Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, Makelen είπε:

Καλημερα κοριτσια! Ειχα ξαναρωτησει αλλα καπου χαθηκε..! Μου ειπε ο γιατρος να παω 2η-3η μερα περιοδου για πρωτο υπερηχο. Δεν το θυμομουν καθολου απο την προηγουμενη φορα! Ηθελα να ρωτησω.. τι ακριβως περιμενουμε απο αυτο τον υπερηχο. Το ενδομητριο κοιταμε; τι ακριβως.. τις ζωνες;? (Αφου ειναι πολυ νωρις για να το μετρησουμε..)

Αν κάνεις αίματος και η Ε2 είναι κάτω από 70 (ιδανικά κάτω από 50)σημαίνει ότι δεν υπάρχει κάποια κύστη. Άλλη βέβαια ζητουν υπέρηχο για να το δουν. Εγώ με οιστραδιολη 56,έκανα και τα δύο! (ζουρλια δική μου) 

πρίν από 1 λεπτό , Eternity είπε:

Αν κάνεις αίματος και η Ε2 είναι κάτω από 70 (ιδανικά κάτω από 50)σημαίνει ότι δεν υπάρχει κάποια κύστη. Άλλη βέβαια ζητουν υπέρηχο για να το δουν. Εγώ με οιστραδιολη 56,έκανα και τα δύο! (ζουρλια δική μου) 

.... άλλοι γιατροί ήθελα να γράψω... 

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

καλημερα!

giota περαστικα κ καλο καφε!

να σε ρωτησω μια κ εχεις ηδη βαφτισει..

τα διδυμα βαφτιζονται ενε ενα ξεχωριστα ετσι? δε γινεται δηλαδη καπως παραλληλα η διαδικασια..

33E7p2.png

Διαφημίσεις

καλημερα!

giota περαστικα κ καλο καφε!

να σε ρωτησω μια κ εχεις ηδη βαφτισει..

τα διδυμα βαφτιζονται ενε ενα ξεχωριστα ετσι? δε γινεται δηλαδη καπως παραλληλα η διαδικασια..

Τα διδυμα διαβαζονται μαζι,δηλαδη οι νονοι και των δυο παιδιων λενε μαζι το "Πιστευω".Και μετα ξεκιναει η διαδικασια που κανει την πρωτη βουτια το πρωτο παιδι κ μετα το δευτερο.Εγω τα βαφτισα βαση ηλικιας,δλδ πρωτα τον Χρηστο κ μετα τον Θανο.Απλα θα χρειαστειτε βοηθεια στο ξεντυσε-ντυσε για να μη χασετε τις βουτιες των παιδιων σας.Και μετα που γινεται κ ο γυρος της κολυμπηθρας με τις λαμπαδες αναμμενες παλι ειναι και τα δυο παιδια μαζι.

GRJdp2.png

xefUp3.png

Καλή σας μέρα κι από μένα!

Αυτός ο βήχας με έχει ρημάξει, δεν αντέχω άλλο.... Witchhhhhh.... κανένα γιατροσόφι????

Nufi πολύ μου άρεσαν τα προσκλητήρια και κυρίως η ιδέα του δεύτερου αντικαθιστώντας και τα μωρά με τα nufakia! Δημιουργικό!! :) Για τις μπομπονιέρες θα συμφωνήσω με την προλαλήσασα. Ωραίες αλλά ακριβές.

Σας έχω ξαναπει για το Site του Ναρλή όπου έχει πιο φθηνά όλες τις μπομπονιέρες ε? Σκέφτομαι κι εγώ να παραγγείλω κανένα δείγμα.

RKdwp3.png

μου λειπει πολυ το σκυλακι μου και συνεχεια νομιζω οτι θα το δω μπροστα μου να μου κουναει την ουριτσα του....

Σε καταλαβαίνω βρε κούκλα αλλά τουλάχιστον σκέψου ότι πέθανε από γεράματα. Είχε έρθει η ώρα του δυστυχώς :(:(

Ίσως πάρετε ένα άλλο σκυλάκι να μεγαλώσει και με τα witchakia. Όχι απαραίτητα τώρα αλλά σε κανένα χρόνο.

