Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 5 λεπτά , Kathrin17 είπε:

Το φοβερό είναι ότι στις δίδυμες κυησεις δεν δίνεται αυτόματα άδεια μέχρι τον τοκετό.. Μιλάμε για 2 μωρά!! 

Κ εμενα μου έκανε εντυπωση αυτό, επισης δεν κάνω δουλειά γραφείου...στον ιδιωτικό τομέα είναι πιο εύκολο να βγεις με επαπειλουμενη.

πρίν από 8 λεπτά , Kathrin17 είπε:

Τι να σου πω.. Αν το έχεις ψάξει.. Η επαπειλουμενη κλήση πάντως ξέρω ότι είναι άσχετη με τις αναρρωτικες..δηλ κ εγώ με 15χρονια διορισμένη, δεν πήρα την επαπειλουμενη επειδή δικαίουμουν 15μηνες αναρρωτική.. Η επαπειλουμενη είναι άλλη κατηγορία

Και εγώ  αν είχα τόσους μήνες δε θα έπαιρνα επαπειλουμενη, ναι είναι άσχετη με την αναρρωτικη, θεωρείται σαν ειδική άδεια.

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

hello!!

μαζευομαστε??? αντε γιατι σαν σημερα περισυ τα ειπαμε πρωτη φορα..μιλαμε ενα χρονο δηλαδη καλες μου διδυμομανουλες-φιλες(διδυμομανουλοφιλια..!:rolleyes:)

twins αχ παλι καλα που δε του εδωσαν κοκορετσακι!!

agorakia k witch που βρεθηκατε ομορφοκοριτσα? ζητω οι διδυμοσυναντησεις!

κατερινα καλως μας ηρθες! με το καλο κ οτι χρειαστεις,εδω ειμαστε

jas μονο εσυ εμεινες στη βαση? επρεπε να ψησεις κ 21τσουρεκια!!:shock:

μα, μονη με τα παιδια, πως προλαβες??????

33E7p2.png

Διαφημίσεις

γεια σας!!

Χριστος Ανεστη!!!Χρονια Πολλα και του χρονου με υγεια!!

Εμεις περασαμε πολυ ησυχα,οικογενειακα και ωραια.Μαγειριτσα δεν πολυεφαγα(απαγορευονται τα εντοστια:(),κοκορετσι δεν εφαγα καθολου δηλ την εβγαλα με μια μπριζολιτσα γιατι παρολο που μπηκα πια στον 6ο δεν αντεχω ακομα το κατσικι ουτε και το κοτοπουλο!

παντως αυτες τις μερες εχω τρελαθει στη δυσπνια!!!λογικο βεβαια αν σας πω μονο οτι η κοιλια ειναι τεραστια και κοιταει το Θεο!!τοσο ψηλα!!!!

Η γειτονισσα με ειδε τη Μ.Πεμπτη και μετα την Κυριακη και τρελαθηκε!!"καλα πως μεγαλωσε ετσι σε 3 μερες?????"

ελα ντε??αναρωτιεμαι και εγω!!!μεγαλωνουν τα μπουμουκια μου.

εσεις απ'οτι ειδα μια χαρα τα περασατε με τα μωρακια σας!!!μπραβο κοριτσια ,παντα με υγεια!!

ερωτηση:τα 5 κιλα που εχω βαλει πως τα βλεπετε για την εβδομαδα που ειμαι?εγω ρημαξει τα γλυκα βεβαια αυτες τις μερες.

α!την αλλη βδομαδα παω για καμπυλη ζαχαρου.για να δουμε....

θελω μια θαλασσα γεματη αστεριες!

tJd1p3.png

Το θέμα στη ζωή δεν είναι να κρατάς καλά χαρτιά, αλλά να παίζεις σωστά ένα άσχημο φύλλο....

(εμείς σκοπεύουμε να το παίξουμε σωστά)

Κοριτσάκια Χρόνια Πολλά!! Πως τα περάσατε???

Εμείς εδώ στη βάση μας!! Φύλαγαμε το σπίτι και όλη την γειτονιά μαζί!!

ΤΑ μωράκια σας?? Όλα καλά?? Εμείς αυτές τις μέρες έχουμε απίστευτη γκρίνια!! Η μπεμπα έχει γίνει μαιμού και κρέμεται πάνω μου και ο μπέμπης είπε Μπαμπά!!! Μαμά δεν λεει κανείς!!

Με την βάπτιση δεν έχω κάνει τίποτα αφου απο χρόνο δεν έχω ούτε λεπτό!!

