιζαν.η μικρη κοιτουσε και τον παππα αναποδα.

οταν τα καταφερε και τα εβγαλε με λαβη παλης και εβαλε τον μικρο στην αγκαλια του νονου του ανασκελα,αυτος αρχισε να κατουραει και κατουρησε το βιβλιαρακι του παππα.

οσο βαπτιζοταν η μικρη αποφασισε ο μικρος οτι βαριεται και ξανακατουρησε αυτη τη φορα τα σταυρουδακια τους.

σε ολο το μυστηριο γελαγαμε γιατι ξερετε πως φαινεται οταν κατουρανε τα αρσενικα μωρακια μας!συντριβανι με πιεση.

ντυθηκαμε μια χαρα και δεν χασαμε τιποτα απο κανενα παιδι γιατι τα ντυσαμε ταυτοχρονα.

age.png

τα χερια μας ξεραθηκαν απο το να εχουμε τα παιδια αγκαλια και ιδιαιτερα οταν μας χαιρετουσαν.

στις τελευταιες φωτογραφιες που βγαζαμε στο γκαζον,δεν αντεχα αλλο και εστρωσα ενα υπεροχο σελτεδακι κατω και βγαλαμε φωτογραφιες με δικη μου σκηνοθεσια.

age.png

Λοιπόν, έβλεπα ένα όνειρο πολύ τρελό, είχανε έρθει στο σπίτι μου για καφέ η Nufi, η Twins, η Nunu και η Glorr. Όχι στην Ρόδο, στην Αθήνα. Τα μωρά τα είχατε αφήσει στους μπαμπάδες. Καθόμασταν στο σαλόνι και συζητούσαμε για τις διακοπές σας για να έρθετε Ρόδο χαχαχαχαχα!!! Πλάκα είχε, γελούσαμε, κουτσομπολεύαμε...πολύ μου άρεσε!! :)

την επομενη φορα θα ερθω κι εγω στο ονειρο σου εστω και απροσκλητη!!!

age.png

Καλημέρα και Καλό μήνα!!

Ο καιρός έφτιαξε ίσα ίσα για τη witch και μην ανησυχείς glorr και για σας θα είναι τέλειος την άλλη εβδομάδα!!

Κατα τ άλλα μας τα χάλασε, και εμείς λέγαμε αν είχα καλό καιρό να κάναμε καιά βολτούλα να δούμε εκκλησ'ίες για την βάφτιση. Ο μπέμπης δεν έκανε πυρετό και πιστεύω είμαστε καλά. Jas κουκλάρα θα είσαι μη μασάς!! Τη βάφτιση πότε θα την κάνετε?

πραγματικα ο καιρος ηταν υπεροχος!!!

age.png

Διαφημίσεις

Λοιπόν, έβλεπα ένα όνειρο πολύ τρελό, είχανε έρθει στο σπίτι μου για καφέ η Nufi, η Twins, η Nunu και η Glorr. Όχι στην Ρόδο, στην Αθήνα. Τα μωρά τα είχατε αφήσει στους μπαμπάδες. Καθόμασταν στο σαλόνι και συζητούσαμε για τις διακοπές σας για να έρθετε Ρόδο χαχαχαχαχα!!! Πλάκα είχε, γελούσαμε, κουτσομπολεύαμε...πολύ μου άρεσε!! :)

α το ξεχασα αυτο!!

να το πραγματοποιησουμε το ονειρο!!! να ερθουν ολες ομως!

33E7p2.png

ευχαριστω κοριτσια!!!δεν ξερω αν εχουμε καμια προχειρη φωτο αλλιως θα περιμενω του φωτογραφου.

και στο κεντρο περασαμε πολυ ωραια.το φαγητο ηταν πολυ ωραιο,η ζωντανη μουσικη τελεια,χορεψαμε και υπηρχαν παντου μπαλονια που ειχαν φερει μαζι τους τα πιτσιρικια απο την εκκλησια που τα μοιρασαμε.

