Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, Makelen είπε:

Καλημερα κοριτσια! Ειχα ξαναρωτησει αλλα καπου χαθηκε..! Μου ειπε ο γιατρος να παω 2η-3η μερα περιοδου για πρωτο υπερηχο. Δεν το θυμομουν καθολου απο την προηγουμενη φορα! Ηθελα να ρωτησω.. τι ακριβως περιμενουμε απο αυτο τον υπερηχο. Το ενδομητριο κοιταμε; τι ακριβως.. τις ζωνες;? (Αφου ειναι πολυ νωρις για να το μετρησουμε..)

Αν κάνεις αίματος και η Ε2 είναι κάτω από 70 (ιδανικά κάτω από 50)σημαίνει ότι δεν υπάρχει κάποια κύστη. Άλλη βέβαια ζητουν υπέρηχο για να το δουν. Εγώ με οιστραδιολη 56,έκανα και τα δύο! (ζουρλια δική μου) 

πρίν από 1 λεπτό , Eternity είπε:

Αν κάνεις αίματος και η Ε2 είναι κάτω από 70 (ιδανικά κάτω από 50)σημαίνει ότι δεν υπάρχει κάποια κύστη. Άλλη βέβαια ζητουν υπέρηχο για να το δουν. Εγώ με οιστραδιολη 56,έκανα και τα δύο! (ζουρλια δική μου) 

.... άλλοι γιατροί ήθελα να γράψω... 

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

να'μαι παλι!

εγω θα παρω αποστειρωτη ειτε θηλασω ειτε οχι,γιατι πιστευω χρειαζεται.Ειπαμε ακουμε τι λενε οι αλλοι αλλα κανουμε του κεφαλιου μας:tongue:

http://www.mytree.gr/

για ριξε μια ματια εδω.Απο αυτο το μαγαζι ειχα παρει του γαμου μου,θυμαμαι οτι ειχε πολυ ωραιες για βαφτιση,τις χαζευα.Τωρα για τις τιμες τι να σου πω,ειναι υποκειμενικο το ζητημα.

θελω μια θαλασσα γεματη αστεριες!

tJd1p3.png

Το θέμα στη ζωή δεν είναι να κρατάς καλά χαρτιά, αλλά να παίζεις σωστά ένα άσχημο φύλλο....

(εμείς σκοπεύουμε να το παίξουμε σωστά)

Διαφημίσεις

παλι μονη μου μιλαω??

παω να φαω φραουλες,αχ τι θα γινει μ'αυτη την πεινα??

tJd1p3.png

Το θέμα στη ζωή δεν είναι να κρατάς καλά χαρτιά, αλλά να παίζεις σωστά ένα άσχημο φύλλο....

hi στα γρηγορα..

twins δε μου φαινονται ακριβες οι μπομπο που λες. απ οτι εχω δει ειναι μια νορμαλ τιμη αυτη.

εμενα μου αρεσουν απο εδω

http://www.happyhappy.gr/happy/index.php/happyhappy-shop/baptisms/mpmponieresvaptisis/item/217-charming-little-girl.html

τα απλα πουγκακια με ροζ καρδια κ αντιστοιχα γαλαζιο αστερακι αλλα βγαινουν 3,80..

βεβαια με ωραιο λινο υφασμα,καλοφτιαγμενες..αλλα too much για κατι απλο που θελω..

λαμπαδες,μαρτυρικα κτλ ομως ειναι οκ απο τιμες κ μου αρεσουν πολυ

33E7p2.png

επισης, αυτη η postcard αντι κανονικου προσκλητηριου πως σας φαινεται?

πισω να γραφω χειρογραφα τα της βαφτισης σαν κανονικη καρτα..

σκεφτομαι μηπως εχει ενα ενδιαφερον σε σχεση με τα συμβατικα (οπου πιθανα θα καταληξω,αλλα το ψιλοψαχνω..)

http://www.etsy.com/listing/63894517/postcards-come-play-with-me

k επισης αν μπορουσα να το "πειραξω"λιγο αυτο κ να βαλω τις φατσουλες των νουφακιων?

http://www.annegeddes.com/Modules/extra/ecard/form.aspx?id=984&sid=1

33E7p2.png

βρε κοριτσια SOS!!!!

ΕΚΑΝΑ ΤΗ ΒΛΑΚΕΙΑ ΚΑΙ ΜΠΗΚΑ ΣΕ ΕΝΑ ΤΟΠΙΚ ΓΙΑ ΣΥΣΠΑΣΕΙς ΤΗς ΜΗΤΡας ΣΕ ΔΙΔΥΜΗ ΚΥΗΣΗ.φΡΙΚΑΡΑ!!!!

συγγνωμη για τα κεφαλαια,κατα λαθος.

εγω νιωθω κινησεις στην κοιλια ,νομιζω οτι ειναι τα μωρα.Μηπως δεν ειναι και τσαμπα χαιρομαι?ξεχωριζω πια τις κλωτσιες τους αλλα μερικες φορες νιωθω κατι σαν να γυριζουν μεσα.Τι ειναι αυτο?

επισης πολλες φορες μεσα στη μερα η κοιλια παραμορφωνεται και προεξεχει απο τη μια πλευρα,σχεδον παντα απο αριστερα και μετα απο λιγο επανερχεται.Εγω τοσο καιρο νομιζω οτι ειναι ο μπεμπακος (ο μεγαλοσωμος) που κινειται.Δεν εχω πετρωματα(νομιζω)γιατι ακομα και τοτε ενω γινεται πιο σκληρη,δεν μπορω να πω οτι δεν ζουλιεται.

