Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Καλησπεεεεεεεεεεεερα!! πολύ στο τρέξιμο σήμερα και με έπιασε και το άγχος μου! Τελικά τα κατάφερα, μόλις έκλεισα βαλίτσα!!

Φεύγουμε άυριο!!! ταξιδάκι!!! ρου ρου!!

Witch είπαμε, φόρεμα υπερπαραγωγή και στο παρασκήνιο!!:D:D Για τις στράτες δε ξέρω να σου απαντήσω όμως.

Jas στο αεροπλάνο θα μας χωρίσουν? πετάμε με Ολυμπιακή. Ωραίες φωτό, δεν πρόλαβα να σχολιάσω.

Ναι, σου λένε να κάτσει ο ένας μπροστά και ο άλλος με το άλλο μωρό πίσω για λόγους ασφαλείας. Για το οξυγόνο. Φυσικά κι εγω το δέχτηκα αλλα μόλις μπήκαμε στο αεροπλάνο κατσανε μαζι κ όταν με ρώτησαν γιατί τους είπα γιατί θηλαζω και δεν γίνεται αλλιώς. Το αποδεχτηκανε! Και κάτι άλλο, στα check in έχει για ειδικές περιπτώσεις, με μωρα κ τέτοια. Εκει να πάτε να εξυπηρετηθειτε γρήγορα! Το καρότσι αν θες ζητά να το πάρεις μέχρι την είσοδο του αεροπλάνου κ απο εκει θα το βάλουν στο αμπαρι και θα στο δώσουν στην πόρτα πάλι αμέσως μόλις φτάσετε!

Αχ βρε nunukaki Καλό ταξίδι να έχετε και να προσέχετε! Θα μας λειψεις!!

RKdwp3.png

Διαφημίσεις

Ευχαριστούμε!! Θα ακολουθήσουμε τις οδηγίες σου :D:D:D:D

Να ευχηθώ σε όλα τα κοριτσάκια και μπεμπέκάκια Καλή Ανάσταση και Καλό Πάσχα!! Να περάσετε φανταστικά!!!

το πρώτο μας Πάσχα με μωράκια!!!!!!!!!!!!!!

Θα τα πούμε Τρίτη βράδυ!!!!!!

Καλό Πάσχα και καλή Ανάσταση φιλενάδα!

RKdwp3.png

Witchaki κι εσυ φεύγεις; Πόσο θα μας λειψετε!!! Ζηλεύω βέβαια κιόλας. Κι Εμείς κάθε χρόνο φευγαμε διακοπές του Πάσχα στη Ρόδο. Τώρα που είμαστε Ρόδο που να παμε?? :)

Καλό ταξίδι λοιπόν και καλα να περάσετε και καλή Ανάσταση και Καλό Πάσχα!! Να προσέχετε!

RKdwp3.png

Διαφημίσεις

Καλό Πάσχα και καλή Ανάσταση, να περάσουμε όλοι υπέροχα με τα μπεμπάκια μας!

Αυτό για το καρότσι και το αεροπλάνο δεν το ήξερα, τέλεια, γιατί αναρωτιόμουν πόσες αποσκευές θα έχουμε τον Σε πτέμβρη που θα χρειαστεί να ταξιδέψουμε με αεροπλάνο..

Δεν θέλω να ακούω για μελαγχολίες

CrCmp2.png

1295335bgma5fa4kz.gif

Καλημέρα και Χρόνια Πολλά, φιληνάδες μου!

Πέρυσι τέτοια μέρα είχα πάει να κοινωνήσω, με τα νινιά στην κοιλίτσα! Σήμερα πήγα στην τράπεζα και κολάστηκα πρωί πρωί!

Αφήστε που δεν κοιμηθήκαμε σχεδόν όλο το βράδυ, είχαμε περιπετειώδη νύχτα, που οδήγησε και σε καυγά του ζευγαρακίου (της Αγίας Παρασκευής), δηλαδή εμού και του καλού μου!

Αυτά! Και του χρόνου, βρε :)

Αύριο το πρωί λέμε μπας και φύγουμε κι εμείς (αν ξεπεράσουμε το διπλωματικό επεισόδιο). Έχω τρομερήήήήήήή δουλειά!

Θα διαβάζω ό,τι μπορώ, στα διαλείμματα :)

rPPrp3.png

μας εφερε η αδερφη του καλου δυο στρατες δωρο για τη βαπτιση και εχουν πολυ πλακα.

ερωτηση.ξερει καμια σας αν πρεπει να πατανε καλα τα ποδαρακια τους ή μονο οι μυτες?

