Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 4 λεπτά , Alex@ είπε:

Είμαι δημόσιος υπάλληλος κ λειτουργεί διαφορετικα δυστυχώς, δεν δέχονται από ιδιώτη γιατρό 

Ε τότε μπορείς από οποίο νοσοκομείο θες . Μπορείς να πηγαίνεις στο νοσοκομείο που θα γεννήσεις Κ να στα γράφουν. Δεν χρειάζετε να είναι το ίδιο που πήγες αρκεί να είναι ένα νοσοκομείο ιδιωτικό ή δημόσιο από όσο ξέρω.  

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Διαφημίσεις

καλημερα κοριστσια

χρονια πολλα , χριστος ανεστη

ειμαι καινουργια στην παρεα σας ειμαι μελλουσα διδημομανουλα μολις μπηκα στον 5ο μηνα.

σκευτηκα οτι η συζητηση μαζι σας ισως με βοηθησει και μου λυσει αποριες που θα εχω , αργοτερα βεβαια γιατι ακομα ειναι νορις.

url=http://lilypie.com]c9SQp3.png[/url]

Καλωσήρθες, Κατερινάκι!

Καλή και τελειόμηνη εγκυμοσύνη να έχεις, με το καλό να πάρεις αγκαλιά τα παιδάκια σου :)

Η παρέα μας είναι γουρλίδικη :)

Χαρούμενη :)

Αισιόδοξη :)

Πολυλογού :)

Ενημερωμένη :)

Πανταχού παρούσα :)

rPPrp3.png

Καλημέρα κορίτσια and ... welcome back οι απούσες!!!

Katerina καλώς ήρθες στην παρέα μας και σου εύχομαι να έχεις μια πολύ καλή εγκυμοσύνη και με το καλό να πάρεις τα μωράκια σου αγκαλιά!!! Φύλο ξέρεις ή ακόμα??

Agorakia γνωριστήκατε με την witchoικογένεια ε?? Δεν είναι φοβεροί?? :)

RKdwp3.png

Διαφημίσεις

καλος σας βρηκα agorakia k jasmini ακομα οχι δεν ξερω την Παρασκευη εχω υπερηχο και ελπιζω να φαινοντε και να μου πει ο γιατρος

A, ωραία, πολύ πιθανόν να δει και το φύλο. Β' επιπέδου θα κάνεις την Παρασκευή? Κατα τ' άλλα έχεις εύκολη εγκυμοσύνη μέχρι στιγμής?

Τσα!!!!

Χριστός Ανέστη!!!!!!

Ηρθαμε πίσω με χαρές και γέλια!!!!

Τα νέα θα τα διαβάσω σε λίγο εκτός αν κάποια έχει την καλοσύνη και μου κάνει ενα resume.

Καλώς την!!! Αντε να μαζεύεστε σιγά σιγά γιατί ερημώσαμε. Από νέα... τίποτα. Ερημιά επικρατούσε...

Και τώρα που επιστρέφετε σιγά σιγά, να θέσω και ένα ερώτημα..

Το νερό που τους δίνουμε να πιούνε μέχρι πότε το αποστειρώνουμε ή και αυτό για να φτιάξουμε την κρέμα? Έχετε ιδέα?

RKdwp3.png

Και τώρα που επιστρέφετε σιγά σιγά, να θέσω και ένα ερώτημα..

Το νερό που τους δίνουμε να πιούνε μέχρι πότε το αποστειρώνουμε ή και αυτό για να φτιάξουμε την κρέμα? Έχετε ιδέα?

Χμ... εμένα από τον 5ο που ξεκινήσαμε τις κρέμες μου είπε το νερό να το ζεσταίνω χωρίς να το βράζω. Για να πιουν νερο τους δίνω κατ' ευθείαν από τη βρύση.

Νομίζω σε αυτή την ηλικία είναι δώρο-άδωρο το βράσιμο, αφού βάζουν τα πάντα στο στόμα... Απ' την άλλη έχει σχέση και με την ποιότητα του δικτύου.