RKdwp3.png

Διαφημίσεις

nufi πολυ ωραιο το site και καπου θα το χρησιμοποιησω μελλοντικα.μου εχουν στειλει ενα mail με φωτογραφισεις μωρων οπως ειχες κανει και εσυ.οταν ανακαλυψω πως να σου το στειλω...

jas θα αργησουμε πααααρα πολυ να παρουμε αλλο και αν παρουμε.anyway.το ξερω οτι μπορει να γινομαι κουραστικη.μην μου δινετε σημασια απλα ξεδινω οταν τα γραφω.

giota περαστικα σας.γιατι ξανακυλησε γμτ?

jas εσυ εχεις βηχα?

age.png

Καλημέρα!:P Και περαστικά σε όλες και όλα τα μωράκια.

naki82, θα συμφωνήσω και εγώ με όλες τις προλαλλήσασες να μην παίρνεις στα σοβαρά ότι κυκλοφορεί στο ιντερνετ γιατί τα περισσότερα είναι πολύ τρομακτικά και ίσως αναξιόπιστα. Τώρα για το θέμα των συσπάσεων, υπάρχουν κάποιες προπαρασκευαστικές συσπάσεις που δεν σημαίνουν τίποτα, αλλά όντως υπάρνουν και οι συσπάσεις του τοκετού. Αυτό που λες, ότι μπέρδευα τις συσπάσεις με τις κινήσεις των μωρών το έκανα και εγώ, με αποτέλεσμα 2-3 μέρες πριν τη γέννα να μην καταλαβαίνω ότι γεννάω. Αλλά αυτό είναι σε πολύ μεταγενέστερη εβδομάδα.... Αλλά αν νιώθεις αυτές τις κινησούλες πολύ δυνατές, καλό είναι να το πεις στο γιατρό σου που είναι ο μόνος που μπορεί να σου δώσει οδηγίες.

Για τη βάφτιση... Για τις προσκλήσεις έχω καταλήξει, δεν ψάχνω άλλο, απλά θα τελειώσω με το κείμενο και θα πάω να τις κλείσω. Για τις μπομπονιέρες, θα πάρω δείγματα και θα σας πω. Θέλω να κάνω και μπισκοτάκια, αλλά είναι πολύ ακριβα.... κλαψ....

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Καλημέρα!:P Και περαστικά σε όλες και όλα τα μωράκια.

naki82, θα συμφωνήσω και εγώ με όλες τις προλαλλήσασες να μην παίρνεις στα σοβαρά ότι κυκλοφορεί στο ιντερνετ γιατί τα περισσότερα είναι πολύ τρομακτικά και ίσως αναξιόπιστα. Τώρα για το θέμα των συσπάσεων, υπάρχουν κάποιες προπαρασκευαστικές συσπάσεις που δεν σημαίνουν τίποτα, αλλά όντως υπάρνουν και οι συσπάσεις του τοκετού. Αυτό που λες, ότι μπέρδευα τις συσπάσεις με τις κινήσεις των μωρών το έκανα και εγώ, με αποτέλεσμα 2-3 μέρες πριν τη γέννα να μην καταλαβαίνω ότι γεννάω. Αλλά αυτό είναι σε πολύ μεταγενέστερη εβδομάδα.... Αλλά αν νιώθεις αυτές τις κινησούλες πολύ δυνατές, καλό είναι να το πεις στο γιατρό σου που είναι ο μόνος που μπορεί να σου δώσει οδηγίες.

Για τη βάφτιση... Για τις προσκλήσεις έχω καταλήξει, δεν ψάχνω άλλο, απλά θα τελειώσω με το κείμενο και θα πάω να τις κλείσω. Για τις μπομπονιέρες, θα πάρω δείγματα και θα σας πω. Θέλω να κάνω και μπισκοτάκια, αλλά είναι πολύ ακριβα.... κλαψ....

