Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Kathrin17 είπε:

Τι να πω.. Γιατί να είναι τόσο δυσκολα!! Γνώριζα ότι όταν περάσεις το επιτρεπομενο όριο, μετά για επομενη άδεια περνας απο Β/θμια υγειονομική επιτροπη..

Εμένα τις έγραφε ο γιατρός μου κ μετα με καλουσαν να περασω από Β/θεία υγειονομική επιτροπη.. Προ κοβιντ κάθε μήνα, στην 2η εγκυμοσύνη, μετα κοβιντ, 1φορα..

Ειδικά για τις κυησεις έπρεπε να'ναι σε όλες τις γυναίκες το ίδιο ασχέτως τομέα εργασίας

Δεν το έγραψα καλά.. Επαπειλουμενη πήρα ασχέτως που είχα δικαίωμα 15μηνων αναρρωτική

Και εγώ όταν πέρασα τις 8 μέρες  βραχυχρονιες αναρρωτικης, τον υπέρηχο κ την αναρρωτικη τις έστειλαν στην επιτροπή. Ελπίζω να μην με καλέσουν!!

Εσύ πηγες;; ή έστειλες τον άνδρα σου ; 

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κορίτσια! Τι κάνετε??

Nufi κλείνεις ένα χρόνο ε? Και τι ευχόμαστε? Χρόνια πολλά... :)

Ετοιμάζεστε και για βαφτίσεις ε?

Κι εγώ θέλω να πάω να κλείσω φωτογράφο και να δω και κανένα βαφτιστικό... 2 μήνες περίπου μείνανε.

Λοιπόν, σήμερα που ξύπνησα είδα τον Κοσμά να κοιμάται μπρούμυτα.

Επίσης έχω έναν άσχημο αλλεργικό βήχα και μου έχει σπάσει τα νεύρα..

RKdwp3.png

Για όλα αυτά που λες Jas, μόνο για το μπρούμυτα μπορώ να σου πω... αφού κινούνται μόνα τους, ότι και να κάνεις θα βρουν τη θέση που τους βολεύει. Το ίδιο φυσικά ισχύει και για εμάς.

Εντωμεταξύ φωτογράφο ούτε και εγώ έχω κλείσει και πρέπει να δω και μπομπονιέρες.

Λοιπον, για τα αυγά, ρώτησα 2 παιδιατρους και μου δώσανε άλλη απάντηση. Οπότε και εγώ πράττω αυτοβούλως: μισο αυγό ο καθένας, εκτός και αν είναι μικρά αυγουλάκια από τις κοτούλες της θειας. Εκεί, ένα ο καθένας. Τώρα μας λένε να φάμε και ψάρι... εκει θα δείτε γέλια.

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Γειά σας και από εμάς!! πολύ γεμάτη η μέρα μας, πήγαμε και είδαμε τον ντοκ για να επιβεβαιώσουμε οτι δεν έχουμε τίποτα σοβαρό και είμαστε οκ. Φυσικά πρέπει να προσέχουμε γιατί μπορεί να εξελιχθεί σε ωτίτιδα ή βρογιολίτιδα.

Τι κάνετε κατα τ άλλα εσείς? Για βαφτίσεις διαβάζω......μμμμμμμμμμ καλά που είστε και εσείς εδώ να μου το θυμίζετε!!!

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Διαφημίσεις

Λοιπον, για τα αυγά, ρώτησα 2 παιδιατρους και μου δώσανε άλλη απάντηση. Οπότε και εγώ πράττω αυτοβούλως: μισο αυγό ο καθένας, εκτός και αν είναι μικρά αυγουλάκια από τις κοτούλες της θειας. Εκεί, ένα ο καθένας. Τώρα μας λένε να φάμε και ψάρι... εκει θα δείτε γέλια.

α! καλα..

εμας αυγο κ ψαρι μολις κλεισουμε χρονο...ο,τι να ναι! μα, ειναι δυνατον να μη συμφωνουν ουτε στα απλα της διατροφης??

33E7p2.png

glorr γιουπι για το δοντακι!!

Ναι επιτέλους. Εχει σκάσει στον μικρό. Το δικό σας πως πάει?