οι γυαλες με τα γλυκα αδειασαν και τα προφιτερολ και τα ταρτακια στο κεντρο εδωσαν ρεστα.οποιος θελει δινω τηλ ζαχαροπλαστειου!χα χα!

α και βεβαια οταν κερδισαμε βαλαμε στο κεντρο και μπαλονια της αεκ που ειχα φερει μαζι μου και καναμε πολυ χαβαλε τραγουδωντας τον υμνο με ζωντανη μουσικη!!!

age.png

Διαφημίσεις

χαχα!!πολύ όμορφα όλα witch!!! (πλήν της αδιαθεσίας σου) Μπράβο!!! Να σας ζήσουν και ότι επιθυμείτε να σας συμβεί!! Πολύ χάρηκα!!

Όσο για το όνειρο, του χρόνου κορίτσια μίτινγκ στη Ρόδο!!

Ωραία τα ρουχαλάκια jas και τα παπά πολύ με αρέ!!!:P:p:p

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Witch όπως φαίνεται περάσατε τρομερά! Πολύ κατούρημα και τα μικρά...μάλλον τα ενέπνευσε το νερό της κολυμπήθρας.... :) :) :) Να ζήσουνε τα witchakia μας λοιπόν!!! Αν ήταν η βάπτιση τον άλλο μήνα θα ερχόμουν!!!

Nufi έχεις ένα δίκιο αλλά ίσως να μην είναι φορεμένο και τόσο αποκαλυπτικό το ντεκολτέ. Πάντως νομίζω ότι σε τέτοιο στυλ θα καλύπτει και τα περιττά παχάκια :)

Nunu πολύ μου αρέσει ο τρόπος που σκέφτεσαι!!! Ραντεβού λοιπόν όλες στην Ρόδο!!!!!! :) :)

Α, μην ξεχνιόμαστε, 28 Μαίου έρχομαι. Στις 29 έχω μια βάφτιση οπότε όλη μέρα θα είμαι απούσα. Κανονίστε να βγούμε με ή χωρίς τέκνα!!! Θα μπορώ ίσως Σάββατο απόγευμα, Κυριακή λογικά όλη μέρα μιας και φεύγουμε 9 το βράδυ.

RKdwp3.png

ευχαριστω κοριτσια!!!δεν ξερω αν εχουμε καμια προχειρη φωτο αλλιως θα περιμενω του φωτογραφου.

και στο κεντρο περασαμε πολυ ωραια.το φαγητο ηταν πολυ ωραιο,η ζωντανη μουσικη τελεια,χορεψαμε και υπηρχαν παντου μπαλονια που ειχαν φερει μαζι τους τα πιτσιρικια απο την εκκλησια που τα μοιρασαμε.

οι γυαλες με τα γλυκα αδειασαν και τα προφιτερολ και τα ταρτακια στο κεντρο εδωσαν ρεστα.οποιος θελει δινω τηλ ζαχαροπλαστειου!χα χα!

α και βεβαια οταν κερδισαμε βαλαμε στο κεντρο και μπαλονια της αεκ που ειχα φερει μαζι μου και καναμε πολυ χαβαλε τραγουδωντας τον υμνο με ζωντανη μουσικη!!!

Καλά, το τελευταίο.....απλά απίστευτο!!! :tongue::tongue::tongue::tongue:

RKdwp3.png

μακαρι να ειναι ολων σας τα μωρα τοσο γελαστα στη βαπτιση σαν τα δικα μου γιατι θα περασετε πολυ ωραια.τα πρωτα λεπτα που εκλαιγε ο μικρος ημασταν ολοι στην τσιτα και αγχωθηκαμε.και στις φωτο στο τελος εκλαψε λιγο αλλα εκει κοντεψα να κλαψω κι εγω.τα ειχαμε παιξει.

και συστηνω ανεπιφυλακτα το μαγαζι για εκδηλωση ή και εξοδο. λεγεται το σπιτι και ειναι στο ιλιον

age.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...