να παρω τηλ το γιατρο?αλλα και πως να τα περιγραψω ολα αυτα?

tJd1p3.png

Διαφημίσεις

nufi μου αρεσε πολυ η ιδεα με την καρτα,ειναι πρωτοτυπο και ξεχωριστο!!

καλα το σαιτ με τις μπομπονιερες απλα Τελειο!!!

φαινονται καλοφτιαγμενες και κλασατες πολυ!!

tJd1p3.png

που ειστε καλε?

tJd1p3.png

βρε κοριτσια SOS!!!!

ΕΚΑΝΑ ΤΗ ΒΛΑΚΕΙΑ ΚΑΙ ΜΠΗΚΑ ΣΕ ΕΝΑ ΤΟΠΙΚ ΓΙΑ ΣΥΣΠΑΣΕΙς ΤΗς ΜΗΤΡας ΣΕ ΔΙΔΥΜΗ ΚΥΗΣΗ.φΡΙΚΑΡΑ!!!!

συγγνωμη για τα κεφαλαια,κατα λαθος.

εγω νιωθω κινησεις στην κοιλια ,νομιζω οτι ειναι τα μωρα.Μηπως δεν ειναι και τσαμπα χαιρομαι?ξεχωριζω πια τις κλωτσιες τους αλλα μερικες φορες νιωθω κατι σαν να γυριζουν μεσα.Τι ειναι αυτο?

επισης πολλες φορες μεσα στη μερα η κοιλια παραμορφωνεται και προεξεχει απο τη μια πλευρα,σχεδον παντα απο αριστερα και μετα απο λιγο επανερχεται.Εγω τοσο καιρο νομιζω οτι ειναι ο μπεμπακος (ο μεγαλοσωμος) που κινειται.Δεν εχω πετρωματα(νομιζω)γιατι ακομα και τοτε ενω γινεται πιο σκληρη,δεν μπορω να πω οτι δεν ζουλιεται.

να παρω τηλ το γιατρο?αλλα και πως να τα περιγραψω ολα αυτα?

naki μου καταρχην μη πολυδιαβαζεις οτι μπορει να σ αγχωσει..κ ειναι πολλα το ξερω καλα!

δε νομιζω οτι αυτα που περιγραφεις ειναι ανησυχητικα,παρολαυτα παρε καποια στιγμη ενα τηλ το γιατρο σου για παν ενδεχομενο..

θα τα πεις ακριβως οπως τα νιωθεις, θα σου κανει τις ερωτησεις που πρεπει για να καταλαβει κ σιγουρα θα σε καθυσηχασει.

κ εγω τον ειχα παρει για κατι αντιστοιχο παντως κ δεν ηταν τιποτα.:D

33E7p2.png

Διαφημίσεις

δικιο εχεις αλλα τωρα την εκανα την πατατα μου ρε γμτ!!στο τελος θα παθω συσπασεις απο το αγχος!!

ισως τον παρω αυριο το απογευμα,γιατι τα πρωινα ειναι στο μαιευτηριο.

σ'ευχαριστω πολυ παντως,παω να ξαπλωσω κοριτσακι μου να ηρεμησω λιγο.

tJd1p3.png

α, το πολυ να σου αυξησει το μαγνησιο αν χρειαστει κ να σου πει να ξεκουραζεσαι που φανταζομαι κανεις. ε????

μαγνησιο??ουπς!!!δεν παιρνω,δεν μου εχει πει κατι.

οποτε μαλλον πρεπει να του τηλεφωνησω.

tJd1p3.png

τα εχω παιξει...

nufi πολυ ωραια ιδεα για τα προσκλητηρια,μην την εγκαταλειψεις για κατι πιο συνηθισμενο.οι μπομπονιερες ωραιες μεν αλλα ακριβες μονο για την εικονα που προσφερουν

naki μην αγχωνεσαι χωρις λογο.οπως και να εχει να παρεις τον γιατρο σου για να σε καθησυχασει.

age.png

Καλημερα!!!!!!

Σας εχω ευχαριστα νεα!!!!

Ο Θανουλης μου ξυπνησε στις 08 30 χωρις να ξυπνησει το βραδυ για γαλα!!!!Ειμαι πολυ χαρουμενη αλλα δεν νομιζω οτι θα κρατησει για πολυ!!!!

Ο Χρηστακος μου ομως ταλαιπωρειται απο βηχα κ μυξες,μαλλον εχει βρογχιολιτιδα παλι αλλα του κανω αερολιν κ πλυσεις με φυσιολογικο ορρο.Ουτε αυτος ξυπνησε το βραδυ για γαλα μονο κανα δυο φορες για πιπιλα.Αν τον παω στο νοσοκομειο να τον δουν θα μου τον κρατησουν μεσα και το αποφευγω.Δεν αντεχω αλλη ταλαιπωρια!

Αν δω οτι χειροτερευει ομως θα τον παω.

Προς το παρον το προγραμμα λεει να φτιαξω φακες κ λιγο αργοτερα να παω για καφεδακι με την αδερφουλα μου!!!!!

GRJdp2.png

xefUp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...