Όσο για την στάση ύπνου κι εμένα κοιμούνται μπρούμυτα. Ειδικά η μπέμπα............μιλάμε για τρελή αντίσταση όταν προσπαθώ να την γυρίσω ανάσκελα κι αυτό γιατί πολλές φορές είναι φαγωμένη και φοβάμαι μην κάνει κανένα εμετό. Αλλά δεν γυρνάει με τίποτα. Ή στο πλάι ή μπρούμυτα. Ο μπέμπης κι αυτός γυρνάει αλλά όχι τόσο πολύ..................

καλησπερα!!

πολλα δοντακια διαβαζω τελευταια!!μπραβο,δυναμωνουν και μεγαλωνουν τα μωρακια!!!!!

με το καλο και οι βαφτισεις σας!αντε να δουμε κια κανενα μπλουμ στις φωτογραφιες!

εγω μετα λυπης μου(:() να ανακοινωσω οτι:μετα απο πολυ αντισταση(το εκτιμησα πραγματικα),ο αφαλος μου δειχνει να καταθετει τα οπλα!

το μεγαλυτερο μερος του εχει ηδη πεταχτει εξω και δε ξερω ποια θα ειναι η συνεχεια.

ευχομαι μονο μετα τη γεννα να επανελθει,γιατι ηταν πραγματικα ωραιος πριν,σνιφ σνιφ.....

αφηστε που διαβαζω οτι πεταγεται πολυ αργοτερα αλλα τα διδυμα φαινεται δεν τα δεχονται αυτα!

κατερινα καλως ορισες!!!!να δεις ποσα εχεις να μαθεις απο τα κοριτσια εδω,εμενα με εχουν μορφωσει πραγματικα και εχω ακομα πολλες αποριες βεβαια.

θελω μια θαλασσα γεματη αστεριες!

tJd1p3.png

Το θέμα στη ζωή δεν είναι να κρατάς καλά χαρτιά, αλλά να παίζεις σωστά ένα άσχημο φύλλο....

(εμείς σκοπεύουμε να το παίξουμε σωστά)

Διαφημίσεις

καλησπερα!!

πολλα δοντακια διαβαζω τελευταια!!μπραβο,δυναμωνουν και μεγαλωνουν τα μωρακια!!!!!

με το καλο και οι βαφτισεις σας!αντε να δουμε κια κανενα μπλουμ στις φωτογραφιες!

εγω μετα λυπης μου(:() να ανακοινωσω οτι:μετα απο πολυ αντισταση(το εκτιμησα πραγματικα),ο αφαλος μου δειχνει να καταθετει τα οπλα!

το μεγαλυτερο μερος του εχει ηδη πεταχτει εξω και δε ξερω ποια θα ειναι η συνεχεια.

ευχομαι μονο μετα τη γεννα να επανελθει,γιατι ηταν πραγματικα ωραιος πριν,σνιφ σνιφ.....

αφηστε που διαβαζω οτι πεταγεται πολυ αργοτερα αλλα τα διδυμα φαινεται δεν τα δεχονται αυτα!

κατερινα καλως ορισες!!!!να δεις ποσα εχεις να μαθεις απο τα κοριτσια εδω,εμενα με εχουν μορφωσει πραγματικα και εχω ακομα πολλες αποριες βεβαια.

Άντε βρε. Για τον αφαλό κάθεσαι και σκας? Σιγά. Θα επανέλθει αμέσως μετά την γέννα............. Δεν είναι τίποτα. Χιχιχιχχι.................Πως νιώθεις? Πως πάει η εγκυμοσύνη σου?:P

καλα δε θα σκασω κιολας αλλα ηλπιζα να συμβει αργοτερα,παντως δεν ειναι και οτι καλυτερο το θεαμα.

Αν εξαιρεσεις οτι εχω αρχισει και μεταλλασομαι,μια κατι τριχες που εχουν ξεφυτρωσει στην κοιλια(οχι πολλες ευτυχως,αλλα μαλλον πριν παω να γεννησω θα χρειαστω το ξυρισματαακι μου),μια ο αφαλος,και τωρα παρατηρησα οτι εχει αρχισει και σχηματιζεται μια πιο σκουρα καθετη γραμμη στην κοιλια(ειμαι και μελαχρινη και παλι ξεχωριζει) κλπ κλπ κλπ

ε!αν εξαιρεσεις οοοολα αυτα,κατα τα αλλα ειμαι μια χαρα!!:D

πρεπει την αλλη βδομαδα να κανω παλι γενικες εξετασεις και καμπυλη ζαχαρου.Φοβαμαι βεβαια οτι ο αιματοκριτης δεν θα εχει βελτιωθει γιατι εχω που και που κατι ταχυπαλμιες παλι.