Δε ξέρω αν σας το έχω πει. Μας εφυγε και η γυναίκα που κρατουσε τα παιδιά!!...

Πολλά φιλιά σε όλες! Και κανονίστε καμιά συνάντηση τώρα που ανοίγει ο καιρός να τα πούμε απο κοντά!!

Διαφημίσεις

Γυρίσαμε και εμείς κοριτσάκια σήμερα το μεσημέρι!! Η Κρήτη σας χαιρετά!!! Σε γενικές γραμμές περάσαμε καλά, ο καιρός μας τα χάλασε όμως, έκανε κρύυυο!! Εγώ και η μπουμπού κρυώσαμε. Η μπέμπα όλο μυξούλες και γκρίνια,και τα ουλάκια της μάλλον.

Εσείς πως περάσατε? Θα διαβάσω αύριο τα γραμμένα και θα σας πω και περισσότερα, προς το παρόν σας χαιρετώ! Πάω για ξάπλες...είμαι κομμάτια και προβλέπω δύσκολο βράδυ

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

ερωτηση:τα 5 κιλα που εχω βαλει πως τα βλεπετε για την εβδομαδα που ειμαι?εγω ρημαξει τα γλυκα βεβαια αυτες τις μερες.

α!την αλλη βδομαδα παω για καμπυλη ζαχαρου.για να δουμε....

Χμ... στην εβδομάδα που είσαι εσύ, εγώ είχα πάρει το σύνολο των κιλών μου (15), αλλά ήμουν η εξαιρεση. Ευτυχώς που ήρθε μετά η καμπύλη να με συνεφέρει.

Για τη δύσπνοια... δυστυχώς θα σε συνοδεύει μέχρι το τέλος γιατί τα μωρά πιέζουν το διάφραγμα... υπομονή.

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Καλημερουδια φιλεναδιτσες μου!!!!!

Ξυπνησα,ηπια καφεδακι κ τωρα η νταντα μας ταιζει τον Χρηστο.Ο Τασος κοιμαται.Ο Θανος ξυπνησε στις 02 00 κ στις 05 00 κ τωρα φτιαχνει επιδερμιδα!!!!Και τις 2 φορες που ξυπνησε ηπιε απο 210γρ γαλα...ελεος αυτο το παιδι....θα γινει παχυσαρκο!!!!!

giota τι κανουν οι ανδρες της ζωης σου? κ ειναι πολλοι!!

Οι αντρες μου καλα ειναι...με βασανιζουν αλλα χαλαλι τους γιατι τους αγαπω!!!!:P:p:p

GRJdp2.png

xefUp3.png

Διαφημίσεις

Καλημερουδια και από εμένα διδυμομανουλες και χρόνια πολλά! Ξυπνησαμε κι εμείς (με το μεγάλο μου ζουζουνι) και είπαμε να πιουμε καφεδάκι στον υπολογιστη! Ευτυχως εκτος απο τις δυσπνοιες, τα υπόλοιπα συμπτωματα εξαφανιζονται με το που κλείσαμε την 25η εβδομαδα! Ακομη δεν μπορω να το πιστεψω οτι θα ειμαι τρίτεκνη μανουλα (πρωτα ο θεός)!!! Αντε με το καλό΄να μαζευομαστε σιγά- σιγα...

Καλημέρα κορίτσια. Γυρίσαμε κι εμείς χθες το πρωί.

Agorakia πήγες τελικά Καρδίτσα? Εγώ πήγα. Αλλά δεν συννενοηθήκαμε τελικά να βρεθούμε. Ήταν και η Witch ? Εκεί συναντηθήκατε τσουπρες?

Κατα τ' αλλα κι εμείς περάσαμε καλά. Ο μικρός έχει αρχίσει και φωνάζει συνέχεια μπαμπά και μπαμπά. Η μαμά γραμμένη κανονικά. ΆΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ. ΚΑΙ επιτέλους ο μπέμπης έβγαλε δοντάκι. Έσκασε δηλαδή. Yeahhhhhhhhhhhhhhh!!!!!!!!!!!!! Η μπεμπούλα παιδεύεται περισσότερο με ενόχληση αλλά τίποτα.

Οι υπόλοιπες καλά?

Witch έχετε και την βάφτιση τώρα στις 30 ή κάνω λάθος? Κ εμείς ετοιμάζομαστε για το άλλο Σάββατο στις 7 Μαιου. Πω πω πως περασε ο καιρός. Πότε ήταν στις κοιλιές και τώρα βαφτίζονται κιόλας?

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...