Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

• Μου αρέσει 1

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Glorr συμφωνω μαζι σου.Εγω θα μεινω σπιτι με τα μωρα για να μη χασουν κ τη σειρα τους.Πολυ πιθανον να ειναι κ ο Τασος μαζι μου γιατι δεν νομιζω να αντεξει τοσο αργα.Οποτε οι μανουλες με τα παιδακια στο σπιτι!!!!

Ξεχασα να σας πω....αυριο εχουμε μηνογενεθλια!!!!!

Αύριο λοιπόν θα σας πούμε τα Χρόνια μας Πολλά. Ωραίο το βιντεάκι στο fb. Έχουν πολύ γέλιο. Μεγάλωσαν. ;)

Διαφημίσεις

Ναι μεγαλωσανε...δυστυχως δεν μπορω να το περασω εδω να το δειτε κ οι υπολοιπες.

Ολα μεγαλωσανε...τα δικα σου πανε πισω????

Όντως όλα μεγαλώνουν μέρα με την ημέρα. Απίστευτο είναι. Και τώρα περιμένουμε και τις διδυμομανούλες to be. Έρχονται κι άλλα μωρά. Μου φαίνεται πολύ περίεργο που πέρυσι βρισκομασταν κι εμείς στην θέση τους και φέτος μιλάμε εκ πείρας και δίνουμε και συμβουλές. Χαχαχαχα..................:P

Γεια σας κοριτσοπουλα και νινιά!! Τι κάνετε;;

Εμείς πήγαμε σήμερα να πάρουμε τα πράγματα στην μια βαφτηστηρα! Και πως μεγάλωσε... Είχα καιρο να την δω! 13 χρόνων! Της πήρα λαμπάδα, μια ωραία τουνικ μπλουζα με κολαν, αβγό σοκολατενιο και τσουρεκι !! Της αρεσανε!

Επιστρέψαμε και έβαλα τα αβγά να βράζουν σιγά σιγά για να μην μου σπάσουν. Αύριο θα βαψω και θα φτιάξω και τα τσουρέκια της Όλγας :)

RKdwp3.png

Διαφημίσεις

Ε ναι είναι αρκετά μικρά. Εγώ πάντως δεν θα τα πάρω. Κι εκτός από αυτό εκείνη την ώρα θα κοιμούνται . Σιγά μην τα ξυπνάω να τα ντύνω και να τα κουβαλαω νυχτιάτικα στην εκκλησία. Του χρόνου που θα είναι πιο μεγάλα ναι. Τώρα γιατί να ταλαιπωρηθούν? Άποψή μου βέβαια. :)

Ούτε εγω θα τα πάρω φέτος! Απο του χρόνου. Ούτως η άλλως δεν θα καταλάβουν τίποτα.. Μόνο θα τρομαξουν. Ειδικά Εδώ που ανάβουν καλαθουνα ( μεγάλη φωτιά) και πετάνε γκαζακια....κι εγω φοβάμαι...

RKdwp3.png

Από ποιο μέρος της Ρόδου είσαι; Πρώτη φορά ακούω αυτό το έθιμο, ωραία θα είναι. Ούτε κ εγώ τελικά θα τα πάω στην Ανάσταση, όσο και να θέλει ο μπαμπάς, του χρόνου πρώτα ο Θεός

CrCmp2.png

1295335bgma5fa4kz.gif

γεια σας!!!

αυριο πρεπει να ετοιμαστουμε κι εμεις για να φυγουμε.εγω θα τα παρω στην ανασταση.

αφηστε τι εχω τραβηξει με το φουστανι.ουτε νυφικο τοσες προβες.κατι φορες αναρωτιεμαι που τους πετυχαινω κατι ανθρωπους.η μοδιστρα ειναι αγενεστατη και τοσο μη επαγγελματιας που τσακωθηκαμε αποψε και το φουστανι ακομα δεν ειναι σωστο και ετοιμο και θα χρειαστει να το δοκιμασω τριτη φορα.

age.png

μας εφερε η αδερφη του καλου δυο στρατες δωρο για τη βαπτιση και εχουν πολυ πλακα.

ερωτηση.ξερει καμια σας αν πρεπει να πατανε καλα τα ποδαρακια τους ή μονο οι μυτες?

age.png

Διαφημίσεις

Από ποιο μέρος της Ρόδου είσαι; Πρώτη φορά ακούω αυτό το έθιμο, ωραία θα είναι. Ούτε κ εγώ τελικά θα τα πάω στην Ανάσταση, όσο και να θέλει ο μπαμπάς, του χρόνου πρώτα ο Θεός

Στο Φαληράκι είμαι. Το κάνουν όμως αυτό σε πολλές περιοχές. Μιλάμε για τεράστια και απλησίαστη φωτιά. Εμένα προσωπικά δεν μου αρέσει αυτό... συνεχώς ακούν μπουμ μπουμ από τα γκαζάκια. Τα βεγγαλικά μόνο μ' αρέσουν!

RKdwp3.png

Καλησπεεεεεεεεεεεερα!! πολύ στο τρέξιμο σήμερα και με έπιασε και το άγχος μου! Τελικά τα κατάφερα, μόλις έκλεισα βαλίτσα!!

Φεύγουμε άυριο!!! ταξιδάκι!!! ρου ρου!!

Witch είπαμε, φόρεμα υπερπαραγωγή και στο παρασκήνιο!!:D:D Για τις στράτες δε ξέρω να σου απαντήσω όμως.

Jas στο αεροπλάνο θα μας χωρίσουν? πετάμε με Ολυμπιακή. Ωραίες φωτό, δεν πρόλαβα να σχολιάσω.

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Ευχαριστούμε!! Θα ακολουθήσουμε τις οδηγίες σου :D:D:D:D

Να ευχηθώ σε όλα τα κοριτσάκια και μπεμπέκάκια Καλή Ανάσταση και Καλό Πάσχα!! Να περάσετε φανταστικά!!!

το πρώτο μας Πάσχα με μωράκια!!!!!!!!!!!!!!

Θα τα πούμε Τρίτη βράδυ!!!!!!

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...