Καλημερα. Τι κάνεις? Κατέληξες τελικά για τα προσκλητήρια? ποια? Μπισκοτάκια θέλεις να κάνεις? πόσο σου ζητήσανε? Εγώ θα κάνω. Όχι εγώ δηλαδή. Η αδελφή μου και νονά ταυτόχρονα του μικρού θα κάτσει να τα φιάξει. Την έπιασε η χαρά. Έχει πάρει και ζαχαρόπαστα να βάλει από πάνω και να τα στολίσει. Γίνονται πολύ ωραία κάτι δείγματα που έφιαξε. Σε σχήμα κορώνας, παιδάκι, λουλουδάκι...........Είναι τέλεια. Και διάφορα χρώματα. Θα τα βάλουμε και σε σελοφάν και καρτελάκι ευχαριστήριο μέσα. Εγώ σε ένα ζαχαροπλαστείο που έτυχε να δω τα είχαν 1.70 το ένα. Αλλά αυτά που φιάχνουμε εμείς είναι πολύ πιο ωραία. Εκείνο ήταν πολύ σκέτο. Βέβαια έχουν τρελή δουλειά έτσι? Δικαιολογείται η τιμή τους. Πίστεψέ με.

Καλημερα. Τι κάνεις? Κατέληξες τελικά για τα προσκλητήρια? ποια? Μπισκοτάκια θέλεις να κάνεις? πόσο σου ζητήσανε? Εγώ θα κάνω. Όχι εγώ δηλαδή. Η αδελφή μου και νονά ταυτόχρονα του μικρού θα κάτσει να τα φιάξει. Την έπιασε η χαρά. Έχει πάρει και ζαχαρόπαστα να βάλει από πάνω και να τα στολίσει. Γίνονται πολύ ωραία κάτι δείγματα που έφιαξε. Σε σχήμα κορώνας, παιδάκι, λουλουδάκι...........Είναι τέλεια. Και διάφορα χρώματα. Θα τα βάλουμε και σε σελοφάν και καρτελάκι ευχαριστήριο μέσα. Εγώ σε ένα ζαχαροπλαστείο που έτυχε να δω τα είχαν 1.70 το ένα. Αλλά αυτά που φιάχνουμε εμείς είναι πολύ πιο ωραία. Εκείνο ήταν πολύ σκέτο. Βέβαια έχουν τρελή δουλειά έτσι? Δικαιολογείται η τιμή τους. Πίστεψέ με.

Μάλλον τη μπανιέρα, αλλά θα πάω να τη δώ από κοντά. Μπισκοτάκια κοιτάζω από το ιντερνετ και η πιο χαμηλή τιμή που βρήκα είναι 1,5 ευρώ. Αλλά αν τελικά πάρω τις μπομπονιέρες που θέλω που κάνουν 2,00, έχουμε και το τραπέζι, έχω να πάρω και γλυκά και κάτι άλλα έξοδα πάει πολύ και ίσως κάτι πρέπει να κόψω.

Τώρα που το λέμε, για να δω για διακόσμηση....

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Διαφημίσεις

Μάλλον τη μπανιέρα, αλλά θα πάω να τη δώ από κοντά. Μπισκοτάκια κοιτάζω από το ιντερνετ και η πιο χαμηλή τιμή που βρήκα είναι 1,5 ευρώ. Αλλά αν τελικά πάρω τις μπομπονιέρες που θέλω που κάνουν 2,00, έχουμε και το τραπέζι, έχω να πάρω και γλυκά και κάτι άλλα έξοδα πάει πολύ και ίσως κάτι πρέπει να κόψω.

Τώρα που το λέμε, για να δω για διακόσμηση....

