Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα σας,Καταρχάς διαβάζω κάθε μέρα το forum αλλα πρώτη φορα πήρα το θάρρος να σας γράψω,εύχομαι τα καλύτερα σε όλες σας🥰 ετοιμάζομαι για εμβρυομεταφορα βλαστοκυστών 5 ημερων μεσα στον Αλλο μήνα,μεθάυριο θα κάνω arvekap για καταστολή και μολις αδιαθετήσω θα ξεκινησουμε τιμην προετοιμασία,φοβαμαι πολυ,και την αποτυχία αλλα και μήπως υπήρχε κατι που έπρεπε να κάνω και δεν το γνώριζα,γενικα φοβαμαι,ελπιζω να καταλαβαινεται,συγνωμη για το Σεντονι.

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

παω κ εγω να τους δωσω το γαλατακι. ενω κοιμουνται, το ευκολοτερο ταισμα της μερας..

αλλα τι να κανω?δε γινεται να το χασουν κ πριν κοιμηθουν ειναι νωρις κ δε πεινανε ακομη..

καληνυχτιζω, καλο μας σκ!

33E7p2.png

Διαφημίσεις

Γεια σας!

Κι εγώ μόλις κοιμησα τα μικρά!

Nunu περαστικούλια στον μπεμπακο!!

Witch με το καλό αύριο για την βάφτιση! Περιμένουμε νέα μετά κ φυσικά φωτο!!

Έισης, ναι, εγώ έχω τον αφόρητο βήχα. Και τα μικρά έχουν κ τους δίνω σιρόπι.

Glorr κι εσείς τώρα βαφτιζεστε;

Twins που σε πανε παιδί μου; Έλα Ρόδο, να έχω κι εγώ παρέα!! Καλο; :) :)

Nufi μετά πως τα βάζεις να ρευτουν που τρώνε κοιμησμενα;

RKdwp3.png

μολις τακτοποιηθηκαμε ολοι για υπνο.φαγαμε στο σπιτι 14 ατομα και επρεπε να βολευτουμε και ολοι για υπνο.ηρθαν απο επαρχια για τη βαρφτιση.

σας ευχαριστω πολυ για τις ευχες σας.απογευμα στις εξι ειναι glorr.

nunu πως παει ο πυρετος?θα προτεινα να κοιμηθεις μαζι με το μωρο για να το ελεγχεις.

jas απο αλλεργια ειναι ο βηχας? ε δωσε μου στοιχεια να βοηθησω!;)

nufi λεπτομερειες για τις μπομπονιερες.

giota φιλια πολλα.πως παει ο μικρος?

age.png

Καλημέρα!!! Πολύ όμορφη μέρα!!

Witch για εσάς έφτιαξε ο καιρός? έκανες τα μαγικά σου ε?:D:D:D

Αγκαλιά κοιμηθήκα με τον μπεμπάκο, και όντως μες στο βράδυ χτύπησε ένα 38. Τώρα ξυπνήσαμε χαρωποί και ακμαίοι!!

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

καλημερουδια!!!

τελεια μερα ομως???

περαστικα στηn αρρωστουλα jas κ στα μωρουλια..

witch 14ατομα??? καλα, εισαι απιστευτη! εγω σ αυτη τη φαση με δυο μωρα δε θα το σκεφτομουν καν!

περιμενουμε μe ανυπομονησια φωτο!!!

(μπομπο δεν εχω καταληξει, απλως εκει μπορει να μου κανει πουγκακια με τιμη οκ, με υφασμα που να ταιριαζει με το φορεμα της μικρης..κ εχει υπεροχες ξυλινες σβουρες για παιδικες,που ελεγα να μην κανω,αλλα μου αρεσαν πολυ κ ολα μαζι θα εχουν ενα υφος λιγο παραμυθενιο κ παλιοκαιρισιο σκεφτομαι..)

twins τελειωσες με την εργασια? αχ, αυτες οι μεταθεσεις...μονο καλη τυχη χρειαζεται εδω υποθετω..

33E7p2.png

Διαφημίσεις

jas απ οτι ξερω δεν ειναι πια απαραιτητο το ρεψιμο..

παρολαυτα τα παιρνουμε μετα αγκαλιτσα κ ρευονται κ μισοκοιμισμενα τα αλλαζουμε κιολας.

τι αλλο να κανω?

6 τρωνε κρεμα κ ο μικρος μεχρι τις 8μιση εχει κοιμηθει.δεν προλαβαινει να ξαναπεινασει..κ το γαλατακι ειναι αναγκαιο γευμα

33E7p2.png

Και γω όταν τα ταϊζω τα μεταμεσονύχτια δεν τα ρεύω, στο δε ξαπλωτό κιόλας κοιμάμαι πριν από αυτά:D:D:D:D!!

Να ρωτήσω ρε κορίτσια τα μωρά μου κάνουν πολύ μαλάκά κακάκια, αυτό θεωρείται διάρροια? φρουτόκρεμα να δώσω?

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Και γω όταν τα ταϊζω τα μεταμεσονύχτια δεν τα ρεύω, στο δε ξαπλωτό κιόλας κοιμάμαι πριν από αυτά:D:D:D:D!!

Να ρωτήσω ρε κορίτσια τα μωρά μου κάνουν πολύ μαλάκά κακάκια, αυτό θεωρείται διάρροια? φρουτόκρεμα να δώσω?

Καλημέρα Nunu!!

Ίσως να απεύφευγες για σήμερα το αχλάδι.

