Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 15 λεπτά , linaa είπε:

Ε τα κοιτάει όλα για να δει πως ξεκινάει ο κύκλος . Αν υπάρχει καμία κύστη με τι μέγεθος ξεκινάει το ενδομήτριο κτλ. 

Τις καταβολές αυτού του κύκλου 

Ναι ναι εχεις δικιο.. για κυστες κυριως κοιτανε! Πωπω.. τα εχω ξεχασει! Σ ευχαριστω πολυ κοριτσι!

πρίν από 6 λεπτά , kate82 είπε:

Χμμμ καλημέρα λενιω  ,εμένα δεν μ είπαν κάτι τέτοιο μόνο να κάνω εξετάσεις αίματος τις πρώτες μέρες περιόδου και μετά την 10 μέρα μέρα πάλι εξετάσεις και υπερυχο

Ε τελικα οντως ο καθε γιατρος κανει τα δικα του. Εμενα αιματος δε ζηταει. Τι να πουμε..!

πρίν από 1 λεπτό , Lila86 είπε:

Κι εμένα δεν μου είχαν ζητήσει υπέρηχο στη περίοδο αλλά το έχω ξανά ακούσει εδώ που το γράφουν τα κορίτσια

Αλλες κανουν υπερηχο.. αλλες ορμονολογικες.. και παει λεγοντας. Διαφορετικα ο καθε γιατρος..! 

• Μου αρέσει 2

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

καλημερα και απο εμενα

τι κανετε κοριτσια;τι κανουν τα μωρακια σας;

σ ευχαρηστω glorr

Καλημέρα. Καλά είσαι? Εσύ πως είσαι? Τα δικά μου τα μωρά καλά είναι. Εδώ ξεσαλωνουν. Ετοιμάζονται για μπλουμ στην κολυμπήθρα. Ετοιμασίες. Μεγάλωσαν.

Εσύ έχεις δει το φύλο τους?

Διαφημίσεις

Καλημέρα. Καλά είσαι? Εσύ πως είσαι? Τα δικά μου τα μωρά καλά είναι. Εδώ ξεσαλωνουν. Ετοιμάζονται για μπλουμ στην κολυμπήθρα. Ετοιμασίες. Μεγάλωσαν.

Εσύ έχεις δει το φύλο τους?

την παρασκευη εχω υπερηχο οχι το β΄επιπεδου αλλα ελπιζω να φαινετε το φυλο και να μου πει ο γιατρος τι ειναι.κατα τα αλλα με ταλαιπουρουν καπως ακομα οι αναγουλες αλλα ευτυχος οχι εμετους οπως ειχα τους πρωτους μηνες.εσυ ποτε με το καλο η βαφτηση;

url=http://lilypie.com]c9SQp3.png[/url]

την παρασκευη εχω υπερηχο οχι το β΄επιπεδου αλλα ελπιζω να φαινετε το φυλο και να μου πει ο γιατρος τι ειναι.κατα τα αλλα με ταλαιπουρουν καπως ακομα οι αναγουλες αλλα ευτυχος οχι εμετους οπως ειχα τους πρωτους μηνες.εσυ ποτε με το καλο η βαφτηση;

Άντε θα περάσουν όλα και θα τα χαρείς κι εσύ. Πότε γεννάς με το καλό? Εμείς βαφτιζόμαστε το άλλο Σάββατο. Στις 7 Μαίου.

Θα σας βάλω και νέες φώτο από το Πάσχα.

Άντε θα περάσουν όλα και θα τα χαρείς κι εσύ. Πότε γεννάς με το καλό? Εμείς βαφτιζόμαστε το άλλο Σάββατο. Στις 7 Μαίου.

Θα σας βάλω και νέες φώτο από το Πάσχα.

εδω μπορεις και βαζεις και φοτο;αντε ωραια να σας δω.

Σεπτεμβριο γενναω με το καλο θα φαω και ολο το καλοκαιρι

url=http://lilypie.com]c9SQp3.png[/url]

εδω μπορεις και βαζεις και φοτο;αντε ωραια να σας δω.

