Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 15 λεπτά , linaa είπε:

Ε τα κοιτάει όλα για να δει πως ξεκινάει ο κύκλος . Αν υπάρχει καμία κύστη με τι μέγεθος ξεκινάει το ενδομήτριο κτλ. 

Τις καταβολές αυτού του κύκλου 

Ναι ναι εχεις δικιο.. για κυστες κυριως κοιτανε! Πωπω.. τα εχω ξεχασει! Σ ευχαριστω πολυ κοριτσι!

πρίν από 6 λεπτά , kate82 είπε:

Χμμμ καλημέρα λενιω  ,εμένα δεν μ είπαν κάτι τέτοιο μόνο να κάνω εξετάσεις αίματος τις πρώτες μέρες περιόδου και μετά την 10 μέρα μέρα πάλι εξετάσεις και υπερυχο

Ε τελικα οντως ο καθε γιατρος κανει τα δικα του. Εμενα αιματος δε ζηταει. Τι να πουμε..!

πρίν από 1 λεπτό , Lila86 είπε:

Κι εμένα δεν μου είχαν ζητήσει υπέρηχο στη περίοδο αλλά το έχω ξανά ακούσει εδώ που το γράφουν τα κορίτσια

Αλλες κανουν υπερηχο.. αλλες ορμονολογικες.. και παει λεγοντας. Διαφορετικα ο καθε γιατρος..! 

• Μου αρέσει 2

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

καλημερα κοριτσια ...........

naki με αγχωσες λιγο με τις ερωτησεις εγω ακομα δεν εχω παρει τπτ εκτος απο κατι φορμακια που τα ειδα οταν πηγα να ψωνισω για την βαφτησιμια μου , ειναι νορις ακομα σκευτηκα.μου φαινετε ομως κοριτσια θα χρειαστει να μου κανετε μια λιστα γιατι ειμαι λιγο ασχετη χαχαχαχα.ευτηχος ομως εχω εσας και δεν στεναχωριεμαι ειμαι σιγουρη για την βοηθεια σας

url=http://lilypie.com]c9SQp3.png[/url]

Διαφημίσεις

naki με αγχωσες λιγο με τις ερωτησεις εγω ακομα δεν εχω παρει τπτ εκτος απο κατι φορμακια που τα ειδα οταν πηγα να ψωνισω για την βαφτησιμια μου , ειναι νορις ακομα σκευτηκα.μου φαινετε ομως κοριτσια θα χρειαστει να μου κανετε μια λιστα γιατι ειμαι λιγο ασχετη χαχαχαχα.ευτηχος ομως εχω εσας και δεν στεναχωριεμαι ειμαι σιγουρη για την βοηθεια σας

Όσο για βοήθεια....................μην ανησυχείς καθόλου. Τόσες είμαστε εδώ.

JASMINI όντως περιορίζεται ο χρόνος τρελά. Τι κάνουν τα μικρά. Εμένα τα δικά μου παίζουν τώρα. Έφιαξα και εγώ το φαγητό τους. Είναι έτοιμο.

Καλά είναι Glorr μου! Έχουν πλάκα όσο μεγαλώνουν. Παίζουν μαζί αλλά όταν ο Bill πέφτει μπροστά στον Κοσμά προσπαθώντας να του πάρει το παιχνίδι, ο άλλος κοιτάει γύρω πρώτα και μετά αρχίζει και τον κοπανάει. Πρέπει να τους παρακολουθώ συνεχώς.

Τα γλυκά glorrakia τι κάνουν?? Μου αρέσουν πολύ τα κοτσιδάκια που κάνεις στην μικρή.

Τι έχετε σήμερα? Κοτόπουλο ή μοσχάρι??

Katerina μην σε αγχώνει τίποτα. Η Twins έχει φτιάξει μια λίστα και θα την αναρτήσει λογικά πάλι για να την δεις.

RKdwp3.png

Γειά σας κοριτσούδια!! Γειά σου Κατερινάκι που είσαι νιούδι!! είπες για λίστα? λάθος λέξη χρησιμοποίησες, λίστα= twins2010 :D:D:D

Εμένα παίρνουν μια τζούρα ύπνου και προσπαθώ να μαζέψω τον αμάζευτο!!

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Καλά είναι Glorr μου! Έχουν πλάκα όσο μεγαλώνουν. Παίζουν μαζί αλλά όταν ο Bill πέφτει μπροστά στον Κοσμά προσπαθώντας να του πάρει το παιχνίδι, ο άλλος κοιτάει γύρω πρώτα και μετά αρχίζει και τον κοπανάει. Πρέπει να τους παρακολουθώ συνεχώς.

