Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , dimi.tra είπε:

Γειά σου κορίτσι ❤️ Καλή επιτυχία να έχεις, να σου πάνε όλα καλά! Κι εγώ φοβάμαι, κάθε μέρα. Νομίζω όλες μας λίγο πολύ φοβόμαστε/αγχωνόμαστε για το επόμενο βήμα. Να έχεις εμπιστοσύνη στον γιατρό σου και στην ομάδα του και όλα καλά θα πάνε. 

Ξερω οτι μπορει να μην σκεφτομαι λογικα,εχω εμπιστοσυνη στον γιατρο μου αλλα αγχωνομαι.Εχω 12 βλαστοκυστες στην καταψυξη απο 24 ωαρια ο γιατρος λεει οτι ειναι πολυ καλα.Συγνωμη αν σας πριζω αλλα καταλαβαινετε!!!

• Ευχή 1

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Διαφημίσεις

Καλημέραααααααααααα....................Τί κάνετε?

WITCHAKIA ΝΑ ΖΗΣΕΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ρε κορίτσια τι κολόκαιρος είναι αυτός? Ελπίζω το άλλο Σάββατο να έχει καλό καιρό γιατί θα φρικάρω. Στο μεταξύ σήμερα στις 12.30 έχω βάφτιση στον Λουμπαρδιάρη και όσες ξέρετε εκεί δεν έχει πουθενά να προφυλαχτείς από βροχή. Είναι πολύ μικρό το εκκλησάκι. Πολύ ωραία μεν αλλά τα μωρά δεν βλέπω να τα παίρνω μαζί αν συνεχίσει αυτός ο καιρός. Δεν πειράζει θα τα κρατήσει ο μπαμπάς και θα πάω εγώ.

Περαστικά στους αρρωστούληδες.............................:P

καλημερα!

glorr κ εμεις στο λουμπαρδιαρη θα βαφτιστουμε. κατακαλοκαιρο ομως, θα μαι πολυ γκαντεμω αν θα βρεχει..

τι χαλια καιρος..κ ειναι πρωτομαγια

καλο μηνα λουλουδατες μου!!

33E7p2.png

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ!!!!!!!!!!

Δυστυχως με τετοιο καιρο δεν προβλεπεται να παμε να πιασουμε τον Μαη.Λεγαμε να πηγαιναμε στη Ν.Μακρη σε κατι οικογενειακους φιλους,να παρουμε λιγο καθαρο αερα αλλα με τετοιο καιρο ειναι κριμα να παμε κ να κατσουμε σπιτι.Οποτε ας καθισουμε εδω να κανουμε τα εισπνεομενα μας!!!!

Αυριο ξεκιναει κ ο Τασος σχολειο κι εγω εχω ενα σωρο δουλειες!

Σας φιλω ολες τις μανουλιτες και τις εγκυουλες!!!!!

GRJdp2.png

xefUp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα και Καλό μήνα!!

Ο καιρός έφτιαξε ίσα ίσα για τη witch και μην ανησυχείς glorr και για σας θα είναι τέλειος την άλλη εβδομάδα!!

Κατα τ άλλα μας τα χάλασε, και εμείς λέγαμε αν είχα καλό καιρό να κάναμε καιά βολτούλα να δούμε εκκλησ'ίες για την βάφτιση. Ο μπέμπης δεν έκανε πυρετό και πιστεύω είμαστε καλά. Jas κουκλάρα θα είσαι μη μασάς!! Τη βάφτιση πότε θα την κάνετε?

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Λοιπόν, έβλεπα ένα όνειρο πολύ τρελό, είχανε έρθει στο σπίτι μου για καφέ η Nufi, η Twins, η Nunu και η Glorr. Όχι στην Ρόδο, στην Αθήνα. Τα μωρά τα είχατε αφήσει στους μπαμπάδες. Καθόμασταν στο σαλόνι και συζητούσαμε για τις διακοπές σας για να έρθετε Ρόδο χαχαχαχαχα!!! Πλάκα είχε, γελούσαμε, κουτσομπολεύαμε...πολύ μου άρεσε!! :)

RKdwp3.png

Διαφημίσεις

χαχα!! ωραίο όνειρο!!! εγώ δεν τα θυμάμαι, έτσι που ξυπνάω συνέχεια μένω μόνο με την αίσθηση ότι κάτι έβλεπα!! που θα πάει όμως, είχα καλή σχέση με τα όνειρα. Σας είχα πεί ποτέ ότι το μήνα που ήμουν έγκυος και δεν το ήξερα είχα δεί τα μωρά μου???

Όσο για Ρόδο παίζει να 'ρθούμε διακοπές αλλά οχι αυτό το καλοκαίρι το επόμενο!!

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

χαχα!! ωραίο όνειρο!!! εγώ δεν τα θυμάμαι, έτσι που ξυπνάω συνέχεια μένω μόνο με την αίσθηση ότι κάτι έβλεπα!! που θα πάει όμως, είχα καλή σχέση με τα όνειρα. Σας είχα πεί ποτέ ότι το μήνα που ήμουν έγκυος και δεν το ήξερα είχα δεί τα μωρά μου???

Όσο για Ρόδο παίζει να 'ρθούμε διακοπές αλλά οχι αυτό το καλοκαίρι το επόμενο!!

Τέλεια!!!!!!!!!!!!!!!!

Να ρωτήσω βρε κόρες, ντομάτα έχετε βάλει στο φαγητό? και αν ναι πως????

Βάζουμε μια ξεφλουδισμένη ολόκληρη ντομάτα να βράσει με τα υπόλοιπα, όπως και κρεμμύδι και σέλινο. Δεν τα αλέθουμε όμως αυτά.

RKdwp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...