Σεπτεμβριο γενναω με το καλο θα φαω και ολο το καλοκαιρι

Α ωραία. Με το καλό σου εύχομαι. Θα σου κάνω αίτημα φιλίας. και έτσι θα μπορείς να μπεις στο προφιλ να τις δεις. βαλαμε νεες φωτοοοοοοοοοοοοοοοο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Πασχαλινές. Αλλά ο μπέμπης δεν πολυκαθότανε. Η μικρή στηνότανε κιόλας. Γι αυτό θα δείτε και περισσότερες της μικρής.

Διαφημίσεις

καλησπερα!!!!!

katerinad81 καλωσηρθες στην παρεα μας!

glorr θυμησε μου λιγο το προσκλητηριο σας... νομιζω ότι εχουμε το ίδιο, τωρα που το ξαναβλέπω....

Με το δίκροκο έχετε κι εσέις?

glorr γλυκες ειναι τα μικρα!

πως ειπαμε θα ονομαστει η μικρη? ο μικρος κωνσταντινος.

twins ξεπεραστηκε το θεμα με το ονομα της βικ? βικτωρια υπεροχο ονομα!

ερωτηση

εχετε κατεβασει επιπεδο στα παρκα κ τα κρεβατακια?

νομιζω οτι σαν να ηρθε η ωρα να το κανω κ εγω, αλλα ειναι τοσο αβολο αυτο το κατω..

πλησιαζουν στο να μαθουν να σηκωνονται μονα απο ξαπλα για να κατσουν.κ επειδη μπορει να μην ειμαι μπροστα οταν το πετυχουν, λεω να τα κατεβασω κ να προλαβω...

α, κ joy79 πολυ χαρηκα που ξαναμπαινεις!!!

33E7p2.png

glorr γλυκες ειναι τα μικρα!

πως ειπαμε θα ονομαστει η μικρη? ο μικρος κωνσταντινος.

twins ξεπεραστηκε το θεμα με το ονομα της βικ? βικτωρια υπεροχο ονομα!

ερωτηση

εχετε κατεβασει επιπεδο στα παρκα κ τα κρεβατακια?

νομιζω οτι σαν να ηρθε η ωρα να το κανω κ εγω, αλλα ειναι τοσο αβολο αυτο το κατω..

πλησιαζουν στο να μαθουν να σηκωνονται μονα απο ξαπλα για να κατσουν.κ επειδη μπορει να μην ειμαι μπροστα οταν το πετυχουν, λεω να τα κατεβασω κ να προλαβω...

α, κ joy79 πολυ χαρηκα που ξαναμπαινεις!!!

Γεια. Εδώ είμαι κι εγώ. Ναι Κωνσταντίνος Μάριος ο μικρός και Ιωάννα Μαρία η μικρή. Δυστυχώς δεν κατάφερα το Αριάδνη που μου αρέσει τρελά και θα το βγάλεις κι εσύ. Τέλος πάντων. Ευχαριστούμε για τα σχόλια..

Κ εγώ πρέπει να κατεβάσω τα στρώματα στις κούνιες γιατί κι εμένα έχουν αρχίσει τις προσπαθειες για να σηκωθούν. Κι επειδή κι εγώ μπορεί να μην προλάβω γι αυτό θα το κάνω λίαν συντόμως. Τα μωρά σου τι κάνουν?

Διαφημίσεις

Με μια μπανιέρα λέμε να κάνουμε... αλλά δεν θυμάμαι ποιά είναι αυτή που έλεγε για μπανιέρα.....

Τώρα για το όνομα της μαγουλούς, αν συνεχίσουμε έτσι, θα τη φωνάζουν μαγουλού και όταν θα μεγαλώσει.....

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Το πρόβλημα είναι ότι δεν γιορτάζει... μείον ένα δώρο!:P

Εντωμεταξύ, όταν τελειώσω την ανοησία για την Παρασκευή, θα ασχοληθώ εντατικά με τη βάφτιση. Πλησιάζουν οι μέρες....

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Με μια μπανιέρα λέμε να κάνουμε... αλλά δεν θυμάμαι ποιά είναι αυτή που έλεγε για μπανιέρα.....

Τώρα για το όνομα της μαγουλούς, αν συνεχίσουμε έτσι, θα τη φωνάζουν μαγουλού και όταν θα μεγαλώσει.....

Α ωραιο ειναι κ αυτο. Το ειχα δει κ εγω.................

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...