παντως τα ζουζουνια ειναι κινητικα σημερα πολυ,αρα καλα περνανε τα 2 τους.

επισης παραγγειλαμε τα επιπλακια μας,τελος μαιου θα τα παραλαβω,οποτε πρεπει να βαψουμε και το δωματιο.

tJd1p3.png

Το θέμα στη ζωή δεν είναι να κρατάς καλά χαρτιά, αλλά να παίζεις σωστά ένα άσχημο φύλλο....

θυμισε μου τι πιπιλες παιρνουμε για αρχη?σιλικονης ή καοτσουκ?

αποστειρωτη λεω της chicco,εχει περιπου 60 ευρω ενω της avent,εχει 120.

ασε που η κουμπαρα μου επιμενει να μην παρω αφου εχω σκοπο να θηλασω γιατι λεει και εκεινη που θηλασε δεν ειχε.Μαλιστα της το ειχε πει ενας παιδιατρος.Αφου λεει το στηθος απλα το πλενεις ,δεν το βραζεις αρα τι νοημα εχει ο αποστειρωτης.Εκεινη οταν χρειαζοταν μπιμπερο το επλενε καλα με ζεστο νερο και εβραζε το νερο που θα εκανε το γαλα.

tJd1p3.png

Καλημέρα.................

Naki μου σορρυ για χθες βραδυ που έφυγα απότομα αλλά η μικρή γκρίνιαζε λίγο...........

Όλα αυτά που περιγράφεις είναι φυσιολογικά και φεύγουν μετά την εγκυμοσύνη. Μεγειά και τα επιπλάκια. Πως θα το βάψετε το δωμάτιο?

Τώρα για τις πιπίλες εγώ προσωπικά τους πήρα από την αρχή καουτσούκ. Εκτός αν εννοείς για τα μπιμπερο. Για εκεί πήρα και από τις δύο. Και καουτσούκ και σιλικονη. Όσο για τον αποστειρωτή εγώ επειδή δεν θήλασα πήρα της Philips τον avent και είμαι πολύ ευχαριστημένη και τον πήρα 80 όχι 120. Απλά αυτός με τα 120 κάτι παραπάνω κάνει. Νομίζω με τις ώρες που τα κρατάει αποστειρωμένα...........? είναι παραπάνω?κάτι τέτοιο. Δεν θυμάμαι. Γιατί τα ίδια μπιμπερό παίρνει. Δεν παίρνει παραπάνω. Τώρα αν δεν έχεις σκοπό να τον χρησιμοποιήσεις...............τι να σου πω? όπως εσύ νομίζεις. Στην τελική αν δεις ότι τον χρειάζεσαι στην πορεία παίρνεις. Δεν είναι και κάτι δύσκολο. Δεν έχεις καμία γνωστή να σου δανείσει να γλιτώσεις τίποτα?

Οι υπόλοιπες τι κάνετε? Που είστε?

Καλημέρα!!!!

Όπως καταλαβαίνετε τα μικρά έχουν ζωηρέψει πολύ και έτσι ο χρόνος περιορίστηκε...

Έβαλα την σούπα να την φτιάξω και φαγητό για εμάς!

Naki μεγειά τα επιπλάκια σας!!! Για τις πιπίλες, εγώ προτίμησα σιλικόνης γιατί φθείρονται πιο δύσκολα. Επίσης μου αρέσουν πιο πολύ στην όψη :)

Για τον αποστειρωτή και εγώ της avent πήρα και ήμουν πολύ ευχαριστημένη. Αν και θήλασα, μου χρησίμευσε για τις πιπίλες, για τα μπιμπερό και εξαρτήματα του θήλαστρου (στην αρχή) και έπειτα για τα μασητικά. Όχι ότι τον χρησιμοποίησα στο μέγιστο και έβγαλε τα λεφτά του, αλλά δεν μετάνιωσα που τον πήρα. Η αδερφή μου είχε της chicco και δεν ήταν καθόλου ευχαριστημένη...δεν έχω ακούσει και τα καλύτερα.

RKdwp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...