RKdwp3.png

Θα τους δώσω μήλο μπανάνα κάποιος μου είπε να προσέχω και το πορτοκάλι. Έχω να τους δώσω φρούτο 3 μέρες τώρα. Πως είστε εσείς jas? και γω με βήχα είμαι και μπούκωμα....:-(:sad::-(

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Διαφημίσεις

Γεια σας φιλεναδιτσες μου!!!!

Εμεις ειμαστε καλα,αλλο ενα βραδυ που κοιμηθηκαμε σερι....ελπιζω να συνεχιστει.

Ο Χρηστος εχει ακομη βηχαλακι αλλα κανουμε πλυσεις στη μυτη με φυσιολογικο ορρο καθε 2 ωρες κ επιπλεον aerolin + flixotide.Ειναι ευδιαθετος κ απυρετος!

Μολις κανονισα να παμε με το συζυγο το αλλο Σαββατο στην Κωνσταντινουπολη να παρακολουθησουμε formula 1.Οποτε φευγουμε Σαββατο 7/05 κ επιστρεφουμε Δευτερα βραδυ,να κανουμε κ μια βολτιτσα να δουμε την Πολη!

Τωρα μολις ξυπνησανε τα βλασταρακια μου,φαγανε κ παιζουν.Εγω εφτιαξα μοσχαρακι κοκκινιστο με κριθαρακι,σαν γιουβετσακι κ εγινε πεντανοστιμο!!!!

Αυτα τα λιγοστα νεα μας....σας φιλω ολες!

GRJdp2.png

xefUp3.png

Θα τους δώσω μήλο μπανάνα κάποιος μου είπε να προσέχω και το πορτοκάλι. Έχω να τους δώσω φρούτο 3 μέρες τώρα. Πως είστε εσείς jas? και γω με βήχα είμαι και μπούκωμα....:-(:sad::-(

Ναι και το πορτοκάλι γιατί ερεθίζει το κωλαράκι τους. Μια δυο μέρες κάνε τους μήλο-μπανάνα.

Ωχ κι εσυ? Και τι παίρνεις?? Κι εγώ μπούκωμα και βήχα πολύ. Για το μπούκωμα παίρνω το pulmicort nasal aqua. Είπε ο γιατρός ότι είναι ακίνδυνο.

Εμένα δεν είμαι σίγουρη αν είναι από το αλλεργικό (έχω και αλλεργικό άσθμα και αλλεργική ρινίτιδα) ή κρύωμα. Δεν νομίζω όμως να είναι το δεύτερο.

RKdwp3.png

Giota περαστικά στον Χρηστάκο!

Α, formula ακούω.... τι καλά!!!! Και ταξιδάκι!!! Λένε ότι είναι φανταστικά στην Κων/λη. Έχω πάει σε άλλα μέρη στην Τουρκία αλλά εκεί όχι. Τα μικρά δεν θα τα πάρετε ε?

RKdwp3.png

Γεια σας φιλεναδιτσες μου!!!!

Εμεις ειμαστε καλα,αλλο ενα βραδυ που κοιμηθηκαμε σερι....ελπιζω να συνεχιστει.

Ο Χρηστος εχει ακομη βηχαλακι αλλα κανουμε πλυσεις στη μυτη με φυσιολογικο ορρο καθε 2 ωρες κ επιπλεον aerolin + flixotide.Ειναι ευδιαθετος κ απυρετος!

Μολις κανονισα να παμε με το συζυγο το αλλο Σαββατο στην Κωνσταντινουπολη να παρακολουθησουμε formula 1.Οποτε φευγουμε Σαββατο 7/05 κ επιστρεφουμε Δευτερα βραδυ,να κανουμε κ μια βολτιτσα να δουμε την Πολη!

Τωρα μολις ξυπνησανε τα βλασταρακια μου,φαγανε κ παιζουν.Εγω εφτιαξα μοσχαρακι κοκκινιστο με κριθαρακι,σαν γιουβετσακι κ εγινε πεντανοστιμο!!!!

Αυτα τα λιγοστα νεα μας....σας φιλω ολες!

Φτου να μην το ματιάσουμε giota, καλούς ύπνους!!!!!!!! Περαστικά στον Χρηστάκο. Λες να πρέπει να κάνω και γω τόσο συχνές πλύσεις με ορό?

Όσο για το ταξιδάκι ζηλευω!! θέλω και γω φόρμουλα!! Καλά να περάσετε!!!

Ναι και το πορτοκάλι γιατί ερεθίζει το κωλαράκι τους. Μια δυο μέρες κάνε τους μήλο-μπανάνα.

Ωχ κι εσυ? Και τι παίρνεις?? Κι εγώ μπούκωμα και βήχα πολύ. Για το μπούκωμα παίρνω το pulmicort nasal aqua. Είπε ο γιατρός ότι είναι ακίνδυνο.

Εμένα δεν είμαι σίγουρη αν είναι από το αλλεργικό (έχω και αλλεργικό άσθμα και αλλεργική ρινίτιδα) ή κρύωμα. Δεν νομίζω όμως να είναι το δεύτερο.

Ναι έτσι θα κάνω. Για το βήχα του χρόνιου γέρου καπνιστή παίρνω Bisolvon, για το μπούκωμα τίποτα. Αλλά αν χρειαστεί θα πάρω αυτό που γράφεις. Εκτός από κρύωμα έχω και γω αλλεργική ρινίτιδα.

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...