Τα γλυκά glorrakia τι κάνουν?? Μου αρέσουν πολύ τα κοτσιδάκια που κάνεις στην μικρή.

Τι έχετε σήμερα? Κοτόπουλο ή μοσχάρι??

Katerina μην σε αγχώνει τίποτα. Η Twins έχει φτιάξει μια λίστα και θα την αναρτήσει λογικά πάλι για να την δεις.

Κι εγώ το ίδιο . Ο μικρός συνέχεια θέλει να τα παίρνει όλα από την μπέμπα η οποία η κακομοίρα κάθεται και τον κοιτάει. Βέβαια αυτή είναι ικανή ότι παιχνίδι υπάρχει γύρω της να τα έχει όλα μπροστά της. Βουνό. Έχει πολύ γέλιο. Όσο για τα κοτσίδια εκμεταλλεύομαι το μπόλικο μαλλί που έχει. Η πλάκα είναι ότι πίσω δεν έχει τόσο πολύ από το τρίψε τρίψε. Αλλά εμάς προς το παρόν το μπροστά μας ενδιαφέρει. Αφού έχουν μακρύνει τόσο που πέφτουν μέσα στα μάτια της. Θα κάνουμε και χτένισμα για την βάφτιση το άλλο Σάββατο.

Σήμερα τρώμε μοσχάρι εμείς. Εσείς?

Διαφημίσεις

Κι εγώ το ίδιο . Ο μικρός συνέχεια θέλει να τα παίρνει όλα από την μπέμπα η οποία η κακομοίρα κάθεται και τον κοιτάει. Βέβαια αυτή είναι ικανή ότι παιχνίδι υπάρχει γύρω της να τα έχει όλα μπροστά της. Βουνό. Έχει πολύ γέλιο. Όσο για τα κοτσίδια εκμεταλλεύομαι το μπόλικο μαλλί που έχει. Η πλάκα είναι ότι πίσω δεν έχει τόσο πολύ από το τρίψε τρίψε. Αλλά εμάς προς το παρόν το μπροστά μας ενδιαφέρει. Αφού έχουν μακρύνει τόσο που πέφτουν μέσα στα μάτια της. Θα κάνουμε και χτένισμα για την βάφτιση το άλλο Σάββατο.

Σήμερα τρώμε μοσχάρι εμείς. Εσείς?

Εμείς κοτόπουλο. Σήμερα πρόσθεσα και λίγο λεμονάκι.

Το θέμα με το μαλλί το έχουμε κι εμείς αλλά φυσικά δεν σκεφτόμαστε να κάνουμε κοτσιδάκια! :tongue::tongue:

RKdwp3.png

αντε καλε!μην αγχωνεσαι,αλλωστε οτι απορια εχεις την λες εδω και στη λυνουν αμεσως τα κοριτσια!!

εγω εχω αρχισει κατι ψιλοαγορες και χαζευω συνεχεια στο ιντερνετ γιατι δεν εχω και τιποτε αλλο να κανω(οποτε μου δημιουργουνται αποριες).Μονο στη δουλεια παω και μετα αραχτη!

πω πω βρε κοριτσια μιση μεριδα φαγητο εφαγα και νομιζω θα εκραγει το στομαχι μου!σε λιγο θα τρωω μια μπουκια καθε μια ωρα.

Jas φανταζομαι τη σκηνη:ο Κοσμακος κοιταζει γυρω γυρω και σκεφτεται "τωρα να τον πλακωσω που μπηκε μπροστα μου??ναι! αλλα κατσε να δω πρωτα μη με βλεπει η μαμα.Οκ,δε με βλεπει,παμε....."

χιχιχι....καλα μιλαμε θα εχουν πολυ πλακα!

θελω μια θαλασσα γεματη αστεριες!

tJd1p3.png

Το θέμα στη ζωή δεν είναι να κρατάς καλά χαρτιά, αλλά να παίζεις σωστά ένα άσχημο φύλλο....

(εμείς σκοπεύουμε να το παίξουμε σωστά)

http://www.youtube.com/watch?v=IQbYc7qLgBc

πληρωνω οσο οσο για να δω τα μωρα μου να κανουν το ιδιο!!!!!!

θελω κι εγω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

θελω μια θαλασσα γεματη αστεριες!

tJd1p3.png

Το θέμα στη ζωή δεν είναι να κρατάς καλά χαρτιά, αλλά να παίζεις σωστά ένα άσχημο φύλλο....

