Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

• Μου αρέσει 1

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Καλησπέρα και από εμάς. Καλό Πάσχα σε όλες και Χρόνια Πολλά. Κι εγώ σήμερα φιάχνω βαλίτσες και μαζεύω γιατί αύριο πρωί πρωί φεύγουμε.

AGORAKIAAAAAAAAAAA πας Καρδίτσα? Κι εγώ.

Οι υπόλοιπες?

WITCH έβαψες και δάχτυλα? Χιχιχιχι..............Δεν πειράζει βρε. :D

Twins που θα πάτε?

Διαφημίσεις

γεια σας!!!

ηρθα για να ευχηθω και εγω.

Καλη Ανασταση!!!!!Καλο Πασχα να εχουμε ολες,να χαιρεστε τα μωρακια σας και οσες περιμενουμε τα δικα μας με το καλο να ερθουν!!!!!

Καλα να περασατε κοριτσαρες!!!!:D

χαζευα τις φωτογραφιες απο τα αγορακια!!!περιττο να πω για την ομορφια τους ετσι?

και τα δικα μου τοσο γλυκα θα ειναι?ειμαι που ειμαι ηδη χαζομαμα φανταζομαι τι εχει να γινει οταν γεννηθουν με το καλο!!

θελω μια θαλασσα γεματη αστεριες!

tJd1p3.png

Το θέμα στη ζωή δεν είναι να κρατάς καλά χαρτιά, αλλά να παίζεις σωστά ένα άσχημο φύλλο....

(εμείς σκοπεύουμε να το παίξουμε σωστά)

ελπιζω να σας προλαβα!!!καλη ανασταση να περασετε ομορφα και να ξεκουραστειτε οσο γινεται!φιλια πολλα και καλο δρομο σε οσες ταξιδευουμε.εχετε τις ευχες και τα φιλια απο την agorakia γιατι no internet no fun.

age.png

Καλησπέρα κορίτσια!

Δεν μπήκα όλη μέρα γιατί ψήνω τσουρέκια. Από τις 7.30 το πρωί. Φυσικά θα ήθελα να ευχαριστήσω εκ μέρους όλης της φαμίλιας για την εξαίσια συνταγή, την αγαπητή Όλγα!!

Έψησα 21 τσουρέκια! Μήπως είναι σημαδιακό?? :):tongue:

Είμαι πολύ κουρασμένη αλλά άξιζε τον κόπο!

Καλό ταξίδι λοιπόν στις φιλενάδες που ταξιδεύουν (αν και όλες πια θα είναι στον προορισμό τους :)

Καλή Ανάσταση και Καλό Πάσχα!

Φυσικά, θα τα πούμε γιατί εμείς δεν θα πάμε πουθενά... :(

RKdwp3.png

Διαφημίσεις

γεια σας!!!

ηρθα για να ευχηθω και εγω.

Καλη Ανασταση!!!!!Καλο Πασχα να εχουμε ολες,να χαιρεστε τα μωρακια σας και οσες περιμενουμε τα δικα μας με το καλο να ερθουν!!!!!

Καλα να περασατε κοριτσαρες!!!!:D

Με το καλό να υποδεχθείτε κι εσείς τα μωράκια σας Naki και του χρόνου πιά θα κάνετε Πάσχα και Ανάσταση οικογενειακώς!!! :P:p:p:p

RKdwp3.png

Βλέπω εγκαταλελειμενο το καφέ μας! Μα όλες λειπετε;

Εύχομαι λοιπόν το Άγιο Φως να μας φέρει υγεία και ευτυχία, ηρεμία και ξεκούραση!!!

Χριστός Ανέστη και καλό Πάσχα να έχετε!!

RKdwp3.png

Χρόνια πολλά! Χριστός Ανέστη! Να είμαστε καλά και του χρόνου με υγεία και χαμογελαστά διδυμομωρά!

Βρε κορίτσια τώρα που έχω φουλ χρόνο για κους κους τώρα εξαφανιστήκατε όλες;

Τελικά στην Ανάσταση δεν πήγαμε, αλλά αυτές τις μέρες γυρνάμε συνέχεια με τα μωρά έξω, φεύγουμε πρωι και επιστρέφουμε βράδυ. Το κακό είναι ότι ακόμα δεν έχω συντονιστεί με τα των μωρών και όλο και κάτι ξεχνάω. Χτες ξέχασα τις πιπίλες και ευτυχώς είχαμε στο αυτοκίνητο εφεδρικές αλλιώς.. σήμερα ξέχασα μωρομάντηλα και προχτές πήρα μόνο 2 pampers αντί 4 και δανειστήκαμε..

Να σας πω και κάτι που με απασχόλησε κάπως, συνήθως τα μαγαζιά που πάμε δεν έχουν μπάνιο ΚΑΙ για μωρά και τ αλλάζω στο καρότσι μας, η αλήθεια είναι ότι κ να είχαν δε νομίζω να τ ακούμπαγα εκεί αλλά λέμε τώρα...λέτε να μου κάνουν καμιά παρατήρηση που τ αλλάζω μέσα στα μαγαζιά, καφετέριες και ταβέρνες εννοώ.:confused:

CrCmp2.png

1295335bgma5fa4kz.gif

Καλημέρα δελφινοκόριτσα και δελφινομπεμπίνια!!!

Τι κάνετε? Πώς περάσατε το Πάσχα? Φάγατε? Εγώ αρκετά μπορώ να πω :tongue:

Ήθελα να σας ανακοινώσω ότι εμφανίστηκαν και τα δύο πάνω δοντάκια του Bill σήμερα! Το κατάλαβα από το κουτάλι που χτυπούσε επάνω :) Ο λαγουδίνος τώρα θα έχει δύο πάνω δύο κάτω!!! :)

Άντε πότε γυρνάτε???? Ερήμωσε το καφέ μας....

RKdwp3.png

Διαφημίσεις

Melenia μην ανησυχείς κι εγώ ξεχνούσα συνέχεια διάφορα αλλά τώρα πιά έμαθα. Έχω μια τσάντα που έχω μόνιμα μέσα 4-6 πάνες, μωρομάντηλα, κρέμα, δείγματα κρέμας, πανάκια και σαλιάρες. Έτσι έχω μειώσει τον χρόνο προετοιμασίας για την έξοδο.

RKdwp3.png

Χριστος Ανεστη!!!!

Να χαιρεστε τις οικογενειες σας!!!!

Επιστρεψαμε κ εμεις στη βαση μας!Περασαμε πολυ ομορφα,παιξαμε,φαγαμε ηπιαμε κ γενικα περασαμε πολυ καλα!!!!

Και του χρονου να ειμαστε καλα να περασουμε ακομη καλυτερα!!!!

GRJdp2.png

xefUp3.png

kαλησπερα!!

χρονια πολλα κ απο μενα!!

επιστρεψαμε κ εμεις, περασαμε ωραιοτατα κ κυριως χαρηκαμε πολυ τα μωρακια μας!!!

φιλια, θα τα πουμε απο αυριο που θα αρχισετε να επιστρεφετε κ υπολοιπες..

33E7p2.png

Καλημέρα! Επιστρέψαμε, πιο κουρασμένοι από ποτέ, είναι αλήθεια! Στις 00.40 π.μ., φύγαμε αργούτσικα)

Έχω δουλειά αρκετή!

Στα γρήγορα:

Naki, ευχαριστούμε πολύ για τα ωραία λόγια και σχόλια!

Γνώρισα τη Witch! Και τα υπέροχα Witchakia, καθώς και τον Witchoσύζυγο!

rPPrp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...