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Και τώρα θα σας πω τα καθέκαστα του Πάσχα:

Το Μ. Σάββατο πήγαμε ταβέρνα φάγαμε θαλασσινα με ολέθριες συνέπειες... ας μην πω... τώρα αρχίζουμε να αναρρώνουμε

Την ημέρα του Πάσχα κάποιος αποφάσισε να δώσει στον κούκη ένα παϊδάκι για να το τραγανίζει. Ε, αυτό ήταν. Αρχισα να ουρλιάζω... ποιος σας είπε να δίνετε στο παιδί τροφές που δεν έχει ξαναφάει, με αλάτι, και μάλιστα με κοκκαλάκια που μπορεί να τον τραυματίσουν.... Μά άδικο έχω;;;;;;;;

Κατά τα άλλα, δοκίμασα διάφορες πρακτικές εναλλακτικές επειδή είμασταν on the move. Τα έτοιμα αλεσμένα φρούτα δεν μας άρεσαν καθολου. Τελεία και παυλα!

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

γεια σας και χρονια σας πολλα!!!

πως περασατε?

twins τα μωρα φαγανε και μαγειριτσα?!!!

jas μου σιδερενια τα δοντακια σας!

η agorakia απλα εξω καρδια και περασαμε πολυ ωραια ολοι μαζι και με τους συζυγους που ουτε και καταλαβα τι συζητουσαν ολη την ωρα που ημασταν για καφε.τα μωρα agorakia δε,τελειες ματαρες και ειναι και ψηλα μωρα!

εχω να σας πω διαφορα αφου στο χωριο που ημασταν τελικα ηρθε και ο γιατρος-θειος (τι χαρα!!).

επισης οταν επεστρεψα με περιμενε ενα δυσαρεστο και εχω πλανταξει στο κλαμα.πεθανε το σκυλακι μου το οποιο το ειχα παρει μωρουλι το 1997.οσες εχετε κατοικιδιο και ιδιαιτερα μεσα στο σπιτι θα με καταλαβετε φανταζομαι....

και κατερινα καλως ηλθες και με το καλο τα σπορακια σου!

age.png

Διαφημίσεις

Witch καλώς ήρθες πίσω!

Στεναχωρήθηκα τώρα, τι έπαθε το σκυλάκι σου? Μα πώς?? :(

Καλά twins τι λές τώρα???? Έπαθα σοκ!! Παιδάκι στο μωρό??? Μα τι είναι αυτά??? Καλά, εγώ στριγγλίζω μόνο που το σκέφτονται και για πλάκα.... επειδή με μάθανε και θέλουν να με τσαντίσουν...φαντάσου...

RKdwp3.png

Κατερινα καλως ηρθες και με το καλο να υποδεχτεις τα μωρακια σου!!!!Ειναι σε εναν σακο ή σε δυο???

Witch πολυ λυπαμαι για το σκυλλακι σου.Καταλαβαινω πως αισθανεσαι.Ειχαμε κ εμεις σκυλλο στο πατρικο μου οταν ημουν μικρη.

Κι εμεις περασαμε ωραια στο εξοχικο με τα πιτσιρικια,δεδομενου οτι ηταν και τα υπολοιπα 9 ξαδεφακια μας κ παιζαμε συνεχεια!Χορτασαμε κ αγκαλιες!!!!

Ειχα ξαπλωσει λιγο τωρα αλλα ξυπνησε ο Χρηστος κ σηκωθηκα κ εγω.Οι υπολοιποι αντρες του σπιτιου κοιμουνται!!!!

GRJdp2.png

xefUp3.png

JASMINI μου δεν θα το ελεγα οτι ηταν και ευκολη τους 3πρωτους μηνες ημουν χαλια στο κρεβατι μεχρι και στο νοσοκομειο χρειαστηκε να παω απο την εξαντληση. τωρα ομως ολα καλα και ελπιζω ετσι να συνεχιστει αν και μου ειπαν οτι απο τον 6ο μηνα θα αρχησουν παλι αναγουλες , καουρες και διαφορα.δεν πειραζει ομως ας ειναι καλα τα μωρακια και θα περασει που θα παει.Την Παρασκευη οχι δεν θα κανω β΄έπιπεδου ακομα μαλλον θα μου πει την παρασκευη ποτε θα την κανω .

giota mou καλος σας βρηκα σε 2σακους ειναι

url=http://lilypie.com]c9SQp3.png[/url]

Ωραια!Με το καλο να ειναι.Εγω δεν ειχα καθολου συμπτωματα τους πρωτους μηνες.Αλλα στον 7ο ειχα πολλες καουρες και ειχα εμετους για μια εβδομαδα.Ομως ολα περνανε.Προσπαθησε να απολαμβανεις την εγκυμοσυνη σου,να ξεκουραζεσαι και ολα θα πανε καλα!!!!!Μολις θα ερθουν στον κοσμο τα πλασματακια σου θα τα ξεχασεις ολα!!!!

GRJdp2.png

xefUp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...