Απαράβατος όρος, κατά τη γιατρό μας, για να προχωρήσουμε στη χρήση στράτας (της νέας γενιάς και όχι της κλασικής) είναι να πατάνε καλά και σταθερά!

Με γεια οι στρατούλες σας!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

rPPrp3.png

γεια σου βρε agorakia!!!εμεις εχουμε τις κλασικες γιατι να σου πω την αληθεια δεν μου αρεσουν καθολου αυτες που κυκλοφορουν.οχι απο αποψη αισθητικης.γνωμη μου βεβαιως βεβαιως!πατανε και στεκονται ορθια μονα τους (εννοω χωρις την δικη μου βοηθεια αλλα κρατιουνται απο καπου)

να σου πω κοπελια.καρδιτσα πατε αυριο?

age.png

Διαφημίσεις

γεια σου βρε agorakia!!!εμεις εχουμε τις κλασικες γιατι να σου πω την αληθεια δεν μου αρεσουν καθολου αυτες που κυκλοφορουν.οχι απο αποψη αισθητικης.γνωμη μου βεβαιως βεβαιως!πατανε και στεκονται ορθια μονα τους (εννοω χωρις την δικη μου βοηθεια αλλα κρατιουνται απο καπου)

Yes, it is!

And what about you?

Also, this is a table!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

rPPrp3.png

Μα, βρε κουτό (με το μπαρδόν, κιόλας, λόγω οικειότητας το είπα), δεν έχει να κάνει με την αισθητική, αλλά με το ότι οι παλαιού τύπου μπορεί να βλάψουν την σπονδυλική στήλη των σπόρων μας!

Η μόνη περίπτωση, που επιτρέπεται μία τέτοια (του παλαιού), είναι να έχει οκτώ ροδάκια. Το πληροφορήθηκα πρόσφατα από φίλη, με την οποία γεννήσαμε με δύο μέρες διαφορά και της την παρήγγειλε μια άλλη φίλη της (που παρήγγειλε και για το δικό της μωρό) από Αμερική και την την έστειλαν και είναι πολύ ευχαριστημένη και η γιατρός της την επιτρέπει. Εγώ βαριέμαι τώρα, όπως Αμεουρική να απασχοληθώ, έχουμε και τον γάμο του Γουίλιαμ, καταλαβαίνεις, οπότε σε λίγο καιρό απλώς θα πάρω την πρωτοποριακιά (στράτα), σκέφτομαι!

rPPrp3.png

Μα, βρε κουτό (με το μπαρδόν, κιόλας, λόγω οικειότητας το είπα), δεν έχει να κάνει με την αισθητική, αλλά με το ότι οι παλαιού τύπου μπορεί να βλάψουν την σπονδυλική στήλη των σπόρων μας!

Η μόνη περίπτωση, που επιτρέπεται μία τέτοια (του παλαιού), είναι να έχει οκτώ ροδάκια. Το πληροφορήθηκα πρόσφατα από φίλη, με την οποία γεννήσαμε με δύο μέρες διαφορά και της την παρήγγειλε μια άλλη φίλη της (που παρήγγειλε και για το δικό της μωρό) από Αμερική και την την έστειλαν και είναι πολύ ευχαριστημένη και η γιατρός της την επιτρέπει. Εγώ βαριέμαι τώρα, όπως Αμεουρική να απασχοληθώ, έχουμε και τον γάμο του Γουίλιαμ, καταλαβαίνεις, οπότε σε λίγο καιρό απλώς θα πάρω την πρωτοποριακιά (στράτα), σκέφτομαι!

το εχω ακουσει οτι μπορει να βλαψει αλλα εχω πεισει τον εαυτο μου οτι ισως ειναι και υπερβολες.γιατι μιλαω για κανενα εικοσαλεπτο μεσα στην στρατα και νομιζω οτι δεν ειναι αρκετη ωρα για να εχουν προβλημα.τεσπα ειμαι λιγο ξεροκεφαλη σε καποια θεματα το ομολογω και ευτυχως που στα περισσοτερα συμφωνω με την παιδιατρο!

age.png

Καλησπέρα.... πολλή δουλειά εδώ!

Νέα δεν έχω, εκτός από το πέμπτο δόντι του κούκη που ήρθε μαζί με τα 10 μηνογεννέθλιά μας.

Επειδή δεν προλαβάίνω να διαβάσω αυτά που γράψατε και μάλλον δεν θα προλάβω να ξαναμπώ μέχρι την επόμενη εβδομάδα, σας εύχομαι σε όλες καλό Πάσχα και καλή ανάσταση.

Καλά να περάσετε.

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...