Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα σας,Καταρχάς διαβάζω κάθε μέρα το forum αλλα πρώτη φορα πήρα το θάρρος να σας γράψω,εύχομαι τα καλύτερα σε όλες σας🥰 ετοιμάζομαι για εμβρυομεταφορα βλαστοκυστών 5 ημερων μεσα στον Αλλο μήνα,μεθάυριο θα κάνω arvekap για καταστολή και μολις αδιαθετήσω θα ξεκινησουμε τιμην προετοιμασία,φοβαμαι πολυ,και την αποτυχία αλλα και μήπως υπήρχε κατι που έπρεπε να κάνω και δεν το γνώριζα,γενικα φοβαμαι,ελπιζω να καταλαβαινεται,συγνωμη για το Σεντονι.

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Διαφημίσεις

Εντωμεταξύ έχω και το άλλο άγχος που με καίει και με τρώει... ΜΕΤΑΘΕΣΗ.... θα πεθάνω... με χάνετε... τα χάπια μου.....

Ελα βρε μην αγχώνεσαι Όλα θα γίνουν. Μετάθεση? Πουουουου?

WITCH τέλεια θα είναι Θέλω να μπω μέσα στην γυάλαααααααααααααα! Φαντάσου τα πιτσιρίκια. Άντε με το καλό εύχομαι!;)

Ελα βρε μην αγχώνεσαι Όλα θα γίνουν. Μετάθεση? Πουουουου?

WITCH τέλεια θα είναι Θέλω να μπω μέσα στην γυάλαααααααααααααα! Φαντάσου τα πιτσιρίκια. Άντε με το καλό εύχομαι!;)

σ ευχαριστω πολυυυυ!!!!α και τα μπαλονια που θα δωσω στα πιτσιρικια.και μετα η σειρα σας glorr!

twins που σε πανε οι ακαρδοι?

age.png

σ ευχαριστω πολυυυυ!!!!α και τα μπαλονια που θα δωσω στα πιτσιρικια.και μετα η σειρα σας glorr!

twins που σε πανε οι ακαρδοι?

Ναι μετά είναι η σειρά μας. Μετά εννοείται ότι περιμένουμε φώτο ε? Από τα Witchakia. Θύμισέ μου. Σε ποια εκκλησία βαφτίζεστε εσείς?:confused:

Διαφημίσεις

ναι αυριο κι ευτυχως απογευμα γιατι δεν θα προλαβαινα με τιποτα.

Α απόγευμα, πολύ ωραία. Τι ώρα? Κι εμείς απόγευμα κλείσαμε . Στις 6. Πω πω . Δεν το πιστεύω ότι έφτασε ο καιρός που τα βαφτίζουμε. Και τα ονόματά τους? Γιατί δεν τα θυμάμαι. :rolleyes:

Τι κάνετε καλέ? Μπαίνω και διαβάζω αλλά δεν προλαβαίνω να γράψω την τρελάρα μου...εμείς ακόμα αδιάθετοι αλλά εντάξει το ξεπερνάμε θέλω να πιστεύω. Δε πολυθυμάμαι τι θέλω να γράψω θα σταθώ στα πολύ τελευταία που έχουν γραφτεί....

Wiiiiitch αύριο είναι η μεγάλη μέρα!!!!!! Συγχαρητήρια! Να σας ζήσουν! Πάντα γεροί, πάντα δυνατοί και γελαστοί!!!!!!!!!!:):):):):)

όσο για τη σκυλίτσα σου δεν έχω λόγια, το έχω περάσει και γω, αν θες έναν ώμο να κλάψεις πες.

Twins, Giota, Glorr, Nufi, Jas, Agorakia, Naki και λοιπές φιλιαααααααααααααα:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Διαφημίσεις

εγω πηγα σημερα με τη νονα της αριαδνης κ παραγγειλαμε τα παντα.

υπεροχα!!κ σταυρος ιδιαιτερος κ ωραιος κ υπεροχο φορεματακι κτλ!

twins μπορει να το ξερεις το μαγαζι μια κ ειναι στα λημερια μας..

κ πολυ ωραιος χωρος κ συμπαθεστατη η υπευθυνη,το χαρηκαμε!

θα κανω πιθανα εκει κ τις μπομπο (ολα χειροποιητα αλλα με νορμαλ τιμες) κ για το προσκλητηριο το σκεφτομαι..

του μικρου βλεπουμε..εξαλλου τα φορεματακια ειναι τα γουστοζικα,τα αγοριστικα δεν εχουν τοσο ενδιαφερον,ε???

αυτα, φιλια για την ωρα

33E7p2.png

nufi πολυ ωραιο το site και καπου θα το χρησιμοποιησω μελλοντικα.μου εχουν στειλει ενα mail με φωτογραφισεις μωρων οπως ειχες κανει και εσυ.οταν ανακαλυψω πως να σου το στειλω...

jas θα αργησουμε πααααρα πολυ να παρουμε αλλο και αν παρουμε.anyway.το ξερω οτι μπορει να γινομαι κουραστικη.μην μου δινετε σημασια απλα ξεδινω οταν τα γραφω.

giota περαστικα σας.γιατι ξανακυλησε γμτ?

jas εσυ εχεις βηχα?

α! θα ειναι αυτης της φιλανδης που σας ελεγα! απιθανες φωτο!

33E7p2.png

Εμείς κοιμίσαμε, ο μπεμπάκος μας όμως ανέβασε 38 και του έδωσα ντεπονάκι. κλάψ, σνίφ...και τώρα ρε κορίτσια ανα πόση ώρα να τον ελέγχω?

Μου το στείλανε και μένα το mail της τύπισσας με το μωρό, φανταστικό.

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...