Α εγώ δεν θα κάνω γλυκό αφού έχει η μπομπονιέρα. Γι αυτό κάνω και τα μπισκοτάκια. Και δεν θα κάνω ούτε τραπέζι. Μόνο στους κουμπάρους και στους γονείς. Οπότε είπα να τα κάνω τα μπισκοτάκια. Τι διακόσμηση σκέφτεσαι?:P

Μάλλον με κόβω για μπαλόνια ροζ-γαλάζια και ίσως κάποια γυάλα με χρωματιστό νερό και παπάκια. Σίγουρα όχι λουλουδια όμως. Α, και μου αρέσει και το ράνερ στα τραπέζια πολύ αν και δεν ξέρω τι χρώμα να το κάνω....

Οπότε έχω πολύ πράγμα:

1. Προσκλητήρια (ας πούμε ΟΚ)

2. Μπομπονιέρες (εκκρεμεί)

3. Μπισκότα (επίσης)

4. Ταβέρνα (ΟΚ, αλλά θέλει λεπτομέρειες)

5. Διακόσμηση

6. Γλυκά

7. Φωτογραφίες και βίντεο

8. Δώρα, κλόουν κλπ...

ωωω... έξοδα.... και κάνουμε και τα μίνιμουμ υποτίθεται....

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Μάλλον με κόβω για μπαλόνια ροζ-γαλάζια και ίσως κάποια γυάλα με χρωματιστό νερό και παπάκια. Σίγουρα όχι λουλουδια όμως. Α, και μου αρέσει και το ράνερ στα τραπέζια πολύ αν και δεν ξέρω τι χρώμα να το κάνω....

Οπότε έχω πολύ πράγμα:

1. Προσκλητήρια (ας πούμε ΟΚ)

2. Μπομπονιέρες (εκκρεμεί)

3. Μπισκότα (επίσης)

4. Ταβέρνα (ΟΚ, αλλά θέλει λεπτομέρειες)

5. Διακόσμηση

6. Γλυκά

7. Φωτογραφίες και βίντεο

8. Δώρα, κλόουν κλπ...

ωωω... έξοδα.... και κάνουμε και τα μίνιμουμ υποτίθεται....

Ωραία θα είναι έτσι όπως τα σκέφτεσαι. Τα ράνερ μπουρούν να έχουν ένα ουδέτερο χρωματάκι αφού είναι αγοράκι κοριτσάκι. Πορτοκαλί, λαχανί............Τι άλλο? Τι χρώματα σου αρέσουν που να συνδυάζουν και τα δύο παιδάκια? Κι εγώ γυάλες με νερό και διακοσμητικά (κορώνες και άλλα...)θα έχω και ύφασμα που θα ενώνονται οι γυάλες μεταξύ τους. Αλλά μην φανταστείς μόνοι μας τα ψωνίσαμε και θα τα φιάξουμε. Δεν πήγα κάπου δηλαδή να μου τα κάνουν γιατί θα μου ερχόταν ο κούκος αηδόνι. Εγώ έχω τελειώσει τα πάντα. Καλά εμείς έχουμε μόνο μια εβδομάδα. Εσείς έχετε καιρό ακόμη. Πρέπει όμως σιγάσιγά να τα τελειώνεις για να μην τα έχεις άγχος.

εγω μολις τελειωσα τις γυαλες που θα εχω επανω στο τραπεζι.μια τεραστια με μαρς σνικερς ντρερμπι κτλ,μια με γλυφιτζουρια και μια με ζαχαρωτα.δυο κερια ενα ροζ ενα σιελ και δυο διακοσμητικα ιδια με τις μπομπονιερες.για γλυκα πηρα προφιτερολ και για το τραπεζι ταρτακια.

age.png

Εμείς για γλυκο θα πάρουμε παγωτάκια γιατί θα είναι ντάλα καλοκαίρι και θα τα δώσουμε στην ταβέρνα.

Αυτά που έχετε κάνει μου αρέσουν πάρα πολύ.

witch αύριο δεν είναι η βάφτιση σας;

glorr δίκιο έχεις πρέπει να τελειώνουν, αλλά με έχουν φάει τα σεμινάρια και μόνο χτες και σήμερα ασχολήθηκα απ' ότι κατάλαβες....

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...