Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 3 ώρες πρίν, Lila86 είπε:

Σε ευχαριστώ πολύ!! Ναι ναι πολύ καλό τιπ και βοήθησε αρκετά! Όλα καλά θα πάνε!!!

Καλησπέρα!

Μια που λεμε για τις αντιπηκτικές και τα σαλοσπιρ παρουσιασε κάποια κοπέλα καμια περιεργη αιμορραγια στον οδοντιατρο κλπ; Θελω ας πουμε να κανω καθαρισμο και φοβαμαι μην πάθω αιμορραγια! Απο το κεντρο μου ειπαν απλως να ενημερώσω τον οδοντίατρο για την αγωγή και να μην ανησυχώ! Ειμαι φοβιτσιαρα και το εχω κανει λιγο μεγαλο στο μυαλο μου! Προς το παρον παιρνω σαλοσπιρ μονο, το οποιο θα το σταματήσω μολις ξεκινησω την ivor!  

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Έχω πάει σε άλλα μέρη στην Τουρκία αλλά εκεί όχι. Τα μικρά δεν θα τα πάρετε ε?

Στην Τουρκια δεν εχω παει.Γενικα εξωτερικο μονο Τυνησια κ Αγγλια εχω παει.Τα μικρα φυσικα κ δε θα τα παρουμε.Ειναι πολυ μικρα,ακομη κ τον Τασο σκεφτομασταν να παρουμε αλλα φοβαμαι να παρω το παιδι σε μια τετοια χωρα....Αν ηταν Ευρωπη θα το σκεφτομουν περισσοτερο,αλλα για Τουρκια δεν......

GRJdp2.png

xefUp3.png

Διαφημίσεις

Στην Τουρκια δεν εχω παει.Γενικα εξωτερικο μονο Τυνησια κ Αγγλια εχω παει.Τα μικρα φυσικα κ δε θα τα παρουμε.Ειναι πολυ μικρα,ακομη κ τον Τασο σκεφτομασταν να παρουμε αλλα φοβαμαι να παρω το παιδι σε μια τετοια χωρα....Αν ηταν Ευρωπη θα το σκεφτομουν περισσοτερο,αλλα για Τουρκια δεν......

Από Τουρκία πήγα μόνο Αντάλια, Μαρμαρίς, Φετίε και κάτι άλλα μέρη ενδιάμεσα που περάσαμε οδικώς πρόπερσι. Φιλήσυχοι άνθρωποι ήταν, μόνο που δεν μιλούσαν αγγλικά. Στην Κων/λη λόγω τουρισμού θα είναι αλλιώς...

RKdwp3.png

Nunu σου επέτρεψε bisolvon? Εμένα μου είπε να μην πάρω τίποτα. Θα τον ξαναρωτήσω...

Nufi δυστυχώς δεν ευνόησε ο καιρός μιας και φυσάει πολύ, για να πάμε βολτούλα κι έτσι έχουμε αράξει οικογενειακώς και βλέπουμε ταινίες.

RKdwp3.png

Διαφημίσεις

Να μαι κι εγώ. Καλά, έχω πολλές ερωτήσεις, αλλά θα τις κάνω εν καιρώ.

witchakia να ζήσετε νεωφώτιστα κουκλάκια!:D

Giota, πολλά ταξιδάκια. Καλά κάνεις, και εγώ στη θέση σου θα πήγαινα.

Τουλάχιστον να είστε όλες υγιεις και να είναι όλα περαστικά.

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Ας παμε τωρα που μπορουμε να μας κρατησουν τα παιδια γιατι αργοτερα θα ειναι δυσκολο να φευγουμε 5μελης οικογενεια για 3ημερα!!!!Ασε που θα ξεκινησω κ δουλεια αργοτερα κ δε θα εχω αδειες όποτε θελω,οποτε ας το εκμεταλλευτω!!!!!

GRJdp2.png

xefUp3.png

κ εγω παραλιγο θα εφευγα αυριο 3ημερο Αμστερνταμ με το συζυγο που ειχε να παρακολουθησει ενα συνεδριο, αλλα το ταξιδι ακυρωθηκε τελευταια στιγμη γμτ....τελοσπαντων, θα αντεχα κιολας μακρια απ τα σκιουρια μου?

twins τι κανεις? τελειωσες με τις φοιτητικες σου υποχρεωσεις???

καλα, νικησε η αεκ κ γινεται χαμος!ακουγονται πυροτεχνηματα..

witch εχασες τον αγωνα αλλα για λογο σημαντικο!περιμενουμε νεα!

33E7p2.png

Διαφημίσεις

ο μπαμπας πάντως εκεί είναι και πανηγυρίζει.

Αχ, με τις φοιτητικές μου υποχρεώσεις θα τελειώσω τέλος Ιουνίου για φέτος και έχω και άλλη μία χρονιά... κλαψ....

Πάντως και στο Αμστερνταμ θα ήθελα να πάω....

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

α, τυχερος ο twinsoμπαμπας!!

το nufoμπαμπα τον εχωσα να φερει τη μαμα μου απ το σταθμο που ερχεται σημερα..κ ετσι ουτε το τελος δεν ειδε ο καημενος , αλλα ηταν χαρουμενος που κερδιζαν!

αχ ενα Αμστερνταμ η Βερολινο θα ηταν ιδανικοι προορισμοι για ενα 3ημερακι τωρα..

θα ξεφευγαμε , θα βλεπαμε καμια ωραια εκθεση, μουσεια κτλ, κ επισης θα κοιμομασταν!!!!

μου την εσπασε...:-(

33E7p2.png

Κοίμησα κι εγώ τα μικρά και κάνω μια έρευνα αγοράς φορέματος για την βάφτιση!

Είδα πολύ ωραία στην Raxevsky και δείχνουν τόσο όμορφα πάνω στην Ζέτα ...... και επειδή ομολογουμένως θα δείχνουν το ίδιο "όμορφα" και στο δικό μου φιδίσιο κορμί..... λέω να πάω να τα δω κι από κοντά. Ο μόνος μου φόβος...να μην απογοητευτώ....

RKdwp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...