(εμείς σκοπεύουμε να το παίξουμε σωστά)

Jas φανταζομαι τη σκηνη:ο Κοσμακος κοιταζει γυρω γυρω και σκεφτεται "τωρα να τον πλακωσω που μπηκε μπροστα μου??ναι! αλλα κατσε να δω πρωτα μη με βλεπει η μαμα.Οκ,δε με βλεπει,παμε....."

χιχιχι....καλα μιλαμε θα εχουν πολυ πλακα!

Χαχαχαχαχα ναι κάπως έτσι είναι. :P:p:p:p:p:p

RKdwp3.png

http://www.youtube.com/watch?v=IQbYc7qLgBc

πληρωνω οσο οσο για να δω τα μωρα μου να κανουν το ιδιο!!!!!!

θελω κι εγω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Πολλές φορές κάνει κάτι ο ένας και ο άλλος ξερένεται στο γέλιο και μετά το επαναλαμβάνει και πάλι γέλιο. Άλλες φορές πάλι γελάει ο ένας στον άλλο και λένε άτα τα τα τα τα, πα πα πα πα και διάφορα τέτοια, σαν να μιλάνε... οπότε κατά πάσα πιθανότητα θα τα δεις να κάνουν κάτι ανάλογο! :P:p:p:p

RKdwp3.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα! Κάνο βαφτισο-search.

Ερώτηση: Υπάρχει καμία που να έχει δει το http://www.e-mpomponiera.gr/ Μου φαίνονται πολύ γουστόζικες, ειδικά αυτές με τα μπιμπερό, τα κινητά και τις κούπες. Μήπως όμως είναι λίγο ακριβές;

Στα δικά σας τώρα

Αγαπητές μέλλουσες πολλές φορές θα δείτε να διαφωνούμε μεταξύ μας στο τι ψωνίσαμε, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να σας πελαγώνουμε, απλά τη γνώμη μας λέμε.

Λοιπόν, για πιπίλες, πήρα και παίρνω γενικά σιλικόνης γιατί δεν μου άρεσε η μυρωδιά του καουτσούκ. Αλλά σημασία έχει με τι θα ταίζουν στο μαιευτήριο και αυτό ίσως είναι ένας καλός δείκτης.

Αποστειρωτή είχα πάρει της chicco για 8 μπιμπερό. Ευχαριστημένη ήμουν, όλα του καλά, ευρυχωρος (σημαντικό όταν έχεις πολλά προς αποστείρωση). Θα συμφωνήσω με τη Jas ότι ακόμα και αν θηλάζεις, ο αποστειρωτής χρειάζεται για τα εξαρτήματα του θήλαστρου και τις πιπίλες. Εναλλακτικα (και πιο οικονομικά) μπορείτε να αποστειρώνετε τα πάντα στην κατσαρόλα με βραστό νερο. Η επιλογή δική σας. Αυτό που περιγράφει η κουμπάρα σας πάντως είναι πρακτική για πιο μεγάλα μωρά. Στα μικρά, κάποιο είδος αποστείρωσης επιβάλλεται.

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Είναι καμια μαμα εδώ να κάνουμε βαφτισο-search μαζί;;;;;;;:D

Εγώ εδώ είμαι. Τα έχω όλα έτοιμα για την βάφτιση. Ευτυχώς.

Για πες. Βέβαια σε λίγο θα φάμε και την κρέμα μας. Αν δεν απαντάμε να ξέρεις γιατί. Twinsakiaaaaaaaaaaaaaaaaaa..................τι κάνετε?

Καλά είναι, εκνευρίζουν τη μαμά τους, τα κλασικά. Την κρέμα εμείς την τρώμε στις 7-7:30.

Δεν έχω κάνει τίποτα για τη βάφτιση. Να σε ρωτήσω κάτι; Ποιά είναι λογική τιμή για μπομπονιέρα;

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Καλά είναι, εκνευρίζουν τη μαμά τους, τα κλασικά. Την κρέμα εμείς την τρώμε στις 7-7:30.

Δεν έχω κάνει τίποτα για τη βάφτιση. Να σε ρωτήσω κάτι; Ποιά είναι λογική τιμή για μπομπονιέρα;

Α τόσο αργά τρώτε? Εμείς συνήθως 6 με 6.30.

Λογική τιμή? τι να σου πω? αυτό είναι και λίγο υποκειμενικό. Εμένα μου πήγε 2.30. Συνδύασα και το γλυκό μαζί. Ξέρεις. Βαζάκι με γλυκό και τελείωσε η υπόθεση. Γιατί τα οικονομικά είναι πολύ στριμωγμένα. Εσύ τι τιμές βρίσκεις?

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...